|
|
Stranica: 15/18.
|
[ 445 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 11:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja imam Domovnicu i Hrvat sam. Imam i državljanstvo FBiH što znači da sam Federalnibosanacihercegovac. Svašta nešto samo ne ono što ovi turkinsani fabriciraju. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 11:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48210 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Oni se predstavljaju kao akademici i još ih sarajevski mediji forsiraju. I negiranje prava Židova je krenulo iz pivnice a znamo kako je krvavo završilo.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 11:52 |
|
|
Kulac je napisao/la: Svarog je napisao/la: Eto vidiš..A do prije par godina je bio Musliman , kao i ti uostalom...prije toga Emir je birao da li je Srbin il Hrvat , pa još prije..je bio Turčin , prije toga opet Srbin... Ma , ko ringišpil... da se čovjeku zamanta . Ja ti dragi moj mireusvijetu , iako sam djete mješovitog braka ( otac muško , majka žensko ) nemam tih problema..svi moji su , dokle vidik puca , bili Srbi . I sad ti neki nacionalno felerični baliyandderi, koji ni dan danas nisu načisto ni ko su, ni šta su ( Krug 69) ,nama drže poduku.  Koji kompleksi i nikako da ih se oslobodite! Ako ti vidici malo dalje “pucaju”, vidjet ćeš da su tvoji preci bili kmetovi. I to ne dvije ili tri decenije nego skoro pet vijekova. Kmet nema naciju. Kmet ima gospodara. Moji preci su tvojim precima bili gospodari skoro pet vijekova! Dovoljno vremena da se još uvjek niste islobodili kmetskog kompleksa. Sva vaša mržnja i opsjednutost muslimanima jeste izraz tog kompleksa. MI smo bili gospodari, vi ste bili kmetovi. MI smo bili bosanska vlastela koja je primila islam da bi dobro živjela. To ti je bilo kao kada danas neko promijeni firmu radi bolje plate. Slijedio nas je dio bosanskog naroda koji nije htio kmetovski položaj i koji je pristao ratovati za tada najmoćniju silu svijeta. Tvoji preci su odabrali volovsku zapregu i obradu zemlje ili čuvanje ovaca. Kada bi volovi otkazali, tvoji preci kmetovi su sebi stavljali jaram na vrat i vukli plug i ralicu. To su bili tvoji preci koji su po naciji bili kmetovi i sluge mojim precima. Zato i mrzite, zato ste granatama palili biblioteke da zatrete trag vašeg kmetovanja NAMA. Zato ste ubijali, zato negirate, zato bjesomučno prijetite, otcjepljujete se itd. Da sakrijete da ste pet vijekova služili NAMA, da su vaše prababe bile naše sluškinje. (Vino piju nano age Sarajlije) Mi smo danas Bošnjaci! Šta tebe boli k…. kako se mi izjašnjavamo? Meni mišljenje vlašine nije važno? PS. Vidiš vlašino kako i ja znam napisati. Nije neka umjetnost! Slažem se sa skoro svim što si napisao  (osim kompleksa) i uvjeren sam da je ovo srž problema u BiH te da je jednostavno besmisleno se nadati bilo kakvom dogovoru sa ostacima-ostataka Đihad ratnika. Vi ste danas pojam iskompleksirane, radikalne i siromašne vjerske zajednice od milijon i kusur koji je u duplom okruženju kjafira. Vaši preci su vas očigledno zajebali u biranju benda u kojem će svirat - ali svijet i stilovi muzike se mjenjaju i to je danas vaš križ koji morate nosit. Taj kompleks vas tjera na komično laganje kaura o nekakvoj kvazi građanskoj, unitarnoj državi jedne nacije… i indirektno tražite od nas da vam mi olakšamo nositi taj križ Islamo-Fašističkih kolabracionista. A što je još najgore za vas... kavez se još nije počeo pravo tresti! Uffff što će mo se ćerat  Još 600 godina ako treba 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 11:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48210 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Kako u Hrvatskoj postoje nacionalne manjine ako su u Hrvatskoj svi Hrvati po nacionalnosti?
Je li Švicarska višenacionalna konfederacija ili višenarodnosna?
