|
|
Stranica: 38/48.
|
[ 1191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
unknown
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:01 |
|
|
"Uzdat se use i u svoje kljuse" jedini mogući spas za nas je to.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:03 |
|
|
Isti kalibar ko i naš Tadić. Politički korektne uglađene mlakonje. Za takozvanu Evropu takvi su bogom dani, a narod ih baš i ne obožava. Biraju ih jer se plaše takozvanih narodnjaka, kao - naljutićemo belosveCke šefove.
|
|
Vrh |
|
|
luka32
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:15 |
|
|
Ovako, slucajno sam dosao ovdje preko linka, sa neke stranice na kojoj su vas ismijavali i vidim da su imali pravo.. Znam da sa svojim ograničenim razmišljanjima ne možete shaviti neke stvari, ali ipak ovoliko paranoje, diskriminacije, kvazi ustaštva, ispranih ideala i opet paranoje nisam stvarno očekivao..
Ma kakva molim te se to Juga vrača?? ma o čemu vi ljudi božji? MA jeste vi normalni? Kakva crvena, pobogu Hrvatska? KAKO MOŽETE BITI TAKO NAIVNI!!!??? Da popušite sta vam vaši idoli, političari, pjevači i svečenici govore!?
Kako ne razumijete da su vaši glasovi totalno suprotni onima šta su Hrvatskoj!? Šta Vam to ništa, ama baš ništa ne govori!? Daj zapitajte se,molim vas.. Ajde sad očekujem komentare kako sam komunjara, ateist, udbaš ili sin udbaša i šta ti ja sve znam.. Ali ne, ja to sve nisam, običan sam građanin HRVAT koji je u ŠKOLI NAUČIO POVIJEST!!!! to je sve kučni odgoj...
Daj počnite razmišljat svojom vlastitom glavom
|
|
Vrh |
|
|
komandant mark
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:20 |
|
|
Svi oni koji su pljuvali po novoizabranom Hrvatskom predsjedniku bez ikakvog pokrica nek se pospu pepelom i dobro razmisle.Ocekivati pomoc i potporu od nekoga a tog istog u startu pljuvati i omalozavati je krajnje licemjerno i nepromisljeno.Mozemo biti razliciti ali prije svega trebamo biti legalisti i priznati volju vecine i onda ce nam svima biti bolje a nasa dijaspora i BH HRvati onda mogu i ocekivati pomoc od institucije predsjednika drzave samo ako tog istog predsjednika i postivaju (ne moraju ga podrzavati na izborima ali niti pljuvati) kako nalaze USTAV republike.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:22 |
|
|
luka32 je napisao/la: Ovako, slucajno sam dosao ovdje preko linka, sa neke stranice na kojoj su vas ismijavali i vidim da su imali pravo.. Znam da sa svojim ograničenim razmišljanjima ne možete shaviti neke stvari, ali ipak ovoliko paranoje, diskriminacije, kvazi ustaštva, ispranih ideala i opet paranoje nisam stvarno očekivao..
Ma kakva molim te se to Juga vrača?? ma o čemu vi ljudi božji? MA jeste vi normalni? Kakva crvena, pobogu Hrvatska? KAKO MOŽETE BITI TAKO NAIVNI!!!??? Da popušite sta vam vaši idoli, političari, pjevači i svečenici govore!?
Kako ne razumijete da su vaši glasovi totalno suprotni onima šta su Hrvatskoj!? Šta Vam to ništa, ama baš ništa ne govori!? Daj zapitajte se,molim vas.. Ajde sad očekujem komentare kako sam komunjara, ateist, udbaš ili sin udbaša i šta ti ja sve znam.. Ali ne, ja to sve nisam, običan sam građanin HRVAT koji je u ŠKOLI NAUČIO POVIJEST!!!! to je sve kučni odgoj...
Daj počnite razmišljat svojom vlastitom glavom krasnim odgojem kuČnim se možeš ponositi.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:23 |
|
|
luka32 je napisao/la: Ovako, slucajno sam dosao ovdje preko linka, sa neke stranice na kojoj su vas ismijavali i vidim da su imali pravo.. Znam da sa svojim ograničenim razmišljanjima ne možete shaviti neke stvari, ali ipak ovoliko paranoje, diskriminacije, kvazi ustaštva, ispranih ideala i opet paranoje nisam stvarno očekivao..
Daj počnite razmišljat svojom vlastitom glavom Sinko mili nisi ti ništa naučio u školi a ponajmanje povijest. A da si naučio kućni odgoj kako spada , doma bi ti objasnili da je etiketiranje ljudi pogrešno i nekulturno u krajnju ruku. Aj sad razguli , ne treba nam više takvih "osviještenih" ko ti ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:24 |
|
|
Daj počnite razmišljat svojom vlastitom glavom 1.) Nisi ni trebao dolaziti, vjerovatno SAX u pitanju. 2.)Gdje vidiš paranoju, ustaštvo??? O čem pričaš? 3.) Naravno da su suprotni, vas očito ne boli qrac za BiH Hrvate, govori nam to mnogo toga, govori li vama u RH to išta? 4.)Nikakvih uvredljivih komentara neće biti (nadam se) nema potrebe. 5.) Kakva povijest sad ima veze s većinom navedenog, mi smo isto Hrvati, ovamo u BiH diskriminirani od svakoga pa i od tvoje Hrvatske. (koja ne podupire Hrvate u BiH da ostvare svoje ciljeve)
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
luka32 je napisao/la: Ma kakva molim te se to Juga vrača?? ma o čemu vi ljudi božji? MA jeste vi normalni? Kakva crvena, pobogu Hrvatska? KAKO MOŽETE BITI TAKO NAIVNI!!!??? Da popušite sta vam vaši idoli, političari, pjevači i svečenici govore!?
