HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 srp 2026, 22:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 5557 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 223  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 26 pro 2018, 01:35 

kolubara je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:
Eto i sam si potvrdio da mu je slomljena ruka. Kakav otpor moze da pruzi jedan covjek protiv nekoliko naoruzanih policajaca? Sudeci po tome da mu je slomljena ruka, najvjerovatnije su ga vukli kao Siptari sto su vukli Marka Djurica po ulici. To sve govori koliko je rezim nisko pao kada hapsi zrtve, a stiti kriminalce.

DEBILČINO LAŽLJIVA!

pročitaj da je objavljen izveštaj iz urgentnog centra u b luki!

Na zahtjev osobe lišene slobode, ukazana mu je liječnička pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, gdje je od strane nadležnih liječnika konstatirano da nema ozljeda ", stoji u priopćenju.

NEMOJ MARKA DJURIĆA DA POMINJEŠ KAO NEKU ŽRTVU HRONIČNA BOTINO I PLAĆENIČE LAŽLJIVI!!!

Za neupucene marko djuric je sa 18 godina bio clan cia sekte OTPOR, pa na youtube postoji snimak kako ga stimuju da ponavlja istu pricu kao papagaj pred policijom.
Otpor je dokazana cia sekta kao i svugde po svetu.

Danas je isti marko djuric potpredsednik vucica, koji je u ono doba po politickom opredeljenju i ministar informisanja bio njegov krvni neprijatelj!

A danas su u istom košu? Otkud i kako?

Pa zna se kako , obojica su izdajnici i plaćenici američki sa zadatkom priznanja Kosova.

Sve sto se vrti oko djurica je besomucna laz i spletka i farsa pocevsi od one provokacije sa sarenim vozom pa njegovog toboz hapsenja...

zato ne lazi vise podmukli placeni stvore!

Ko je marko djuric? evo vidite...

Cemu takva nervoza? Policija ga vukla ga kao da je terorista koji je drzao ljude za taoce, a ne covjek koji samo hoce da sazna ko mu je ubio dijete. To je isti onaj scenario vidjen kod siptarskih specijalaca. Po tome se MUP RS ne razlikuje mnogo od specijalaca siptarske teroristicke narko-drzave. To je nazalost ziva istina. Tuzno, ali istinito. Cak identican stil. Ono sto su Siptari radili Marku Djuricu, to je MUP RS uradio Davoru.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 01:45 

Agathonikos je napisao/la:
Eto i sam si potvrdio da mu je slomljena ruka. Kakav otpor moze da pruzi jedan covjek protiv nekoliko naoruzanih policajaca? Sudeci po tome da mu je slomljena ruka, najvjerovatnije su ga vukli kao Siptari sto su vukli Marka Djurica po ulici. To sve govori koliko je rezim nisko pao kada hapsi zrtve, a stiti kriminalce.

Mujice, da imaš mozak umjesto bureka, pročitao bi da sam napisao " A i da je..."
Opet ponavljam, a i da je slomljenja itd. - ko ga jebe.

Gospodine Aga, sve ste rekli jos u svom prethodnom postu. Eh sad, neko ce tumaciti ovako, neko onako, to je u oku posmatraca, a i....

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2018/12/davor-dragicevic-je-trenutno-na.html?m=1

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 01:46 

LakePlacid je napisao/la:
To je divno, jos samo da uhapse one koji su odgovormi za ubistvo njegovog sina i njega puste jer su ga uhapsili po principu mrcvarenja i hvatanja dlaka u jajetu.

Koje ubistvo? koga? ne s***

Davida Dragicevica.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 01:53 

kolubara je napisao/la:
U Mandusica Vuka svaka puska bice ubojita.

Gospodo gde se prijavljuju ovi fanatici sa interneta koji pozivaju na nered i pretnje koje salju u porukama gdese asocira na puske, puskaranje i toboz mandušiće?

