|
|
Stranica: 10/147.
|
[ 3652 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:08 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: kako ste zaboravili "Magareće godine"?? Jok zaboravili...Stao rat sa Muslimanima,dođem u svoj staru srednju školu kroz koju je prošao ratni vihor,sve razbacano,polupano,naše generacijske slike pobacane po podu...jeza,stid me bilo što pripadam ljudskom rodu,što sam učestvovao u svemu tome. Uvijek se sjetim te scene,baš kao i Branko i Baja ispred svog konvikta.. To djeci treba napisati,da im nikad više ne padne na pamet rat.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:12 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: kako ste zaboravili "Magareće godine"?? Jok zaboravili...Stao rat sa Muslimanima,dođem u svoj staru srednju školu kroz koju je prošao ratni vihor,sve razbacano,polupano,naše generacijske slike pobacane po podu...jeza,stid me bilo što pripadam ljudskom rodu,što sam učestvovao u svemu tome. Uvijek se sjetim te scene,baš kao i Branko i Baja ispred svog konvikta.. To djeci treba napisati,da im nikad više ne padne na pamet rat. još jednom -
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ilirka je napisao/la: ostao mu nik sa iskrice? nasmijalo me ovo sa švercom kolumni... i mene je malo začudilo to ime za srbina, moram priznati. to je kao da se zove domagoj... Da te zakaparimo za prvu kolumnu? Ti i skulica ste mi stilski ko jaje jajetu a da vaše kolumne malo širimo internetom? ili da mi daš barem banner da vas malo reklamišemo okolo? ja sam ti žena od tehnike, nisam ti ja za jašenja na perima, tako samo mogu guzicu oderat
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:15 |
|
|
Ilirka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da te zakaparimo za prvu kolumnu? Ti i skulica ste mi stilski ko jaje jajetu a da vaše kolumne malo širimo internetom? ili da mi daš barem banner da vas malo reklamišemo okolo? ja sam ti žena od tehnike, nisam ti ja za jašenja na perima, tako samo mogu guzicu oderat Nije sapun,ne sekiraj se...
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:16 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: kako ste zaboravili "Magareće godine"?? Jok zaboravili...Stao rat sa Muslimanima,dođem u svoj staru srednju školu kroz koju je prošao ratni vihor,sve razbacano,polupano,naše generacijske slike pobacane po podu...jeza,stid me bilo što pripadam ljudskom rodu,što sam učestvovao u svemu tome. Uvijek se sjetim te scene,baš kao i Branko i Baja ispred svog konvikta.. To djeci treba napisati,da im nikad više ne padne na pamet rat. joj što ne mogu kad se Mar-kan ovako raznježi. Ti si se rodio za ratnika. I to netko mora. nemoj mi tu cmoljit..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:18 |
|
|
Ilirka je napisao/la: a da vaše kolumne malo širimo internetom? ili da mi daš barem banner da vas malo reklamišemo okolo? ja sam ti žena od tehnike, nisam ti ja za jašenja na perima, tako samo mogu guzicu oderat jel to ono..tehniku svladala, sram izgubila.. šala, šala..
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:19 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jok zaboravili...Stao rat sa Muslimanima,dođem u svoj staru srednju školu kroz koju je prošao ratni vihor,sve razbacano,polupano,naše generacijske slike pobacane po podu...jeza,stid me bilo što pripadam ljudskom rodu,što sam učestvovao u svemu tome.
Uvijek se sjetim te scene,baš kao i Branko i Baja ispred svog konvikta..
To djeci treba napisati,da im nikad više ne padne na pamet rat.
joj što ne mogu kad se Mar-kan ovako raznježi. Ti si se rodio za ratnika. I to netko mora. nemoj mi tu cmoljit.. Emotivni dio je bitan u razumijevanju ratničkih vještina.Učiš se većoj odgovornosti.A inače sam osjetljiv na djecu,pa...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:19 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Malo sam popričao s ljudima o članku i mogu vam reći da je dobar!
E sad zašto je dobar, zato što većina posjetitelja Index-a čita samo naslove, a naslov je dobar.
Ne može bit bolji. A teta Sopta lagano odbija koncentrirano čitanje s uvodnim rečenicama tako da od kolumne ostaje naslov a on je ponavljam - dobar!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ilirka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da te zakaparimo za prvu kolumnu? Ti i skulica ste mi stilski ko jaje jajetu a da vaše kolumne malo širimo internetom? ili da mi daš barem banner da vas malo reklamišemo okolo? ja sam ti žena od tehnike, nisam ti ja za jašenja na perima, tako samo mogu guzicu oderat Budem ti se javil uskoro, novi izgled portala će ljudima oduzimat dah...fantazija...bitje i bannerčić
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:21 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ilirka je napisao/la: a da vaše kolumne malo širimo internetom? ili da mi daš barem banner da vas malo reklamišemo okolo? ja sam ti žena od tehnike, nisam ti ja za jašenja na perima, tako samo mogu guzicu oderat Nije sapun,ne sekiraj se... huston, huston, we have a problem... ti si zamjenio dva organa: tradicionalni i onaj normalni...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Malo sam popričao s ljudima o članku i mogu vam reći da je dobar!
