|
|
Stranica: 17/18.
|
[ 445 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 20:58 |
|
|
|
Kakva je situacija nakon 17 stranica? Jesu li Mukiji uspjeli nekoga uvjeriti u “bosansku” naciju?
Zajebavam se. Znam da nisu
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 21:02 |
|
|
|
Sve su to robbievi false-flag accounti. Nema drugog objasnjenja, jednostavno odbijam vjerovati u to. S druge strane taj Krug 99, zbilja postoji, tako da je zbilja moguce da su ovo stvarni ljudi koji stvarno misle to sto pisu. U neku vrstu su atrakcija, kao bradate zene i ini cirkuski freakovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 21:09 |
|
|
Ajmo ovo formulirati kao pitanje na testu inteligencije: Njemacka - Njemacka nacija Zapadna Njemacka - Zapadnonjemacka nacija Juzna Koreja - Juznokorejska nacija Trinidad i Tobago - Trinidadotobazanska nacija Sveti Kristofor i Nevis - Svetikristoforinevitska nacija Bosna i Hercegovina - ? Uocite uzorak i unesite sto dolazi na mjesto upitnika Vec vidim da ce neki unijeti 'strasno nepoznavanje materije' kao odgovor 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 21:38 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
Ajd što potomci srpskih otpadnika sebi dadoše naziv upregnut u velikomuslimansku politiku ...ali hoće da preimenuju i narod iz kojeg su potekli .. Ima li kraja pasjaluku ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 22:06 |
|
|
|
Još ovaj naziv “Bosanci” i ima nekakvog smisla. Pogotovo kad bosanske sunite skoro 30 godina od mitskog Holliday Inna stranci nazivaju Baznijan Mazlims. Nikad ih nisu ni zvali Boshniaks. Ali ono što je najluđe je baš taj naziv Bošnjak. Nikad se muslimani u prošlosti nisu nazivali tako niti ih je itko zvao tim imenom. Turci su ih nazivali Bosnalu, sami sebe su zvali Turcima, a mi… neću ni pisat jer će pojavit zvjezdice. I kad ih pitaš iz kojeg razloga su se ničim izazvani počeli nazivati Bošnjacima, upru prstom u prozor katoličke katedrale u Sarajevu, jer tamo piše Bošnjaci katolici. I to katedrale koja je napravljena 1889. Ne znam, toj ekipi je stvarno nešto pošlo po zlu. Prvenstveno mentalno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 22:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
Hagresor je napisao/la: Još ovaj naziv “Bosanci” i ima nekakvog smisla. Pogotovo kad bosanske sunite skoro 30 godina od mitskog Holliday Inna stranci nazivaju Baznijan Mazlims. Nikad ih nisu ni zvali Boshniaks. Ali ono što je najluđe je baš taj naziv Bošnjak. Nikad se muslimani u prošlosti nisu nazivali tako niti ih je itko zvao tim imenom. Turci su ih nazivali Bosnalu, sami sebe su zvali Turcima, a mi… neću ni pisat jer će pojavit zvjezdice. I kad ih pitaš iz kojeg razloga su se ničim izazvani počeli nazivati Bošnjacima, upru prstom u prozor katoličke katedrale u Sarajevu, jer tamo piše Bošnjaci katolici. I to katedrale koja je napravljena 1889. Ne znam, toj ekipi je stvarno nešto pošlo po zlu. Prvenstveno mentalno. onda su tek panjevi jer u istoj katedrali je i ovaj prozor.    panjevizam u njihovom stilu. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 22:30 |
|
|
