|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 128 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 09:51 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovaj Lars mi priča kako Bošnje izgledaju. Posebno tamo u Šeheru gdje je puno Sandži izgledate itekako orijentalno.
Vidi se sa ste baš mix svega i svačega, vama je samo vjersko podrijetlo isto.
Ima žutih i blijedih ali brate ima vas kao da ste jučer iz Turkmenistana prihajali.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 09:55 |
|
|
Nego, baš gledam tu promjenu naše ljevice.
Dugo su bili žalili za privilegijama iz Yu pa su bili nostalgični i vrlo popustljivi prema lijevo orijentiranim Srbima i Bošnjacima. No, sad se vidi koliko smo sretni što smo raskkrstili s ta dva utega. Koji će nam k. i jedni i drugi.
Ostaje samo ultradesnicu koja je ionako mala okrenuti u pravom smjeru. Kakvi muslići. Samo zid.
Oni koji zele bit Hrvati i doseliti u RH ja ću im prvi pomoć ali podrska likovima poput Larsa je kontra Hrvata BiH. To je kontraproduktivno.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 09:59 |
|
|
Ne mogu slavni Persijanci da se porede sa Arapima ni po cemu.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 10:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nego, baš gledam tu promjenu naše ljevice.
Dugo su bili žalili za privilegijama iz Yu pa su bili nostalgični i vrlo popustljivi prema lijevo orijentiranim Srbima i Bošnjacima. No, sad se vidi koliko smo sretni što smo raskkrstili s ta dva utega. Koji će nam k. i jedni i drugi.
Ostaje samo ultradesnicu koja je ionako mala okrenuti u pravom smjeru. Kakvi muslići. Samo zid.
Oni koji zele bit Hrvati i doseliti u RH ja ću im prvi pomoć ali podrska likovima poput Larsa je kontra Hrvata BiH. To je kontraproduktivno. Glavni problem ove Larsove teorije je što on želi da ga primimo bezuvjetno. Gospodin bi dakle ušao u super klub i kao novi član odmah bio predsjednik i određivao pravila. Inače takvi su istodobno kurčeviti i razmaženi u svemu. Kad treba ući u EU ili NATO, ignoriraju uvjete, ne ispunjavaju obećanja, a onda se (što je najgore totalno iskreno) začude zašto ne idu naprijed ka članstvu i optuže EU da ih mrzi. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1182 of 2558 - 46.21%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 10:27 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Lars Dietrich je napisao/la: Pobjegao je iz Irana od nasilnog oca i u Hrvatskoj pronašao dom: ‘Spasili ste mi život, sad vam se želim odužiti‘https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/pobjegao-je-iz-irana-od-nasilnog-oca-i-u-hrvatskoj-pronasao-dom-spasili-ste-mi-zivot-sad-vam-se-zelim-oduziti-15104680Draga gospodo, vaše populacione rupe sada polako popunjavaju imigranti sa Bliskog Istoka, a uskoro će i iz Afrike. Ako nećete Muju i Fatu hrvatskog roda koji su otpali od Tvrtka, Ante, Marije i Katarine, imat ćete Abu Bin Muazeme i Mutomba Butombea kao zetove kćerki vaših unuka i praunuka. Bit ćete garavi Hrvati i Afro-Hrvati i vaši praunuci će vas proklinjati. Tko neće brata za brata, imat će tuđina za gospodara.Mi smo to dočekali, i vi ćete. Mi u BiH smo posljednji veći hrvatski bazen koji postoji, ostalo su lokvice i barice. Mi želimo muju i fatu HRVATA a ne "bošnjaka" Svi hrvati islamske vjeroispovijesti su dobrodošli Ali očigledno je mujo i fata ne žele nas . A ti Larse ako misliš da si Hrvat to nije dovoljno , imaš mnogo ovih što govore da su hrvati pa rovare na svake moguće načine protiv RH i hrvata u BIH . Dovoljno bi bilo da ne radiš protiv interesa hrvatske i da radiš kad imaš vremena i kad hoćeš za njene interese da bi bio Hrvat . Kako neko može bit hrvat npr a glasat za Radničku Frontu ili IDS ? Ili kako sejdo može bit hrvat kad rovari i govori protiv Hrvatske i hrvata u bih gdje god stigne , priključio se suprotnoj vojsci koja je ratovala s našom itd ... on je otpadnik . Ako želiš biti hrvat nije samo vjera , vjeruj u što hoćeš ali radi za interese RH kako možeš i koliko možeš !
