|
|
Stranica: 4/79.
|
[ 1955 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
goLLe
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 20:16 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
Bišćanin je napisao/la: goLLe je napisao/la: Tužna priča, najbolje bi bilo da odeš i ne vraćaš se nikako, očito da su ovdje jako zločesti, ja bi ih napustio zauvijek, kad se neznaju igrati Cuo si moderatore, idem veceras...kako stvari stoje. Ili odmah...pojma nemam, cekam da me shutnu. Neka ti je sa srećom...tamo negdje daleko. Znaš kako kažu "svakog gosta dva dana dosta", bome ti si pravo brz, tebi su i dva sata previše. Aj bog.
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 20:20 |
|
|
goLLe je napisao/la: Bišćanin je napisao/la: Cuo si moderatore, idem veceras...kako stvari stoje. Ili odmah...pojma nemam, cekam da me shutnu. Neka ti je sa srećom...tamo negdje daleko. Znaš kako kažu "svakog gosta dva dana dosta", bome ti si pravo brz, tebi su i dva sata previše. Aj bog. Aj uzivaj
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 20:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Bisce ajd idi ziv bio... Ja sam uvijek vise cjenio postenog ...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 20:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Što bi rekao Ljubić: SDP ima za BiH opasne namjere, pokuša li se eliminirati hrvatska politička volja odlučno ćemo odgovoritihttp://poskok.info/index.php?option=com ... Itemid=444
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 20:36 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Aztec je napisao/la: Bisce ajd idi ziv bio... Ja sam uvijek vise cjenio postenog ... Jos da tebe shejtan odnese chifute pogani,ja onda rahatluka Allahu dragi...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 20:40 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Otkada ovoj gamadi Lagumdzijskoj odgovaraju "ustase" iz HSP-a?? Otkad su prvi put čuli za HSP Mada su ideološki kao nebo i zemlja, unitarizam im je zajednički iako jedan počiva na lažnoj socijaldemokratiji (velikobošnjaštvu) a drugi onom endehazijskom, manje ili više ublaženom ali suštinski, njemu. Najprostije, jedni druge žele iskoristiti a nakon ostvarenja cilja, mada je i u prvom i u drugom slučaju neostvariv, šutnuti. SDP je u debeloj prednosti jer njihov unitarizam je definisan međ. priznatim granicama tzv. biH dok je HSP zarobljenik pogleda iz 41-45. Dalje, SDP je stranački, daleko prihvatljiviji u očima tzv. MZ (HSP je tu u žestokom minusu), SDP ima neuporedivo razvijeniju stranačku organizaciju i iza sebe veoma moćnu medijsku mašineriju, ovaj SDP se u bliskom susjedstvu tretira kao napredna i proevropska stranka (posebno u Hrvatskoj, među tamošnjim SDP-ovcima)... SDP-ovci su daleko prepredeniji i skloniji raznim kombinacijama kao bi bili na vlasti, neprezajući da uđu u vlast bilo sa "četnicima" iz SNSD, bilo "ustašama" iz HDZ.... Sve u svemu, SDP u svakom trenutku može smazati HSP za zajutrak što se stranačke žilavosti i snage tiče, tako da im HSP ustvari služi kao mali Đokica za prikupljanje lopti van terena, odnosno kao neko ko će im hrvatske unitarističke glasove skupljati u velikobošnjačku izbornu košaricu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 20:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Aztec je napisao/la: Bisce ajd idi ziv bio... Ja sam uvijek vise cjenio postenog ... Jos da tebe shejtan odnese chifute pogani,ja onda rahatluka Allahu dragi... Otici ce i cifut jednom, al doc ce neko drugi... mozda i Covic ako se jos malo iskaze elhamdulillah...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 21:43 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