E sad zašto je dobar, zato što većina posjetitelja Index-a čita samo naslove, a naslov je dobar.
Ne može bit bolji. A teta Sopta lagano odbija koncentrirano čitanje s uvodnim rečenicama tako da od kolumne ostaje naslov a on je ponavljam - dobar! Da da, imat će odjek i utjecaj ko riječi Obame na skupu KKK-a.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Malo sam popričao s ljudima o članku i mogu vam reći da je dobar!
Ne može bit bolji. A teta Sopta lagano odbija koncentrirano čitanje s uvodnim rečenicama tako da od kolumne ostaje naslov a on je ponavljam - dobar! ovo je teško sprdanje i nipodaštavanje
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:25 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ilirka je napisao/la: a da vaše kolumne malo širimo internetom? ili da mi daš barem banner da vas malo reklamišemo okolo? ja sam ti žena od tehnike, nisam ti ja za jašenja na perima, tako samo mogu guzicu oderat jel to ono..tehniku svladala, sram izgubila.. šala, šala.. tu tehniku još savladavam, utvrđujem gradivo
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:25 |
|
|
A kako vi tako rečiti, a političari vam ko panjevi?
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:27 |
|
|
teranova je napisao/la: A kako vi tako rečiti, a političari vam ko panjevi? dok mi brljavimo, oni se laktaju :)
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
|
|
teranova je napisao/la: A kako vi tako rečiti, a političari vam ko panjevi? a kako vi tako kurčeviti a muškarci vam zakurac pa sve ratove izgube.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
|
|
Zato što pametni i rječiti ljudi idu u biznis, a propaliteti u politiku (čast izuzecima). Negativna selekcija.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:29 |
|
|
Ilirka je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: jel to ono..tehniku svladala, sram izgubila.. šala, šala.. tu tehniku još savladavam, utvrđujem gradivo ne bežiš sa časova..
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zato što pametni i rječiti ljudi idu u biznis, a propaliteti u politiku (čast izuzecima). Negativna selekcija. Prava šteta. Vi ovde imate bar tri potencijalna političara od formata.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
|
|
Mar-kan je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: joj što ne mogu kad se Mar-kan ovako raznježi. Ti si se rodio za ratnika. I to netko mora. nemoj mi tu cmoljit.. Emotivni dio je bitan u razumijevanju ratničkih vještina.Učiš se većoj odgovornosti.A inače sam osjetljiv na djecu,pa... Markane, kad budem imala sina, šaljem ga kod tebe na obuku..
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:31 |
|
|
Real gone je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Emotivni dio je bitan u razumijevanju ratničkih vještina.Učiš se većoj odgovornosti.A inače sam osjetljiv na djecu,pa... Markane, kad budem imala sina, šaljem ga kod tebe na obuku.. Eee,to mi je i supruga rekla jednom davno...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:31 |
|
|
Bolje mu ti sebe posalji...heheheh
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:32 |
|
|
caporegime je napisao/la: teranova je napisao/la: A kako vi tako rečiti, a političari vam ko panjevi? a kako vi tako kurčeviti a muškarci vam zakurac pa sve ratove izgube. To je zato što nisu "kulturni" ko Hrvati. Znaš kako se ono kaže: Čim mi neko pomene kulturu, odma se mašim za pištolj..
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:36 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Real gone je napisao/la: Markane, kad budem imala sina, šaljem ga kod tebe na obuku.. Eee,to mi je i supruga rekla jednom davno... Pa valjda nije puno pogrešila. p.s. Tulkas, budi Hercegbosanac, mani se tih nedžentlmenskih fora.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:45 |
|
|
PCM je napisao/la: Iskreno meni bezze ovaj tekst njen . A ovo naricanje nad Kraljevićem nema smisla uopće komentirat. Dijelim mišljenje mog ex sugrađanina - ko ga jebe. Ne mogu u ratu bit 2 vojske , 2 linije zapovjedanja , 1 lojalna jednom druga drugom ... To ne prolazi nigdje ...
Ostatak teksta , dosada živa ... Stil pisanja i poruka teksta su dvije različite stvari.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|