|
|
Stranica: 41/48.
|
[ 1191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kikx_sb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:02 |
|
|
LocDog je napisao/la: ako ne odlučujete, šta onda glasate? zabave radi? malo nas prcate? ajmo usporedba broj 2. 2007 dali ste Hadezeju 5 zastupnika? Koliko danas treba Sanaderu da sruši vladu? Vid vraga. 5 zastupnika. I dalje misliš da ni o čemu niste odlučili? Da ste tih 5 zastupnika dali SDPu, bilo bi 61-61. Ali ne, niste vi odlučili za dragog nam Sanadera. Ekipa se trga za svakog zastupnika, a vi tvrdite da vaših 5 ne radi razliku i da nije odlučilo. Odlučilo je i više nego što ste vi toga svjesni. iako tada nisam mogao glasati, koliko se sjećam sdp nije ni radio listu za 11. izbornu jedinicu? kako bi ih onda trebali dati njima.
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:03 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
@LocDog pravo glasa BH Hrvatima je najmanje što je RH mogla dati Hrvatima HB, ono što su Hrvati HB dali za Hrvatsku je neprocjenjivo.
ja sam za to da Hrvati HB dobiju svoju federalnu jedinicu, i kada se to dogodi, neka im se ukine pravo glasanja....
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Dakle nije problem u glasanju nego za koga se glasa? Šta ako vam osiguramo trajnih 4-5 zastupnika SDP-a sa dijasporske liste? Onda kao može?
Idi pa se javi Talijanima iz Švicarske i reci im da ne glasuju na izborima u Italiji.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
LocDog
|
|
|
mateb je napisao/la: LocDog je napisao/la:
ti mora da se jebeno zajebavaš???
ili ti to ozbiljno pišeš da Hrvatska financijski siše BiH, odnosno BiH Hrvate????
Dvije riječi: trgovinska bilanca. joj daj se saberite. Doniramo vam godišnje toliko love, i onda vas ulovi ovakav proser. ak ti je trgovinska bilanca argument da vas 'financijski sišemo' onda Hrvatsku cijela europa siše ma šta europa, cijeli svijet.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:04 |
|
|
LocDog je napisao/la: ako ne odlučujete, šta onda glasate? zabave radi? malo nas prcate? ajmo usporedba broj 2. 2007 dali ste Hadezeju 5 zastupnika? Koliko danas treba Sanaderu da sruši vladu? Vid vraga. 5 zastupnika. I dalje misliš da ni o čemu niste odlučili? Da ste tih 5 zastupnika dali SDPu, bilo bi 61-61. Ali ne, niste vi odlučili za dragog nam Sanadera. Ekipa se trga za svakog zastupnika, a vi tvrdite da vaših 5 ne radi razliku i da nije odlučilo. Odlučilo je i više nego što ste vi toga svjesni. Nisu mogli dati kad SDP nikog nije ni kandidirao izvan RH.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Croat je napisao/la: @LocDog pravo glasa BH Hrvatima je najmanje što je RH mogla dati Hrvatima HB, ono što su Hrvati HB dali za Hrvatsku je neprocjenjivo.
ja sam za to da Hrvati HB dobiju svoju federalnu jedinicu, i kada se to dogodi, neka im se ukine pravo glasanja.... x2 ali kao što je rekao mateb, to se zakonski teško može urediti - kako uskratiti građanima pravo glasa? Jedino da se ukine posebna dijasporska lista.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:05 |
|
|
LocDog je napisao/la: ako ne odlučujete, šta onda glasate? zabave radi? malo nas prcate? ajmo usporedba broj 2. 2007 dali ste Hadezeju 5 zastupnika? Koliko danas treba Sanaderu da sruši vladu? Vid vraga. 5 zastupnika. I dalje misliš da ni o čemu niste odlučili? Da ste tih 5 zastupnika dali SDPu, bilo bi 61-61. Ali ne, niste vi odlučili za dragog nam Sanadera. Ekipa se trga za svakog zastupnika, a vi tvrdite da vaših 5 ne radi razliku i da nije odlučilo. Odlučilo je i više nego što ste vi toga svjesni. Hahah prvo je bilo: Vi ste odlučili pobjednika izbora, pa kad su ti momci pokazali (mada ti se nema šta pokazivati jer sve znaš samo se praviš lud) tj. da HDZ bez nas ima većinu, ti okrećeš priču "da ste SDP-u dali tih 5 mandata bilo bi" PAZI SAD HDZ 61=61 SDP , dakle izjednačeno! Kako si prefrgan... Toliko o svemu tome...
