|
|
Stranica: 2/79.
|
[ 1955 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
i_jopet
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 18:44 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: jos tvrdi da je SDP spas za Hrvate I ja sam primjetio taj upis ali već sam stotinu puta na takvo što reagirao pa mi se ne da ponavljati. Ali izgleda da je ponavljanje majka znanja, a pretpostavka majka svih zajeba.
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 18:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa zapravo i Cova jasno naglasava borbu za BiH kao i Ljubic, a na zajednickom sastanku su dogovorili da se ide u reorganizaciju cijele BiH.
Tako da te nebuloze ne stoje.
Kao sto nije uputno ni zelit da HSP udje u vlast, to bi bilo kao da je SzaBiH usla i koalira sa SNSD i HDZ.
To naprosto nije u redu, nema legitimiteta.
Ajde crvendaci malo razmislite...
Bisca ne pricali smo prije izbora kako bi SDP se trebao priblizit Hrvatima jer po programu odgovaraju no oni one koji bi im trebali bit saveznici u promjenama pokusaavaju zamjenit svojim ljudima, a oni koji blokiraju promjenu stanja ostaju neokrznuti.
Kad vec razmisljate sto je najbolje za Hrvate da odgovorim, najbolje je da SDP otkida od SDA i SBB i dalje i vise a Hrvate pusti na miru.
Licemjercine bezobrazne, jos tvrdi da je SDP spas za Hrvate, hvala, ja se sjecam i Juge i Alijanse.
Ako izuzmemo ratove, nikad toliko Hrvata nije nestalo kao u ta dva razdoblja.
I jos onda optuze druge, ko vas ne zna... Gospodine Blecina ne kakite molim vas. Pa imate 8 godina tu HDZ bagru bolan i nema vas vise ni na mapi moze se reci. Ovo nije nikakvo subjektivno misljenje nego su to gole istine, a to i sami znate. Evo kad smo recimo kod HDZ uhljupa, zbog cega nema TV na hrvatskome jeziku, zbog cega su Hrvati sve nezadovoljniji,...? Molim vas, mozete mozda nekome prosipati pricu buuuuuuu SDP (aha iz opozicije) umjesto da se latite svojih noseva. To je ono, svako je kriv samo ja nisam... HA HA HA
|
|
josi
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 18:51 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 21:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
Bišćanin je napisao/la: josi je napisao/la:
Biscanin jesi li ti to Hrvat Muslimanske nacionalnosti?
Oh zar to postoji Hrvat krscanske nacionalnosti? Po tvom nacinu razmisljanja sam to zakljucio.
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 18:54 |
|
|
josi je napisao/la: Bišćanin je napisao/la: Oh zar to postoji Hrvat krscanske nacionalnosti? Po tvom nacinu razmisljanja sam to zakljucio. Ne nego po onom sto si napisao. Priznaj da si se zajebao...da ne odletis duboko u provaliju.
|
|
josi
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 18:55 |
|
|
KaRudar je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Nema potrebe napadati HSP, znam mnogo HSP birača i svi su redom za Treći, ako se koga može napadati to je zubar i njegovi uži suradnici jer samo tako mogu protumačiti ne reagiranje iz vodstva stranke na istupe Zvonka. i Zvonko je za treci . siguran sam u to ... ali se treci ne moze dobiti pricom nego djelima HDZ je evo imao 8 godina pa nije nista uradio da se makar priblizi trcem... osim price naravno Jeste u pravu si samo prije osam godina situacija nije bila kao sto je danas radi toga su se hrvati i okrenuli za trecim.
|
|
Vrh |
|
|
josi
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 18:59 |
|
|
Bišćanin je napisao/la: josi je napisao/la: Po tvom nacinu razmisljanja sam to zakljucio.
Ne nego po onom sto si napisao. Priznaj da si se zajebao...da ne odletis duboko u provaliju. Hahaha ne bihac nisam se zajebao nego ti.
