|
|
Stranica: 8/147.
|
[ 3652 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:18 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
RajvoSa je napisao/la: Ništa novo, repriza stare kolumne sa Poskoka "Tko je ubio Blaža, ruka mu utrnula" ili tak nešto.
Eto, bar je donijela na Index nešto novo, virtualnu misu zadušnicu za ortodoksne Ustaše.
Ujke otišle toliko daleko udesno, ovi Indeksovci toliko lijevo da su se nekako uspjeli sudariti...
Ili nisam skonto poentu? Već je imala dvije takve kolumne na Poskoku. Znači, treći puta oplakuje poginuloga Blaža. Ustaškinja jedna.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:21 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Tko ubi Blaža, ruka mu se pozlatila!
Jel smijem joj poručiti to, ili je preekstremno? Hrvatske partizančine će me podržat u stavu?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:23 |
|
|
Ne kontam cime je zasluzila da svaka njena kolumna izazove "opci kaos" i mnogobrojne komentare?? ZeMska se gubi i u prostoru i vremenu...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:27 |
|
|
Skulice, kad-tad će izaći na svjetlo dana prava istina o Blažu i izdaji "Bugojanaca"...Kao htio i on, al ga spriječila Aussie murija.
Sve se vraća, sve se plaća.
No da ne idemo u off.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:30 |
|
|
Mislim da nije poanta u Blažu.
nego u premisi da u hercegovini svatko koji misli drugačije može završiti kao Blaž.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:32 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mislim da nije poanta u Blažu.
nego u premisi da u hercegovini svatko koji misli drugačije može završiti kao Blaž. Slavo Kukić pa i Schoolerka su živući dokaz da je to bedastoća.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tulkas je napisao/la: Ne kontam cime je zasluzila da svaka njena kolumna izazove "opci kaos" i mnogobrojne komentare?? ZeMska se gubi i u prostoru i vremenu... Itekako je zaslužila, što misliš da se neko od nas probije recimo na Jutarnji?! S obzirom da je tu i da čita što pišemo, a ona ima oružje u ruci, zar nije dobro da joj ukažemo gdje griješi i kamo da usmjeri oštricu. Samo pišite ona nam je prozor u "svijet". Znam ja da bi mi nekog, hm, "drukčijeg" ali bolja je od Rojsa kojeg namjerno drže tamo da nas mogu ismijavat. Neko "drukčiji" se ne bi ni probio do Index-a. Ona će bar ponekad stat na našu stranu ovi drugi neće nikad, tako otprilike treba na to gledat. A vjerujem da i Index ima neku internu cenzuru, kao i hb.org na pr. i da tekstovi moraju se držat određenog kursa, pa na neke stvari u tekstu gledam kao na od ranije zadane i zacrtane a ne samo njene.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A vjerujem da i Index ima neku internu cenzuru, kao i hb.org na pr. i da tekstovi moraju se držat određenog kursa, pa na neke stvari u tekstu gledam kao na od ranije zadane i zacrtane a ne samo njene.
Odakle ti to pade na pamet, baš mislim da među nama ima svega i svačega. Mislim ne očekujte da sutra osvanu kolumne Halilovića i Tunje Filipovića al svejedno ima tu svega, Bosanaca, Hercegovaca, HercegBosanaca, lojalista, iredentista, vjernika, skeptika, agnostika, optimista, pesimista itd itd
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:56 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Skulice, kad-tad će izaći na svjetlo dana prava istina o Blažu i izdaji "Bugojanaca"...Kao htio i on, al ga spriječila Aussie murija.
. i ja ću laganu digresiju, ali Bože daj da nekad netko kaže istinu o tome. meni su prijetili klanjem na jednom forumu na pm kad sam nešto slično napisala.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:57 |
|
|
nadam se pod ovim "lojalista" ne misliš sadržajno na besmisleno tumačenje tog pojma kojega daje zrikavi. ako netko ne smatra da je beskriterijski napad na rh i zagreb kao personifikaciju loše službene hrvatske politike, dobra metoda jer se radi samo o povratnom načinu komunikacije,a koji način komunikacije izaziva gađenje kad se radi o napadima na hrvate iz bih, zašto mu davati epitet lojalista u zrikavčevoj salonskoj maniri.
pa prije će onaj fiko iz "složne braće" napraviti bosnu i hercegovinu nego zriki treći entitet u lokalnoj kavani u kojoj dođu na kavu luzeri njegovog kalibra.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 13:57 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mislim da nije poanta u Blažu.
nego u premisi da u hercegovini svatko koji misli drugačije može završiti kao Blaž. pa je. ona prva hoda sa rupom u glavi.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: A vjerujem da i Index ima neku internu cenzuru, kao i hb.org na pr. i da tekstovi moraju se držat određenog kursa, pa na neke stvari u tekstu gledam kao na od ranije zadane i zacrtane a ne samo njene.
Odakle ti to pade na pamet, baš mislim da među nama ima svega i svačega. Mislim ne očekujte da sutra osvanu kolumne Halilovića i Tunje Filipovića al svejedno ima tu svega, Bosanaca, Hercegovaca, HercegBosanaca, lojalista, iredentista, vjernika, skeptika, agnostika, optimista, pesimista itd itd Ljevičarsko-ultradesničarsko a naše! Prenesite tekst...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:02 |
|
|
Ilirka je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Skulice, kad-tad će izaći na svjetlo dana prava istina o Blažu i izdaji "Bugojanaca"...Kao htio i on, al ga spriječila Aussie murija.