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 10:33 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Pobjegao je iz Irana od nasilnog oca i u Hrvatskoj pronašao dom: ‘Spasili ste mi život, sad vam se želim odužiti‘https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/pobjegao-je-iz-irana-od-nasilnog-oca-i-u-hrvatskoj-pronasao-dom-spasili-ste-mi-zivot-sad-vam-se-zelim-oduziti-15104680Draga gospodo, vaše populacione rupe sada polako popunjavaju imigranti sa Bliskog Istoka, a uskoro će i iz Afrike. Ako nećete Muju i Fatu hrvatskog roda koji su otpali od Tvrtka, Ante, Marije i Katarine, imat ćete Abu Bin Muazeme i Mutomba Butombea kao zetove kćerki vaših unuka i praunuka. Bit ćete garavi Hrvati i Afro-Hrvati i vaši praunuci će vas proklinjati. Tko neće brata za brata, imat će tuđina za gospodara.Mi smo to dočekali, i vi ćete. Mi u BiH smo posljednji veći hrvatski bazen koji postoji, ostalo su lokvice i barice. Dao Bog da dođe 300 000 tisuća ovakvih koji se krste i koji se vraćaju na svetu vjeru Kristovu u RH . I sad Hrvata ima tamnoputih ko iz arabije da su došli pogotovo u dalmaciji . A sve Hrvatska imena .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 10:33 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Pobjegao je iz Irana od nasilnog oca i u Hrvatskoj pronašao dom: ‘Spasili ste mi život, sad vam se želim odužiti‘https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/pobjegao-je-iz-irana-od-nasilnog-oca-i-u-hrvatskoj-pronasao-dom-spasili-ste-mi-zivot-sad-vam-se-zelim-oduziti-15104680Draga gospodo, vaše populacione rupe sada polako popunjavaju imigranti sa Bliskog Istoka, a uskoro će i iz Afrike. Ako nećete Muju i Fatu hrvatskog roda koji su otpali od Tvrtka, Ante, Marije i Katarine, imat ćete Abu Bin Muazeme i Mutomba Butombea kao zetove kćerki vaših unuka i praunuka. Bit ćete garavi Hrvati i Afro-Hrvati i vaši praunuci će vas proklinjati. Tko neće brata za brata, imat će tuđina za gospodara.Mi smo to dočekali, i vi ćete. Mi u BiH smo posljednji veći hrvatski bazen koji postoji, ostalo su lokvice i barice. Ako može Iranac možeš i ti, stvarno ne razumijem tu ogorčenost. Stanje u BiH je takvo nakaradno kako je, da se Hrvatsku pita nikad ne bi BiH postojala već bi bila dio Hrvatske. Ali na žalost ne pita nas se. Muslimana/Bošnjaka/Hrvata Muslimana ima hrpa u Hrvatskoj i ako je nekome jednostavno doći tu to ste vi. Preseli se u Hrvatskoj, jezik znaš, nakon 5-7 godina dobit ćeš po slovu zakona državljanstvo. I rješio si svoj problem, a problem ostatka zalutalog Hrvatskog stada nije na tebi, oni su očito odlučili da će rade živjeti u Njemačkoj s Turskom i arapskom “braćom” nego u Hrvatskoj državi. Izjasni se kao Hrvat, koji govori Hrvatski i stavi da si agnostik/ateist nikakvih problema nećeš imati. Koliko pišeš na forumu o toj domovnici rekao bi da si svaki dan u konzulatu.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 10:36 |
|
|
weasel je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Pobjegao je iz Irana od nasilnog oca i u Hrvatskoj pronašao dom: ‘Spasili ste mi život, sad vam se želim odužiti‘https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/pobjegao-je-iz-irana-od-nasilnog-oca-i-u-hrvatskoj-pronasao-dom-spasili-ste-mi-zivot-sad-vam-se-zelim-oduziti-15104680Draga gospodo, vaše populacione rupe sada polako popunjavaju imigranti sa Bliskog Istoka, a uskoro će i iz Afrike. Ako nećete Muju i Fatu hrvatskog roda koji su otpali od Tvrtka, Ante, Marije i Katarine, imat ćete Abu Bin Muazeme i Mutomba Butombea kao zetove kćerki vaših unuka i praunuka. Bit ćete garavi Hrvati i Afro-Hrvati i vaši praunuci će vas proklinjati. Tko neće brata za brata, imat će tuđina za gospodara.Mi smo to dočekali, i vi ćete. Mi u BiH smo posljednji veći hrvatski bazen koji postoji, ostalo su lokvice i barice. Ako može Iranac možeš i ti, stvarno ne razumijem tu ogorčenost. Stanje u BiH je takvo nakaradno kako