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:05 |
|
|
josi je napisao/la: Bišćanin je napisao/la: Ne nego po onom sto si napisao. Priznaj da si se zajebao...da ne odletis duboko u provaliju. Hahaha ne bihac nisam se zajebao nego ti. dobro, ako ti kazes
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SDP-HSP retardi, zar ne znate da je HSP obznanio svoj prijedlog teritorijalne reorganizacije BiH prije 2 mjeseca, evo karte. Šta kaže Valter na ovo?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SDP-HSP retardi, zar ne znate da je HSP obznanio svoj prijedlog teritorijalne reorganizacije BiH prije 2 mjeseca, evo karte. Šta kaže Valter na ovo? Walter kaze da od toga nece biti nista
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Čuj? Eto baš mi žao da će pući koalicija i prije no što je potpisana.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Čuj? Eto baš mi žao da će pući koalicija i prije no što je potpisana. Ima i SDP svoju mapu i sta im vrijedi? Vrijedi toliko koliko i ova HSP-ova i sve i jedna druga mapa od drugih stranaka. Stvar je u tome da treba napraviti programsku vlast, a Hrvati su toliko zaslijepili da gledaju jos samo karte i Covu, khmm
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bišćanin je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa zapravo i Cova jasno naglasava borbu za BiH kao i Ljubic, a na zajednickom sastanku su dogovorili da se ide u reorganizaciju cijele BiH.
Tako da te nebuloze ne stoje.
Kao sto nije uputno ni zelit da HSP udje u vlast, to bi bilo kao da je SzaBiH usla i koalira sa SNSD i HDZ.
To naprosto nije u redu, nema legitimiteta.
Ajde crvendaci malo razmislite...
Bisca ne pricali smo prije izbora kako bi SDP se trebao priblizit Hrvatima jer po programu odgovaraju no oni one koji bi im trebali bit saveznici u promjenama pokusaavaju zamjenit svojim ljudima, a oni koji blokiraju promjenu stanja ostaju neokrznuti.
Kad vec razmisljate sto je najbolje za Hrvate da odgovorim, najbolje je da SDP otkida od SDA i SBB i dalje i vise a Hrvate pusti na miru.
Licemjercine bezobrazne, jos tvrdi da je SDP spas za Hrvate, hvala, ja se sjecam i Juge i Alijanse.
Ako izuzmemo ratove, nikad toliko Hrvata nije nestalo kao u ta dva razdoblja.
I jos onda optuze druge, ko vas ne zna... Gospodine Blecina ne kakite molim vas. Pa imate 8 godina tu HDZ bagru bolan i nema vas vise ni na mapi moze se reci. Ovo nije nikakvo subjektivno misljenje nego su to gole istine, a to i sami znate. Evo kad smo recimo kod HDZ uhljupa, zbog cega nema TV na hrvatskome jeziku, zbog cega su Hrvati sve nezadovoljniji,...? Molim vas, mozete mozda nekome prosipati pricu buuuuuuu SDP (aha iz opozicije) umjesto da se latite svojih noseva. To je ono, svako je kriv samo ja nisam... HA HA HA Čuj, ako ja dignem kredit i imam veliku ratu, sam sam si kriv. Ako neko drugi digne kredit a ja bio jamac pa mi sjelo, ajmo reći da sam djelomično kriv. Ali ako je neko drugi digao kredit, nismo bili jamci, a taj bi da mi otplaćujemo i nas krivi, e to je već bezobrazluk i kršenje svih etičkih i moralnih normi, ma kako oni to upakiravali. Mi itekako imamo što reći HDZ-u ali na razinama vlasti gdje su još i mogli nešto ali u entitetskim i državnim relacijama tu još im i nemam što prigovorit, uzeli su ono što su mogli - fotelje, no trebalo je štošta drugo napravit, na pr. smanjit socijalna davanja braniteljima ali nisu mogli takvo što blokirat, a sad se Federacija ljulja zbog toga... Dakle, stipu priču gatibo nego u centralu i reci neka sjašu lagano s Hrvata.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:16 |