Kako ne razumijete da su vaši glasovi totalno suprotni onima šta su Hrvatskoj!?
Kućni odgoj i škola ti nisu baš neki kad ovako uletiš a i Juga se ne vrača nego vraća, malo te zeza č i ć, imaš to još na par mjesta pa bih te prije proglasio zelenim jer je to obično svojstveno njima. Juga se vraća, sjedi i gledaj, baš ovo "Tadić i Josipović", nije to slučajno, i sad će se počet slizavat i riješena i BiH a i Balkan time. Europljani su pragmatični. Naši glasovi nisu potpuno suprotni, dapače, poprilično slični ali malo više vučemo desno jer su nam još uvijek neriješene brojne nacionalne teme za razliku od Hrvata u Hrvatskoj, kojima Krajina i Srbi odavno ne predstavljaju prijetnju opstanku, da nije tako drukčije bi se i kod njih glasalo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:26 |
|
|
Ajme nisam primjetio ovu kvaČicu na kuČnom odgoju Dakle multietniĆar garant ...
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:32 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
PCM je napisao/la: Ajme nisam primjetio ovu kvaČicu na kuČnom odgoju Dakle multietniĆar garant ... Zagreb i sjverozapadna Hrvatska ima isto veliki problem sa Č i Ć i DŽ i Đ tako da ne bih se zakleo da je musliman.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:34 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: PCM je napisao/la: Ajme nisam primjetio ovu kvaČicu na kuČnom odgoju Dakle multietniĆar garant ... Zagreb i sjverozapadna Hrvatska ima isto veliki problem sa Č i Ć i DŽ i Đ tako da ne bih se zakleo da je musliman. Istina doduše i to ... Bilo kako bilo , pametnjaković klasični ... I još pametuje o "kućnom odgoju" ... Za popizdit ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
"totalno" umjesto potpuno, "onima" umjesto onim. Multikulti, pa makar iz Hrvatske.
Ne nasjedajte. Ima načina po čemu se može otkrit, zato nikad ne reagirat na prvu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23964 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Svaka čast Josipoviću za uvjerljivu pobjedu. Državljani RH su rekli svoje.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:40 |
|
|
PCM je napisao/la: hercegovac1981 je napisao/la: I još pametuje o "kućnom odgoju" ... Za popizdit ... Misliš "kučnom"
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:41 |
|
|
Čestitam hrvatima na novom crvenom predsjedniku, akobogda da nastavi Stipinim stopama revolucije Mojim dragim komšijama i federalnoj braći želim da se manje sekiraju Ajde ne plačite, makar je jedan Milan pobjedio http://www.mysoccerplace.net/video/rona ... juventus-2 Šteta što i vi nemate Ronaldinha
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Čestitke (moje osobne, ne u bilo čije ime, da se razme) predsjedniku Josipoviću i nadamo se da će zastupati interese svih građana, kako je uostalom najavio u kampanji.
"Bivši predsjednik Mesić" - od večeras kao termin ulazi u uporabu, doista lijepo zvuči.
Sutra je novi dan, početak novih i kvalitetnih odnosa Hrvata BiH i Pantovčaka.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:42 |
|
|
stvarno su smeće pd portala.
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:43 |
|
|
Sultan je napisao/la: Čestitam hrvatima na novom crvenom predsjedniku, akobogda da nastavi Stipinim stopama revolucije... Mojim dragim komšijama i federalnoj braći želim da se manje sekiraju... Ajde ne plačite, makar je jedan Milan pobjedio http://www.mysoccerplace.net/video/rona ... juventus-2Možda ćete se tek sada vi početi sekirati.
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:45 |
|
|
Sultan je napisao/la: Čestitam hrvatima na novom crvenom predsjedniku, akobogda da nastavi Stipinim stopama revolucije... Mojim dragim komšijama i federalnoj braći želim da se manje sekiraju...Ajde ne plačite, makar je jedan Milan pobjedio http://www.mysoccerplace.net/video/rona ... juventus-2Teško da će nastaviti "stazama Stipine revolucije" jer je za razliku od Stipe u 10 godina , posjetio BH Hrvate u par mjeseci 3-4 puta. I to tamo gdje oni zapravo žive i rade i predstavljaju većinu , a nije išao lizati dupe Silajdžiću i sličnima po Sarajevu kao Izdajica. Naravno vidjet ćemo u narednim mjesecima šta i kako će biti i po tom pitanju , al bilo kako bilo , od Mesića gori ne može bit nikako ... Ne brini ti za nas, imaš ti prečih briga u životu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
LocDog
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:50 |
|
|
Gledam ja tako malo te rezultate.
