|
|
Stranica: 3/10.
|
[ 233 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ignat
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 22 ruj 2020, 18:28 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Ignat je napisao/la: I šta sad ako ih je više? Koliko je Mađara, Talijana? Hoćete izaći iz EU jer drugih naroda ima više?
Mađari i Talijani nisu ista kategorija sa Srbima po spremnosti da se radi protiv nas. Kako rekoh, iskompleksirani ste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 22 ruj 2020, 18:32 |
|
|
divizija je napisao/la: pomocnik kuhara je napisao/la: Sjećam se jedino da smo jednom nakratko blokirali ulaz na Bajakovu pa je to zasmetalo Europi i popustili smo. A sad, Pupi.. nije on meni uopće negativna figura, Plenković ga dobro koristi. Prvo što je Plenki uspio jest da polako odvaja ovdašnje političke Srbe od Vučićeve i svake druge Srbije. Plenković kuha i odvajanje zapadnobosanskih Srbe od iste takve Srbije. Čitao si na twiteru što je objavio vezano za teme razgovora sa Dodikom. Ufino, obostrani interesi, bez aluzija na probleme BiH Hrvata, isključivo bilaterala. Od ratnodobnog Tuđmana, nikad nismo imali boljeg igrača od Plenkovića. Da nije korona sjebala neke stvari, bio bi nalet samo takav. Ma Plenković ne kuha ništa, on je jednostavno našao najjeftiniji način da bude na vlasti, iz njegove perspektive. Odvojenost pupija od Beograda je ista vrsta takije koju muslimani prodaju sa "građanskom". Pupi je suptilni i inteligentni velikosrbin i time opasniji. A Plenki nekakvu strategiju nit kuži niti ga zanima. Njemu je važno samo da ga štipaju po hodnicima briselskim. U jbt., nemam više komentara.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 22 ruj 2020, 18:49 |
|
|
Ignat je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Mađari i Talijani nisu ista kategorija sa Srbima po spremnosti da se radi protiv nas. Kako rekoh, iskompleksirani ste. Ti si iskompleksiran do te mjere da se baviš povijesnim revizionizmom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 23 ruj 2020, 07:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ignat je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Mađari i Talijani nisu ista kategorija sa Srbima po spremnosti da se radi protiv nas. Kako rekoh, iskompleksirani ste. Jednako su opasni Talijani, Mađari, Srbi. Ne vidim razloga da se favorizira Srbe. Što bi oni od Hr? D. Lapac? Široki? U slučaju nekih tektonskih pomaka u svijetu, Talijana se puno više treba bojati. Stavite već jednom te Srbe na mjesto koje im pripada u odnosu na RH. Eto im Mini-Š. s Kosovom i neće se više nas ni sjećati. Kao ni mi Mađara danas.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 23 ruj 2020, 13:43 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: U slučaju nekih tektonskih pomaka u svijetu, Talijana se puno više treba bojati.. Italija ima puno više unutarnjih problema, tako da ne. Etnički se heterogenizira, separatizmi su jaki. Najopasniji neprijatelj je globalni islam u partnerstvu s homoglobotransmultikulti retardizmom.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 23 ruj 2020, 13:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Stavite već jednom te Srbe na mjesto koje im pripada u odnosu na RH.
Pokušavamo ali nam neda HDZ i udbaška duboka država...