|
|
Bišćanin je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Čuj? Eto baš mi žao da će pući koalicija i prije no što je potpisana. Ima i SDP svoju mapu i sta im vrijedi? Vrijedi toliko koliko i ova HSP-ova i sve i jedna druga mapa od drugih stranaka. Stvar je u tome da treba napraviti programsku vlast, a Hrvati su toliko zaslijepili da gledaju jos samo karte i Covu, khmm Koja programska vlast jado, u ovoj zemlji? Ovdje se može složiti samo matematička koalicija. Tko te pustio natrag, ti si ljiga od čovjeka, i sam nisam mogao vjerovati šta pišeš na Sa-X kao "socijalista" - tvoje izmišljanje i onda svršavanje nad "činjenicom" da je Čova plaćen da iseli Hrvate u RH kao radnu snagu. Ti si đubre prijetvorno, mali kretenčić koji se umislio da će ovdje prcat ljude u mozak po sistemu "da se vlasi ne dosjete". Gadiš mi se, ali pravo.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bišćanin je napisao/la: Stvar je u tome da treba napraviti programsku vlast, a Hrvati su toliko zaslijepili da gledaju jos samo karte i Covu, khmm Programski SDP i HSP su jako bliski. Čak i Komšić u svom uredu kao ikonu drži sliku pokojnog HSP-ovca... i Tita... i Waltera... i sve ih lijepo gleda. Tu je razlika između hrvata i bošnjaka - hrvati gledaju u žive ljude a bošnjaci u mrtvace, u prošlost koja ih treba odvesti u svijetlu budućnost.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bišćanin je napisao/la: Gospodine Blecina ne kakite molim vas. Pa imate 8 godina tu HDZ bagru bolan i nema vas vise ni na mapi moze se reci. Ovo nije nikakvo subjektivno misljenje nego su to gole istine, a to i sami znate. Evo kad smo recimo kod HDZ uhljupa, zbog cega nema TV na hrvatskome jeziku, zbog cega su Hrvati sve nezadovoljniji,...? Molim vas, mozete mozda nekome prosipati pricu buuuuuuu SDP (aha iz opozicije) umjesto da se latite svojih noseva.
To je ono, svako je kriv samo ja nisam... HA HA HA
Čuj, ako ja dignem kredit i imam veliku ratu, sam sam si kriv. Ako neko drugi digne kredit a ja bio jamac pa mi sjelo, ajmo reći da sam djelomično kriv. Ali ako je neko drugi digao kredit, nismo bili jamci, a taj bi da mi otplaćujemo i nas krivi, e to je već bezobrazluk i kršenje svih etičkih i moralnih normi, ma kako oni to upakiravali. Mi itekako imamo što reći HDZ-u ali na razinama vlasti gdje su još i mogli nešto ali u entitetskim i državnim relacijama tu još im i nemam što prigovorit, uzeli su ono što su mogli - fotelje, no trebalo je štošta drugo napravit, na pr. smanjit socijalna davanja braniteljima ali nisu mogli takvo što blokirat, a sad se Federacija ljulja zbog toga... Dakle, stipu priču gatibo nego u centralu i reci neka sjašu lagano s Hrvata. Ne sikiraj se ti za centralu, ne moram ja nikome izvjestaj podnijeti to je pod NO. 1. Druga stvar, ja nisam kriv sto Hrvati u BiH ne znaju za nista drugo nego HDZ, to zele to su dobili...tacka, fertig...
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Bišćanin je napisao/la: Stvar je u tome da treba napraviti programsku vlast, a Hrvati su toliko zaslijepili da gledaju jos samo karte i Covu, khmm Programski SDP i HSP su jako bliski. Čak i Komšić u svom uredu kao ikonu drži sliku pokojnog HSP-ovca... i Tita... i Waltera... i sve ih lijepo gleda. Tu je razlika između hrvata i bošnjaka - hrvati gledaju u žive ljude a bošnjaci u mrtvace, u prošlost koja ih treba odvesti u svijetlu budućnost. A kako gledate u Tudjmana ili Bobana Allaha ti?