je, da se Hrvatsku pita nikad ne bi BiH postojala već bi bila dio Hrvatske. Ali na žalost ne pita nas se. Muslimana/Bošnjaka/Hrvata Muslimana ima hrpa u Hrvatskoj i ako je nekome jednostavno doći tu to ste vi. Preseli se u Hrvatskoj, jezik znaš, nakon 5-7 godina dobit ćeš po slovu zakona državljanstvo. I rješio si svoj problem, a problem ostatka zalutalog Hrvatskog stada nije na tebi, oni su očito odlučili da će rade živjeti u Njemačkoj s Turskom i arapskom “braćom” nego u Hrvatskoj državi. Izjasni se kao Hrvat, koji govori Hrvatski i stavi da si agnostik/ateist nikakvih problema nećeš imati. Koliko pišeš na forumu o toj domovnici rekao bi da si svaki dan u konzulatu. nek se izrazi i musliman ako je , samo da nije vehabija i bošnjak .
|
|
Vrh |
|
 |
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 13:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nego, baš gledam tu promjenu naše ljevice.
Oni koji zele bit Hrvati i doseliti u RH ja ću im prvi pomoć ali podrska likovima poput Larsa je kontra Hrvata BiH. To je kontraproduktivno. Glavni problem ove Larsove teorije je što on želi da ga primimo bezuvjetno. Gospodin bi dakle ušao u super klub i kao novi član odmah bio predsjednik i određivao pravila. Inače takvi su istodobno kurčeviti i razmaženi u svemu. Kad treba ući u EU ili NATO, ignoriraju uvjete, ne ispunjavaju obećanja, a onda se (što je najgore totalno iskreno) začude zašto ne idu naprijed ka članstvu i optuže EU da ih mrzi.  Meni osobno ne treba ništa. Već se po mojim godinama to vidi. Stalo mi je do generacija koje dolaze, ne živim ja samo za sebe i za danas. Onima koji tek dolaze ne treba zarušiti sve mostove. Moje "teorije" je odavno praksa potvrdila. Možda jednom i razumijete da čitava stvar nije vrsta natječaja za posao u nekoj vrhunskoj tvrtki. Već sam rekao da ne treba gubiti vrijeme na ovo sve i neću više. Rekao sam što sam imao.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
 |
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 13:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Pobjegao je iz Irana od nasilnog oca i u Hrvatskoj pronašao dom: ‘Spasili ste mi život, sad vam se želim odužiti‘https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/pobjegao-je-iz-irana-od-nasilnog-oca-i-u-hrvatskoj-pronasao-dom-spasili-ste-mi-zivot-sad-vam-se-zelim-oduziti-15104680Draga gospodo, vaše populacione rupe sada polako popunjavaju imigranti sa Bliskog Istoka, a uskoro će i iz Afrike. Ako nećete Muju i Fatu hrvatskog roda koji su otpali od Tvrtka, Ante, Marije i Katarine, imat ćete Abu Bin Muazeme i Mutomba Butombea kao zetove kćerki vaših unuka i praunuka. Bit ćete garavi Hrvati i Afro-Hrvati i vaši praunuci će vas proklinjati. Tko neće brata za brata, imat će tuđina za gospodara.Mi smo to dočekali, i vi ćete. Mi u BiH smo posljednji veći hrvatski bazen koji postoji, ostalo su lokvice i barice. Ako može Iranac možeš i ti, stvarno ne razumijem tu ogorčenost. Stanje u BiH je takvo nakaradno kako je, da se Hrvatsku pita nikad ne bi BiH postojala već bi bila dio Hrvatske. Ali na žalost ne pita nas se. Muslimana/Bošnjaka/Hrvata Muslimana ima hrpa u Hrvatskoj i ako je nekome jednostavno doći tu to ste vi. Preseli se u Hrvatskoj, jezik znaš, nakon 5-7 godina dobit ćeš po slovu zakona državljanstvo. I rješio si svoj problem, a problem ostatka zalutalog Hrvatskog stada nije na tebi, oni su očito odlučili da će rade živjeti u Njemačkoj s Turskom i arapskom “braćom” nego u Hrvatskoj državi. Izjasni se kao Hrvat, koji govori Hrvatski i stavi da si agnostik/ateist nikakvih problema nećeš imati. Koliko pišeš na forumu o toj domovnici rekao bi da si svaki dan u konzulatu. Tema je BiH, a ne RH. Mada RH ima izuzetno restriktivne zakone i jedini razlog zašto nam dopušta ući je dozvola EU da se boravi 3 u 6 mjeseci. Da nema toga, stajali bi u redu za vize prije odlaska na more. Imam previše godina da se bavim još i time.
