|
|
Stranica: 4/10.
|
[ 233 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 17:16 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Sad staješ na stranu Bakira po pitanju Hrvata u tkz.bih. BiH nije jednonacionalna država kao Hrvatska. Čisto da te upozorim svaka takva usporedba je znala završavati s trajnim banom na ovom forumu. Nije ali je trebala biti baš kao što je sada Hrvatska.Da ne bi nas Srba i bila bi.Da skratimo. Srbi moraju da imaju zagarantovane ruke.Bez obzira na broj.Zašto?Zato što to proizilazi od odnosa Hrvata ptema Srbima kroz zadnjih 100tinjak godina.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 17:17 |
|
|
..vi branite nemoj te vise..haha..pa vi ste statistička greška..
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 17:18 |
|
|
elit star je napisao/la: weasel je napisao/la: BiH nije jednonacionalna država kao Hrvatska. Čisto da te upozorim svaka takva usporedba je znala završavati s trajnim banom na ovom forumu.
Nije ali je trebala biti baš kao što je sada Hrvatska.Da ne bi nas Srba i bila bi.Da skratimo. Srbi moraju da imaju zagarantovane ruke.Bez obzira na broj.Zašto?Zato što to proizilazi od odnosa Hrvata ptema Srbima kroz zadnjih 100tinjak godina. Kao što sam i mislio, Hrvati dajte privilegije inače kmečimo da ste ustaše i đenosajd. Imate pravo kao sve ostale manjine i građani Hrvatske ni više ni manje. laganini je napisao/la: ..vi branite nemoj te vise..haha..pa vi ste statistička greška.. 24% glasova / 450 tisuća ljudi na predsjedničkim i 11% 180 tisuća ljudi na parlamentarnim izborima. Most i DP su 20% izbornog tjela. Ne stajemo dok HDZ ne postane statistička greška na izborima.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 17:29 |
|
|
..je al sad ste pročitana knjiga koja gura ljevicu ..budi pošten pa priznaj sramotite Starčevića i njegovu ideju..
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 17:44 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Nije ali je trebala biti baš kao što je sada Hrvatska.Da ne bi nas Srba i bila bi.Da skratimo. Srbi moraju da imaju zagarantovane ruke.Bez obzira na broj.Zašto?Zato što to proizilazi od odnosa Hrvata ptema Srbima kroz zadnjih 100tinjak godina. Kao što sam i mislio, Hrvati dajte privilegije inače kmečimo da ste ustaše i đenosajd. Imate pravo kao sve ostale manjine i građani Hrvatske ni više ni manje. laganini je napisao/la: ..vi branite nemoj te vise..haha..pa vi ste statistička greška.. 24% glasova / 450 tisuća ljudi na predsjedničkim i 11% 180 tisuća ljudi na parlamentarnim izborima. Most i DP su 20% izbornog tjela. Ne stajemo dok HDZ ne postane statistička greška na izborima. Znaš kad će te vi da dođete na vlast?Nikad.A možda ni kasnije.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 17:46 |
|
|
elit star je napisao/la: Znaš kad će te vi da dođete na vlast?Nikad.A možda ni kasnije. Tebe i tvoje se sigurno neće pitati. 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 18:00 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Znaš kad će te vi da dođete na vlast?Nikad.A možda ni kasnije. Tebe i tvoje se sigurno neće pitati.  ..oni su u koaliciji.. 
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 18:06 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Tebe i tvoje se sigurno neće pitati.  ..oni su u koaliciji..  Sad će da traži da te banuju zbog četnikovanja. Musliman,četnik,sledeći put ćeš valjda biti Hrvat.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 18:07 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Znaš kad će te vi da dođete na vlast?Nikad.A možda ni kasnije. Tebe i tvoje se sigurno neće pitati.  Još uvek nas ima više od vas.Vidiš da smo na vlasti sa HDZom mi a ne vi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 18:09 |
|
|
elit star je napisao/la: weasel je napisao/la: Tebe i tvoje se sigurno neće pitati.  Još uvek nas ima više od vas.Vidiš da smo na vlasti sa HDZom mi a ne vi.  Pupovac i ostali "Srbi" koji su u Vladi RH su Srbi po mjeri HDZ-a, toliko ću reći. Oni su dobili toliko toga za sebe, ti pojedinci, ali velika pitanja Srba nisu ni otvorena kako treba. Recimo, pitanje stanarskih prava koje je u BIH riješeno.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 18:26 |
|
|
elit star je napisao/la: laganini je napisao/la: ..oni su u koaliciji..  Sad će da traži da te banuju zbog četnikovanja. Musliman,četnik,sledeći put ćeš valjda biti Hrvat. ..to je moj krizni put.. 