dudu je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Još ovaj naziv “Bosanci” i ima nekakvog smisla. Pogotovo kad bosanske sunite skoro 30 godina od mitskog Holliday Inna stranci nazivaju Baznijan Mazlims. Nikad ih nisu ni zvali Boshniaks. Ali ono što je najluđe je baš taj naziv Bošnjak. Nikad se muslimani u prošlosti nisu nazivali tako niti ih je itko zvao tim imenom. Turci su ih nazivali Bosnalu, sami sebe su zvali Turcima, a mi… neću ni pisat jer će pojavit zvjezdice. I kad ih pitaš iz kojeg razloga su se ničim izazvani počeli nazivati Bošnjacima, upru prstom u prozor katoličke katedrale u Sarajevu, jer tamo piše Bošnjaci katolici. I to katedrale koja je napravljena 1889. Ne znam, toj ekipi je stvarno nešto pošlo po zlu. Prvenstveno mentalno. onda su tek panjevi jer u istoj katedrali je i ovaj prozor.    panjevizam u njihovom stilu.  Znam, taj drugi prozor ni ne spominju. Ne paše im narativu. Ali govori sve o njima. Uz prisvajanje katoličkih ljiljana nazvali se po natpisu na prozoru katoličke katedrale. I sad će ti doć tu sa “ne shvaćate materiju”. Shvaćamo “materiju” itekako, a to ih i žulja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 22:31 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Ajmo ovo formulirati kao pitanje na testu inteligencije: Njemacka - Njemacka nacija Zapadna Njemacka - Zapadnonjemacka nacija Juzna Koreja - Juznokorejska nacija Trinidad i Tobago - Trinidadotobazanska nacija Sveti Kristofor i Nevis - Svetikristoforinevitska nacija Bosna i Hercegovina - ? Uocite uzorak i unesite sto dolazi na mjesto upitnika Vec vidim da ce neki unijeti 'strasno nepoznavanje materije' kao odgovor  Bosanska nacija a objasnio sam zbog čega. Hercegovina je dio Bosne a sadašnji naziv BiH je nelogičan i predugačak. Bosna je širi pojam. Mada ima i nekih tumačenja kod bošnjačkih predstavnika da se nacija zove bosanskohercegovačka, ne slažem se. Ovi primjeri kao Trinidad i Tobago su potpuno druga stvar, radi se o različitim otocima i uvijek su se zvali tako- Trinidad i Tobago. Hercegovina je pojam kojeg su zvanično uveli Turci ali je i kao sandžak bila dio Bosanskog ejaleta. Hercegovina je dio Bosne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 22:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
Ko o čemu, muslimani o naciji, Albanci o državi, Srbi o ekonomiji.  Ipak, muslimani su broj jedan najraspalija nacija u Europi, potom slijede Makedonci i tek onda borba za broncu Albanci, Moldavci i Ukrajinci. Što raspalija nacija to veći mitomani, muslimani znani kao islam u Bosni prije islama i Makedonci Aleksandra Velikog.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 23:13 |
|
|
|
Mislim da prosječni Mujadin koji na ovo općilište dođe relativno zelen, dakle mlađi sa većinom zuba, da me se ne shvati pogrešno, može kroz par razmjena postova sa pripadnicima ostala dva naroda koji žive na njemu bliskoj lokaciji RS-u ili HRHB doznati stvarno puno informacija. I to su prosječnom Mujadinu fantastične nove stvari koje u svojoj kasabi ili školi koju je završio nikad nije ni u prolazu čuo kamoli naučio. Dođe kući s našeg veselog općilišta i sav sretan kaže svojima kući; Babo,babo jes ti ikad čuo da se Ercgovna prije zvala Zahumlje? Babo se nasmije sa dva zuba i promrmlja- “Nisam alaaami”.
