|
|
Stranica: 35/48.
|
[ 1191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 12:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja sam čuo da je na pitanje "hoćete li nastaviti mesićevu politku" odgovorio da svatko ima svoj vlastiti stil pa tako i on.
Pajdo, ako si to čuo onda moraš na pranje ušiju. O Stefanu Mesiću je više puta rekao kako će on nastaviti njegovu politiku, kako Stefan ima politički ugled, kako bi ga za njegov mandat ocjenio sa 4+ pa skoro do petice. O stilu je rekao kada su ga pitali u političkim uzorima, pa je rekao da ga baš nema, te da svatko ima svoj stil. Robbie MO je napisao/la: Govorio je pozitivno o prethodniku (govorio je i Bandić, a što bi drugo, na kraju krajeva imajmo na umu da 80% negativnosti koje mi vežemo za mesića se odnosi na odnos prema HB što je u RH politici sekundarna tema), ali je prilično pozitivno govorio i o Tuđmanu. To nije točno. Mesićevi iskazi u Haagu će isključivo pokopati RH za sva vremena, mi u HB smo samo kolateralna šteta. Robbie MO je napisao/la: Ja se nadam da će on djelovati potpuno nezavisno, i da više neće imati nikakve veze s SDP-om, već da će biti "predsjednik i lijevim i desnim glasačima" što se i traži od predsjednika (predsjednik mora bit kohezivni faktor države), a što i on sam izjavljuje više puta dnevno. Nije ništa drugo nego marioneta. Antihrvatska se razme.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 12:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76438 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Juda Iškariot je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Govorio je pozitivno o prethodniku (govorio je i Bandić, a što bi drugo, na kraju krajeva imajmo na umu da 80% negativnosti koje mi vežemo za mesića se odnosi na odnos prema HB što je u RH politici sekundarna tema), ali je prilično pozitivno govorio i o Tuđmanu. Podsjeti me šta je sve Mesić svjedočio u Haagu, možda sam se i zaletio s tih 80%. juda je napisao/la: Nije ništa drugo nego marioneta. Antihrvatska se razme. To bumo tek vidli. Što se tiče nas iz HB, ne treba unaprijed stvarat neprijatelje, što se mene tiče on je svojim korektnim stavovima stvorio šansu koju ne treba odbacit. Poslije je lako promijenit mišljenje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 12:52 |
|
|
Knjiga Dr Miroslava Tuđmana "Vrijeme Krivokletnika".
Jedna od najboljih. Isječke ću postaviti na jednom novom topicu.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 12:55 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Robbie MO je napisao/la: Juda Iškariot je napisao/la:
Podsjeti me šta je sve Mesić svjedočio u Haagu, možda sam se i zaletio s tih 80%. Ima mislim negdje transkript sa suđenja Blaškiću, a da ne govorimo o otvaranju arhiva. Ali ono što si rekao stoji - za vrijeme njegove vladavine su se najviše razmahali Muslimani. Sad ih čeka šok i otrježnjenje.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 13:56 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Procjena
Josipović 54 % : 46 % Bandić
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 14:25 |
|
|
A ja ostao posljednji Mohikanac. Budemo vidjeli, nada umire posljednja. Naravno, ne za Bandića (sačuvaj Bože), nego protiv Josipovića. Za nas u Hrvatskoj je Bandić svakako manje zlo. Mislim da su te priče, da bi pobjeda Bandića zbog njegovih korijena bila kontraproduktivna, naivna. Oni koji su vas mrzili jer predstavljate hrvatstvo mrzit će vas i dalje, oni koji vas nisu mrzili neće vas početi mrziti, a oni koje boli kita bolit će kita i dalje. Jedino što je bitno je moć, a, pobjedom Josipovića, moć da kroji vojsku, tajne službe i vanjsku politiku dolazi u ruke insidera ljevičarskog establishmenta slizanog s Kregarom i cijelom tom bandom s Pravnog fakulteta koji, zapravo, upravljaju mnogim stvarima u RH. Josipović je od njih najmanje agresivan i najkorektniji, ali upravo zato i marioneta.