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 01 ožu 2021, 21:05 |
|
|
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-mosta ... /210301062" Pamti i nedužnu djecu, žene i starce koje su ubili četnički i ustaški zločinci. " Do kada će Paragini bolesnici živjeti u iluzijama po pitanju ovih? Podižu amaterske spomenike na kojima prozivaju misteriozne "ustaške zločince" koji su ih navodno ubijali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 01 ožu 2021, 21:32 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-mostaru-otkriven-spomenik-poginulim-borcima-i-civilnim-zrtvama-rata/210301062
"Pamti i nedužnu djecu, žene i starce koje su ubili četnički i ustaški zločinci. "
Do kada će Paragini bolesnici živjeti u iluzijama po pitanju ovih? Podižu amaterske spomenike na kojima prozivaju misteriozne "ustaške zločince" koji su ih navodno ubijali. To da pokazes glodavcu Bujancu, on bi rekao da se radi o vucicevsko-udbaskoj tajnoj operaciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 01 ožu 2021, 23:14 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-mostaru-otkriven-spomenik-poginulim-borcima-i-civilnim-zrtvama-rata/210301062
"Pamti i nedužnu djecu, žene i starce koje su ubili četnički i ustaški zločinci. "
Do kada će Paragini bolesnici živjeti u iluzijama po pitanju ovih? Podižu amaterske spomenike na kojima prozivaju misteriozne "ustaške zločince" koji su ih navodno ubijali. To da pokazes glodavcu Bujancu, on bi rekao da se radi o vucicevsko-udbaskoj tajnoj operaciji. Napravi eksperiment, pošalji mu i prokaži mujage kao udbaše, od sutra više neće cviećarit. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 01 ožu 2021, 23:16 |
|
|
|
Djecu iz škola izvukli da to otvaraju te spomenike koje raspiruju mržnju. Zlostavljanje djece čisto.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 01 ožu 2021, 23:27 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Djecu iz škola izvukli da to otvaraju te spomenike koje raspiruju mržnju. Zlostavljanje djece čisto. Svi takvi potezi se moraju obiti o glavu, moraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 06:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ignat je napisao/la: Kako rekoh, iskompleksirani ste.
Jednako su opasni Talijani, Mađari, Srbi. Ne vidim razloga da se favorizira Srbe. Što bi oni od Hr? D. Lapac? Široki? U slučaju nekih tektonskih pomaka u svijetu, Talijana se puno više treba bojati. Stavite već jednom te Srbe na mjesto koje im pripada u odnosu na RH. Eto im Mini-Š. s Kosovom i neće se više nas ni sjećati. Kao ni mi Mađara danas. ...svatko pametan zna da je srpsko pitanje u hr riješeno fal bogu osim ovi par budaletina s foruma..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 13:56 |
|
|
laganini je napisao/la:
...svatko pametan zna da je srpsko pitanje u hr riješeno fal bogu osim ovi par budaletina s foruma.. Aha, rješavate vi to odlično... Reci mi što kažeš na Plenkijevu ideju da Srbima u Vukovaru zagarantira 30% ruku u gradskom vijeću neovisno o tome koliko glasova dobiju na izborima? Shvaćaš li da to znaći predaju grada u srpske ruke bez koji nema proračuna? Srbi neka srbuju, bitno da dušman Penava ne oruši svetu kravu HDZ s vlasti. Nižete izdaju za izdajom, sramotite Tuđmanovu ostavštinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 14:10 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la:
...svatko pametan zna da je srpsko pitanje u hr riješeno fal bogu osim ovi par budaletina s foruma.. Aha, rješavate vi to odlično... Reci mi što kažeš na Plenkijevu ideju da Srbima u Vukovaru zagarantira 30% ruku u gradskom vijeću neovisno o tome koliko glasova dobiju na izborima? Shvaćaš li da to znaći predaju grada u srpske ruke bez koji nema proračuna? Srbi neka srbuju, bitno da dušman Penava ne oruši svetu kravu HDZ s vlasti. Nižete izdaju za izdajom, sramotite Tuđmanovu ostavštinu. Impliciraš političko obespravljivanje Srba u Hr i nadaš se njihovom nestanku.Po tvojim standardima-ustašovanje.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 15:07 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la:
...svatko pametan zna da je srpsko pitanje u hr riješeno fal bogu osim ovi par budaletina s foruma.. Aha, rješavate vi to odlično... Reci mi što kažeš na Plenkijevu ideju da Srbima u Vukovaru zagarantira 30% ruku u gradskom vijeću neovisno o tome koliko glasova dobiju na izborima? Shvaćaš li da to znaći predaju grada u srpske ruke bez koji nema proračuna? Srbi neka srbuju, bitno da dušman Penava ne oruši svetu kravu HDZ s vlasti. Nižete izdaju za izdajom, sramotite Tuđmanovu ostavštinu. ..pa srbi su nam politički partneri ne smeta tipkaš su u bih..tada ti je ok.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
leibchristi
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 15:25 |
|
|
laganini je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Jednako su opasni Talijani, Mađari, Srbi. Ne vidim razloga da se favorizira Srbe. Što bi oni od Hr? D. Lapac? Široki?