Bojim se da odgajamo buduće muslimanske genijalce…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 23:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma sve u redu dečki, Bosanci smo nego što, ja jesam, samo ako sam ja Bosanac vi ste Turci jer nismo isto. Mogu dokazati kontinuitet postojanja od prije Turske katoličkog življa i mojih predaka tu a ima li vas prije Turaka i naseljavanja Srba u Bosnu? Kakve veze neki Mehmed ima s Bosnom, čak i ako su mu 5 pokoljenja tu. Isto je što i bilo koji Turčin u Njemačkoj npr. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kulac
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 23:17 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Mislim da prosječni Mujadin koji na ovo općilište dođe relativno zelen, dakle mlađi sa većinom zuba, da me se ne shvati pogrešno, može kroz par razmjena postova sa pripadnicima ostala dva naroda koji žive na njemu bliskoj lokaciji RS-u ili HRHB doznati stvarno puno informacija. I to su prosječnom Mujadinu fantastične nove stvari koje u svojoj kasabi ili školi koju je završio nikad nije ni u prolazu čuo kamoli naučio. Dođe kući s našeg veselog općilišta i sav sretan kaže svojima kući; Babo,babo jes ti ikad čuo da se Ercgovna prije zvala Zahumlje? Babo se nasmije sa dva zubari promrmlja- “Nisam alaaami”.
Bojim se da odgajamo buduće muslimanske genijalce… Ne znam kako, ali evo meni se dodaju i mijenjaju neke riječi u komentaru. Vidim i tebi. Ne razumijem se, možda ti znaš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 23:23 |
|
|
Kulac je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Mislim da prosječni Mujadin koji na ovo općilište dođe relativno zelen, dakle mlađi sa većinom zuba, da me se ne shvati pogrešno, može kroz par razmjena postova sa pripadnicima ostala dva naroda koji žive na njemu bliskoj lokaciji RS-u ili HRHB doznati stvarno puno informacija. I to su prosječnom Mujadinu fantastične nove stvari koje u svojoj kasabi ili školi koju je završio nikad nije ni u prolazu čuo kamoli naučio. Dođe kući s našeg veselog općilišta i sav sretan kaže svojima kući; Babo,babo jes ti ikad čuo da se Ercgovna prije zvala Zahumlje? Babo se nasmije sa dva zubari promrmlja- “Nisam alaaami”.
Bojim se da odgajamo buduće muslimanske genijalce… Ne znam kako, ali evo meni se dodaju i mijenjaju neke riječi u komentaru. Vidim i tebi. Ne razumijem se, možda ti znaš? Ne znam u čemu je problem u tvom slučaju. Ja ponekad kad pošaljem komentar primjetim svoju grešku u pravopisu ili u konstrukciji rečenice, što me ponuka da pritisnem opciju “uredi komentar” koju pritom i iskoristim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kulac
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 23:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma sve u redu dečki, Bosanci smo nego što, ja jesam, samo ako sam ja Bosanac vi ste Turci jer nismo isto. Mogu dokazati kontinuitet postojanja od prije Turske katoličkog življa i mojih predaka tu a ima li vas prije Turaka i naseljavanja Srba u Bosnu? Kakve veze neki Mehmed ima s Bosnom, čak i ako su mu 5 pokoljenja tu. Isto je što i bilo koji Turčin u Njemačkoj npr.  Junuze, ti baš lupaš. Mi smo autohtoni narod Bosne koji se nije miješao sa Turcima. To se vidi već i po samom našem izgledu jer ne ličimo turcima. Kod nas ima puno plavih i ridjih, mnogo više nego kod vas. Dobro si rekao"katolički živalj". To ste bili, a nikakvi Hrvati u to vrijeme nisu postojali kao narod. Ili možda znaš za neki popis iz 1213. godine za koji ja ne znam?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 23:26 |