josi je napisao/la: Ocekivao sam da ce hrvatske stranke udruzeno nastupe na sljedecim ustavnim izmjenama ali od toga nema nista. HSP je odlucio da gradi djamahiriju. Evo Jurisiceva izjava. http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/juri%C5%A1i%C4%87-najbli%C5%BEi-nam-je-sdp-ne%C4%87emo-s-hdz-bihJurišić: Najbliži nam je SDP, nećemo s HDZ BiH Na sastanku proširenog Predsjedništva HSP-a BiH kojem je nazočilo 38 dužnosnika HSP-a BiH iskazana je jednoglasna potpora pregovaračkoj skupini, kojoj je na čelu predsjednik HSP-a BiH dr. Zvonko Jurišić, za razgovore s dosadašnjim oporbenim strankama, posebice sa SDP-om, priopćeno je iz ureda za informiranje HSP-a. Donijeta je odluka kako je HSP BiH spreman ući u pregovore sa SDP-om oko sudjelovanja u vlasti. HSP BiH, bez obzira na kvalitetu i kvantitetu ponuđenih pozicija u izvršnoj vlasti, neće u njoj sudjelovati, ako ne dobije čvrsta jamstva za poboljšanjem položaja hrvatskog naroda u BiH. Prošireno predsjedništvo je zadužilo pregovaračku skupinu da učini sve napore kako bi koalicija s HDZ-om 1990 opstala, te kako bi HDZ 1990 zajedno s HSP-om bio dio izvršne vlasti, što bi omogućilo implementiranje programa Hrvatske koalicije HDZ 1990 – HSP BiH. Jurišić je, u svom izvješću o pregovorima s drugim političkim strankama, između ostaloga je kazao: „U dosadašnjim razgovorima sa svim političkim strankama najveću suglasnost oko pojedinih pitanja, posebice borbe protiv korupcije i kriminala, povratka Hrvata u RS te stvaranja društva jednakih mogućnosti, kako za konstitutivne narode tako i za sve građane, postigli smo sa SDP-om BiH“ Jurišić je, također, istaknuo kako je potrebno učiniti sve u cilju opstanka Hrvatske koalicije HDZ 1990 – HSP BiH, koja se temelji na snažnom i kvalitetnom programu, te je naglasio kako bi provedba tog programa bila od velikog značenja za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, ali i za sve njezine građane. „Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine će u svome djelovanju, bilo sa stajališta pozicije ili opozicije, nastojati poboljšati položaj hrvatskog naroda, no također će činiti velike napore kako bi se suzbio kriminal i korupcija u Bosni i Hercegovini te se normaliziralo njezino gospodarsko stanje. Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine neće izdati ova načela te stoga nije spremna na ulazak u vlast pod patronatom HDZ-a BiH“, zaključeno je na sastanku. Jedno je biti antihdzovski raspoložen ( i ja sam među takvima) ali je skroz druga stvar biti proSdpovski raspoložen. Ovo drugo je čisto kvinslinštvo a kako kvinslinzi prolaze na balkanu moj Zvone uzmi i neku knjigu da pročitaš pa da se informiraš!!!!!!!!!!!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 22:13 |
|
|
HDZ se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDA
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 05 pro 2010, 22:18 |
|
|
Pa bilo bi logično s SDP-om ne gradit džamahiriju ali kad neće...
Hoće crvenu "Bosnu", "građana"...
Bijela BiH, Hrvata, Srba i Bošnjaka je već nešto drugo...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
KaRudar
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 00:06 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Jedno je biti antihdzovski raspoložen ( i ja sam među takvima) ali je skroz druga stvar biti proSdpovski raspoložen. Ovo drugo je čisto kvinslinštvo a kako kvinslinzi prolaze na balkanu moj Zvone uzmi i neku knjigu da pročitaš pa da se informiraš!!!!!!!!!!!
Kvislinstvo je sve ono sto je bez HDZa slobodno reci
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 00:21 |
|
|
Onaj Hrvat iz BiH koji ikada više zaokruži stranku HSP na izborima sa ovim *** I OLOŠEM JURIŠIĆEM na čelu (ili nekim sličnim begoljupcem) je kompletan idiot.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 00:23 |
|
|
Zapravo ako želite vidjeti koliko idiota među Hrvatima u BiH ima, samo pogledajte koliko će Jurišićev HSP osvojiti glasova na sljedećim izborima.
Smrt jurišićevim *** !!! (politička naravno ona tjelesna je u božjoj domeni)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 00:32 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
PCM je napisao/la: Zapravo ako želite vidjeti koliko idiota među Hrvatima u BiH ima, samo pogledajte koliko će Jurišićev HSP osvojiti glasova na sljedećim izborima.
Smrt jurišićevim *** !!! (politička naravno ona tjelesna je u božjoj domeni) Ti jadni glasači su glasali opravdano protiv čovićeve tiranije a dobili jurišićevu izdaju. Ako Jurišić koalira sa SDP-om i slobodno se bude šetuckao Posušjem ja se sunetim odmah!!!
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 00:32 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
PCM je napisao/la: Zapravo ako želite vidjeti koliko idiota među Hrvatima u BiH ima, samo pogledajte koliko će Jurišićev HSP osvojiti glasova na sljedećim izborima.