Ovaj je poprilično odlepio i mislim da je vreme da se prijavi ovaj vid pretnji oružjem ?

U očaju i nemoći... ne bi čudilo da sutra oblepljen eksplozivom dobijenim iz magacina u maoči krene banja lukom u protestnu šetnju...

Ipak , pretnju je izgovorio. On bi nas prijavio kolko još juče da je slučaj obrnut. Ja sam ovo slikao i uredno cu eksponovati u arhivu zarad eventualnih potreba.

Ti kad bi prenosio neku utakmicu, mislim da bi mnogi gledaoci podobijali srcani i tokom iole ozbiljne prilike za gol. :zubati

Smanji dozu i smanji dozivljaj. :dragobojic

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 01:56 

Graničar18 je napisao/la:
U Mandusica Vuka svaka puska bice ubojita.

=))
U tebe ni puške ni vuka jado.

Sagni se ako mi ne vjerujes. =))

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 01:59 

=))
U tebe ni puške ni vuka jado.

:smijeh

=))

Mozes i ti da se uvjeris.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 02:00 

kolubara je napisao/la:

Gospodo gde se prijavljuju ovi fanatici sa interneta koji pozivaju na nered i pretnje koje salju u porukama gdese asocira na puske, puskaranje i toboz mandušiće?

Ovaj je poprilično odlepio i mislim da je vreme da se prijavi ovaj vid pretnji oružjem ?

U očaju i nemoći... ne bi čudilo da sutra oblepljen eksplozivom dobijenim iz magacina u maoči krene banja lukom u protestnu šetnju...

Ipak , pretnju je izgovorio. On bi nas prijavio kolko još juče da je slučaj obrnut. Ja sam ovo slikao i uredno cu eksponovati u arhivu zarad eventualnih potreba.

Ma daj ne smije izać iz sobe. :zubati
Kakav vuk,kakva puška. Samo preko tastature. :D

I ispod nje. :zubati

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 02:04 

novovrijeme je napisao/la:
Cudi se gdje joj je 350.000 clanova grupe.
Nigdje nikog ni na trgu ni u parku. http://blic.net/cam/trg_krajine.html

Grupa nema preko 300 000 članova. Juče vidio na facebooku dvesta i nešta hiljada članova.

Uclani se u grupi pa ces da vidis da ih ima vise od 300000.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 02:06 

Dršako Stanivuković pao niz stepenice ...

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2018/12/drasko-stanivukovic-iako-prebijen-i-sa.html?m=1

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 02:11 

Agathonikos je napisao/la:
Oglasiše se i protuve iz NVO "Kurve u crnom"

Protest za Davida sutra u Beogradu

https://www.rtvbn.com/3934432/protest-z ... u-beogradu

Hahahahaha a jeste svi zajebani ovdi hahahah!

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 02:11 

kolubara je napisao/la:
Grupa nema preko 300 000 članova. Juče vidio na facebooku dvesta i nešta hiljada članova.

ma to je vlado potrosio svu ustedjevinu i dva kredita na obilazak svoje bejha, i regiona, pa se u igraonicama registrovao preko 200 000 puta...

Ja i CIA.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 02:17 

aleksije radicevic je napisao/la:
joe enter je napisao/la:
Miloradovi rektalni ulošci sada 'ladno pune puške za pucanje na vlastiti narod ne bi li zaštitili ubice dece i svoga boga Milorada pod izgovorom da su ih napali muslimani i da štite RS.

Agaton i slični bi sad sa svoje terase bez imalo stida gađali svoj narod , siguran sam u to.

Vidi, bata Joe. Dodik mi nije drag, ali ovaj potez (raščišćavanja Trga) podržavam.
Pa smešno je graditi neki antivladin protest na ovoj priči. Sve je krajnje bizarno.