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:20 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Bišćanin je napisao/la: Stvar je u tome da treba napraviti programsku vlast, a Hrvati su toliko zaslijepili da gledaju jos samo karte i Covu, khmm Programski SDP i HSP su jako bliski. Čak i Komšić u svom uredu kao ikonu drži sliku pokojnog HSP-ovca... i Tita... i Waltera... i sve ih lijepo gleda. Tu je razlika između hrvata i bošnjaka - hrvati gledaju u žive ljude a bošnjaci u mrtvace, u prošlost koja ih treba odvesti u svijetlu budućnost. Da, jaka zamišljena "programska" koalicija SDP-HSP-SDS (100% BiH, Hrvatska do Drine i Srbija do VKK)...i to đubretari prodavaju kao "koaliciju za veliki posao", ta bi se stoka poklala zubima da nema raspodjele fotelja.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:21 |
|
|
Bišćanin je napisao/la: Ima i SDP svoju mapu i sta im vrijedi? Vrijedi toliko koliko i ova HSP-ova i sve i jedna druga mapa od drugih stranaka. Stvar je u tome da treba napraviti programsku vlast, a Hrvati su toliko zaslijepili da gledaju jos samo karte i Covu, khmm Pa nije samo Čova HDZ, ima tu ljudi poput M. Čavare, a uostalom i Ljubić se poštenije zalaže za pravednu BiH nego Lagumdžija, oduvijek traži reorganizaciju cijele države. Meni se čini prije da si ti zalijepljen ideologijom. Ja sam otvoren za svašta, pa i SDP, dok ne prave budalu od mene. Ali nakon izbora Ž. Komšića za izbor predstavnika Hrvata, naprosto nemaju što pričat. Pa gdje bi došli kad bi Valonci Flamancima birali? Zapravo znam gdje bi došli - do rata. Sad će on: ma jest to tako ali znaš SDP... Ma jedite ***... I najcrnji HDZ-ovi su bolji od njih licemjernih.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bišćanin je napisao/la: Ima i SDP svoju mapu i sta im vrijedi? Vrijedi toliko koliko i ova HSP-ova i sve i jedna druga mapa od drugih stranaka. Stvar je u tome da treba napraviti programsku vlast, a Hrvati su toliko zaslijepili da gledaju jos samo karte i Covu, khmm Pa nije samo Čova HDZ, ima tu ljudi poput M. Čavare, a uostalom i Ljubić se poštenije zalaže za pravednu BiH nego Lagumdžija, oduvijek traži reorganizaciju cijele države. Meni se čini prije da si ti zalijepljen ideologijom. Ja sam otvoren za svašta, pa i SDP, dok ne prave budalu od mene. Ali nakon izbora Ž. Komšića za izbor predstavnika Hrvata, naprosto nemaju što pričat. Pa gdje bi došli kad bi Valonci Flamancima birali? Zapravo znam gdje bi došli - do rata. Sad će on: ma jest to tako ali znaš SDP... Ma jedite ***... I najcrnji HDZ-ovi su bolji od njih licemjernih. Ma čovjek vas sve farba sa ovom SDP je za Hrvate spikom. Čovjek je na SA-X jedan od većih ekstremista koji svršava na pomisao da će Hrvati nestati, eto Čova plaćen da naseli radnu snagu u RH, i tako SAXovci jedni drugima meljaju onu stvarčicu. Eto mu još večeras da piše i onda fajront za sva vremena.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bišćanin je napisao/la: A kako gledate u Tudjmana ili Bobana Allaha ti? Koji je to hrvatski član predsjedništva ili ministar i slično, je imao ili ima sliku njih dvojice?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:24 |
|
|
Pun nam je Bišča "dokaza" kojih nema...
