|
|
Stranica: 10/11.
|
[ 268 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:00 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Naslov teme nije prikladan,vrijeđa se ljudska osnova. Ne radi kurva "ono" zbog para, nego samo voli muža da vara. Morebit je prigodno staviti "predsjedateljica Doma naroda FBiH i zastupnica parlamenta SBŽ", dame, građanke,... kada se narodu zamjere, onda se i priča narodnim jezikom. Da...vidim narod pada u nesvijest kad prolazi pored njene kuće... Uglavnom,da ponovim-vrijeđanja po bilo kojoj osnovi ne bi trebalo biti na forumu.Po želji svakomu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:03 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Da...vidim narod pada u nesvijest kad prolazi pored njene kuće...
Samo da kažem da te volim. Pa da ti čitav forum žuga za HSP, kad ih sve skupiš ne bi imali toliko zdravog i iskrenog cinizma, koji čitavo ovo vrijeme govori najveću i najgoru istinu koju svi ostali šmirglaju i boje joj se pogledat u oči. Log out.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Ne radi kurva "ono" zbog para, nego samo voli muža da vara.
Morebit je prigodno staviti "predsjedateljica Doma naroda FBiH i zastupnica parlamenta SBŽ", dame, građanke,...
kada se narodu zamjere, onda se i priča narodnim jezikom.
Da...vidim narod pada u nesvijest kad prolazi pored njene kuće... Uglavnom,da ponovim-vrijeđanja po bilo kojoj osnovi ne bi trebalo biti na forumu.Po želji svakomu. valjda ona vidi kako se narod osjeća i ponaša obasuta cvijećem i ovacijama kad prolazi kroz travničku mahalu, prija to njoj očito, a sramota je pitati koji narod, svi smo graDŽani zar ne, pogotovu sada u srednjoj bosni. možda si u pravu, nisu one krive što su kurve, to su drugi od njih napravili jer su po svemu sudeći glupače i sa tuta mozgom što se vidi na ovim klipovima, ali jebga naslov i ljaga ostaju. Eto nek bude na moj obraz, a nek se piše da si ti htio da se izmjeni i neka uđe u zapisnik platforme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:18 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: i neka uđe u zapisnik platforme. Ne kontam koji vam je. Rastočili ste se dibidus. Zbog koga? Zbog budala. Što si to dopuštate? On čitavo vrijeme ukazuje na bolnu činjenicu - da njima i nikom od njih ni dlaka s glave ne fali. Dok se virtualno juriša, potežu uvrede, napinju utoke u gaćama, fotelja-revolucija. Ja ti isto potvrđujem za herc-"izdajnike". Jedu, piju u Borku, normala sve, a puno naroda, sunce piči, ljudi s djecom, ptičice i skakavci, Jere i Zvonko rastežu janjetinu ko da je sve najljepše i najkrasnije...La vita e bella. A onda dođeš kući, najeden i napijen, užegneš kompjutor i opališ po redu - piĆke izdajniĆke, kad ih vidim polomiČuim kosti. Jaah. 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caruga
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:25 |
|
|
OldSkul je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: i neka uđe u zapisnik platforme. Ne kontam koji vam je. Rastočili ste se dibidus. Zbog koga? Zbog budala. Što si to dopuštate? On čitavo vrijeme ukazuje na bolnu činjenicu - da njima i nikom od njih ni dlaka s glave ne fali. Dok se virtualno juriša, potežu uvrede, napinju utoke u gaćama, fotelja-revolucija. Ja ti isto potvrđujem za herc-"izdajnike". Jedu, piju u Borku, normala sve, a puno naroda, sunce piči, ljudi s djecom, ptičice i skakavci, Jere i Zvonko rastežu janjetinu ko da je sve najljepše i najkrasnije...La vita e bella. A onda dođeš kući, najeden i napijen, užegneš kompjutor i opališ po redu - piĆke izdajniĆke, kad ih vidim polomiČuim kosti. Jaah.  Ljubuška legendo...pa di si ti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sylvester
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: U našoj povijesti uvijek smo imali onih koji ne razumiju politički trenutak i koji se priklone pogrešnoj strani... Ovo bi se dalo filozofski razradit...tete su nažalost pogodile trenutak, i na pravoj su strani, za njih. Jedina strana i jedini trenutak kad takve kakve jesu mogu bit neko i nešto. Čudi me taj Boljitak, pa zar nije mogao iole ikoga boljeg od te dvije stuhe naći za podmetanje... Inače su poznati po privlačenju intelektualnih elita među svim narodima. Ne budi smiješan, članstvo te stranke, u ogromnoj većini, čini zadnji ljudski šljam, spreman i vlastitu mater prodati za šaku maraka. A po kvocijentu intelgencije, to isto članstvo im je negdje u rangu Hsp-a. Dakle, blaga retardacija. Čast iznimkama kod jednih i drugih.
_________________ Men have only two emotions: hungry and horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:31 |
|
|
OldSkul je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: i neka uđe u zapisnik platforme. Ne kontam koji vam je. Rastočili ste se dibidus. Zbog koga? Zbog budala. Što si to dopuštate? On čitavo vrijeme ukazuje na bolnu činjenicu - da njima i nikom od njih ni dlaka s glave ne fali. Dok se virtualno juriša, potežu uvrede, napinju utoke u gaćama, fotelja-revolucija. Ja ti isto potvrđujem za herc-"izdajnike". Jedu, piju u Borku, normala sve, a puno naroda, sunce piči, ljudi s djecom, ptičice i skakavci, Jere i Zvonko rastežu janjetinu ko da je sve najljepše i najkrasnije...La vita e bella. A onda dođeš kući, najeden i napijen, užegneš kompjutor i opališ po redu - piĆke izdajniĆke, kad ih vidim polomiČuim kosti. Jaah.  nisam u politici niti ih poznajem privatno, a da ih sretnem oči u oči ne znam kako bih reagirao, ali ne bih se sigurno najeo, ja ili on. A nisam uopće kavgadžija niti opasna faca... ne znam gdje je Borak i kakvo je ozračje po Širokom, ali vidim kako je u Srednjoj Bosni i da se vesla niz platformu uveliko, a odavno sam ja skontao da smo se rastočili. Tvoje je da pišeš i da klikaš, a ima valjda netko drugi da mu tanjur izvrne na facu, tebi to i ne priliči kao dami pored toliko kavalira po Širokom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:37 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: a ima valjda netko drugi da mu tanjur izvrne na facu Ima. Pun restoran. Samo svi gledaju u svoje tanjure. I možda čekaju navijače da to odrade za raju, ne bih ti znala. Ipak, mislim da obični narod koji ode tako jednom tjedno, većinom nedjeljom sa obitelji na ručak, malo više razmišlja o uživanciji u krugu svojih najbližih, i ne misli ni o čemu drugome. Što se mi nafuravamo da je situacija na terenu nešto drugačija, to je naš problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sylvester
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:41 |
|
|
OldSkul je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: i neka uđe u zapisnik platforme. Ne kontam koji vam je. Rastočili ste se dibidus. Zbog koga? Zbog budala. Što si to dopuštate? On čitavo vrijeme ukazuje na bolnu činjenicu - da njima i nikom od njih ni dlaka s glave ne fali. Dok se virtualno juriša, potežu uvrede, napinju utoke u gaćama, fotelja-revolucija. Ja ti isto potvrđujem za herc-"izdajnike". Jedu, piju u Borku, normala sve, a puno naroda, sunce piči, ljudi s djecom, ptičice i skakavci, Jere i Zvonko rastežu janjetinu ko da je sve najljepše i najkrasnije...La vita e bella. A onda dođeš kući, najeden i napijen, užegneš kompjutor i opališ po redu - piĆke izdajniĆke, kad ih vidim polomiČuim kosti. Jaah.  Možda su neki od nas ovdje sudjelovali u više verbalnih, koji su zamalo prerasli u fizičke obračune, sa dotičnom "gospodom" i njihovim poltronima. Ja znam za jednog sigurno. Zato bih te zamolio da ne globaliziraš. Što se tiče cinizma dotične osobe, prvi mu skidam kapu i odajem priznanje za elokventnost. Ali izabrao je pogresnu temu za dokazivanje svojih aforističkih kapaciteta i nepotrebno ulazi u konfrontaciju sa ostatkom foruma. Opravdano je većini od nas spočitavati indolentnost i pasivnost, ali bez držanja strane izdajnicima. Nažalost on, uz prozivanje nas, igra ulogu odvjetnika karikatura sa platforme.
_________________ Men have only two emotions: hungry and horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caruga
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:45 |
|
|
OldSkul je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: a ima valjda netko drugi da mu tanjur izvrne na facu Ima. Pun restoran. Samo svi gledaju u svoje tanjure. I možda čekaju navijače da to odrade za raju, ne bih ti znala. Ipak, mislim da obični narod koji ode tako jednom tjedno, većinom nedjeljom sa obitelji na ručak, malo više razmišlja o uživanciji u krugu svojih najbližih, i ne misli ni o čemu drugome. Što se mi nafuravamo da je situacija na terenu nešto drugačija, to je naš problem. Pa dobro si ti to Ljubuška...ovo izgleda nikome toliko ne smeta...osim ove ekipe ovdje... Čoviću i Ljubiću isto...čini mi se....D ovo sve skupa nije kakva hadeze zajebancija...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:45 |
|
|
Sylvester je napisao/la: Nažalost on, uz prozivanje nas, igra ulogu odvjetnika karikatura sa platforme. Jedina dva hadezejca BIH koja ja priznajem su Brko načelnik i naš forumaš iz SB. Stoga, o razlozima tvog verbalnog junačenja i tvog odvjetništva naspram njegovog pogotovo ne bih, tenkju. Ali znam da u ovo doba prošle godine, netko o Markanu bi ovo mogao napisati samo iznad svoje wc šolje, na ovom forumu nikako.Ž.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caruga
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 10:48 |
|
|
Sylvester je napisao/la: OldSkul je napisao/la: Ne kontam koji vam je. Rastočili ste se dibidus. Zbog koga? Zbog budala. Što si to dopuštate? On čitavo vrijeme ukazuje na bolnu činjenicu - da njima i nikom od njih ni dlaka s glave ne fali. Dok se virtualno juriša, potežu uvrede, napinju utoke u gaćama, fotelja-revolucija. Ja ti isto potvrđujem za herc-"izdajnike". Jedu, piju u Borku, normala sve, a puno naroda, sunce piči, ljudi s djecom, ptičice i skakavci, Jere i Zvonko rastežu janjetinu ko da je sve najljepše i najkrasnije...La vita e bella. A onda dođeš kući, najeden i napijen, užegneš kompjutor i opališ po redu - piĆke izdajniĆke, kad ih vidim polomiČuim kosti. Jaah.  Možda su neki od nas ovdje sudjelovali u više verbalnih, koji su zamalo prerasli u fizičke obračune, sa dotičnom "gospodom" i njihovim poltronima. Ja znam za jednog sigurno. Zato bih te zamolio da ne globaliziraš. Što se tiče cinizma dotične osobe, prvi mu skidam kapu i odajem priznanje za elokventnost. Ali izabrao je pogresnu temu za dokazivanje svojih aforističkih kapaciteta i nepotrebno ulazi u konfrontaciju sa ostatkom foruma. Opravdano je većini od nas spočitavati indolentnost i pasivnost, ali bez držanja strane izdajnicima. Nažalost on, uz prozivanje nas, igra ulogu odvjetnika karikatura sa platforme. Saliveštre...gospe ti ne kaki više o Markanu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 11:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28542 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Kako napisa cinično Tanja Torbarina u jednoj kolumni Globusa koncem 1993. godine.
Jednoga dana, inshallah, mi ćemo biti moćni a naši neprijatelji nemoćni. A do tada se treba nadati i treba čekati, i čekati, i čekati...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 11:19 |
|
|
OldSkul je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: a ima valjda netko drugi da mu tanjur izvrne na facu Ima. Pun restoran. Samo svi gledaju u svoje tanjure. I možda čekaju navijače da to odrade za raju, ne bih ti znala. Ipak, mislim da obični narod koji ode tako jednom tjedno, većinom nedjeljom sa obitelji na ručak, malo više razmišlja o uživanciji u krugu svojih najbližih, i ne misli ni o čemu drugome. Što se mi nafuravamo da je situacija na terenu nešto drugačija, to je naš problem. takvi smo jebga,...sve do jednom. jest malo neukusno ove dvi stuhe ovde prozivat kurvetinama, a one (makroe) koji su ih uvalili u ovu rabotu zaboravljati, tako je valjda i u stvarnom životu, neće nitko da se blamira sa ženama, ne bi bilo niti u redu. Kada jednog dana dođe "sloboda" valjda će ih ošišati na nulu kao u francuskoj '45  situacija je takva da je hrvatskom narodu u BIH slomljena kičma, brod tone i da su miševi počeli iskakati i spašavati se sa njega. ili što bi pjesnik nekad rekao "Bosna šapatom pada", a ovaj put imamo i opravdanje za to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 11:35 |
|
|
OldSkul je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: i neka uđe u zapisnik platforme. Ne kontam koji vam je. Rastočili ste se dibidus. Zbog koga? Zbog budala. Što si to dopuštate? On čitavo vrijeme ukazuje na bolnu činjenicu - da njima i nikom od njih ni dlaka s glave ne fali. Dok se virtualno juriša, potežu uvrede, napinju utoke u gaćama, fotelja-revolucija. Ja ti isto potvrđujem za herc-"izdajnike". Jedu, piju u Borku, normala sve, a puno naroda, sunce piči, ljudi s djecom, ptičice i skakavci, Jere i Zvonko rastežu janjetinu ko da je sve najljepše i najkrasnije...La vita e bella. A onda dođeš kući, najeden i napijen, užegneš kompjutor i opališ po redu - piĆke izdajniĆke, kad ih vidim polomiČuim kosti. Jaah.  eto, i ti. slavu si dižeš na seciranju navedenih, a uredno trošiš i novce i vrijeme u njihovoj krčmi. pa ih poslije ponovo razapinješ i naglas jadikuješ zbog nezrelosti naroda kojemu isti mogu prodati svoju priču. pa ponovo na terasu pored potoka. rugala se sova sjenici.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 11:39 |
|
|
caporegime je napisao/la: eto, i ti. slavu si dižeš na seciranju navedenih, a uredno trošiš i novce i vrijeme u njihovoj krčmi. pa ih poslije ponovo razapinješ i naglas jadikuješ zbog nezrelosti naroda kojemu isti mogu prodati svoju priču. pa ponovo na terasu pored potoka. rugala se sova sjenici.
Vala, od ono kad si bio zadnji put - moja noga kročila tamo više nije. A i ono si ti platio. :) Tako da... ps. remember, ne bijaše davno, a stol do nas je jeo Božo Ljubić sa čitavom familijom. mislim, nije jeo, nego se davio... šta ti je vrijeme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 12:18 |
|
|
|
znam ja da prilivode vole borak. nek je manjak vjerodostojnisti posjetio i naš kraj. a naš kraj je uvijek najistaknutiji. i kad rađa ljude. a i kad rađa pičke. kako je u njemu vijekovima rođeno i previše LJUDI, red je da i pičke popune dio prostora. a kako će tek rođene pičke tek za dosta godina izmijeniti prosjek red je da se kao pičke pokažu i oni koji to svojstvo upješno prikrivaju. zar ne? aj bok.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Incitatus
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 21:02 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: situacija je takva da je hrvatskom narodu u BIH slomljena kičma, brod tone i da su miševi počeli iskakati i spašavati se sa njega. ili što bi pjesnik nekad rekao "Bosna šapatom pada", a ovaj put imamo i opravdanje za to. Pa nije valjda dotle došlo. Nama brod tone od 1463. pa eto nismo potonuli. Bilo je i žeščih oluja i brodoloma pa smo se održali. Neka pacovi bježe. Bit će manje zaraze, a ni tamo se spasit neće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Incitatus
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 21:08 |
|
|
caporegime je napisao/la: znam ja da prilivode vole borak. nek je manjak vjerodostojnisti posjetio i naš kraj. a naš kraj je uvijek najistaknutiji. i kad rađa ljude. a i kad rađa pičke. kako je u njemu vijekovima rođeno i previše LJUDI, red je da i pičke popune dio prostora. a kako će tek rođene pičke tek za dosta godina izmijeniti prosjek red je da se kao pičke pokažu i oni koji to svojstvo upješno prikrivaju. zar ne? aj bok. O kojim pičkama se ovdje zbori-bosanskim ili hercegovačkim?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 21:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Stipu Capa, ima malo neobičan stil izražavanja... Dobar je, sve Srbe na ovom forumu navuče na sebe, i nekako im je magnet da se pojave tu ako je i on nazočan. Ima tu nešto mazohistički, što ih više vrijeđa i psuje to su mu nekako privrženiji. Uskoro očekujem Capo fan club u BL. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 21:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Pa nitko im nije sasuo zube niz grlo jer nitko ne želi zaglavit u prdekani kao branitelj HDZ-ova i Čove, pogrešno ili ne, tako se to doživljava. A u Hercegovini ih je valjda i strah odmazde Lijanove mafije i Kookicha (Keyser Sozea). To može odraditi samo netko tko ne živi tu. Tako će na kraju i biti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caruga
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 svi 2011, 21:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa nitko im nije sasuo zube niz grlo jer nitko ne želi zaglavit u prdekani kao branitelj HDZ-ova i Čove, pogrešno ili ne, tako se to doživljava. A u Hercegovini ih je valjda i strah odmazde Lijanove mafije i Kookicha (Keyser Sozea). To može odraditi samo netko tko ne živi tu. Tako će na kraju i biti. Ministre ovo prvo...DEFINITIVNO...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 sij 2012, 12:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 sij 2012, 13:03 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 31 sij 2012, 13:19 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7004 Lokacija: Izvan sebe
|
Ministry of Sound je napisao/la: Trebalo bi senatoru napisati, ako nezna, a vjerovatno nezna, ko mu sve dolazi. Izmedu ostalih jedna dokazana izdajica hrvatskog naroda, ne treba mu napisati da su te izdajice oni instalisali. Onda napisati ta vasa tradicija je Bogu plakat, samo trosite novac americkih poreznika.Tu tradiciju trebas ukinuti.A baraku napisati da te njihove molitve nista ne pomazu, on ce nacisto propasti kod izbora, ako je prisustvovao. Treba neprijatelje psiholoski unistiti.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|