|
|
Vrh |
|
|
dzontric
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 16:35 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Procjena
Josipović 54 % : 46 % Bandić Nakon prve objave u 19:00 Josipovic - 57% Bandic - 41% A konacni rezultati (u ovim prvim nema sela i dijaspore) Josipovic - 53 Bandic - 45
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 16:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Juda Iškariot je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije logika čudna. Onaj tko je u ovom šahu sposoban razmišljat 1 potez unaprijed taj će pojest pijuna i glasat za Bandića, oni koji vide par poteza unaprijed vidjet će da ako požderu pijuna da nakon par poteza gube topa, i da se može odigrat bolje. Naravno to je samo moje mišljenje s kojim se sudeći po anketi 60% forumaša a realno i 90% građana HB neće složit. Al jebiga, 90% ljudi je nekad vjerovalo da je zemlja ravna ploča (jer je to na prvu loptu toliko očito, zar ne!) pa su onih 10% ispali u pravu. Znači da većina ne mora uvijek bit u pravu. Ovaj put zauzimam poziciju manjine. Priželjkivanjem Josipovića svjesno radim žrtvu pijuna. Nije logka čudna već vi. Yugosipović je cijelo vrijeme vodio neautentičnu kampanju. Ono što je radio i govorio, uopće nije niti njegov stav, nit stav SDPa. Stav SDPa smo vidjeli na zadnjim izborima, gdje su prednjačile dvije stvari, po uzoru Mesićevih pobjeda na predsjedničkim izborima: 1) Šovinizam prema BH Hrvatima 2) Zabrane vjeronauka No međutim šta se desilo? Narod je shvatio da rasizam prema BH Hrvatima ne donosi automatski ulazak u EU, kao što je to bilo obećano, a zabranom vjeronauka se opet vraćamo u SFRJ, te su kaznili SDP, koji je imao sve predispozicije da pobjedi na izborima. Shvatili su to i u SDPu, stoga, Yugosipovićeva kampanja - nagli zaokret. On ide u BiH, on ide u Tuđmanovu rodnu grudu, o Crkvi govori kako je to važna institucija. Sve dakle radi što uopće nije SDPov program. Samo da dobije izbore. Poslije izbora će pokazati svoje pravo izvorno lice, pa ćete vi ovce na šišanje. I Bandic je iz istog tog SDP-a, donedavno se grlio sa Zokijem a i grlio bi se i dalje da su njega stavili za kandidata. Cak sto vise, ja sam primjetio (ili mi se to cini) da je Bandic u pocetku nasiroko izbjegavao odgovor o trecem, vjerovatno zato sto je mislio da ce mu to oduzet glasove, tek je kasnije promjenio pricu. Nije Josipovic nista posebno, ali mislim da ni Bandic nije nista bolji od njega, kao i masa drugih kandidata, izuzev Tudjmana i Primorca (samo da jos nema onaj ludi pogled ) mada koji god bude sigurno ce bit bolji od ovog smeca. Ugl, ja ne izlazim na izbore.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 17:22 |
|
|
kojih zaokreta na ovom forumu...od plebiscitarne potpore Tudjamnu do danasnjeg prizeljkivanja Josipovica od strane Robiea.. jer ako je cak i Miro Tudjman kazao da je preporuka njegovim biracima da dadnu glas za Bandica..onda sada izmisljati neke sahovske analize je bespredmentno..... isto vijedi i za one koji su sad najglasniji u potpori Bandicu ...a znali su poprilino napadti sve one koji nisu mislili glasat za Tudjmana na ovom forumu ..ukljucujuci i moju malenkost ... ..mislim analizirajte kako zelite ..ali vam dosljednost u politickim stavovima nije bas na nivou :) ali dobro..100 ljudi 100 cudi :)
|
|
goLLe
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 18:13 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
west je napisao/la: kojih zaokreta na ovom forumu...od plebiscitarne potpore Tudjamnu do danasnjeg prizeljkivanja Josipovica od strane Robiea.. jer ako je cak i Miro Tudjman kazao da je preporuka njegovim biracima da dadnu glas za Bandica..onda sada izmisljati neke sahovske analize je bespredmentno..... isto vijedi i za one koji su sad najglasniji u potpori Bandicu ...a znali su poprilino napadti sve one koji nisu mislili glasat za Tudjmana na ovom forumu ..ukljucujuci i moju malenkost ... ..mislim analizirajte kako zelite ..ali vam dosljednost u politickim stavovima nije bas na nivou :) ali dobro..100 ljudi 100 cudi :) To ti je ona stara "kako vjetar puše", al što i očekivati od pojedinaca, ništa iznenađujuće Biti će ovo gusto al puno zavisi od izlaznost u RH.