. i ja ću laganu digresiju, ali Bože daj da nekad netko kaže istinu o tome. meni su prijetili klanjem na jednom forumu na pm kad sam nešto slično napisala. Ja neću okolišat. Mrzim ga iz dna duše. Taman da je bio svetac (a nije), postao je instrument opresije nad Hrvatima Herceg-Bosne. Moje mišljenje, ne kažem da je ispravno al eto. Mene mogu klat, al jezikom po mudima.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:04 |
|
|
Ilirka je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Mislim da nije poanta u Blažu.
nego u premisi da u hercegovini svatko koji misli drugačije može završiti kao Blaž. pa je. ona prva hoda sa rupom u glavi. ..mjesto da joj je tamo gdje Bog dade
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:06 |
|
|
Ja imam osjećaj da će ih Martina sve zajebat.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
caporegime je napisao/la: nadam se pod ovim "lojalista" ne misliš sadržajno na besmisleno tumačenje tog pojma kojega daje zrikavi. ako netko ne smatra da je beskriterijski napad na rh i zagreb kao personifikaciju loše službene hrvatske politike, dobra metoda jer se radi samo o povratnom načinu komunikacije,a koji način komunikacije izaziva gađenje kad se radi o napadima na hrvate iz bih, zašto mu davati epitet lojalista u zrikavčevoj salonskoj maniri.
pa prije će onaj fiko iz "složne braće" napraviti bosnu i hercegovinu nego zriki treći entitet u lokalnoj kavani u kojoj dođu na kavu luzeri njegovog kalibra. Ne ekstremno kao on, al da ima naših koji se dignu na zadnje noge kad se kaže nešto protiv RH, ima. Eklanktan primjer zaba1111. Ako netko živi u ZG ili ST, onda jednostavno mora u nekoj mjeri biti RH "lojalist"...ne može protiv sebe na kraju krajeva.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Odakle ti to pade na pamet, baš mislim da među nama ima svega i svačega. Mislim ne očekujte da sutra osvanu kolumne Halilovića i Tunje Filipovića al svejedno ima tu svega, Bosanaca, Hercegovaca, HercegBosanaca, lojalista, iredentista, vjernika, skeptika, agnostika, optimista, pesimista itd itd Ljevičarsko-ultradesničarsko a naše! Prenesite tekst... Javio joj se i ponudio ali je zatražila tisuću ojra za svaki tekst na račun autorskih prava
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:11 |
|
|
Kako ide onaj vic:
Ne, što je vama? Nisam ja takva djevojka a i 100 € je premalo!
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:12 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Ilirka je napisao/la: i ja ću laganu digresiju, ali Bože daj da nekad netko kaže istinu o tome. meni su prijetili klanjem na jednom forumu na pm kad sam nešto slično napisala. Ja neću okolišat. Mrzim ga iz dna duše. Taman da je bio svetac (a nije), postao je instrument opresije nad Hrvatima Herceg-Bosne. Moje mišljenje, ne kažem da je ispravno al eto. Mene mogu klat, al jezikom po mudima. ja ću ti reći samo ono što sam čula iz stvarno relevantnih izvora: dakle, osim sumnje u udbaški posao izdaje feniksa, navodno je i ubačen da ocrni hrvatsku samoobranu u ratu kako bi se trajno riješilo hrvatsko pitanje u bih, a kako nisu uspjeli, onda su političkim pritiscima i ucjenama napravljeni kojekakvi sporazumi i da ne duljim... eto, zato sumnjam u puno toga i zato bi se trebalo to rasčistiti jednom za svagda ili to više nikad ne povlačiti kao kamen smutnje i poticanja. soory na digresiji, admine, ali nije ovo ni daleko od članka koji je tema... neću više
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako ide onaj vic:
Ne, što je vama? Nisam ja takva djevojka a i 100 € je premalo! Da ne bude zabune, zezao sam se...isprika Oldskuliću
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: A vjerujem da i Index ima neku internu cenzuru, kao i hb.org na pr. i da tekstovi moraju se držat određenog kursa, pa na neke stvari u tekstu gledam kao na od ranije zadane i zacrtane a ne samo njene.
Odakle ti to pade na pamet, baš mislim da među nama ima svega i svačega. Mislim ne očekujte da sutra osvanu kolumne Halilovića i Tunje Filipovića al svejedno ima tu svega, Bosanaca, Hercegovaca, HercegBosanaca, lojalista, iredentista, vjernika, skeptika, agnostika, optimista, pesimista itd itd Al nema Srba, ko T. Milovića na Poskoku. To vam je oogromnii minus.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:32 |
|
|
nagledaćemo se mi Martine u budućnosti....ja vam kažem.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:34 |
|
|
caporegime je napisao/la: nagledaćemo se mi Martine u budućnosti....ja vam kažem. Načitati? Naslušati? Nagledati?
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:35 |
|
|
caporegime je napisao/la: nagledaćemo se mi Martine u budućnosti....ja vam kažem. kako misliš? imaš neku apokaliptičnu vizuju budućnosti gdje će takve spodobe upravljati našim životima ili nas tek malo plašiš prizorom?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:35 |
|
|
Real gone je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Odakle ti to pade na pamet, baš mislim da među nama ima svega i svačega. Mislim ne očekujte da sutra osvanu kolumne Halilovića i Tunje Filipovića al svejedno ima tu svega, Bosanaca, Hercegovaca, HercegBosanaca, lojalista, iredentista, vjernika, skeptika, agnostika, optimista, pesimista itd itd Al nema Srba, ko T. Milovića na Poskoku. To vam je oogromnii minus. Ma to je sve Zriki, piše pod pola tuceta pseudonima
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|