I vidim Josipović dobiva. Zadovoljni smiješak pojavljuje mi se na licu. Pobjedio je kandidat čije sam ime zaokružio. I ne, nije to bilo zabunom, kao što se vjerojatno desilo pokojem nepismenom biraču zbog toga što je ovaj puta Josipović bio na broju jedan. Bilo je to iz mnogih drugih razloga.
A onda odoh na onu web stranicu koja nam je počela upravljati životom. Taj prokleti facebook. I pogledah komentare. Nitko ni ne komentira izbore. Kad li ono... kreću statusi, a koga drugog nego hercegovaca. Dakle, 500tinjak prijatelja na fejsu, nitko ništa... osim hercegovaca. jer oni, koji zapravo i nisu hrvati, oni su najveće 'rvatine.
I sad će četa skočit, kako nismo Hrvati. Mi smo RVATINE. veće od vas.
Ali činjenica ostaje. Gdje si rođen? U državi, pravoj i svjetski priznatoj državi. A zove se Bosna i Hercegovina. I samim time, nisi rođen u Hrvatskoj. Jer još nisam čuo da je netko rođen na dva mjesta odjednom. A BiH nije Hrvatska. Samim time, nisi Hrvat. Vrlo jednostavno, to nedvojbeno znači da si Bosanac ili Hercegovac. Eventualno hrvatskog podrijetla. Dakle, ti si Hercegovac hrvatskog podrijetla.
Ova, nadasve točna konstatacija nedvojbeno utvrđena, skandalozna je i nemoguća, nevjerojatna za Hercgeovce. Najveća laž ikad. Ali pogledajmo malo iz drugog kuta. Ako je Hercegovac Hrvat, onda i netko rođen u Čileu, a čiji su roditelji hrvatskog podrijetla, može reć, pa ja sam Hrvat. No svi znamo da to nije moguće. I svi ćemo za njega reć, to je Čileanac hrvatskog podrijetla. Tako je i sa Bih. Jer to nije Hrvatska, nego druga, Hrvatskoj susjedna država. I tu svaka priča prestaje.
Može se sporiti oko toga koliko je Bih povijesno povezana, nekad bila i dijelom HR, ali već dugo nije. Tako da i taj argument pada u vodu. Kaže mi moj prijatelj Hercegovac, pa prvi hrvatski kralj je okrunjen u Hercegovini, kako to onda nije Hrvatska? I Kažem mu, ako ćemo tim argumentom, onda je i Istanbul talijanski grad. A turci zapravo talijani. Jer , ipak, znate li koliko jer Rimskih careva okrunjeno baš u Carigradu, današnjem Istanbulu?
Stoga, dragi Hercegovci. Žao mi je, inače dobri trgovci, danas nam niste uspjeli prodati svog predsjednika. Bit će bolje drugi puta. A sad nek se vrati u Zagreb, nek se vrati na staru poziciju, i nek nas barem proba izvući iz govana u koje nas je uvaljao. Iz duga od 11. mld kuna koliko je dužan grad Zagreb. Možda i uspije. Ipak je on... 'RVATINA :)
|
|
Vrh |
|
|
komandant mark
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:51 |
|
|
Jedno pitanje za ADMINISTRATORA. AKO STE DEMOKRATSKI FORUM KAKAV SE PREDSTAVLJATE ZASTO STE ZAKLJUCALI TEMU KOJU SAM POSTAVIO POD IMENOM "IZABRALI SMO PREDSJEDNIKA" ILI STE FORUM PUN CENZURE KAKAV MI SE CINITE.SRAMOTA DA SE PREDSTAVLJATE KAO DEMOKRATI A VRSITE CENZURU KAO U VRIJEME KOMUNIZMA.
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 11 sij 2010, 00:52 |
|
|
PCM je napisao/la: Sultan je napisao/la: Čestitam hrvatima na novom crvenom predsjedniku, akobogda da nastavi Stipinim stopama revolucije... Mojim dragim komšijama i federalnoj braći želim da se manje sekiraju...Ajde ne plačite, makar je jedan Milan pobjedio http://www.mysoccerplace.net/video/rona ... juventus-2Teško da će nastaviti "stazama Stipine revolucije" jer je za razliku od Stipe u 10 godina , posjetio BH Hrvate u par mjeseci 3-4 puta. I to tamo gdje oni zapravo žive i rade i predstavljaju većinu , a nije išao lizati dupe Silajdžiću i sličnima po Sarajevu kao Izdajica. Naravno vidjet ćemo u narednim mjesecima šta i kako će biti i po tom pitanju , al bilo kako bilo , od Mesića gori ne može bit nikako ... Ne brini ti za nas, imaš ti prečih briga u životu Da, da...baš sam ga slušao kako kuka da je populacija bh hrvata prepolovljena ( naglašava Posavinu i srednju Bosnu )
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|