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
|
|
LocDog je napisao/la: mateb je napisao/la: Dvije riječi: trgovinska bilanca.
joj daj se saberite. Doniramo vam godišnje toliko love, i onda vas ulovi ovakav proser. ak ti je trgovinska bilanca argument da vas 'financijski sišemo' onda Hrvatsku cijela europa siše ma šta europa, cijeli svijet. Ne znam kome se obraćaš, budući da sam rođen i cijeli život živim u Zagrebu, a nemam ni hercegovačke korijene.
|
|
Vrh |
|
|
LocDog
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:06 |
|
|
Croat je napisao/la: @LocDog pravo glasa BH Hrvatima je najmanje što je RH mogla dati Hrvatima HB, ono što su Hrvati HB dali za Hrvatsku je neprocjenjivo.
ja sam za to da Hrvati HB dobiju svoju federalnu jedinicu, i kada se to dogodi, neka im se ukine pravo glasanja.... Jebala vas federalna jedinica, baš će vam to hrvatska omogućit. To će vam Bandić i HDZ omogućit, moš mislit. Daj shvatite da Hrvatska sa ovim političarima nije u stanju obranit par kvadratnih kilometara SVOJEG mora, a kamoli u drugoj državi omogućit nekome vlastitu federalnu jedinicu
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:07 |
|
|
ti levičari su presmiješni, njima ne smetaju što Srbi izvan RH glasaju na izborima u RH, čak po njih pošalju buseve. njima smeta što Hrvati HB ne glasaju za SDP, to je jedini problem. fašizam levice
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:07 |
|
|
joj daj se saberite. Doniramo vam godišnje toliko love, i onda vas ulovi ovakav proser. ak ti je trgovinska bilanca argument da vas 'financijski sišemo' onda Hrvatsku cijela europa siše ma šta europa, cijeli svijet. Koliko love?
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:08 |
|
|
LocDog je napisao/la: Croat je napisao/la: @LocDog pravo glasa BH Hrvatima je najmanje što je RH mogla dati Hrvatima HB, ono što su Hrvati HB dali za Hrvatsku je neprocjenjivo.
ja sam za to da Hrvati HB dobiju svoju federalnu jedinicu, i kada se to dogodi, neka im se ukine pravo glasanja.... Jebala vas federalna jedinica, baš će vam to hrvatska omogućit. To će vam Bandić i HDZ omogućit, moš mislit. Daj shvatite da Hrvatska sa ovim političarima nije u stanju obranit par kvadratnih kilometara SVOJEG mora, a kamoli u drugoj državi omogućit nekome vlastitu federalnu jedinicu RH ako već ne može pomoći, ne mora ni odmagati kao Mesić.
|
|
Vrh |
|
|
LocDog
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:08 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: LocDog je napisao/la: ako ne odlučujete, šta onda glasate? zabave radi? malo nas prcate? ajmo usporedba broj 2. 2007 dali ste Hadezeju 5 zastupnika? Koliko danas treba Sanaderu da sruši vladu? Vid vraga. 5 zastupnika. I dalje misliš da ni o čemu niste odlučili? Da ste tih 5 zastupnika dali SDPu, bilo bi 61-61. Ali ne, niste vi odlučili za dragog nam Sanadera. Ekipa se trga za svakog zastupnika, a vi tvrdite da vaših 5 ne radi razliku i da nije odlučilo. Odlučilo je i više nego što ste vi toga svjesni. Hahah prvo je bilo: Vi ste odlučili pobjednika izbora, pa kad su ti momci pokazali (mada ti se nema šta pokazivati jer sve znaš samo se praviš lud) tj. da HDZ bez nas ima većinu, ti okrećeš priču "da ste SDP-u dali tih 5 mandata bilo bi" PAZI SAD HDZ 61=61 SDP , dakle izjednačeno! Kako si prefrgan... Toliko o svemu tome... kome ćeš davati svoj glas, je tvoja osobna stvar, samo ti želim slikovito pokazati kolika je moć u glasovanju dijaspore, za koju se ovdje tvrdi da je beznačajna
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:09 |
|
|
LocDog je napisao/la: Croat je napisao/la: @LocDog pravo glasa BH Hrvatima je najmanje što je RH mogla dati Hrvatima HB, ono što su Hrvati HB dali za Hrvatsku je neprocjenjivo.
ja sam za to da Hrvati HB dobiju svoju federalnu jedinicu, i kada se to dogodi, neka im se ukine pravo glasanja.... Jebala vas federalna jedinica, baš će vam to hrvatska omogućit. To će vam Bandić i HDZ omogućit, moš mislit. Daj shvatite da Hrvatska sa ovim političarima nije u stanju obranit par kvadratnih kilometara SVOJEG mora, a kamoli u drugoj državi omogućit nekome vlastitu federalnu jedinicu Nitko nije rekao da Hrvatska treba omogućiti izbornu jedinicu. Nauči čitati.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:09 |
|
|
joj daj se saberite. Doniramo vam godišnje toliko love, i onda vas ulovi ovakav proser. ak ti je trgovinska bilanca argument da vas 'financijski sišemo' onda Hrvatsku cijela europa siše ma šta europa, cijeli svijet. Daj mi podatke koliko nam love donirate? I još čekam odgovor kako smo to mi vama odlučili izbore? MOLIM PODATKE ?
