|
|
Stranica: 79/322.
|
[ 8049 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 17:51 |
|
|
Jedino Dodik i Čović? Ma bravo! A Lijanović?
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 17:56 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Lebowski je napisao/la: Jedino Dodik i Čović? Ma bravo! A Lijanović? Čova , direktor SOKO Mostar , Dodo privatni biznis s 200 zaposlenih. Bakir? Tihić? Radončić?
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 17:59 |
|
|
A Lijanović? Ne kontam šta želiš reći, ako imaš pare možeš i krasti ako nemaš ne možeš. Ili da Dodik i Čović nisu nikad ništa "ukrali" a da svi ostali jesu.
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 18:22 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Lebowski je napisao/la: A Lijanović? Ne kontam šta želiš reći, ako imaš pare možeš i krasti ako nemaš ne možeš. Ili da Dodik i Čović nisu nikad ništa "ukrali" a da svi ostali jesu. Vjerovatno jesu , no , većina bošnjačkih političara s izuzetkom Lagumdžije prije rata imala je jedva za gaće , prema tome očistitite svoje prvo pa onda sipajte strelice prema Dodiku i Čoviću. Oni nisu vaš problem.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 18:27 |
|
|
Nećeš ti određivati koga će komentarisati Kum Bečo. I to na temi o Dodiku smeta mu komentarisanje Dodika.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 18:33 |
|
|
Lebowski je napisao/la: A Lijanović? Ne kontam šta želiš reći, ako imaš pare možeš i krasti ako nemaš ne možeš. Ili da Dodik i Čović nisu nikad ništa "ukrali" a da svi ostali jesu. Lijanović ima mesnu industriju tako da on više zarađuje od pilećih salama, svinjskih kobasica i goveđeg gulaša negoli od politike.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 20:02 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8170 Lokacija: Republic of Srpska
|
Kum Bečo je napisao/la: Ma nakro se je do bola Imaš materijalne dokaze,ili je Ćaršija rekla tako?
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 20:22 |
|
|
storaB je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Ma nakro se je do bola Imaš materijalne dokaze,ili je Ćaršija rekla tako? Zna se. Mi imamo političare koji su bogatiji od Obame, Merkelice, od premijera V. Britanije, Australije i sličnih zemalja. Dodik je možda najbogatiji.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 20:28 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7146 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Kum Bečo je napisao/la: storaB je napisao/la: Imaš materijalne dokaze,ili je Ćaršija rekla tako?
Zna se. Mi imamo političare koji su bogatiji od Obame, Merkelice, od premijera V. Britanije, Australije i sličnih zemalja. Dodik je možda najbogatiji.Pokazaćemo mi njemu,hebemu miša.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 20:33 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Zna se. Mi imamo političare koji su bogatiji od Obame, Merkelice, od premijera V. Britanije, Australije i sličnih zemalja. Dodik je možda najbogatiji. Pokazaćemo mi njemu,hebemu miša. Hoćete
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 lip 2013, 22:26 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: storaB je napisao/la: Imaš materijalne dokaze,ili je Ćaršija rekla tako?
Zna se. Mi imamo političare koji su bogatiji od Obame, Merkelice, od premijera V. Britanije, Australije i sličnih zemalja. Dodik je možda najbogatiji. Srpska je bogatija od Amerike. Zna se. Nemam dokaze,al zna se.
|
|
Vrh |
|
|
Turist
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 08:28 |
|
|
Milorad Dodik pozvao Bakira Izetbegovića da podijele BiH "Spreman sam na mirno razdruživanje. Samo neka mi kaže mjesto i vrijeme." Avaz
|
|
Vrh |
|
|
Popisnova
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 09:14 |
|
|
Netko mi reče da je čitao u srpskom Blicu da je Radmanović sa ovim proceduralnim obranama srpskih interesa i nastojanju da se uspostavi etnička samogetoizacija zapravo htio pokazati zube Dodiku, pa je ovaj put izgubio, jer je Dodo zasad jači.
