|
|
Stranica: 18/22.
|
[ 526 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 19:18 |
|
|
useless je napisao/la: Kakve veze BDP ima sa procvatom u društvenim poljima, znanstvenim dostignućima itd.? Citat: Konzervativci po definiciji žele očuvati postojeće stanje znači još uvijek bi bile pećine i lov kopljem. Ovo je potpuno apsurdna definicija konzervativca, dječja razina. Konzervativac jednostavno prihvaća da neke stvari postoje s razlogom i da bolje alternative nema, uzrokovano bilo prirodom, bilo ljudskom naravi itd., ne ide glavom kroz zid inzistirajući na alternativama i konstruktima koji nemaju veze sa zdravim razumom. To nema nikakve veze sa znanstvenim i tehnološkim dostignućima. Zaviri gdje god hoćeš na tu temu i naći ćeš pregršt konzervativaca. Nisam to htio reći što si imputirao klasično prepucavanje napredni - nazadni, nego ta dostignuća o kojima pričaš su većinom donijeli ljudi koji su bili u svoje vrijeme ekscentrični i nisu vodili uzoran kršćanski privatni život. Recimo Leonardo da Vinci navodno bio ******** i optužen za sodomiju. Za Teslu su isto govorili da je ********, uglavnom nije baš viđen kako se druži sa ženama. James Watt je oženio svoju rodicu. Galileo bio optužen za herezu. To su sigurno ljudi među 5-10 najvećih izumitelja svih vremena. Kad se veliča razvoj i procvat Europe zahvaljujući kršćanskim temeljima je čisto preuzimanje tuđih zasluga isto kao kad se hvalimo uspješnim sportašima, a društvo i institucije nisu ništa tu zaslužne nego samo njihov talenat, rad , poneki trener i roditelji.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 20:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25535 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Dugo mi za pisati, to je jedini razlog, a ******** nije uvrdea. Jest uvreda, isto kao i "n" rijec za crnce. To sto se mali broj crnaca medjusobno u sali nazivaju tako, ne znaci da ti mozes cijelo vrijeme u razgovoru koristiti taj naziv. Zanimljivo je da su pojmovi "********" i "********" nekoć bili sasvim benigni, tj zvanični nazivi koji su naknadno poprimili negativno značenje. Međutim, vjerovali ili ne, ova vrsta polemike koju vodimo uopće nije novijeg datuma, nešto svojstveno modernom dobu, već nešto što postoji odkad je pisane riječi. Promotrimo dijalog Sokrata i Kritona iz djela „Gozba ili razgovor o ljubavi“. Sokrat: Ti, časni Kritone, veliš da ljubav muškarca prema muškarcu nije grijeh.
Kriton: Ne velim da ne velim.
Sokrat: I priznaješ da ta sklonost nije ni duševni poremećaj, ni naslijeđena bolest?
Kriton: Upravo tako. Jer da je nasljedna, naši preci ne bi imali potomaka.
Sokrat: Onda si ti jedan od građana atinskih koji se ne protive braku dva muškarca.
Kriton: Jesam, i ne protivim se.
Sokrat: Ali protiviš se da usvajaju djecu?
Kriton: Itekako.
Sokrat: Ali kakve razloge ti navodiš, i drugi poput tebe? Da li zato što ne odobravaš njihovo ponašanje, ili ti se ne sviđa njihov izgled?
Kriton: I jedno i drugo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 21:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75695 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Jest uvreda, isto kao i "n" rijec za crnce. To sto se mali broj crnaca medjusobno u sali nazivaju tako, ne znaci da ti mozes cijelo vrijeme u razgovoru koristiti taj naziv.
Zanimljivo je da su pojmovi "********" i "********" nekoć bili sasvim benigni, tj zvanični nazivi koji su naknadno poprimili negativno značenje. Međutim, vjerovali ili ne, ova vrsta polemike koju vodimo uopće nije novijeg datuma, nešto svojstveno modernom dobu, već nešto što postoji odkad je pisane riječi. Promotrimo dijalog Sokrata i Kritona iz djela „Gozba ili razgovor o ljubavi“. Sokrat: Ti, časni Kritone, veliš da ljubav muškarca prema muškarcu nije grijeh.