Rasprava u rangu one Kruga 99 konstitutivni i konstituentni, ne vrijedi s luđacima rasprava.
Što više čovjek s njima komunicira sve više uviđa da mi više niti doslovno ne govorimo sličnim jezikom, pojedine riječi imaju totalno drugo značenje na bošnjačkom jeziku od onoga na hrvatskom i srpskom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 12:16 |
|
|
|
Zašto SDA financira bilborde sa bitno je biti Bošnjak na popisu stanovništva u RH? Šizofrena grupacija...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 12:21 |
|
|
daramo je napisao/la: Kako u Hrvatskoj postoje nacionalne manjine ako su u Hrvatskoj svi Hrvati po nacionalnosti?
Rasprava u rangu one Kruga 99 konstitutivni i konstituentni, ne vrijedi s luđacima rasprava.
Što više čovjek s njima komunicira sve više uviđa da mi više niti doslovno ne govorimo sličnim jezikom, pojedine riječi imaju totalno drugo značenje na bošnjačkom jeziku od onoga na hrvatskom i srpskom. Evo par riječi za različitim zančenjem. Na Slavichen und TurkOidishen (aka Hrvatsko-Srpski) “Saveznik” znači: Iskoristi i prevari pa zabi nož u leđa. Đihadisti ne priznaju da “saveznik” ima svoj interes. “Multi - nacionalno, religijski, kulturno, rasno” (to je Senad sa Face TV nedavno najbolje objasnio Ruskom ambasadoru) “Ponosan je na sve ‘Multi’ u BiH ali zašto davat ta prava kroz ’konstitutivnost’, to prevedeno na Hrvatski znači vjeruj obrijanom Talibanu u sakou na riječ. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 12:35 |
|
|
|
hrv. savez - boš. primirje multinacionalno na hrv. Hrvati, Srbi i Bošnjaci na boš. Turci, Arapi i Bošnjaci. hrv. nacija - boš. država hrv. građansko - boš. muslimansko hrv. demokracija - boš. apsolutna vlast većine
Stvarno dolazimo do situacije da ćemo morati imati hrvatsko-bošnjački pojmovni rječnik
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 12:43 |
|
|
daramo je napisao/la: Kako u Hrvatskoj postoje nacionalne manjine ako su u Hrvatskoj svi Hrvati po nacionalnosti?
Što više čovjek s njima komunicira sve više uviđa da mi više niti doslovno ne govorimo sličnim jezikom, pojedine riječi imaju totalno drugo značenje na bošnjačkom jeziku od onoga na hrvatskom i srpskom. Švicarska je višejezična a ne višenacionalna. To je federacija kantona a ne federacija nacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 12:54 |
|
|
|
Europska unija je multinacionalna. Švicarska nije multinacionalna, tamo je izgrađena švicarska nacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 13:02 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Europska unija je multinacionalna. Švicarska nije multinacionalna, tamo je izgrađena švicarska nacija. Jeste, ali spontano- udruživanjem, a ne nametanjem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 13:07 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Europska unija je multinacionalna. Švicarska nije multinacionalna, tamo je izgrađena švicarska nacija. Najvećim dijelom jest, no ipak ne u potpunosti, jer npr. Talijan iz Švicarske će reći da je švicarski Talijan, a ne Švicarac. U Švicarskoj je to najvećim dijelom uspjelo jer se Nijemci koji su najbrojniji nisu prozvali Švajcarcima ili nekom drugom izvedenicom švicarskog imena za razliku od vas. Nadalje tamo Nijemci ne biraju Talijanima predstavnike niti im žele ukinuti konstitutivnost.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 13:10 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