U slučaju nekih tektonskih pomaka u svijetu, Talijana se puno više treba bojati.
Stavite već jednom te Srbe na mjesto koje im pripada u odnosu na RH.
Eto im Mini-Š. s Kosovom i neće se više nas ni sjećati. Kao ni mi Mađara danas.
...svatko pametan zna da je srpsko pitanje u hr riješeno fal bogu osim ovi par budaletina s foruma.. Samo jedan mali savjet..ovo "pitanje" dolazi iz NS vremena kada se govorilo o "rjesavanju zidovskog pitanja". Cisto da znas kakvim zargonom baratash. ISto vazi i za lebensraum fore. Nema na cemu.
_________________ fakofbolan
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 15:31 |
|
|
leibchristi je napisao/la: laganini je napisao/la: ...svatko pametan zna da je srpsko pitanje u hr riješeno fal bogu osim ovi par budaletina s foruma..
Samo jedan mali savjet..ovo "pitanje" dolazi iz NS vremena kada se govorilo o "rjesavanju zidovskog pitanja". Cisto da znas kakvim zargonom baratash. ISto vazi i za lebensraum fore. Nema na cemu. Tako je i rešeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 15:35 |
|
|
elit star je napisao/la: Impliciraš političko obespravljivanje Srba u Hr i nadaš se njihovom nestanku.Po tvojim standardima-ustašovanje. Gdje sam napisao da Srbe treba obesrpaviti? Napisao sam kako je nelegalno, nelogično i nepravedno da bez obzira na rezultate izbora vi imate 30% ruku u gradskom vijeću. Pa gdje to ima? Teoretski izađe jedan jedini Srbin na Izbore i zaokruži SDSS i taj jedan glas donese vjećnika kao 10.000 Hrvatskih ruku. Također nigdje nisam napisao kako se nadam vašem nestanku, nigdje! Prozivam HDZ za izdaju, što ovo realno jest. Zalažem se za demokraciju, ako Srbi osvoje 30% ruku na demokratski način, neka ih ne smetaju mi. ALi ovako se nećemo igrati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 15:38 |
|
|
laganini je napisao/la: ..pa srbi su nam politički partneri ne smeta tipkaš su u bih..tada ti je ok..  Tako je, partneri su nam u BiH zato što je to u našem interesu. U Hrvatskoj nije u interesu Hrvata koalicija sa Srbima, nego je protivno interesu i volji 60% Hrvata koji nisu glasali za ovu vlast. Ta koalicija je samo u intereesu HDZ-a. Znam da je to komplicirano ali pročitaj par puta shvatit ćeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 15:43 |
|
|
elit star je napisao/la: leibchristi je napisao/la:
Samo jedan mali savjet..ovo "pitanje" dolazi iz NS vremena kada se govorilo o "rjesavanju zidovskog pitanja".
Cisto da znas kakvim zargonom baratash. ISto vazi i za lebensraum fore.
Nema na cemu.