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:10 |
|
|
joj daj se saberite. Doniramo vam godišnje toliko love, i onda vas ulovi ovakav proser. ak ti je trgovinska bilanca argument da vas 'financijski sišemo' onda Hrvatsku cijela europa siše ma šta europa, cijeli svijet. doniranje...to je ta za*ebana riječ. doniranje bi bilo davanje. zašto ne kažeš ulažemo? (i niste toliko koliko bude zbroj trg. bilance, dobiti od struje s buškog blata i još nekih slučajeva). ulažete ih u mostarsko sveučilište - stvaraju se novi kadrovi obrazovani na HRVATSKOM jeziku od kojih jedan lijep dio ode u RH raditi, i ta folklorna društva - ulaganje u očuvanje hrvatske kulture i baštine, zatim u bolnice (ajde, to ti se može odati kao 'donacija') itd.
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:10 |
|
|
Da, rekli smo "pomoći", a ne "omogućiti". Razlika je ko nebo i zemlja.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
LocDog je napisao/la: ako ne odlučujete, šta onda glasate? zabave radi? malo nas prcate? ajmo usporedba broj 2. 2007 dali ste Hadezeju 5 zastupnika? Koliko danas treba Sanaderu da sruši vladu? Vid vraga. 5 zastupnika. I dalje misliš da ni o čemu niste odlučili? Da ste tih 5 zastupnika dali SDPu, bilo bi 61-61.
Ali ne, niste vi odlučili za dragog nam Sanadera. Ekipa se trga za svakog zastupnika, a vi tvrdite da vaših 5 ne radi razliku i da nije odlučilo. Odlučilo je i više nego što ste vi toga svjesni. I to je ono sto tebe u biti smeta. Sta ako sam odlucio, za to i imam pravo glasa a ne samo kao ukras. Da ne ulazim dublje sto ljudi glasaju, to je njihovo pravo, (koje imaju i traktoristi iz Srbije itd, al to se i ne spominje) nisu ga oni sami sebi dali, donjeli, ukrali. Smeta ti to, ok, idi prdi tamo RH nek se to promjeni, a ne ovdje na forumu da tupis, uostalom, vi/ti i tebi slicni non stop laprdate o pravnoj drzavi, pocnite se tako i ponasat, skupite 2/3 vecinu i eto A sad de odprdi.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:11 |
|
|
Ja, kao i Ultras, i dalje čekam odgovor na pitanje: Koliko love RH donira?
|
|
Vrh |
|
|
LocDog
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:12 |
|
|
mateb je napisao/la: LocDog je napisao/la: joj daj se saberite. Doniramo vam godišnje toliko love, i onda vas ulovi ovakav proser. ak ti je trgovinska bilanca argument da vas 'financijski sišemo' onda Hrvatsku cijela europa siše ma šta europa, cijeli svijet. Koliko love? Otvori stranicu sa državnim proračunom 2009 ili prijedlogom proračuna za 2010. pa vidi kolko ide u BiH. S time da je to tek kap u moru, obzirom da i svaki regionalni i lokalni proračun može imati stavku 'pomoći BiH', kao što to naravno ima grad zagreb.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:15 |
|
|
LocDog je napisao/la: mateb je napisao/la: Koliko love?
Otvori stranicu sa državnim proračunom 2009 ili prijedlogom proračuna za 2010. pa vidi kolko ide u BiH. S time da je to tek kap u moru, obzirom da i svaki regionalni i lokalni proračun može imati stavku 'pomoći BiH', kao što to naravno ima grad zagreb. Nisam pitao gdje mogu naći te podatke, nego znaš li ti o kojem iznosu je riječ. Kad već toliko tupiš o tome, red bi bio da barataš osnovnim informacijama.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:15 |
|
|
Mislim da je i dalje najveća stavka obnova porušenih kuća i pomoć prognanicima da se vrate doma. Ne znam koji bi normalan čovjek bio protiv toga.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:17 |
|
|
LocDog je napisao/la: mateb je napisao/la: Koliko love?
Otvori stranicu sa državnim proračunom 2009 ili prijedlogom proračuna za 2010. pa vidi kolko ide u BiH. S time da je to tek kap u moru, obzirom da i svaki regionalni i lokalni proračun može imati stavku 'pomoći BiH', kao što to naravno ima grad zagreb. Hajde prosvijetli nas i daj te podatke copy/paste ovdje...
|
|
Vrh |
|
|
LocDog
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:18 |
|
|
Imamo mi i po hrvatskoj dosta toga za obnovit , a BiH ima svoj proračun za takve stvari, jelte?
za brojke mi se ne da točno tražit, sjećam se iz vijesti iznosa od 9 znamenaka, točni iznos ne znam, al kak god bilo, previše je.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 02:19 |
|
|
LocDog je napisao/la: Imamo mi i po hrvatskoj dosta toga za obnovit , a BiH ima svoj proračun za takve stvari, jelte?
za brojke mi se ne da točno tražit, sjećam se iz vijesti iznosa od 9 znamenaka, točni iznos ne znam, al kak god bilo, previše je. DAkle pričaš o nečemu što ne znaš ?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|