Kulac je napisao/la: Svarog je napisao/la: Eto vidiš..A do prije par godina je bio Musliman , kao i ti uostalom...prije toga Emir je birao da li je Srbin il Hrvat , pa još prije..je bio Turčin , prije toga opet Srbin... Ma , ko ringišpil... da se čovjeku zamanta . Ja ti dragi moj mireusvijetu , iako sam djete mješovitog braka ( otac muško , majka žensko ) nemam tih problema..svi moji su , dokle vidik puca , bili Srbi . I sad ti neki nacionalno felerični baliyandderi, koji ni dan danas nisu načisto ni ko su, ni šta su ( Krug 69) ,nama drže poduku.  Koji kompleksi i nikako da ih se oslobodite! Ako ti vidici malo dalje “pucaju”, vidjet ćeš da su tvoji preci bili kmetovi. I to ne dvije ili tri decenije nego skoro pet vijekova. Kmet nema naciju. Kmet ima gospodara. Moji preci su tvojim precima bili gospodari skoro pet vijekova! Dovoljno vremena da se još uvjek niste islobodili kmetskog kompleksa. Sva vaša mržnja i opsjednutost muslimanima jeste izraz tog kompleksa. MI smo bili gospodari, vi ste bili kmetovi. MI smo bili bosanska vlastela koja je primila islam da bi dobro živjela. To ti je bilo kao kada danas neko promijeni firmu radi bolje plate. Slijedio nas je dio bosanskog naroda koji nije htio kmetovski položaj i koji je pristao ratovati za tada najmoćniju silu svijeta. Tvoji preci su odabrali volovsku zapregu i obradu zemlje ili čuvanje ovaca. Kada bi volovi otkazali, tvoji preci kmetovi su sebi stavljali jaram na vrat i vukli plug i ralicu. To su bili tvoji preci koji su po naciji bili kmetovi i sluge mojim precima. Zato i mrzite, zato ste granatama palili biblioteke da zatrete trag vašeg kmetovanja NAMA. Zato ste ubijali, zato negirate, zato bjesomučno prijetite, otcjepljujete se itd. Da sakrijete da ste pet vijekova služili NAMA, da su vaše prababe bile naše sluškinje. (Vino piju nano age Sarajlije) Mi smo danas Bošnjaci! Šta tebe boli k…. kako se mi izjašnjavamo? Meni mišljenje vlašine nije važno? PS. Vidiš vlašino kako i ja znam napisati. Nije neka umjetnost! Kulče, kulče...napokon si prodivanio iskreno , ubodoh te u po frusta i kompleksa.. Jeste , dosta generacija mojih predaka su bili kmetovi i ja zbog toga nemam nekih problema . Naravno da mi ih je žao , zlopatili su se mnogo...ALI izdržali su sve te muke i sačuvali naš identitet i našu Slavu . I mi danas po pitanju našeg identiteta ,za razliku od vas ,nemamo nikavih konflikta u glavi . Svaka im čast i hvala im na tome . Nemam ja kompleks zbog toga . Upravo suprotno , ja se ponosim što sam od takvih . Ponosim se tim svojim pretkom koji je radije vukao ralo nego da pljune u samog sebe . Ti naši preci su nas napravili mnogo jačim od vas . Vidiš i sam da vam je i dan danas potreban neko velik da vas čuva , kako za Turaka , tako i sad Mrve niste odmakeli . Okrenuće glavu jednom , bar na trenutak. Mi ćemo to čekati i zauvjek rješiti sve probleme koje radite. Ja mislim da je to i tebi jasno , bar kad si ''nasamo ,sam sa sobom'' . I bojiš se mišu , priznaj Svašta kroz istoriju izdurašmo (kao malo ko ) jel moguće da misliš da će te vi, bezobrazna perut sa našeg vlasišta , promjeniti naše ime i prezime . Mnogo ste plitki , mnogo..baš ko ona Mešina barica .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 13:28 |
|
|
Kulac je napisao/la: Svarog je napisao/la: Eto vidiš..A do prije par godina je bio Musliman , kao i ti uostalom...prije toga Emir je birao da li je Srbin il Hrvat , pa još prije..je bio Turčin , prije toga opet Srbin... Ma , ko ringišpil... da se čovjeku zamanta . Ja ti dragi moj mireusvijetu , iako sam djete mješovitog braka ( otac muško , majka žensko ) nemam tih problema..svi moji su , dokle vidik puca , bili Srbi . I sad ti neki nacionalno felerični baliyandderi, koji ni dan danas nisu načisto ni ko su, ni šta su ( Krug 69) ,nama drže poduku.  