U RS alternativa Dodiku može, a i treba, da bude neko ko vodi politiku prema okruženju kao Dodik, ali da u unutrašnjoj politici insistira na borbi protiv korupcije. Sa takvom politikom opozicija je gotovo pobedila 2014, a onda je počela da šuruje sa muslimanima, i da tera ovu priči oko Davida, i normalno je da se raspala.

A ako ćemo o nekoj pravdi, pa neverovatno mi zvuči priča da se cela država i vrh policije navrzo na tamo nekog anonimnog mladića da bi mu došao glave. Nema nikakvog smisla.

Niko se nije raspao. Vukota je na 5 odsto od Zeljke. Ako je to raspad onda kako raspad izgleda? :neznam

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 02:33 

Ja da sam u tvojim godinama i da radim to što ti radiš, hladno bi izvršio samoubistvo ...

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 02:46 

Ima tako finih curica od 20 godina kod mene dole.
Prekjucer bio na kavi sa prijateljem i ta njegova frendica dosla a ja ju vidim drugi put u zivotu i kad smo sa kave ja i prika posli do mog auta ona njega izgrlila ,cmoknula pa onda rece meni"odi i ti" <3 pa i ja eto zagrlio i to a nisam nista sarmantan ni bio na kavi,više vako potprđivo.Takva je cijela ta mlađa ekipa,valjda ovi mlađi deckici neprilaze curama masovno pa onda dobar dio njih jedva ceka bilo kakvog.Prijo mi objasnjava da su one redovno sa starijima i po 10 godina i da je svaka takvog prošla! Eto vladimire pa ako oceš da te upoznam kad dojdes na more ti se meni samo javi to ti vise nije nista strašno,samo ako imas volje ;)

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 03:08 

Možda ne voli curice :zubati

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 05:49 

Ovo je cisti primjer fabriciranog problema, a komicna je predvidljivost kojom strvinari iz Sarajeva skacu, a gledaju iz svojih 24% na vanjski svijet kroz debelo staklo, i mogu samo kao mušica se zaletit u prozor.

Ali ne propustaju niti najmanju priliku za bilo kakvu sansu da naprave stetu ugledu Hrvata ili Srba, i nada je, da valjda isprovociraju jednoglasnu reakciju Vijeca sigurnosti da im naprave nacionalnu muslimansku drzavu 4 puta veću od njihovog trenutnog etničkog prostora. =))

Možda zvuči komično, ali u pozadini svakog poteza je nada da će im netko iz vana napraviti nacionalnu državu koja će biti 4 puta veća od prostora na kojem žive.

E sad, zamislite da se Hrvati nadaju da će pisanjem pisama, ili komentarima po internetu, strane sile učiniti da prostor kojeg kontroliraju Hrvati bude 4 puta veći od etničkog prostora Hrvata.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 08:10 

Jasno da jest ali su se u RS naguzili i čekaju da ih nabijaju u guzicu. Zicer su dozvolili.

Mogli su oni tražit što hoće ali smjena ministra bi riješila sve. Zašto to ne učine, nije mi jasno. Građani vs kornjače uvijek su svakom simpatičniji. Nema tu dobiti za 24 %. Otkad je SDS bolja varijanta bilo čega za njih čak i da se cijela vlada promijeni.

Traje to već zavidno vrijeme i čini se kako tek počinje ono pravo.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 09:24 

Mar-kan je napisao/la:
Da zaključamo temu, ionako svaki 10. post ima veze s temom...?

Zaključaj Vladimira (i baci ključ), i tema će biti lijepa.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 09:26 

Eminencija je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Specijala na trgu :clap

slika

slika

Kurac ce zombiji vise ludovati po gradu.

Live sa Trga http://blic.net/cam/trg_krajine.html

Kakav je ovo pežo?

To je konobarovo vozilo koje je držao parkiranim na trgu kao da je Tito.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 09:34 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Jasno da jest ali su se u RS naguzili i čekaju da ih nabijaju u guzicu. Zicer su dozvolili.