Kriton: Ne velim da ne velim.
Sokrat: I priznaješ da ta sklonost nije ni duševni poremećaj, ni naslijeđena bolest?
Kriton: Upravo tako. Jer da je nasljedna, naši preci ne bi imali potomaka.
Sokrat: Onda si ti jedan od građana atinskih koji se ne protive braku dva muškarca.
Kriton: Jesam, i ne protivim se.
Sokrat: Ali protiviš se da usvajaju djecu?
Kriton: Itekako.
Sokrat: Ali kakve razloge ti navodiš, i drugi poput tebe? Da li zato što ne odobravaš njihovo ponašanje, ili ti se ne sviđa njihov izgled?
Kriton: I jedno i drugo.
Procitao sam Ilijadu i Odiseju i moderni pojmovi poput "usvajanje djece", "naslijedjena bolest" i "dusevni poremecaj" ne zvuci kao terminologija koja bi se ocekivala u razgovoru Stare Grcke.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:04 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
zaba1111 je napisao/la: Dobro ako vas to vrijedja ili vrijedja bilo koga onda necu vise, ja sam mislio da nije uvreda.
Raspravao tome je li islam ono sto donosi boljitak je toliko besmislena da u to nema potrebe ulaziti. Kao i u to pociva li Europa na krscanskim temeljima i jesu li problemi poceli kad se Europa pocela odricati krscanstva.
Sto se tice Sarajke i protuargumenata :) , ona je potvrdila da hs imaju hendikep ili problem ili poremecaj pa logicno da to ne treba promovirati i izjednacavti sa onima koji nemaju hendikep . Da i hendikepirani trebaju imati sva prava to nitko ne spori, ali kad nemas sto ponuditi uraspravi onda ides sa floskulama o ljudskim pravima, a koja su u stvarnosti prisutna i neupitna.
A kad pitas zasto bi hs trebali imati privilegije jednake onima koje imaju oni koji doprinose drustvu stvaranjem novih zivota i stvaranjem uvjeta za odrziv sustav drustvenog funkcioniranja kakav zivimo, e onda se to proglasi nazadnjastvom i predasudama u koje moderni izmanipulirani pijun ne zeli ulaziti jer niti je to u stanju niti uopce zna o cemu govori, on se samo povodi za onime sto mu je propaganda nametnula. Ma koliko to bilo glupo, npr takav ce prosvjedovati za prava hs iako oni sva prava imaju, a izrugivat ce se hodu za zivot iako nam drustvo izumire i prijeti nam nestanak iz europe. Najviše mrzim kad neko na ovaj način pokušava ispasti pametan. Po tvojoj uvrnutoj logici, žena u heteroseksualnoj zajednici koja iz zdravstvenih razloga ne može ostati trudna, takodjer ima hendikep, poremećaj, odnosno problem... Ili muškarac koji ima problema sa plodnošću takodjer je hendikepiran, poremećen i " problematičan". Pišeš nebuloze. Jedino što je tragično u cijeloj priči s tobom po mom mišljenju da je obrazovana osoba srednjih tridesetih, politički aktivna obična konzerva i šovinjara. I da gle, molim te nisi znao da je ******** uvreda.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:04 |
|
|
Na zadnjoj smo se stranci slozili ili je to samo moj dojam, kako hs imaju poremecaj reproduktivnih organa i reproduktivog nagona, dakle poremecaj ne moze sam po sebi biti normalan. Zanima me ima li ovdje jos onih koji smatraju kako je takav poremecaj ipak normalan poremecaj ili oni jednostavno smatraju kako reprodukcija nije osnovni nagon i kao takav nije ni nuzan?
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:08 |
|
|
Ha ha, napisah post iz zajebancije, kad ugledah kako srajaka zaista vjeruje i tvrdi kako poremecaj nije poremecaj jer si inace sovinjara.
Pa pobogu zeno naravno da ljudi koji ne mogu imati djecu imaju ili poremecaj ili bolest ili neku anomaliju i oni to redovno i lijece u nadi da ce se izlijeciti i da ce tako izljeceni steci potomstvo.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:10 |
|
|
Nismo se složili. Homoseksualci nemaju nikakav poremećaj reproduktivnih organa, ne budi seljačina s dna kace. Takodjer nemaju ni poremećaj reproduktivnog nagona, nego homoseksualce privlače ljudi istog spola. Obzirom da je biološki nemoguće, da dvije ženske jedinke ili dvije muške jedinke, dobiju potomstvo. ... ta činjenica demantira tvoje tvrdnje. Svaki homoseksualac može vještačkom oplodnjom i uz pomoc surogat majke, koja će iznajmiti svoju maternicu sa ili bez jajne ćelije postati roditelj. Za žene je još lakše. Pronadju donora.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:20 |
|
|
Ovo je kao da kazes kako osoba koja ne voli i ne moze jesti nista drugo osim junk fooda nema poremecaj hranjenja i kako ne ugrozava svoje zdravlje jer ona zapravo zeli biti zdrava i zeli jesti zdravu hranu, ustvari nema poremecaj hranjenja jer ima sklonost junk foodu , a moze ako mu se pripremi neki svemisrki obrok koji ima hranjivih sastojaka to ipak pojesti...
Ali sto je interesantno u ovome svemu, ocigledno je kako sarajka nema nikakve argumente, naprotiv prica smjesne stvari, dok se robi kao nesto inteligentniji povukao, ona je uvjerena u svoje zablude jer ju je propaganda uvjerila kako si u sprotnom sovinjara.
Izvrstan primjer na cemu pociva antizivot propaganda.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:24 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ovo je kao da kazes kako osoba koja ne voli i ne moze jesti nista drugo osim junk fooda nema poremecaj hranjenja i kako ne ugrozava svoje zdravlje jer ona zapravo zeli biti zdrava i zeli jesti zdravu hranu, ustvari nema poremecaj hranjenja jer ima sklonost junk foodu , a moze ako mu se pripremi neki svemisrki obrok koji ima hranjivih sastojaka to ipak pojesti...
Ali sto je interesantno u ovome svemu, ocigledno je kako sarajka nema nikakve argumente, naprotiv prica smjesne stvari, dok se robi kao nesto inteligentniji povukao, ona je uvjerena u svoje zablude jer ju je propaganda uvjerila kako si u sprotnom sovinjara.
Izvrstan primjer na cemu pociva antizivot propaganda. Moralno i " tehnički" gledano, za tebe je i ženska osoba, koja zbog nekog zdravstvenog razloga ne može se ostvariti kao majka poremećena. A to se isto odnosi i na muškarce? Bez obzira što je u heteroseksualnoj vezi. Odgovori samo sa DA ili NE.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:29 |
|
|
Haha, svaki hs uz pomkc surogat majke, ukoliko ima brdo love, i opet iznimno tesko i rijetko, moze imati potomstvo , samo smo zaboravili dodati kako je to uz pomoc medicine koja inace ne pomaze onima koji nemaju nikakv problem i kako ipak nijedan hs ne moze imati potomstvo sa svojim partnerom. Cini se kako je sarajki svejedno s kime ce imati potomstvo , hoce li to biti voljena osoba ili netko koga unajmi za to, iz cega proizilazi kako je potomstvo usputna stvar potrebna da se ubije dosada.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75695 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zaba budi malo tolerantniji, ako hoces napredovat unutar HDZ-a BiH.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Ovo je kao da kazes kako osoba koja ne voli i ne moze jesti nista drugo osim junk fooda nema poremecaj hranjenja i kako ne ugrozava svoje zdravlje jer ona zapravo zeli biti zdrava i zeli jesti zdravu hranu, ustvari nema poremecaj hranjenja jer ima sklonost junk foodu , a moze ako mu se pripremi neki svemisrki obrok koji ima hranjivih sastojaka to ipak pojesti...
Izvrstan primjer na cemu pociva antizivot propaganda. Moralno i " tehnički" gledano, za tebe je i ženska osoba, koja zbog nekog zdravstvenog razloga ne može se ostvariti kao majka poremećena. A to se isto odnosi i na muškarce? Bez obzira što je u heteroseksualnoj vezi. Odgovori samo sa DA ili NE. Hahaha, znaci za tebe osoba koja ima neki zdravstveni razlog odnosno problem, ustvari nema zdravtveni problem? Ne znam ima li smisla uopce odgovati, osoba sa zdravtvenim prolemom naravno ima problem koji treba lijeciti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38919 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Genetski nasljedna sklonost prema istom spolu nije bolest ali nije ni prirodno stanje kako se želi prodati. Ta sklonost nema osnovne zakone prirode, reprodukciju i nastavak vrste. Homoseksualnost postoji i u životinjskog svijetu, ali je tamo izražena biseksualnost.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zaba budi malo tolerantniji, ako hoces napredovat unutar HDZ-a BiH. Ma jok, nemam nikakvih politickih ambicija, dadnem im kakav savjet kad se vidimo, ali generalno im savjeti i nisu potrebni jer znaju poso.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:36 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Haha, svaki hs uz pomkc surogat majke, ukoliko ima brdo love, i opet iznimno tesko i rijetko, moze imati potomstvo , samo smo zaboravili dodati kako je to uz pomoc medicine koja inace ne pomaze onima koji nemaju nikakv problem i kako ipak nijedan hs ne moze imati potomstvo sa svojim partnerom. Cini se kako je sarajki svejedno s kime ce imati potomstvo , hoce li to biti voljena osoba ili netko koga unajmi za to, iz cega proizilazi kako je potomstvo usputna stvar potrebna da se ubije dosada. Isto tako i ljudi u heteroseksualnom braku, dodju do zida i ne postoji medicinska pomoć, da se ostvare kao roditelji...Dakle, moraju prolaziti isto što prolaze homoseksualci u istospolnoj bračnoj zajednici...Postoje li takvi muško - ženski bračni partneri? DA! DAKLE, MOJE SU TVRDNJE TAČNE. Što se tiče izbora izmedju nekog poput tebe i banke sperme u mom slučaju, tužno je po tebe ali moram biti iskrena. ...Dala bi prednost banki prije, nego da me voli, mazi, pazi neko tvog intelektualnog ili moralnog stava.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:38 |
|
|
Zato ti i postade babadevojka.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:40 |
|
|
Ja retard KiM retard Žaba retard onaj ovaj retard,neš ti one stvari skoro videti.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:44 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Moralno i " tehnički" gledano, za tebe je i ženska osoba, koja zbog nekog zdravstvenog razloga ne može se ostvariti kao majka poremećena. A to se isto odnosi i na muškarce? Bez obzira što je u heteroseksualnoj vezi.
Odgovori samo sa DA ili NE.
Hahaha, znaci za tebe osoba koja ima neki zdravstveni razlog odnosno problem, ustvari nema zdravtveni problem? Ne znam ima li smisla uopce odgovati, osoba sa zdravtvenim prolemom naravno ima problem koji treba lijeciti. To što ti nazivaš zdravstvenim problemom kod žene ili muškarca, uz sav današnji napredak medicine može biti obična banalnost. Ljudi godinama u bračnoj zajednici ne dobiju zajedničku djecu recimo. ...a ljekari ne mogu utvrditi razloge... Razvedu se i oboje dobiju vlastitu djecu s drugim partnerima. No to nije bit, bit je da ti moralno imaš toliko ogavan stav i isključiv si, pa ozbiljno sumnjam u tvoj IQ.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 22:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Haha, svaki hs uz pomkc surogat majke, ukoliko ima brdo love, i opet iznimno tesko i rijetko, moze imati potomstvo , samo smo zaboravili dodati kako je to uz pomoc medicine koja inace ne pomaze onima koji nemaju nikakv problem i kako ipak nijedan hs ne moze imati potomstvo sa svojim partnerom. Cini se kako je sarajki svejedno s kime ce imati potomstvo , hoce li to biti voljena osoba ili netko koga unajmi za to, iz cega proizilazi kako je potomstvo usputna stvar potrebna da se ubije dosada. Isto tako i ljudi u heteroseksualnom braku, dodju do zida i ne postoji medicinska pomoć, da se ostvare kao roditelji...Dakle, moraju prolaziti isto što prolaze homoseksualci u istospolnoj bračnoj zajednici...Postoje li takvi muško - ženski bračni partneri? DA! DAKLE, MOJE SU TVRDNJE TAČNE. Što se tiče izbora izmedju nekog poput tebe i banke sperme u mom slučaju, tužno je po tebe ali moram biti iskrena. ...Dala bi prednost banki prije, nego da me voli, mazi, pazi neko tvog intelektualnog ili moralnog stava. Yea right, znas koliko ti itko vjeruje ovdje, da je tebi netko poput mene ne samo da bi se lupala nogom u guzicu od srece nego bi vrlo brzo napustila i prpagandom ti nametnute zablude i kao zadovoljna zena bi bez iakvih predasuda i kompleksa pocela zdravo dozivljavati svijet koji te okruzuje.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 23:18 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Ja retard KiM retard Žaba retard onaj ovaj retard,neš ti one stvari skoro videti. Nemoj se sjekirati... što se tiče forumskih debila, ti si uz sve napore ostalih u velikoj prednosti ipak Neupitno ti je prvo mjesto
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 23:18 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Ja retard KiM retard Žaba retard onaj ovaj retard,neš ti one stvari skoro videti. Nemoj se sjekirati... što se tiče forumskih debila, ti si uz sve napore ostalih u velikoj prednosti ipak Neupitno ti je prvo mjesto
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 23:36 |
|
|
Nazad na temu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 15 svi 2017, 23:47 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Isto tako i ljudi u heteroseksualnom braku, dodju do zida i ne postoji medicinska pomoć, da se ostvare kao roditelji...Dakle, moraju prolaziti isto što prolaze homoseksualci u istospolnoj bračnoj zajednici...Postoje li takvi muško - ženski bračni partneri? DA! DAKLE, MOJE SU TVRDNJE TAČNE. Što se tiče izbora izmedju nekog poput tebe i banke sperme u mom slučaju, tužno je po tebe ali moram biti iskrena. ...Dala bi prednost banki prije, nego da me voli, mazi, pazi neko tvog intelektualnog ili moralnog stava. Yea right, znas koliko ti itko vjeruje ovdje, da je tebi netko poput mene ne samo da bi se lupala nogom u guzicu od srece nego bi vrlo brzo napustila i prpagandom ti nametnute zablude i kao zadovoljna zena bi bez iakvih predasuda i kompleksa pocela zdravo dozivljavati svijet koji te okruzuje. Ti da si kvalitetan bračni partner svojoj boljoj polovini i općenito zadovoljan čovjek, ne bi homoseksualce vrijedjao nesiguran u svoje heteroseksualno opredjeljenje. Bio bi pun tolerancije i mira. Nego, rigaš po ljudima najstrašnije uvrede, vjerujući da ćeš time potvrditi neki muževan stav u virtuali. Ubijedjena sam da nisi načisto jesi li hetero. I da SU tvoji izljevi žuči posljedica straha. Uostalom, da jesi dobar muž i ljubavnik kao što tvrdiš, ne bi u 12 sjedio na forumu i unižavao homoseksualna bića, no bi vršio svoje bračne dužnosti. I ne samo ti. Već sve oženjene forumske zagondžije Laka i ugodna noć!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 16 svi 2017, 00:02 |
|
|
Uvek isti šablon uvreda i pokušaja da poniziš sagovornika.Ostajem u uverenju da ti ovuda samo tražiš neku debelu srpsku kobasicu ili bar slavonski kulen.Tanki krivi sudzuk te ne zanima.Bar nisi lezbo.Valjda.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini Postano: 16 svi 2017, 00:59 |
|
|
Sarajka je boginja i strastvena gospodarica. Nema joj ravne, sve muškarce lomi tamo gdje su najtanji. Opasna je na jeziku, a vizuelno još opasnija, ima ubitačne adute. Sa njom se ne isplati natezati, što umno što fizički. Sviđa mi se njena strast mada i nisam neki ljubitelj takvih žena. Fizički bih izdržao (mada i tu bi bilo posljedica po mene), dok 1 minut sa njom bi me slomio i u svim drugim segmentima, a o ostalim oblicima lomnjave i da ne govorim, naročito tanjira. Kada bi htjela, dao bih joj da me gazi gdje god hoće, pod uslovom da mi da da joj masiram stopala i potpuno se posvetim lizanju njenih nožnh prstiju. Da se ne lažemo, dao bih joj sve da mi radi, pod uslovom da ne pretjeruje jer i ja sam samo običan smrtnik. Prije upoznavanja Sarajke (samo virtuelno) nisam znao šta zapravo znači BDSM u punom smislu. Tek nakon Sarajke sam dostao googlao i gledao slike i mogu vam reći da Sarajkina strast prevazilazi i domine. Sarajka jer opasnija i od domino ženica. Ja bio joj bio rob. A sad na temu dok sam još živ (dok još nema Sarajke da sijevne uzvratnu poruku u fazonu "pičkopaćenik"). Ovo je ovdje Balkan. Glupo je očekivati da nivo poštovanja prava homosekasualaca bude isti kao onaj na Zapadu kada i na Zapadu postoje konzervativni ljudi i to sa stavovima radikalnijim od stavova konzervativnih ljudi sa ovih prostora. Meni se sve čini da Zapad pokušava da nametne ono što ni na Zapadu nije prošlo "kako treba". To se najbolje vidi upravo kod ljudi dok institucionalno, da se ne lažemo, i ovdje ako izudaraš nekog homoseksualca, ideš u zatvor i tu nema priče. Nasilje je nasilje u svakom društvu i to ne smije da se toleriše tako da i na ovim prostorima, što poštuje Zapad, to poštujemo i mi. Vidim ove što paradiraju u nadi da će neko promjeniti mišljenje. Koji je smisao toga? Da ljudi promjene svoje mišljenje da je homoseksualizam bolest? Prvo, ja to nisam ni mislio već naučnici, drugo, ja kao tipičan Balkanac (ma šta god da to značilo) ne mrzim homosekualce, niti ih volim tako da džaba sviraju kada neko mišljenje neće biti promjenjeno uprkos propagandi. Pogledajmo samo Zapad u kontekstu Teksasa i drugih sredina u svijetu i sve će nam biti jasno da neke se stvari neće promjeniti, već će samo medijski biti ućutkani oni koji misle drugačije, a što je takođe jedna vrsta autokratije. Kao što neki naučnici danas tvrde da je homoseksualizam urođena stvar, tako i nekakva averzija prema istom je kao urođena u ljudsko shvatanje i ne radi se tu o shvatanju (jer shvatanja se mogu promjeniti), ali neka vrsta odbojnosti je urođena i to neće moći promjeniti nikakva propaganda. Kao što ni homoseksualca ne možeš promjeniti tako ni heteroseksualca u njegovom kodu. Nažalost razne homoseksualne NVO grupacije su postale glasne da pitam se samo kada će doći dan kada će heteroseksualci postati tabu tema? To ispiranje mozga postala je igra u kojoj su neki vidjeli da mogu da homoseksualizuju planetu i to na način da sad guraju tezu o homoseksualizamu u životinjskom svijetu, zatim o homoseksualizmu u imovinsko-pravnim odnosima, zatim se isti poistovjećuje sa tradicionalnim vrijednostima poput muško-ženskih odnosa, kao i stvari koje proizilaze iz toga i sve se ide na to da heteroseksualci postanu čudaci, a homoseksualizam i homoseksualci kao društveni mainstream.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|