Smrt jurišićevim *** !!! (politička naravno ona tjelesna je u božjoj domeni) Slažem se a ovaj komentar pod nickom ,,guslar" nađoh na poskoku.Čitaj i uživaj,sve je rečeno Ljudi ja sam danas naučio zašto je se Zvonko pot.určio tu.rci to je danas dika naša poručuje vođa nam pravaša oko Zvonke skupili se mali pot.urice i tu.rski vazali što su spremni prodati i brata kako neće interes hrvata predvodi ih što mi milo nije pravaš jedan rodom iz nahije što se hvali da je on hosovac i dolazi iz kuće Primorac Primorac je bilo pleme slavno a to nije bilo tako davno sada Ćane Primorce sramoti i nada se Zlajinoj dobroti kada bude postavljena vlada federalna sred Saraja grada da će tada bivši konobare dobijati silne turske pare pored Ćane još uz Zvonku stoji poslušajte ovo ljudi moji i general Živko Budimira što dolazi iz posuškog Vira uza Zvonku on je mora pronać koja stranka Lidija je Korać rod mu to je iz trećeg kolina a vladati s rodom je milina zato guslar puku poručuje za pravaše neka se ne čuje jer bi oni prodali i brata a kamoli interes hrvata
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 11:20 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 11:42 |
|
|
HSP neće postojati do idućih izbora ukoliko nastave s ovakvom politikom, najbolji pokazatelj je Čapljina osvojiše ljudi 31 ili 32 glasa a jesu vala jaki nema što.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 11:52 |
|
|
bude li mi pajdo, ex hsp-ov vijećnik zhž (ili općinski ?:glare )nastavio kao dosad izgubit će hsp sve izbore na račun rogonja koji bi se njemu svetili putem nepodržavanja stranke
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 12:59 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ovaj HSP se totalno izgubio u prostoru i vremenu,dajte im busolu :)
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 13:03 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ovaj HSP se totalno izgubio u prostoru i vremenu,dajte im busolu :) Nikad oni i nisu bili u vremenu i prostoru, pandan srpskim radikalima, sanjaju karte i granice, a u dnevnoj politici sitni piljari. Tako lako premostiti Starcevica, Pavelica i Tita mogu samo oni koji veze nemaju gde se nalaze.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 13:39 |
|
|
Džoni, bilo je pravaštvo itekako u vrimenu i prostoru, pravaštvo je iznjedrilo hrvatsku državotvornu ideju i ogroman broj hrvatskih intelektualaca koji su baštinili tu ideju. Naravno, ne radi se o Đapiću Ovi danas gledaju samo fotelje, Paraga je prolupa, Đapić je bija HDZ-ov pijun, a i ovi u BiH idu putem propasti. No, to ne znači da pravaštva više nema u hrvatskom nacionalnom korpusu, to je izvorno hrvatska nacionalna ideja koja nikad neće izumrit...
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 13:52 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Džoni, bilo je pravaštvo itekako u vrimenu i prostoru, pravaštvo je iznjedrilo hrvatsku državotvornu ideju i ogroman broj hrvatskih intelektualaca koji su baštinili tu ideju. Naravno, ne radi se o Đapiću Ovi danas gledaju samo fotelje, Paraga je prolupa, Đapić je bija HDZ-ov pijun, a i ovi u BiH idu putem propasti. No, to ne znači da pravaštva više nema u hrvatskom nacionalnom korpusu, to je izvorno hrvatska nacionalna ideja koja nikad neće izumrit... "Nikad" nisam mislio bukvalno, nego zadnjih 20 godina... Starcevic i pravaska struja koja nastaje krajem 19 veka su bili otklon od ilirskog pokreta, budjenje nacionalne svesti, sa ciljem pravljenja sto vece drzave, nesto nalik srpskom nacionalizmu 19. veka, ta dva projekta su se sudarila, i to je trajalo 100 godina. Pravastvo 90-ih je zalutalo, neugledni lideri, anarhrona zvaka, da bi poljubilo patos sa ovim Jurisicem, koji nema problema da se udruzi sa brozovim stovaocima, zarad foteljice vlasti.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 13:59 |
|
|
Pravaštvo je zapravo uništeno od Pavelića naovamo. On ga je kriminalizira, pa je bilo zabranjeno, a na kraju balade u 90-ima se pravaštvu sroza ugled od strane raznih uhljeba koji su ga koristili za svoje svrhe.
Ali još ima nas pravaša i kad-tad će pravaši iznjedriti modernu desnu nacionalističku stranku koja neće robovati prošlosti i nerealnim idejama (tipa "cvjećarstvo") nego prihvatiti realnost i konzervativno štititi interes hrvatskog naroda. Nadan se uskoro...
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 14:00 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Pravaštvo je zapravo uništeno od Pavelića naovamo. On ga je kriminalizira, pa je bilo zabranjeno, a na kraju balade u 90-ima se pravaštvu sroza ugled od strane raznih uhljeba koji su ga koristili za svoje svrhe.
Ja bi rekao od Franka i Folnegovića.
|
|
Vrh |
|
|
KaRudar
|
Naslov: Re: HSP se odlucio da gradi djamahiriju zajedno sa SDP-om Postano: 06 pro 2010, 15:09 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ti jadni glasači su glasali opravdano protiv čovićeve tiranije a dobili jurišićevu izdaju.
Ako Jurišić koalira sa SDP-om i slobodno se bude šetuckao Posušjem ja se sunetim odmah!!!
Cime je to Zvonko izdao Hrvate? Jel sta uradio ili potpisao a da je na stetu Hrvata? Uvjeren sam da medju Hrvatskim strankama postoji konsenzus oko stvaranja treceg ali nisam uvjeren da isti postoji kada su u pitanju neke druge stvari
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|