|
|
Kulac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ma sve u redu dečki, Bosanci smo nego što, ja jesam, samo ako sam ja Bosanac vi ste Turci jer nismo isto. Mogu dokazati kontinuitet postojanja od prije Turske katoličkog življa i mojih predaka tu a ima li vas prije Turaka i naseljavanja Srba u Bosnu? Kakve veze neki Mehmed ima s Bosnom, čak i ako su mu 5 pokoljenja tu. Isto je što i bilo koji Turčin u Njemačkoj npr.  Junuze, ti baš lupaš. Mi smo autohtoni narod Bosne koji se nije miješao sa Turcima. To se vidi već i po samom našem izgledu jer ne ličimo turcima. Kod nas ima puno plavih i ridjih, mnogo više nego kod vas. Dobro si rekao"katolički živalj". To ste bili, a nikakvi Hrvati u to vrijeme nisu postojali kao narod. Ili možda znaš za neki popis iz 1213. godine za koji ja ne znam? Kako cete se mesati, kad su Turci otisli 1878. a vi nastali 1993? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 06 lis 2021, 23:53 |
|
|
Kulac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ma sve u redu dečki, Bosanci smo nego što, ja jesam, samo ako sam ja Bosanac vi ste Turci jer nismo isto. Mogu dokazati kontinuitet postojanja od prije Turske katoličkog življa i mojih predaka tu a ima li vas prije Turaka i naseljavanja Srba u Bosnu? Kakve veze neki Mehmed ima s Bosnom, čak i ako su mu 5 pokoljenja tu. Isto je što i bilo koji Turčin u Njemačkoj npr.  Junuze, ti baš lupaš. Mi smo autohtoni narod Bosne koji se nije miješao sa Turcima. To se vidi već i po samom našem izgledu jer ne ličimo turcima. Kod nas ima puno plavih i ridjih, mnogo više nego kod vas. Dobro si rekao"katolički živalj". To ste bili, a nikakvi Hrvati u to vrijeme nisu postojali kao narod. Ili možda znaš za neki popis iz 1213. godine za koji ja ne znam? Što je to kod vas autohtono? Džamija? Burek? Hurmašice? Hkanje dok pričate? Imena? Prezimena? Običaji? Nacin života? Odijevanje? Sve je tursko. Autohtoni ste u Turskoj. I što se tiče izgleda ličite na njih i istočne narode. Tu i tamo neki blijedi, valjda neki Švabo prešao na islam. Bilo je Turske i dobro zapadnije od nas i dobar dio tih ljudi se u Bosanskom ejaletu skrasio ali oni nisu opet Bošnjani. Jedino ste autohtoni u ejaletima a oni su u Turskoj. Sikter. Što imate s Bosnom. Samo je uništavate. I sad su vaši dijelovi najgori za živjeti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 07 lis 2021, 00:06 |
|
|
|
Ima li netko link na cijelu emisiju? Zanimljivo bi mi bilo vidit te predratne emisije
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 07 lis 2021, 00:12 |
|
|
|
Nevjerojatno je koliko muslimani trube o genocidu, genocidašima, agresorima, ratnim zločincima kad su ih najveći genocidaši, agresori i ratni zločinci na ovom dijelu Europe, a i među najvećima na svijetu u povijesti, Turci, stvorili svojim genocidima, agresijama, ratnim zločinima i osvajanjima na ovom dijelu Europe.