|
|
Vrh |
|
 |
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 24 ruj 2021, 23:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovaj Lars mi priča kako Bošnje izgledaju. Posebno tamo u Šeheru gdje je puno Sandži izgledate itekako orijentalno.
Vidi se sa ste baš mix svega i svačega, vama je samo vjersko podrijetlo isto.
Ima žutih i blijedih ali brate ima vas kao da ste jučer iz Turkmenistana prihajali. Hrvati katolici su isti takvi, samo što kod vas ima desetak ili dvadeset posto više bijelih europskih Hrvata zbog sjeverne Hrvatske. Ka jugu je i kod vas salata, svega i svačega. Ipak samo su dva europska tipa i kod vas i kod nas, panonski slavenski/germanski/keltski srednjeg rasta i dinarski ljudi nešto većeg prosjeka visine. Pored toga ima i taj strani etnički influx kojeg spominješ. O tome sam čitavo vrijeme govorio. Zbog imigranata će i kod vas situacija biti slična ili ista kao u Bosni. Vašim unucima i praunucima će garavi Hrvati sa Bliskog Istoka biti normalna stvar. Možda čak i poluafrikanci.  Zato, jer ste tvrdoglavi i zaslijepljeni vjerom kao i muslimani. Tvrdom granicom između RH i BiH i podjelom na vjerske millete, "narode" i "državljanstva" ste zaustavili normalni protok genetskih bazena i bitno oslabili sebe i nas. Ne zavaravaj se da će oslabljena Europa moći vama pomoći sa kojim milijunčićem europskih katolika kao prije koje stoljeće. Niti da će se Ukrajina preseliti kod vas. Pa ne žalim ja za svojom hrvatskom katoličkom braćom iz urbanih sredina Bosne zbog katoličanstva, protiv kojeg ja nemam ništa i ne smeta mi, već žalim jer su bili kralježnica europskog identiteta BiH. Ljudi poput mene su se naslanjali na njih. Njihovim nestankom je i nama izvučeno tlo pod nogama. BiH je postala lak plijen za infiltraciju neeuropskog stanovništva i ideologija. Zar misliš da su novi Bošnjaci sa arapskim ili turskim roditeljima moji prijatelji ili prijatelji moje djece i potomaka? Ili da bi takvi katolici bili prijatelji vama i vašima??? Genetika je najveća istina prirode i života. Jedina istina.
|
|
Vrh |
|
 |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 00:04 |
|
|
Ma ignorirajte ga, lik ima rasisticke ispade za nepovjerovat. Bolje nam je i crnac iz afrike po mogucnosti katolik (jer nisu zadojeni mrznjom) koji ce prihvatit hr kao svoju drzavu i odgajat djecu u tome duhu, nego hasan koji ce pricat da je hrvatska vrsila agresija na bih i ostale gluposti. Lik nikako da shvati poantu
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
 |
Prolaznik
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 00:17 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Ma ignorirajte ga, lik ima rasisticke ispade za nepovjerovat. Bolje nam je i crnac iz afrike po mogucnosti katolik (jer nisu zadojeni mrznjom) koji ce prihvatit hr kao svoju drzavu i odgajat djecu u tome duhu, nego hasan koji ce pricat da je hrvatska vrsila agresija na bih i ostale gluposti. Lik nikako da shvati poantu Ne samo da je bolji crnac katolik, već je i smeđi hindus sto puta bolji od bijelog Hasana, kojemu su pretci zna se šta sve radili Hrvatima. A pretci onih iz Afrike i Indije ne, nisu nam ništa skrivili. On misli da su Hrvati glupi i da bi opet nasjeli na Starčevićeve baljezgarije koje su nas već opasno koštale.
|
|
Vrh |
|
 |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 00:31 |
|
|
Prolaznik je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Ma ignorirajte ga, lik ima rasisticke ispade za nepovjerovat. Bolje nam je i crnac iz afrike po mogucnosti katolik (jer nisu zadojeni mrznjom) koji ce prihvatit hr kao svoju drzavu i odgajat djecu u tome duhu, nego hasan koji ce pricat da je hrvatska vrsila agresija na bih i ostale gluposti. Lik nikako da shvati poantu Ne samo da je bolji crnac katolik, već je i smeđi hindus sto puta bolji od bijelog Hasana, kojemu su pretci zna se šta sve radili Hrvatima. A pretci onih iz Afrike i Indije ne, nisu nam ništa skrivili. On misli da su Hrvati glupi i da bi opet nasjeli na Starčevićeve baljezgarije koje su nas već opasno koštale. Ma ne kuzim jel lik trola ili sta. Evo ovako, clarence seedorf, patrick kluivert katolici, edgar davids zidov. Jel njih iko mrzi? Ljudi se uklopili u europski stil zivota i niko ih me dira niti ikom prave probleme, tu i tamo ce nac neki idiot s rasistickim ispadom al nebitno, mislim da religija tu igra veliku ulogu. Mrznja prema migrantima je iskljucivo usmjerena prema muslimanima jer su bolesnici koje namecu svoje bolesne fasisticke ideologije u sekularnim tradicionalno krscanskim drustvima. Dijelit ljude po boji kozi je rasizam i fasizam i me uklapa se u moderna drustva kojima svi tezimo, ta ideologija je porazena 45., debili nikako da shvate
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 00:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Oni koji zele bit Hrvati i doseliti u RH ja ću im prvi pomoć Prvo moraš sam bit Hrvat,da bi mogo pomoć.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Prolaznik
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 00:43 |
|
|
Netrpeljivost zbog fizičkog izgleda je baš primitivna. Čak i da uzmemo da je svjetlija koža "bolja", to nije nešto što pojedinac može promijeniti.
S druge strane netrpeljivost prema islamu je zdrava reakcija. Pojedinac se može odreći tog kulta nasilja i postati normalan i prihvatljiv.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 07:31 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Oni koji zele bit Hrvati i doseliti u RH ja ću im prvi pomoć Prvo moraš sam bit Hrvat,da bi mogo pomoć. Pa dobro, u metropoli su kriteriji niži nego u Ljubuškom pa tu mogu proći.  I ti čak! 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 07:43 |
|
|
Prolaznik je napisao/la: Netrpeljivost zbog fizičkog izgleda je baš primitivna. Čak i da uzmemo da je svjetlija koža "bolja", to nije nešto što pojedinac može promijeniti.
S druge strane netrpeljivost prema islamu je zdrava reakcija. Pojedinac se može odreći tog kulta nasilja i postati normalan i prihvatljiv. Svjetlija koža jeste bolja na sjeveru čisto zbog bolje apsorpcije vitamina D. Tamna koža je bolja na jugu jer štiti od prejakog sunca. Manje sunca znači i veću potrebu da se to sunce iskoristi, ako ga je previše onda tijelo treba zaštitu. Zato su idući prema sjeveru Nijemci svjetliji od nas a Šveđani bar ono što je još preostalo originalnih su svjetliji od Nijemaca. Čisto izloženost suncu. Južnije ljudi imaju više pigmenta jer im treba kao zaštita od prejakog sunca. Oko ekvatora su ljudi najtamniji, Arapi opet nešto između itd. Pravilno ide prijelaz od najtamnije nijanse na ekvatoru do najsvjetlije na sjeveru. Tako da od multikulture dugoročno ništa. I ovi crnci koji dosele će vremenom postajati svjetliji. Doduše to vremenom je jako dugo vrijeme. 
1182 of 2558 - 46.21%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 07:48 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Prolaznik je napisao/la: Ne samo da je bolji crnac katolik, već je i smeđi hindus sto puta bolji od bijelog Hasana, kojemu su pretci zna se šta sve radili Hrvatima. A pretci onih iz Afrike i Indije ne, nisu nam ništa skrivili.
On misli da su Hrvati glupi i da bi opet nasjeli na Starčevićeve baljezgarije koje su nas već opasno koštale.
Ma ne kuzim jel lik trola ili sta. Evo ovako, clarence seedorf, patrick kluivert katolici, edgar davids zidov. Jel njih iko mrzi? Ljudi se uklopili u europski stil zivota i niko ih me dira niti ikom prave probleme, tu i tamo ce nac neki idiot s rasistickim ispadom al nebitno, mislim da religija tu igra veliku ulogu. Mrznja prema migrantima je iskljucivo usmjerena prema muslimanima jer su bolesnici koje namecu svoje bolesne fasisticke ideologije u sekularnim tradicionalno krscanskim drustvima. Dijelit ljude po boji kozi je rasizam i fasizam i me uklapa se u moderna drustva kojima svi tezimo, ta ideologija je porazena 45., debili nikako da shvate Naravno da trola. Samo se pravi glup, to muslimani redovno rade. Nije glup, nemoj ih nikada potcijeniti, sve kuži i sve mu je jasno, samo se pretvara. Ali zna da su slabi i nema drugog načina da promovira bolesne islamističke ideje. Da je jak, ne bi ti čuo trolanje. Onda bi mač bio argument, ne bi puno priče bilo. 
1182 of 2558 - 46.21%
|
|
Vrh |
|
 |
Kulac
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 11:23 |
|
|
Pripisivanje radikalnog i militantnog islamizma Bošnjacima je pokušaj najveće moguće prevare od strane onih koji ustvari hoće radikalno i nasilno rasturanje države BiH. To je providan pokušaj stavljanja mete na čelo Bošnjacima. Ovaj narod kojeg tako mrzite iz drugih razloga nema jednostavno mentalitet talibana i isilovaca. Da ima taj mentalitet, BiH bi gorjela decenijama i ovdje bi NATO i Amerika držali značajne snage. Kao što vam je poznato, Bošnjaci su u zadnjem ratu satjerani u nekoliko gradova (enklava) koje je i NATO morao braniti od potpunog istrebljenja. U vrijeme rata i poslije njega, kod Bošnjaka su pristizali emisari iz islamskih zemalja propovijedajući “pravi” islam. Uspjeli su jedan manji dio bosanskih muslimana preobratiti u radikalne islamiste. Koliko ih stvarno danas ima? Neka neko od vas dodje u Sarajevo ili Tuzlu pa neka mi prstom pokaže te famozne islamiste. Neka pokaže prstom i neka mi šapne na uho: Vidiš onog, ima bombu ispod jakne, ima kalašnjikov u kući itd. Nema takvih na ulicama Sarajeva, Tuzle, Zenice i ostalih gradova. Vidim samo normalne ljude koji šetaju, sjede u baštama kafića, šopinguju itd. Nema radikalnih islamista medju Bošnjacima osim par stotina malo zagriženijih vjernika koji padaju u oči. Slušao sam par vazova preko zvučnika u vrijeme dzume. Sve ista priča kao u crkvi. Treba biti dobar, treba pomoći, treba ovo i ono. Nisam nikad čuo ono što se ovdje na forumu tako strasno ludački ponavlja kako Bošnjaci hoće da pokolju Srbe i Hrvate i naprave islamsku državu BiH. Zaista mi je žao što neće da vam ispune tu želju da budu radikalni islamisti.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 11:47 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7291 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Kulac je napisao/la: Pripisivanje radikalnog i militantnog islamizma Bošnjacima je pokušaj najveće moguće prevare od strane onih koji ustvari hoće radikalno i nasilno rasturanje države BiH. To je providan pokušaj stavljanja mete na čelo Bošnjacima. Ovaj narod kojeg tako mrzite iz drugih razloga nema jednostavno mentalitet talibana i isilovaca. Da ima taj mentalitet, BiH bi gorjela decenijama i ovdje bi NATO i Amerika držali značajne snage. Kao što vam je poznato, Bošnjaci su u zadnjem ratu satjerani u nekoliko gradova (enklava) koje je i NATO morao braniti od potpunog istrebljenja. U vrijeme rata i poslije njega, kod Bošnjaka su pristizali emisari iz islamskih zemalja propovijedajući “pravi” islam. Uspjeli su jedan manji dio bosanskih muslimana preobratiti u radikalne islamiste. Koliko ih stvarno danas ima? Neka neko od vas dodje u Sarajevo ili Tuzlu pa neka mi prstom pokaže te famozne islamiste. Neka pokaže prstom i neka mi šapne na uho: Vidiš onog, ima bombu ispod jakne, ima kalašnjikov u kući itd. Nema takvih na ulicama Sarajeva, Tuzle, Zenice i ostalih gradova. Vidim samo normalne ljude koji šetaju, sjede u baštama kafića, šopinguju itd. Nema radikalnih islamista medju Bošnjacima osim par stotina malo zagriženijih vjernika koji padaju u oči. Slušao sam par vazova preko zvučnika u vrijeme dzume. Sve ista priča kao u crkvi. Treba biti dobar, treba pomoći, treba ovo i ono. Nisam nikad čuo ono što se ovdje na forumu tako strasno ludački ponavlja kako Bošnjaci hoće da pokolju Srbe i Hrvate i naprave islamsku državu BiH. Zaista mi je žao što neće da vam ispune tu želju da budu radikalni islamisti. Mozda ima i namjernog pretjerivanja u ocjenama koje dolaze od drugih kad je rijec o prisustvu islamizma medju bejha Muslimanima ali za druge u bitnom smislu dilema islamizam ili velikomuslimanstvo(velikobosnjastvo) koje se pojavluje najcesce u kamuflranom obliku formulisano u parolu "građanska država" ne postoji .Neprihvatljivo je i jedno i drugo.Iz ugla drugih to je praktično isto jer je drugima neprihvatljiva da državom upravljaju ili dominiraju muslimani ili Bošnjaci-Muslimani.Naravno to ne važi za dio Federacije koji muslimani ili Bošnjaci- Muslimani mogu da urede kako žele.Može dakle na tom dijelu i kalifat i građanska ili nešto treće.
_________________ Jedan narod Jedna država Jedan genocid Niko ne smije da ih negira
|
|
Vrh |
|
 |
Prolaznik
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 11:49 |
|
|
Privitak/ci: |

yfUYHm7~2.jpg [ 71.58 KiB | Pogledano 3503 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Kulac
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 12:10 |
|
|
Prolaznik je napisao/la: Ova na fotografiji je radikalna. Ona je muslimanka. Zaključak: Svi muslimani su radikalni! Nekada se u gimnazijama izučavao predmet koji se zvao LOGIKA. Pronadji negdje udzbenik logike pa se obrazuj!
|
|
Vrh |
|
 |
Kulac
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 12:15 |
|
|
Bosanske muslimane ne možete nikako izjednačiti sa radikalnim islamistima u nekim drugim državama. To su dva svijeta različita. Nema ovdje gdje su Bošnjaci ni par stotina tih koji bi se u ime Islama raznosili bombama. Čak i ako ima poneki, policija dobro odradi posao.
|
|
Vrh |
|
 |
Prolaznik
|
Naslov: Re: Koji su znameniti Muslimani/Bošnjaci svjetonazorski ili biološki podrijetlom Hrvati? Postano: 25 ruj 2021, 12:16 |
|
|
Koga Muslimani opetovano biraju slobodno za svog vođu?  Na slici se identificira kao član terorističke organizacije. U intervjuima i govorima prijeti ratom Hrvatima i Srbima svako malo, a odnedavno i cijeloj Europi. Da ovaj nije islamist, tzv. Bošnjaci birali bi nekoga drugoga koji jest islamist.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|