|
|
Stranica: 9/147.
|
[ 3652 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Real gone je napisao/la: Al nema Srba, ko T. Milovića na Poskoku. To vam je oogromnii minus. Ma to je sve Zriki, piše pod pola tuceta pseudonima
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:39 |
|
|
Ilirka je napisao/la: caporegime je napisao/la: nagledaćemo se mi Martine u budućnosti....ja vam kažem. kako misliš? imaš neku apokaliptičnu vizuju budućnosti gdje će takve spodobe upravljati našim životima ili nas tek malo plašiš prizorom? Apokalipsa će prvo te zbrisati,što su pisali,a nisu sadili krumpir...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Mar-kan je napisao/la: Ilirka je napisao/la: kako misliš? imaš neku apokaliptičnu vizuju budućnosti gdje će takve spodobe upravljati našim životima ili nas tek malo plašiš prizorom?
Apokalipsa će prvo te zbrisati,što su pisali,a nisu sadili krumpir... I ja kažem, jadna Hercegovina kad je u njoj glavna proizvodna branša - kolumne. Krampu u ruke ko naši stari, sadit kavada, krtole, duhana
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Real gone je napisao/la: Al nema Srba, ko T. Milovića na Poskoku. To vam je oogromnii minus. Ma to je sve Zriki, piše pod pola tuceta pseudonima ma ja, admine, ako zašmuriš možda će nestati. p.s. Milović je dika i obraz Srednje Bosne..
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:44 |
|
|
Ilirka je napisao/la: caporegime je napisao/la: nagledaćemo se mi Martine u budućnosti....ja vam kažem. kako misliš? imaš neku apokaliptičnu vizuju budućnosti gdje će takve spodobe upravljati našim životima ili nas tek malo plašiš prizorom? imam osjećaj da je tek počela sa medijskim probojem.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:46 |
|
|
caporegime je napisao/la: Ilirka je napisao/la: kako misliš? imaš neku apokaliptičnu vizuju budućnosti gdje će takve spodobe upravljati našim životima ili nas tek malo plašiš prizorom?
imam osjećaj da je tek počela sa medijskim probojem. Ma može napisati Rat i mir...meni mog Branka Ćopića nitko ne može zamijeniti...
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Apokalipsa će prvo te zbrisati,što su pisali,a nisu sadili krumpir...
I ja kažem, jadna Hercegovina kad je u njoj glavna proizvodna branša - kolumne. Krampu u ruke ko naši stari, sadit kavada, krtole, duhana švercat..
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:47 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: I ja kažem, jadna Hercegovina kad je u njoj glavna proizvodna branša - kolumne. Krampu u ruke ko naši stari, sadit kavada, krtole, duhana švercat.. Šverc kolumni!? I to na pijaci,ajmo žene,friške kolumne,sad ispod pera stigle!!
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:47 |
|
|
A tko je taj Milović...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Inkvizitor je napisao/la: A tko je taj Milović... I Rajko Vasić, jel tip piše direkt za Poskok ili preuzimaju sa njegovog bloga?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Šverc kolumni!? I to na pijaci,ajmo žene,friške kolumne,sad ispod pera stigle!! a policija za kolumne..ko nekad vilanci-financi oduzimaju kolumne. sve što zasadiš moraš ubrat i predat u stanicu.. ništa tuča, ništa kiša, ništa umor, ništa fali inspiracija..
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:53 |
|
|
Real gone je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: A tko je taj Milović... Srbin iz Srednje Bosne koji piše dugo za Poskok. Sadržaj javan. kako mu je ime.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 14:57 |
|
|
Real gone je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ma može napisati Rat i mir...meni mog Branka Ćopića nitko ne može zamijeniti... Zar nije tako?Vama nisu dopizdili visokoumni tekstovi,koji ništa ne govore,samo oduzimaju vrijeme i unose nemir u običan puk?Što sam stariji,sve više uviđam onu životnu jednostavnost koju je Branko propagirao u svojim djelima.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:00 |
|
|
Real gone je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
kako mu je ime.
Dovoljno je Tvrtko. pa to bi bio prvi Srbin sa imenom Tvrtko. Zato sam i pitao. Ako nije pseudonim.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:01 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Real gone je napisao/la: Zar nije tako?Vama nisu dopizdili visokoumni tekstovi,koji ništa ne govore,samo oduzimaju vrijeme i unose nemir u običan puk?Što sam stariji,sve više uviđam onu životnu jednostavnost koju je Branko propagirao u svojim djelima. jel on beše napisao "Orlovi rano lete" Ježeve kućice i te pizdarije nisam čitao. Ali orlove..to je bilo san snova..to se baš sanjalo..
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:02 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Real gone je napisao/la: Dovoljno je Tvrtko. pa to bi bio prvi Srbin sa imenom Tvrtko. Zato sam i pitao. Ako nije pseudonim. ostao mu nik sa iskrice? nasmijalo me ovo sa švercom kolumni... i mene je malo začudilo to ime za srbina, moram priznati. to je kao da se zove domagoj...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:03 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
kako ste zaboravili "Magareće godine"??
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:03 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Real gone je napisao/la: Zar nije tako?Vama nisu dopizdili visokoumni tekstovi,koji ništa ne govore,samo oduzimaju vrijeme i unose nemir u običan puk?Što sam stariji,sve više uviđam onu životnu jednostavnost koju je Branko propagirao u svojim djelima. Ja ti nisam prava osoba za to pitanje, pošto ja gutam sve, od političkih pamfleta do D. Kiša. Ali Ćopić (po kome je nazvan u narodu naš Brankov most u Bg-u.. ) i Duško Radović mogu uvek da me razvesele.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:05 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: kako ste zaboravili "Magareće godine"?? baja, krsto, ddh, bobo gica, smrdonja....
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:05 |
|
|
Ilirka je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
pa to bi bio prvi Srbin sa imenom Tvrtko. Zato sam i pitao.
Ako nije pseudonim.
ostao mu nik sa iskrice? nasmijalo me ovo sa švercom kolumni... i mene je malo začudilo to ime za srbina, moram priznati. to je kao da se zove domagoj... Da te zakaparimo za prvu kolumnu? Ti i skulica ste mi stilski ko jaje jajetu
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:07 |
|
|
Iskreno meni bezze ovaj tekst njen . A ovo naricanje nad Kraljevićem nema smisla uopće komentirat. Dijelim mišljenje mog ex sugrađanina - ko ga jebe. Ne mogu u ratu bit 2 vojske , 2 linije zapovjedanja , 1 lojalna jednom druga drugom ... To ne prolazi nigdje ...
Ostatak teksta , dosada živa ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 vel 2010, 15:07 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Real gone je napisao/la: Dovoljno je Tvrtko. pa to bi bio prvi Srbin sa imenom Tvrtko. Zato sam i pitao. Ako nije pseudonim. Naravno da su sve pseudonimi. Pa nije svako eksteritorijalan ko bosansko-saudijske džamije.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|