Koji kompleksi i nikako da ih se oslobodite! Ako ti vidici malo dalje “pucaju”, vidjet ćeš da su tvoji preci bili kmetovi. I to ne dvije ili tri decenije nego skoro pet vijekova. Kmet nema naciju. Kmet ima gospodara. Moji preci su tvojim precima bili gospodari skoro pet vijekova! Dovoljno vremena da se još uvjek niste islobodili kmetskog kompleksa. Sva vaša mržnja i opsjednutost muslimanima jeste izraz tog kompleksa. MI smo bili gospodari, vi ste bili kmetovi. MI smo bili bosanska vlastela koja je primila islam da bi dobro živjela. To ti je bilo kao kada danas neko promijeni firmu radi bolje plate. Slijedio nas je dio bosanskog naroda koji nije htio kmetovski položaj i koji je pristao ratovati za tada najmoćniju silu svijeta. Tvoji preci su odabrali volovsku zapregu i obradu zemlje ili čuvanje ovaca. Kada bi volovi otkazali, tvoji preci kmetovi su sebi stavljali jaram na vrat i vukli plug i ralicu. To su bili tvoji preci koji su po naciji bili kmetovi i sluge mojim precima. Zato i mrzite, zato ste granatama palili biblioteke da zatrete trag vašeg kmetovanja NAMA. Zato ste ubijali, zato negirate, zato bjesomučno prijetite, otcjepljujete se itd. Da sakrijete da ste pet vijekova služili NAMA, da su vaše prababe bile naše sluškinje. (Vino piju nano age Sarajlije) Mi smo danas Bošnjaci! Šta tebe boli k…. kako se mi izjašnjavamo? Meni mišljenje vlašine nije važno? PS. Vidiš vlašino kako i ja znam napisati. Nije neka umjetnost! Nije to mržnja, više prijezir. Mogao se svatko prodati za večeru, ali ljudi imaju neki nivo i čast. Niste bili gospodari zbog svoje sposobnosti nego zbog nedostatka morala. Kao takvi niste dostojni mržnje, nego samo gađenja. Otcjepljujemo se jednostavno jer nam je život ljepši bez vas. Suradnici okupatora, izdajice svoga naroda, kvislinzi. Mrziti vas bi bio kompliment. Mrziti možemo Turke ili Srbe, mada je i to sada prošlost. Od vas možemo samo skrenuti pogled jer nam se smučite kad vas pogledamo. Ako čovjek zbog ideala dragovoljno pristane biti kmet, to ti već govori koliko je čvrst a i koliko si ti mekan. Jednostavno ste prokleti i osuđeni na propast.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 13:33 |
|
|
Kulac je napisao/la: Svarog je napisao/la: Eto vidiš..A do prije par godina je bio Musliman , kao i ti uostalom...prije toga Emir je birao da li je Srbin il Hrvat , pa još prije..je bio Turčin , prije toga opet Srbin... Ma , ko ringišpil... da se čovjeku zamanta . Ja ti dragi moj mireusvijetu , iako sam djete mješovitog braka ( otac muško , majka žensko ) nemam tih problema..svi moji su , dokle vidik puca , bili Srbi . I sad ti neki nacionalno felerični baliyandderi, koji ni dan danas nisu načisto ni ko su, ni šta su ( Krug 69) ,nama drže poduku.  Koji kompleksi i nikako da ih se oslobodite! Ako ti vidici malo dalje “pucaju”, vidjet ćeš da su tvoji preci bili kmetovi. I to ne dvije ili tri decenije nego skoro pet vijekova. Kmet nema naciju. Kmet ima gospodara. Moji preci su tvojim precima bili gospodari skoro pet vijekova! Dovoljno vremena da se još uvjek niste islobodili kmetskog kompleksa. Sva vaša mržnja i opsjednutost muslimanima jeste izraz tog kompleksa. MI smo bili gospodari, vi ste bili kmetovi. MI smo bili bosanska vlastela koja je primila islam da bi dobro živjela. To ti je bilo kao kada danas neko promijeni firmu radi bolje plate. Slijedio nas je dio bosanskog naroda koji nije htio kmetovski položaj i koji je pristao ratovati za tada najmoćniju silu svijeta. Tvoji preci su odabrali volovsku zapregu i obradu zemlje ili čuvanje ovaca. Kada bi volovi otkazali, tvoji preci kmetovi su sebi stavljali jaram na vrat i vukli plug i ralicu. To su bili tvoji preci koji su po naciji bili kmetovi i sluge mojim precima. Zato i mrzite, zato ste granatama palili biblioteke da zatrete trag vašeg kmetovanja NAMA. Zato ste ubijali, zato negirate, zato bjesomučno prijetite, otcjepljujete se itd. Da sakrijete da ste pet vijekova služili NAMA, da su vaše prababe bile naše sluškinje. (Vino piju nano age Sarajlije) Mi smo danas Bošnjaci! Šta tebe boli k…. kako se mi izjašnjavamo? Meni mišljenje vlašine nije važno? PS. Vidiš vlašino kako i ja znam napisati. Nije neka umjetnost! Bilo je i siromašnih muslimana koji su živjeli na selu, e sad jesu li i oni bili kmetovi ne znam. Naravno bilo je kršćana kojima je bilo sasvim OK u Osmanskom carstvu. Stvari nisu tako crno-bijele i primanje islama nije značilo automatski bolji standard nego jednostavno manje maltretiranja od strane vlasti.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 13:37 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kulac je napisao/la:
Koji kompleksi i nikako da ih se oslobodite! Ako ti vidici malo dalje “pucaju”, vidjet ćeš da su tvoji preci bili kmetovi. I to ne dvije ili tri decenije nego skoro pet vijekova. Kmet nema naciju. Kmet ima gospodara. Moji preci su tvojim precima bili gospodari skoro pet vijekova! Dovoljno vremena da se još uvjek niste islobodili kmetskog kompleksa. Sva vaša mržnja i opsjednutost muslimanima jeste izraz tog kompleksa. MI smo bili gospodari, vi ste bili kmetovi. MI smo bili bosanska vlastela koja je primila islam da bi dobro živjela. To ti je bilo kao kada danas neko promijeni firmu radi bolje plate. Slijedio nas je dio bosanskog naroda koji nije htio kmetovski položaj i koji je pristao ratovati za tada najmoćniju silu svijeta. Tvoji preci su odabrali volovsku zapregu i obradu zemlje ili čuvanje ovaca. Kada bi volovi otkazali, tvoji preci kmetovi su sebi stavljali jaram na vrat i vukli plug i ralicu. To su bili tvoji preci koji su po naciji bili kmetovi i sluge mojim precima. Zato i mrzite, zato ste granatama palili biblioteke da zatrete trag vašeg kmetovanja NAMA. Zato ste ubijali, zato negirate, zato bjesomučno prijetite, otcjepljujete se itd. Da sakrijete da ste pet vijekova služili NAMA, da su vaše prababe bile naše sluškinje. (Vino piju nano age Sarajlije) Mi smo danas Bošnjaci! Šta tebe boli k…. kako se mi izjašnjavamo? Meni mišljenje vlašine nije važno?
PS. Vidiš vlašino kako i ja znam napisati. Nije neka umjetnost!
Nije to mržnja, više prijezir. Mogao se svatko prodati za večeru, ali ljudi imaju neki nivo i čast. Niste bili gospodari zbog svoje sposobnosti nego zbog nedostatka morala. Kao takvi niste dostojni mržnje, nego samo gađenja. Otcjepljujemo se jednostavno jer nam je život ljepši bez vas. Suradnici okupatora, izdajice svoga naroda, kvislinzi. Mrziti vas bi bio kompliment. Mrziti možemo Turke ili Srbe, mada je i to sada prošlost. Od vas možemo samo skrenuti pogled jer nam se smučite kad vas pogledamo. Ako čovjek zbog ideala dragovoljno pristane biti kmet, to ti već govori koliko je čvrst a i koliko si ti mekan. Jednostavno ste prokleti i osuđeni na propast. Da mi je neko rekao da ću mržnju shvatiti kao kompliment , ne bi mu vjerovao .  Yeba , razumijem šta si rekao.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 13:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Je, je. Prijezir najbolja riječ. Nema mržnje toliko ni blizu koliko prijezira. Prema Srbima prije mržnju, danas indiferentnost ali ne i prijezir.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 13:48 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Korejski narod opet ima dvije nacije- sjevernokorejsku i južnikorejsku.... Gdje li su po "bosanskoj" mantri nestali istočni i zapadni Nijemci ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gradonačelnik
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 13:51 |
|
|
|
Zapetljat će se s ovim, kao i sa tzv bosanskim jezikom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 13:57 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Korejski narod opet ima dvije nacije- sjevernokorejsku i južnikorejsku.... Gdje li su po "bosanskoj" mantri nestali istočni i zapadni Nijemci ? Čine njemačku naciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 14:11 |
|
|
|
E isto tako i Srbi iz istočne Srbije (Republika Srbija) i Srbi iz zapadne Srbije (Republika Srpska) čine srpsku naciju.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 14:16 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la:
Gdje li su po "bosanskoj" mantri nestali istočni i zapadni Nijemci ?