Mogli su oni tražit što hoće ali smjena ministra bi riješila sve. Zašto to ne učine, nije mi jasno. Građani vs kornjače uvijek su svakom simpatičniji. Nema tu dobiti za 24 %. Otkad je SDS bolja varijanta bilo čega za njih čak i da se cijela vlada promijeni.

Traje to već zavidno vrijeme i čini se kako tek počinje ono pravo.

Već sam ti 2 puta odgovorio, ali ću to raditi over and over again sve dok se mutav praviš. Ti misliš da ta tvoja zenička ubleška škola nešto vrijedi. Pa ne. Kao ni ti.

Oni uz Lukača žele ostavke za masu drugih ljudi, kompletan vladajući vrh, i 45 godina robije za sve njih.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 09:37 

Malo šale. Ovi sa njuz.net su genijalci.

Citat:
MUP REPUBLIKE SRPSKE POSLUŠAO DEMONSTRANATE KOJI MESECIMA TRAŽE HAPŠENJA

svet 25/12/2018Autor: Marko Dražić

BANJA LUKA, 25. decembar 2018, (Njuz) – MUP Republike Srpske saopštio je danas da je ispunio zahteve demonstranata, koji poslednjih meseci u centru Banja Luke zahtevali da policija počne da hapsi.

Iz MUP-a navode da su demonstranti mesecima prigovarali policiji da nikog nije uhapsila i da se nadaju da će ih današnja akcija na Trgu Krajina konačno uveriti da policija dobro radi svoj posao.

– Mesecima slušamo da policija nikog nije uhapsila, pa se nadam da će demonstranti sada pohvaliti policiju, koja je još jednom pokazala da se nikog ne plaši i da nema nedodirljivih – stoji u saopštenju banjalučkog MUP-a.

MUP navodi da se policija nije zaustavila samo na hapšenju ljudi, već je lišila slobode i srce koje je mesecima pravilo haos na glavnom gradskom trgu.

– Građani umeju da cene rad policije i momentalno su počeli da se razilaze. Svega nekoliko minuta pošto smo lišili slobode Davora Dragićevića, Suzanu Radanović, poslanika Draška Stanicvukovića i Branislava Borenovića, na Trgu Krajina već bilo za četvoro ljudi manje – navodi MUP.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 09:40 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Mogli su oni tražit što hoće ali smjena ministra bi riješila sve.

Nidje veze. Smjena Lukaca bi značila da je on kriv a zombiji u pravu sto bi im dalo dodatno gorivo da nastave dalje.
Nema popustanja pred sorosevim aktivistima. Juce Pica park, danas ovo, sutra ko zna sta. Nece se oni povuci iz ovih prostora jos zadugo. Jedino ko Orban protjerati i zabraniti rad.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 09:48 

Policija uhitila prvog saučesnika u ubojstvu Davida Dragičevića. Kao otac je morao voditi brigu što mu sin radi po gradu do zore.

Zanimljivo sad kad je gusta i zajebana situacija Davor i Suzana više ne vjeruju sarajevskom odvjetniku već ih zastupa njihov stari. Taj iz Sarajeva je samo za propagandu i dizanje buke, sad mu ne vjeruju kad je škakljivo.

slika

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 10:03 

Kaže Adam Šukalo pokušali su da ga psihički slome, ali to nije bilo moguće. (manje od 24 sata proveo sam u ćeliji).
Rekao je da će napisati i autobiografsku knjigu o tom nemilom događaju i psihičkoj torturi. Cijena knjige 12 KM.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2018, 10:15 

BBC je napisao/la:
Kaže Adam Šukalo pokušali su da ga psihički slome, ali to nije bilo moguće. (manje od 24 sata proveo sam u ćeliji).
Rekao je da će napisati i autobiografsku knjigu o tom nemilom događaju i psihičkoj torturi. Cijena knjige 12 KM.

slika
Adam Šukalo: 720 minuta u Gulagu

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5557 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 223  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: maradot, Zmaj_od_patrijote i 115 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: