|
|
Stranica: 8/11.
|
[ 268 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27317 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: dobro onda, koji će se od vas prvi raznijeti?  Heh, jbg... lako se muslimanima raznijeti kad ih čeka 77 djevica, a nas samo Sveti Petar. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:02 |
|
|
dudu je napisao/la: dobro onda, koji će se od vas prvi raznijeti?  Ako se već moran razniti danas je idealan dan za to  Nećemo tako, nemoj banalizirati političku svijest i njenu važnost. Nema to veze s aktivizmom, a najmanje s terorizmom. Niti se očekuje od svakog Hrvata da bude aktivan u političkoj stranci, vodi portale i radio emisije, piše članke, kolumne, prebraja dječicu  , organizira prosvjede... Ali neki minimum političke svijesti i želje za zaštitom vlastitih interesa ne bi nam bija na odmet...
Vrh |
|
 |
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:07 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Osim pragmatičnog razloga da je bolje zamjeriti se onima kojih je manje ako se već nekome mora zamjeriti jedan od razloga zašto smo mi danas stisnuti uz zid iako je i ustav na našoj strani je taj što dio MZ ima strah da ako se Bošnjake dovede u položaj u koji smo mi da bi oni odgovorili terorizmom jer su muslimani. A mi nedajemo povoda za strah nikome. Dapače povjest pokazuje da nas se isplati jebat u mozak.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:12 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: Osim pragmatičnog razloga da je bolje zamjeriti se onima kojih je manje ako se već nekome mora zamjeriti jedan od razloga zašto smo mi danas stisnuti uz zid iako je i ustav na našoj strani je taj što dio MZ ima strah da ako se Bošnjake dovede u položaj u koji smo mi da bi oni odgovorili terorizmom jer su muslimani. A mi nedajemo povoda za strah nikome. Dapače povjest pokazuje da nas se isplati jebat u mozak. Ako želiš par stotina tisuća mrtvih i raseljenih onda svakako  Ukratko, Hrvati su jezivo dobar materijal za maltretiranje. Do neke mjere. Kad kap prelije čašu onda se minja demografska slika ovih prostora. A one koji se s nama igraju iz daljine za to boli kita, jasno. No, Bošnjama bi do tog podatka tribalo biti stalo...
Vrh |
|
 |
ero
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:19 |
|
|
Ljudi trebaju svojim tijelima blokirati ceste i institucije. Masi se ne moze suditi ko Covicu, ona nema grijeha. Protiv nje se ne moze djelovati nasilnim metodama.Da i uzvrate nasiljem protiv nje,to bi nam došlo ko kec na desetku.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62481 Lokacija: DAZP HQ
|
prvo morate znati da hrvatskim gospodarstvenicima nije u interesu ugrožavati tržišne pozicije koje imaju na nivou BIH. zato borba mora biti više politička, nego "balvanska".
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:24 |
|
|
dudu je napisao/la: prvo morate znati da hrvatskim gospodarstvenicima nije u interesu ugrožavati tržišne pozicije koje imaju na nivou BIH. zato borba mora biti više politička, nego "balvanska". Nije u kratkoročnom interesu ali pitao bih i ja što će biti u dugom roku.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
 |
ero
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:33 |
|
|
Boli me kurac za njihove gospodarske interese. Srednja Bosna je bila i gladna i žedna pa se nije prodala,a ne da se sad prodaje radi kupaca u fisu
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62481 Lokacija: DAZP HQ
|
meni npr. nije jasno da se ove dvije izdajnice ne mogu pritisnuti da im kosti pucaju?! nama očito treba neki novi politički pokret kao što je HDZ bio početkom 90-tih, koji uz političku sferu ima i onu drugu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:36 |
|
|
Sviđa mi se naslov topica - Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 20:38 |
|
|
Mi kao narod već dugo pokazujemo da politika i političari mogu raditi od nas što god hoće tako da to ne čudi. Vidili ljudi da sve prolazi.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 22:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24635 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
dudu je napisao/la: prvo morate znati da hrvatskim gospodarstvenicima nije u interesu ugrožavati tržišne pozicije koje imaju na nivou BIH. zato borba mora biti više politička, nego "balvanska". Mislim da nam i ovo postaje veliki balast. Još uvijek je značajan dio gospodarstva u uvoznom lobiju. A trokutistan je 50% tržišta.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 11 svi 2011, 23:25 |
|
|
lider30 je napisao/la: dudu je napisao/la: prvo morate znati da hrvatskim gospodarstvenicima nije u interesu ugrožavati tržišne pozicije koje imaju na nivou BIH. zato borba mora biti više politička, nego "balvanska". Mislim da nam i ovo postaje veliki balast. Još uvijek je značajan dio gospodarstva u uvoznom lobiju. A trokutistan je 50% tržišta. Upravo tako. Kad balje preuzmu posao, onda će i doći do ustanka.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 00:00 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: Mi kao narod već dugo pokazujemo da politika i političari mogu raditi od nas što god hoće tako da to ne čudi. Vidili ljudi da sve prolazi. prilika stvara lopova, slično tako i izdajnika, a u ovakvoj situaciji kada haraju aidovci i udbaši sa paletom ucjena i raznih pritisaka, ove dvi jadnice bi svrstao u kategoriju žrtava trgovinom ljudima i to u spostvenoj zemlji gdje je korupcija kao dobar dan, još kad je tu i reket-ekspert onda su duple žrtve. inače su prave rvatice i članice udruženja Katarina Kosača, uz to i tetoviranom cijenom na čelu zbog poštivanja tradicije tetoviranja drevnih katolkinja u bosni 
|
|
Vrh |
|
 |
Vilkan
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 00:02 |
|
|
Vrlo ružan naslov. Potrebno je držati neku razinu ,ipak. I da,ne uvlačite u ovu beskompromisnu trgovinu vojnike koji su život položili za svoj kraj.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 00:07 |
|
|
jebi ga Vilkane, netko završi pod zemljom, a netko kao kurva...
|
|
Vrh |
|
 |
Vilkan
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 00:22 |
|
|
Ipak mi je krajnje degutantno da se povlače poginuli branitelji u bilo kakvom konktestu vezanom za postizbornu trgovinu! Predlažem brisanje barem tog dijela
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 00:23 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 00:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83603 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vilkan je napisao/la: Ipak mi je krajnje degutantno da se povlače poginuli branitelji u bilo kakvom konktestu vezanom za postizbornu trgovinu! Predlažem brisanje barem tog dijela Koja postizborna trgovina jado? Muslimanske stranke (nikakvi platformaši, nego sve muslimanske stranke, i SBB i SBiH) u SBŽ se udružile do posljednjeg vijećnika i izbacile Hrvate iz vlasti u MJEŠOVITOJ županiji u kojoj su bili najžešći ratni sukobi i najveća stradanja Hrvata! Ovo se dosad još nije dogodilo od završetka rata! I ti to nazivaš "postizbornom trgovinom"!!!!!!??? Jado jadni. U isto vrijeme mi u Posavskoj županiji sva muslimanska ministarstva i dalje dajemo muslimanskim strankama!
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Vilkan
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 00:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vilkan je napisao/la: Ipak mi je krajnje degutantno da se povlače poginuli branitelji u bilo kakvom konktestu vezanom za postizbornu trgovinu! Predlažem brisanje barem tog dijela Koja postizborna trgovina jado? Muslimanske stranke (nikakvi platformaši, nego sve muslimanske stranke, i SBB i SBiH) u SBŽ se udružile do posljednjeg vijećnika i izbacile Hrvate iz vlasti u MJEŠOVITOJ županiji u kojoj su bili najžešći ratni sukobi i najveća stradanja Hrvata! Ovo se dosad još nije dogodilo od rata! I ti to nazivaš "postizbornom trgovinom"!!!!!!??? Jado jadni. U isto vrijeme mi u Posavskoj županiji sva muslimanska ministarstva i dalje dajemo muslimanskim strankama! govorim o parama koje su se nudile ljudima nakon izbora. Ako nije trgovina ,ja ne znam što je. Ne moraš se vrijeđati
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 00:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83603 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
P.S. Ma jel to bašćovan?!
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Vilkan
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 00:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: P.S. Ma jel to bašćovan?! ?
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 01:55 |
|
|
Samo još da ponovim onako na nivou:
Jebem majku ovom izdajničkom šljamu, a grijehe ćemo im naplatit kad tad.
Kurvetinama ofucanim Karolini Pavlović i droljetini Blaženki Lukić.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Kurvetine Karolina Pavlović i Blaženka Lukić - pišaju po grobovima HVO vojnika u Srednjoj Bosni Postano: 12 svi 2011, 02:59 |
|
|
kao što moj jedan prijatelj reče - napaćene hrvate srednje bosne i njihovu političku volju izdadoše dva idiota, jedan posušanin i jedan širokobrižanin koji imaju kuće 5minuta vožnje od granice s hrvatskom, u kojoj opet imaju milijunsku imovinu, i koji nisu nikada djelili niti djele sudbinu hrvata srednje bosne.
eto prilike sad komarici da napiše kako hercegovci izdaju bosance. al nek ih lijepo prozove na kog misli, ili pak prilike HNV-ovcima da kažu kako Hercegovci Jurišić I Lijan spašavaju Hrvate Srednje Bosne od nacionalističkog sljepila.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 12 svi 2011, 14:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: Citat: Kada se u skupštinskoj sali, nakon više od šest sati čekanja, pojavila zastupnica Blaženka Lukić iz Narodne stranke Radom za boljitak, stranke okupljene oko Platforme SDP-a dobile su većinu da izglasaju izbor Vlade. Gdje li je to ova kurvetina bila 6 sati? Da joj vlasnici nisu izgubili ključ od kaveza pa morali da ga satima traže? Evo odgovora u tekstu, radilo se o Lijanovoj muljaži, a ne o nekom pokušaju HDZ-a da je kupi u zadnji trenutak. Citat: SBŽ - Nastavak politike s ciljem dominacije bošnjačkog naroda
■ Nelegalna Vlada, ali i Skupština SB županije svojim su postupcima doveli do izvanrednog stanja, navodi se ■ Hrvati izbačeni – Vladu u SBŽ sastavile bošnjačke stranke – SDP i SDA, uz pomoć SBB i SBiH, te NSRzB ■ Zastupnici dva HDZ-a i HSS-NHI-ja podnijeli i zahtjev za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa, ali bez uspjeha ■ Snagom broja ruku hrvatski birački legitimitet ignoriran, pregažen, poništen…primjer gaženja volje naroda ■ Nova Vlada SBŽ prva je u kojoj nema HDZ-a BiH te prva u kojoj su ministri iz SDA u manjini i prva u kojoj je najviše ministara iz SDP-a
Izvanredna sjednica Skupštine Srednjobosanske županije (SBŽ) okončana je preksinoć oko 23.20 sati imenovanjem nove Županijske vlade, na čijem je čelu Tahir Lendo, član SDA, koji je do sada bio na funkciji načelnika općine Travnik.
Sati čekanja
Skupštinsko zasjedanje, koje je počelo kao cirkus, završilo se dramatično, uz ispade, verbalne prijetnje, uvrede i psovke. Sve je počelo višesatnim stankama koje su tražile stranke okupljene oko SDP-ove platforme, jer se čekala zastupnica NS Radom za boljitak Blaženka Lukić. Zastupnica je, navodno, krenula iz Splita ili iz Imotskog, moglo se čuti u kuloarima, a neki su tvrdili da je sve vrijeme bila u stanu u Travniku.
Ovim je se pokazalo i tijekom sjednice i procurilo da je zastupnica Lukić u ovoj igri unutar stranaka potpisnica platforme bila moneta za potkusurivanje Jerke Ivankovića u ostvarivanju njegovih zacrtanih ciljeva u ovoj županiji. Naime, bez dignute ruke zastupnice Lukić nije moglo biti ni Vlade. To je znao Jerko Ivanković koji je tražio i konačno dobio županijsko Ministarstvo gospodarstva, vodoprivrede i šumarstva.
Prvo je pauzu zatražila Karolina Pavlović (NSRzB), a potom Nijaz Helez (SDP), da bi pauza za ručak od sat vremena, koju je tražila Halima Crnica (SDA), trajala više od dva i po sata.
Navodno, zastupnica Lukić je tražila ministarsku poziciju. Nakon šest i po sati čekanja pred zgradom Općine Travnik, u kojoj se održavaju sjednice, pojavila se zastupnica Lukić, koja je navodno bila na putu, ali su telefonski razgovori između SDP-a, SDA i NS Radom za boljitak i dalje trajali, pa je bilo sasvim očigledno da dogovaranje i trgovina nisu završeni.
Napokon, oko 20.30 sati sjednica je počela. Senad Selimović (SDP) predložio je u ime stranaka dnevni red sa samo jednom točkom - imenovanje mandatara i izbor nove Vlade SBŽ. Kada se približilo ono neizbježno, uslijedile su žestoke rasprave i reakcije iz HDZ-a i teške riječi i uvrede.
- Ovo je ciganija i žao mi je što sudjelujem u ovom ciganluku - kazao je u napadu bijesa Josip Kvasina, predsjednik Kluba hrvatskog naroda, koji se nakon pauze ispričao zbog iznesenih uvreda.
Bez žena
Napokon, oko 22.30 sati Tahir Lendo, do tada načelnik Travnika, predložen je za mandatara. U svom obraćanju Lendo je predložio novi sastav Vlade SBŽ, u kojem su bila četiri ministra iz SDP-a, premijer i dva ministra iz SDA te po jedan ministar iz NS Radom za boljitak i HSP.
Tada Klub hrvatskog naroda traži da se o novom sastavu Vlada izjašnjava po proceduri zaštite vitalnog nacionalnog interesa. Međutim, sve je arogantno, bez ikakve rasprave i komentara, snagom broja ruku odbačeno, a hrvatski birački legitimitet dan HDZ-u BiH, HDZ-u 1990 i HSS-NHI-ju je ignoriran, pregažen, poništen!
Nakon brojnih istupa, uglavnom zastupnika dva HDZ-a i HSS-NHI-ja, dosadašnji premijer SBŽ Salko Selman podnio je ostavku i aktivirao zastupnički mandat, a predsjedavajući Skupštine SBŽ Nikola Simić stavio je prijedlog nove Vlade SBŽ na glasanje, a da do tog trenutka čak ni svi zastupnici nisu znali tko su kandidati za županijsku izvršnu vlast. No, znali su da treba dignuti ruku i njih 20 (6 SDP, 6 SDA, 2 NSRzB, 4 SBB i 2 SBiH) je to i učinilo.
Tako je premijer županijske Vlade Tahir Lendo, kandidat SDA, u proteklih sedam godina načelnik općine Travnik, dipl. ing. tehnologije, a članovi Vlade su:
- Zdravko Gavranović - financije, ekonomist, kandidat SDP-a; - Željko Lončar - zdravstvo (Srbin po nacionalnosti), kandidat SDA; - Sedžad Milanović - gospodarstvo, magistar kriminalistike, SDA; - Slavko Sikirić - MUP, ekonomist, SDP; - Ivica Davidović - pravosuđe, pravnik, HSP (HSP nema niti jednog zastupnika u Skupštini SBŽ-a); - Senad Selimović - obrazovanje, profesor, SDP; - Nijaz Helez - prostorno uređenje, obnova i povratak, SDP; - Anto Karetović - gospodarstvo, vodoprivreda i šumarstvo, šumarski tehničar, NSRzB.
Nova Vlada SBŽ prva je u kojoj nema ministara iz HDZ-a BiH, prva u kojoj su ministri iz SDA u manjini i prva u kojoj je najviše ministara iz SDP-a. U novoj Vladi SBŽ ne sjedi nijedna ministrica, a u prošloj su bile tri!
Ne čekajući završetak Skupštine, deset zastupnika iz HDZ-a BiH, HDZ-a 1990 i HSS-NHI-ja demonstrativno je napustilo salu.
Pravit ćemo ne treći, nego prvi entitet
Jedan od najglasnijih među zastupnicima HDZ-a BiH bio je Mirko Batinić, koji je prije završetka sjednice, napuštajući salu, kazao:
- Ovo je svojevrstan politički terorizam. To je jasna poruka da nas ne žele vidjeti u Skupštini. Naši naredni koraci su da napravimo ono na što su nas natjerali. Mi nećemo praviti treći entitet, nego ćemo praviti prvi entitet!
To je hrvatski entitet ovdje u Travniku, u Vitezu, Busovači i Kiseljaku. Natjerali su nas na to. Za nas ovo nije legitimna Vlada. Mi smo pobjednička stranka.
HDZ BiH, HDZ 1990 i HSS-NHI - izabrana Vlada SBŽ nelegalna
Srednjobosanski županijski odbori HDZ-a BiH, HDZ-a 1990 i HSS-NHI-ja smatraju odluke s izvanredne sjednice Skupštine SBŽ nelegalnim i uputit će zahtjev za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa Ustavnom sudu BiH, Vijeću za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa, javila je Fena.
- Za nas Vlada SBŽ nije izabrana i njene odluke nećemo prihvatiti sve dok se Ustavni sud ne očituje o njima. Takozvane platformaše smatramo udruženjem za razvlašćivanje Hrvata i onima koji generiraju sve dublju političku krizu sada i u SBŽ - kaže se u saopćenju. Jednodušno je zaključeno da je ovo „politički terorizam i sramotno ponašanje bošnjačkih predstavnika u Skupštini SBŽ i političkih izdajnika hrvatskog naroda Karoline Pavlović, Blaženke Lukić i Alana Škare".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|