I u amanet ostavili te ideje europskim narodima nakon svog odlaska.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 07 lis 2021, 00:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48197 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
mirusvijetu je napisao/la: alh84001 je napisao/la: Ajmo ovo formulirati kao pitanje na testu inteligencije: Njemacka - Njemacka nacija Zapadna Njemacka - Zapadnonjemacka nacija Juzna Koreja - Juznokorejska nacija Trinidad i Tobago - Trinidadotobazanska nacija Sveti Kristofor i Nevis - Svetikristoforinevitska nacija Bosna i Hercegovina - ? Uocite uzorak i unesite sto dolazi na mjesto upitnika Vec vidim da ce neki unijeti 'strasno nepoznavanje materije' kao odgovor  Bosanska nacija a objasnio sam zbog čega. Hercegovina je dio Bosne a sadašnji naziv BiH je nelogičan i predugačak. Bosna je širi pojam. Mada ima i nekih tumačenja kod bošnjačkih predstavnika da se nacija zove bosanskohercegovačka, ne slažem se. Ovi primjeri kao Trinidad i Tobago su potpuno druga stvar, radi se o različitim otocima i uvijek su se zvali tako- Trinidad i Tobago. Hercegovina je pojam kojeg su zvanično uveli Turci ali je i kao sandžak bila dio Bosanskog ejaleta. Hercegovina je dio Bosne. Bosna je dio Hrvatske a sadašnja BiH je nelogična, Hrvatska je širi pojam. Ne slažem se niti ja da postoji neka bošnjačka nacija. Trinidad i Tobago se nisu oduvijek tako zvali nego je pojam kojeg su uveli Španjolci. Bosna i Hum su oduvijek posebne zemlje još to jasno spominje i car Konstantin u 10. st. Humska zemlja se spominje 25 godina prije same Bosne i ima samostalnog vladara Mihovila Humskog prije dotične 225 godina prije. Da je Hercegovina bila dio Bosne ne bi Turci niti imali potrebe da zemlju nazivaju po vladaru koji ih 20 godina mučio nakon pada Bosne. I opet laže ko Turčin da je Hercegovina bila dio Bosne a hercegovački vilajet postoji od 1833. sve do dolaska AU. AU na berlinskom kongresu dobija pravo da zaposjedne oba turska vilajeta iako je u pregovorima bilo raznih kombinacija, tipa da hercegovački ide Crnoj Gori. AU zaposjednutoj zemlji i daje naziv Bosna i Hercegovina jer se sastojala od dva vilajeta, da nije postojao hercegovački vilajet Austrijanci bi zemlju nazvali Bosna. Njima tada nije bilo nelogično i predugačko jer su prihvatili faktičko stanje na terenu. Što islamisti ne prihvaćaju službeni naziv države jer im smeta i ne uklapa se u njihovu mitomaniju u pokušaju takijanja da su samo oni Bošnjaci temeljni je druga stvar. Hercegovina u nazivu države je samo jedna prepreka koja ruši njihov mit Bošnjak-islam-bosanski. Zna se kome smeta Hercegovina i tko je negira, i treba vam smetati i još će vam dugo, sve dok postoji ova tvorevina.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 07 lis 2021, 00:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48197 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
To kad zine bezobrazno laže, od toga da su komunisti branili nekome da se izjasni kao Bošnjak a na predratnom popisu 1800 ljudi se slobodno izjasnili kao Bošnjaci.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 07 lis 2021, 00:42 |
|
|
daramo je napisao/la: To kad zine bezobrazno laže, od toga da su komunisti branili nekome da se izjasni kao Bošnjak a na predratnom popisu 1800 ljudi se slobodno izjasnili kao Bošnjaci. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko ih je k tome bilo blisko Muslimanima odnosno koji su se prelili u Bosnjake 93? Skoro pa bih se usudio reci, manji dio njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 14 stu 2021, 15:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Imali su veliku sećiju pod nazivom "Zelena agenda za BiH" i zaključili su da je čista voda zdrava za piti. Ugalj nisu spomenuli nijednom riječi čini mi se. Allah će to srediti, šta oni imaju o tome razmišljati i planirati. Samo glava zaboli.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 stu 2022, 11:03 |
|
|
|
Press konferencija Kruga 99, 30. oktobar, 2022.
Tema: "Ekonomska budućnost i proces formiranja vlasti u BiH." Uvodničari: Prof. dr. Izudin Kešetović, Ekonomski fakultet Sarajevo Dr. Goran Miraščić, profesor na SSST Univerzitetu, Sarajevo
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 stu 2022, 11:19 |
|
|
|
Samo trebamo bit građani i sve će bit super. Kaže čovjek i onda kaže odmah će BiH bit najrazvijenija država nastala u ex Yu. Allah će dat.
Kakvi su to ublehari: 13:08
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 stu 2022, 12:35 |
|
|
|
Zagovaraju građansku državu, strašno, imal to još igdje na svijetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ceha, Tomba17 i 65 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|