Tako je i rešeno. Užitak mi je čitati tvoje žalopojke, ali ovo ti je po tko zna koji ekstremno-pravoslavni ispad na forumu. Red je da dobiješ ban. A oni koji pjevaju "Krajišnici, Krajišnici, gdje ćemo na klanje" i "Slobo, Slobo, šalji nam salate" će uvijek završiti na traktorima i to neka ti bude jasno kao dan. Izgubili ste svu Krajinu u RH i ogroman dio Krajine u BiH zbog pohlepe. Sa Srbima iz RS se može donekle i fino dogovarati i pričati, a sa Srbijancima poput tebe nikako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 15:48 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Impliciraš političko obespravljivanje Srba u Hr i nadaš se njihovom nestanku.Po tvojim standardima-ustašovanje. Gdje sam napisao da Srbe treba obesrpaviti? Napisao sam kako je nelegalno, nelogično i nepravedno da bez obzira na rezultate izbora vi imate 30% ruku u gradskom vijeću. Pa gdje to ima? Teoretski izađe jedan jedini Srbin na Izbore i zaokruži SDSS i taj jedan glas donese vjećnika kao 10.000 Hrvatskih ruku. Također nigdje nisam napisao kako se nadam vašem nestanku, nigdje! Prozivam HDZ za izdaju, što ovo realno jest. Zalažem se za demokraciju, ako Srbi osvoje 30% ruku na demokratski način, neka ih ne smetaju mi. ALi ovako se nećemo igrati. Sad staješ na stranu Bakira po pitanju Hrvata u tkz.bih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 15:54 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: elit star je napisao/la: Tako je i rešeno. Užitak mi je čitati tvoje žalopojke, ali ovo ti je po tko zna koji ekstremno-pravoslavni ispad na forumu. Red je da dobiješ ban. A oni koji pjevaju "Krajišnici, Krajišnici, gdje ćemo na klanje" i "Slobo, Slobo, šalji nam salate" će uvijek završiti na traktorima i to neka ti bude jasno kao dan. Izgubili ste svu Krajinu u RH i ogroman dio Krajine u BiH zbog pohlepe. Sa Srbima iz RS se može donekle i fino dogovarati i pričati, a sa Srbijancima poput tebe nikako. Samo zbog ove reči pravoslavni bi recimo tebe trebalo banovati.Svi znako ko od Hrvata potencira pravoslavlje kao problem.O pokušajima da opravdavaš etničko čišćenje pobunom Srba da i ne govorimo. Lepo već napisah.Vama smeta srpski narativ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 16:03 |
|
|
elit star je napisao/la: weasel je napisao/la: Gdje sam napisao da Srbe treba obesrpaviti?
Napisao sam kako je nelegalno, nelogično i nepravedno da bez obzira na rezultate izbora vi imate 30% ruku u gradskom vijeću.
Pa gdje to ima?
Teoretski izađe jedan jedini Srbin na Izbore i zaokruži SDSS i taj jedan glas donese vjećnika kao 10.000 Hrvatskih ruku.
Također nigdje nisam napisao kako se nadam vašem nestanku, nigdje!
Prozivam HDZ za izdaju, što ovo realno jest.
Zalažem se za demokraciju, ako Srbi osvoje 30% ruku na demokratski način, neka ih ne smetaju mi. ALi ovako se nećemo igrati. Sad staješ na stranu Bakira po pitanju Hrvata u tkz.bih. BiH nije jednonacionalna država kao Hrvatska. Čisto da te upozorim svaka takva usporedba je znala završavati s trajnim banom na ovom forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 16:04 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ..pa srbi su nam politički partneri ne smeta tipkaš su u bih..tada ti je ok..  Tako je, partneri su nam u BiH zato što je to u našem interesu. U Hrvatskoj nije u interesu Hrvata koalicija sa Srbima, nego je protivno interesu i volji 60% Hrvata koji nisu glasali za ovu vlast. Ta koalicija je samo u intereesu HDZ-a. Znam da je to komplicirano ali pročitaj par puta shvatit ćeš. ..i da zaključimo ti si od interesa a ne od stava..ali to smo i znali HDZ vas odjeba pa se malo ljutimo budite dobri opet ćete pod nas kišobran..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 16:12 |
|
|
laganini je napisao/la: ..i da zaključimo ti si od interesa a ne od stava..ali to smo i znali HDZ vas odjeba pa se malo ljutimo budite dobri opet ćete pod nas kišobran.. Interes je briga za Hrvate i Hrvatsku državu, to radimo mi desničari, a interes za vas HDZovce je punjenje računa i švicarskih portfelja. Stav je za nas desničare nešto što formuliramo uvidom u činjenice i tim je podložan promjeni činjenica. Stav za HDZ-ovce ne postoji pored toga što kaže prvi sekretar, veliki vođa partije. Moj interes je za opće dobro a tvoj stav je da treba klimati kao magarac šefu. Ako pristaješ na takvo poniženje, uredu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|