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 19:01 |
|
|
elit star je napisao/la: weasel je napisao/la: Tebe i tvoje se sigurno neće pitati.  Još uvek nas ima više od vas.Vidiš da smo na vlasti sa HDZom mi a ne vi.  U Hrvatskoj ste manjina od 4% po prošlom za vas prenapuhanom popisu. To je sve što je meni relevantno. Pašaluk me ne intresira.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 19:11 |
|
|
..jebiga Wes covik je u pravu kad ste nas vi izdali mogli smo imat osamdeset mandata i predsjednicu ..
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 19:18 |
|
|
laganini je napisao/la: ..jebiga Wes covik je u pravu kad ste nas vi izdali mogli smo imat osamdeset mandata i predsjednicu .. Pa da napravite prčiju od Hrvatske? Taman posla. Vi ste svojom glupošću instalirali Milanovića, dobro ste znali da će izgubit KGK u 2. krugu i opet vas nije bilo briga. Srećom Zoki se pokazao kao odličan vrhovnik. Još Plenkiju vadi mast kad stigne 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 19:33 |
|
|
..ma daj plenki ima idealnog predsjednika sto puta bolje nego da je koli al to vas ne opravdava od izdaje desnici i priklanjanju ljevici..mislim na pjevača..
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 19:36 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Još uvek nas ima više od vas.Vidiš da smo na vlasti sa HDZom mi a ne vi.  U Hrvatskoj ste manjina od 4% po prošlom za vas prenapuhanom popisu. To je sve što je meni relevantno. Pašaluk me ne intresira. O tome što zoveš pašalukom nisam ni pisao. Eto ti kažeš da nas ima 4% u celoj Hrvatskoj-po popisu. A ja tebi odgovorno tvrdim da nas ima mnooogo više. Naravno,u svakoj smo vlasti.A vi ne. 
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 19:38 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ma daj plenki ima idealnog predsjednika sto puta bolje nego da je koli al to vas ne opravdava od izdaje desnici i priklanjanju ljevici..mislim na pjevača.. Misliš na Škoru domoljiba vlasnika privatnog parkinga ispred državne bolnice?
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 19:40 |
|
|
elit star je napisao/la: O tome što zoveš pašalukom nisam ni pisao. Eto ti kažeš da nas ima 4% u celoj Hrvatskoj-po popisu. A ja tebi odgovorno tvrdim da nas ima mnooogo više. Naravno,u svakoj smo vlasti.A vi ne.  Rađa vas se 600 svake godine u Hrvatskoj, ako vas ima više od tih 150k po zadnjem popisu tim gore za vas, to bi značilo da ste još starija populacija. Jedino ako se popisujete kao Srbi a djecu vam Bozanić pokatoličava? 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 19:42 |
|
|
elit star je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ma daj plenki ima idealnog predsjednika sto puta bolje nego da je koli al to vas ne opravdava od izdaje desnici i priklanjanju ljevici..mislim na pjevača.. Misliš na Škoru domoljiba vlasnika privatnog parkinga ispred državne bolnice? ..a dobro mozda sam pretjera kad sam ga nazva pjevačem.. 
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 19:42 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ma daj plenki ima idealnog predsjednika sto puta bolje nego da je koli al to vas ne opravdava od izdaje desnici i priklanjanju ljevici..mislim na pjevača.. Netko o nečemu hdznjare o izdaji... Nije li ti čudno da se na temi o Hrvatskoj politici, prije svega o Hrvatskoj desnici i Škori slažeš sa Srbijancem ljubiteljom čiča draže? To je tebi prirodno?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 19:49 |
|
|
..bolje i s Srbima nego komunjarama ko dp..
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 20:07 |
|
|
laganini je napisao/la: ..bolje i s Srbima nego komunjarama ko dp.. Neka si lijepo potvrdio moju tezu, HDZ=izdaja
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 20:12 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ..bolje i s Srbima nego komunjarama ko dp.. Neka si lijepo potvrdio moju tezu, HDZ=izdaja ..izdaja je komunistima Dat glas..veleizdaja..
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 20:19 |
|
|
Ovo su samo ad hominemi i vrijeđanje, treba ući u suštinu što i kako promijeniti politiku da bude bolje. Koji su glavni problemi u hrvatskom društvu, koji pojedinci krivo rade, kako napraviti bolje i efikasnije... Rasprava treba biti intelektualna, opet smo se sveli na birtiju...
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Jesu li pravaši gori od orjunaša iz Kraljevine Jugoslavije? Treba li se brutalno obračunati s nj Postano: 02 ožu 2021, 20:21 |
|
|
desnica?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|