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
cromwell
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 18:59 |
|
|
goLLe je napisao/la: west je napisao/la: kojih zaokreta na ovom forumu...od plebiscitarne potpore Tudjamnu do danasnjeg prizeljkivanja Josipovica od strane Robiea.. jer ako je cak i Miro Tudjman kazao da je preporuka njegovim biracima da dadnu glas za Bandica..onda sada izmisljati neke sahovske analize je bespredmentno..... isto vijedi i za one koji su sad najglasniji u potpori Bandicu ...a znali su poprilino napadti sve one koji nisu mislili glasat za Tudjmana na ovom forumu ..ukljucujuci i moju malenkost ... ..mislim analizirajte kako zelite ..ali vam dosljednost u politickim stavovima nije bas na nivou :) ali dobro..100 ljudi 100 cudi :) To ti je ona stara "kako vjetar puše", al što i očekivati od pojedinaca, ništa iznenađujuće Biti će ovo gusto al puno zavisi od izlaznost u RH. Kad si već spomenuo izlaznost...Do 16.00 izašlo je više od 38%,dakle 4% više nego u prvom krugu izbora.
|
|
Vrh |
|
|
frane
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 19:08 |
|
|
jako dobar odaziv biraca HercegBosne ali bojim se da nece biti od velike koristi ,Josipovic ipak pobjeduje sa 55% max .
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 19:10 |
|
|
cromwell je napisao/la: Kad si već spomenuo izlaznost...Do 16.00 izašlo je više od 38%,dakle 4% više nego u prvom krugu izbora.
Da, ali najveća izlaznost u Zagrebu i Istri a znamo za koga će tamo glasovati, možda je Zagreb ipak najveća nepoznanica.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 19:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59863 Lokacija: DAZP HQ
|
i_jopet je napisao/la: cromwell je napisao/la: Kad si već spomenuo izlaznost...Do 16.00 izašlo je više od 38%,dakle 4% više nego u prvom krugu izbora.
Da, ali najveća izlaznost u Zagrebu i Istri a znamo za koga će tamo glasovati, možda je Zagreb ipak najveća nepoznanica. to je samo fiktivno veći izlazak na sjeveru jer su na jugu fiktivni birači uglavnom
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 19:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23974 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ako Josipović dobije manje od 55% u Hrvatskoj, svakakve mogućnosti se otvaraju. Bude li preko 55% po prvim anketama, to je to.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 19:52 |
|
|
Mislim da ove ankete koje ce biti objavljene u 19:00h daju vec konacni rezultat.
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 20:01 |
|
|
josipović vodi po izlaznim anketama, nekih 65%...
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 20:01 |
|
|
Ja mislim da će nam bit isti k***c bio Josipović ili Bandić . Zato i nisam izašao na izbore.
Vrijeme će pak pokazati jesam li bio u pravu ili ne ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 20:02 |
|
|
Debela pobjeda Josipovica
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 20:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23974 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
To je to. Josipović je definitivno pobjednik.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 20:07 |
|
|
Jebiga, bijah iracionalan u prognoziranju. Budemo vidjeli, nisam optimist, ali gore od Mesića ne može.
|
|
Vrh |
|
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 20:10 |
|
|
Dakle, nekih 2/3 Hrvata iz Hrvatske se sasvim slazu sa fasistickim tezama Matije Babica.
Ja se zaista nekada pitam je li onaj zrikavac bas toliko u krivu.
Ali zaista.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 20:12 |
|
|
Crni bombarder je napisao/la: Dakle, nekih 2/3 Hrvata iz Hrvatske se sasvim slazu sa fasistickim tezama Matije Babica.
Ja se zaista nekada pitam je li onaj zrikavac bas toliko u krivu.
Ali zaista. Ma dobrim dijelom je u pravu (osim onih teorija o prodajama), ali nije taktički mudro to javno iznositi.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 20:12 |
|
|
josipović je predsjednik zahvaljujući jaci i hadezeu. da su kandidirali sanadera umisto što su mu "savjetovali" da se makne prije izbora, ma što mislili o njemu, doslovce bi pomeo oba ova komunistička potrčkala.
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 10 sij 2010, 20:15 |
|
|
Ilirka je napisao/la: josipović je predsjednik zahvaljujući jaci i hadezeu. da su kandidirali sanadera umisto što su mu "savjetovali" da se makne prije izbora, ma što mislili o njemu, doslovce bi pomeo oba ova komunistička potrčkala. Narod presudio i to je to.
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|