Ali drvi li drvi... A bio je haman kolko tolko normalan, što ti je doći na vlast...
|
|
Vrh |
|
|
KaRudar
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bišćanin je napisao/la: Ima i SDP svoju mapu i sta im vrijedi? Vrijedi toliko koliko i ova HSP-ova i sve i jedna druga mapa od drugih stranaka. Stvar je u tome da treba napraviti programsku vlast, a Hrvati su toliko zaslijepili da gledaju jos samo karte i Covu, khmm Pa nije samo Čova HDZ, ima tu ljudi poput M. Čavare, a uostalom i Ljubić se poštenije zalaže za pravednu BiH nego Lagumdžija, oduvijek traži reorganizaciju cijele države.
Meni se čini prije da si ti zalijepljen ideologijom. Ja sam otvoren za svašta, pa i SDP, dok ne prave budalu od mene. Ali nakon izbora Ž. Komšića za izbor predstavnika Hrvata, naprosto nemaju što pričat. Pa gdje bi došli kad bi Valonci Flamancima birali? Zapravo znam gdje bi došli - do rata. Sad će on: ma jest to tako ali znaš SDP... Ma jedite ***... I najcrnji HDZ-ovi su bolji od njih licemjernih. I SDP se zalaze za reorganizaciju citave zemlje i jedini je konkretan prijedlog dao u parlamentarnu proceduru
|
|
Vrh |
|
|
josi
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:31 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa nije samo Čova HDZ, ima tu ljudi poput M. Čavare, a uostalom i Ljubić se poštenije zalaže za pravednu BiH nego Lagumdžija, oduvijek traži reorganizaciju cijele države.
Meni se čini prije da si ti zalijepljen ideologijom.
Ja sam otvoren za svašta, pa i SDP, dok ne prave budalu od mene.
Ali nakon izbora Ž. Komšića za izbor predstavnika Hrvata, naprosto nemaju što pričat.
Pa gdje bi došli kad bi Valonci Flamancima birali? Zapravo znam gdje bi došli - do rata.
Sad će on: ma jest to tako ali znaš SDP...
Ma jedite ***... I najcrnji HDZ-ovi su bolji od njih licemjernih.
I SDP se zalaze za reorganizaciju citave zemlje i jedini je konkretan prijedlog dao u parlamentarnu proceduru hehe jeste zalazu se reorganizaciju citave zemlje gdje ce oni da vladaju i udaraju penale kako to oni vole
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:31 |
|
|
KaRudar je napisao/la: I SDP se zalaze za reorganizaciju citave zemlje i jedini je konkretan prijedlog dao u parlamentarnu proceduru Onaj prijedlog ide na ruku Hercegovcima, a oni ga odbijaju upravo radi Posavine i S. Bosne. I onda će optužit SDP fašiste u Hercegovini kako ne misle na sjeverne Hrvate. S druge strane, ako je SDP iskren onda nema što napadat Hrvate. Čović stalno spominje federalnu jedinicu s hrvatskom većinom, a koliko vidim postoji takva na karti. Zalaže se SDP da zajaši vlast, i da marginalizira Hrvate, ne vidim ja da Srbima išta rade... Samo Hrvatima...
|
|
Vrh |
|
|
goLLe
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 19:32 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
Bobovac je napisao/la: Ma nema što, vidim vole ovi muslimani HSP. Kad sutra pukne tikva između njega i SDP-a udariće đonom u njega isto kao što udaraju sada na HDZ1990 a bili su puni toliko umilnih riječi o toj stranci... sve dok nije potpisao savez sa HDZ-om. Šta ti je, ljubav neviđena, pa kad završi na kraju kao i čvenk sa 90-om, 'ko će onda ostat od uvrijeđenih "gradŽana" i Bakira, to će afere i zavjere o povampirenim ustašama iz Hercegovine štancat 'ko na traci. Samo se nadam da će zubar preći preko osobne taštine i shvatiti u šta se upušta, valjda toliko mozga ima. Što Al kaže u "Đavoljem odvjetniku": "Taština, jedan od mojih najmilijih ljudskih grjeha", pa tako i zubar, hoćel' dušu đavlu ili neće, na njemu je.
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Salivator i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|