Čine njemačku naciju. To sad. Ali prije ujedinjenja bi činili istocnonjemačku i zapadnonjemačku naciju. Znači, dvije odvojene nacije, koje su sad opet jedna nacija. Zanimljivo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 14:23 |
|
|
zbl je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Čine njemačku naciju.
To sad. Ali prije ujedinjenja bi činili istocnonjemačku i zapadnonjemačku naciju. Znači, dvije odvojene nacije, koje su sad opet jedna nacija. Zanimljivo. Pa da. Ali cijelo vrijeme isti narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 14:28 |
|
|
Hakademik kaže da postoje sjevernokorejska i južnokorejska nacija. Zanimljivo... https://balkans.aljazeera.net/news/sports/2021/4/1/seul-i-pjongjang-zajednicki-ce-kandidirati-za-domacina-oi-2032Tokom Zimskih olimpijskih igara 2018. u Pjongčangu, delegacije Južne i Sjeverne Koreje zajedno su izašle na svečano otvaranje, a u konkurenciji hokejašica nastupila je ekipa sastavljena od igračica iz obje države.ako bi mogao da nam pojasni ovo, svojom fantastičnom fine tuning distinkcijom između nacije, naroda i državljanstva Da li su se sjevernokorejanci i južnokorejanci sastali u seulskom Holiday Inn-u ili u nekom od hotela u Pjongjangu i dogovorili novu "neutralnu" korejsku naciju koju će poslati na olimpijadu, ili su i prije toga pripadali toj korejskoj naciji ? unaprijed zahvalan laik
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 14:36 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Hakedimik kaže da postoje sjevernokorejska i južnokorejska nacija. Zanimljivo... https://balkans.aljazeera.net/news/sports/2021/4/1/seul-i-pjongjang-zajednicki-ce-kandidirati-za-domacina-oi-2032Tokom Zimskih olimpijskih igara 2018. u Pjongčangu, delegacije Južne i Sjeverne Koreje zajedno su izašle na svečano otvaranje, a u konkurenciji hokejašica nastupila je ekipa sastavljena od igračica iz obje države.ako bi mogao da nam pojasni ovo, svojom fantastičnom fine tuning distinkcijom između nacije, naroda i državljanstva Da li su se sjevernokorejanci i južnokorejanci sastali u seulskom Holiday Inn-u ili u nekom od hotela u Pjongjangu i dogovorili novu "neutralnu" korejsku naciju koju će poslati na olimpijadu, ili su i prije toga pripadali toj korejskoj naciji ? unaprijed zahvalan laik Ne postoji korejska nacija. Kakve veze ima ako pošalju neku miješanu ekipu na sportsko takmičenje, niđe veze. Nacija je politička kategorija. Vi ne možete biti dio srbijanske nacije jer živite u potpuno drugom političkom sistemu. Vi ste po nacionalnosti Bosanci, vaš etnički background je nebitan u smislu pripadnosti bosanskoj naciji. Baš si laik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 14:40 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Vi ne možete biti dio srbijanske nacije jer živite u potpuno drugom političkom sistemu.
Znači sjevernokorejanci su po nacionalnosti komunisti, a u exeseferjotu smo po nacionalnosti bili socijalisti ???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|