|
|
Vrh |
|
|
Turist
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 10:25 |
|
|
Nemoj, molim te. Takve jeftine spin-konstrukcije vrijeđaju inteligenciju. Radmanović je autić na daljinsko upravljanje.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 11:15 |
|
|
Nije mi jasna ta muslimanska opsesija Dodikom.Dodik je samo političar i ništa više.Ako padne Dodik pašće RS.Pa ako osude ovog ili onog pašće RS.Pa ako Srbija,čuj Srbija,okrene leđa RS,pašće RS,Amerika će ukinuti RS,Dodik je lopov,vampir,vanzemaljac,čim padne pašće RS. Ajmo na demonstracije pašće RS,organizujmo inicijativu 1.Mart,pašće RS..... Republika Srpska neće pasti.Za vas Muslimane je bolje da ne padne.Prođite se ljudi Srba i Republike Srpske i gledajte da rešavate svoje probleme koji vas realno muče. Gledajte svoje političare šta rade,gde kako i koga kradu.Usmerite svoju energiju na unapređenje sopstvenog društva. Imate vi mnogo većih i bitnijih stvari od Dodika Srba Republike Srpske. I sad dok ovo čitate u vašoj glavi ovakav post se detektuje kao slabost što je potpuno pogrešno podsetiću vas da pogledate ceo video sa obraćanjem Radovana Karadzića u skupštini,kad on moli da se ne počinje sa ratom dok se Alija na to smeje.Šta je dalje bilo znamo svi a pogotovu vi.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 11:41 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
chat nick je napisao/la: Nije mi jasna ta muslimanska opsesija Dodikom.Dodik je samo političar i ništa više.Ako padne Dodik pašće RS.Pa ako osude ovog ili onog pašće RS.Pa ako Srbija,čuj Srbija,okrene leđa RS,pašće RS,Amerika će ukinuti RS,Dodik je lopov,vampir,vanzemaljac,čim padne pašće RS. Ajmo na demonstracije pašće RS,organizujmo inicijativu 1.Mart,pašće RS..... Republika Srpska neće pasti.Za vas Muslimane je bolje da ne padne.Prođite se ljudi Srba i Republike Srpske i gledajte da rešavate svoje probleme koji vas realno muče. Gledajte svoje političare šta rade,gde kako i koga kradu.Usmerite svoju energiju na unapređenje sopstvenog društva. Imate vi mnogo većih i bitnijih stvari od Dodika Srba Republike Srpske. I sad dok ovo čitate u vašoj glavi ovakav post se detektuje kao slabost što je potpuno pogrešno podsetiću vas da pogledate ceo video sa obraćanjem Radovana Karadzića u skupštini,kad on moli da se ne počinje sa ratom dok se Alija na to smeje.Šta je dalje bilo znamo svi a pogotovu vi. Sto ti mislis da je netko vesla sisao!? Presmijesno od tebe..
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 12:20 |
|
|
bura je napisao/la: chat nick je napisao/la: Nije mi jasna ta muslimanska opsesija Dodikom.Dodik je samo političar i ništa više.Ako padne Dodik pašće RS.Pa ako osude ovog ili onog pašće RS.Pa ako Srbija,čuj Srbija,okrene leđa RS,pašće RS,Amerika će ukinuti RS,Dodik je lopov,vampir,vanzemaljac,čim padne pašće RS. Ajmo na demonstracije pašće RS,organizujmo inicijativu 1.Mart,pašće RS..... Republika Srpska neće pasti.Za vas Muslimane je bolje da ne padne.Prođite se ljudi Srba i Republike Srpske i gledajte da rešavate svoje probleme koji vas realno muče. Gledajte svoje političare šta rade,gde kako i koga kradu.Usmerite svoju energiju na unapređenje sopstvenog društva. Imate vi mnogo većih i bitnijih stvari od Dodika Srba Republike Srpske. I sad dok ovo čitate u vašoj glavi ovakav post se detektuje kao slabost što je potpuno pogrešno podsetiću vas da pogledate ceo video sa obraćanjem Radovana Karadzića u skupštini,kad on moli da se ne počinje sa ratom dok se Alija na to smeje.Šta je dalje bilo znamo svi a pogotovu vi. Sto ti mislis da je netko vesla sisao!? Presmijesno od tebe.. Dobro.Evo objasni sad detaljno ovaj svoj post.Zaista me zanima zašto si recimo ti ovako odgovorila na ovaj moj post?
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 18:44 |
|
|
Predsjednik primio Marka Marina.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 19:02 |
|
|
chat nick je napisao/la: bura je napisao/la: Sto ti mislis da je netko vesla sisao!? Presmijesno od tebe.. Dobro.Evo objasni sad detaljno ovaj svoj post.Zaista me zanima zašto si recimo ti ovako odgovorila na ovaj moj post? Bura.Čekam odgovor.Nemoj da me razočaravaš.Da čujem.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 19:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76725 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
storaB je napisao/la: Predsjednik primio Marka Marina. Tko je taj?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 19:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 19 lip 2013, 23:15 |
|
|
štovani Robbie niste čuli za Srbina koji je igrao za njemačku reprezentaciju na prošlom SP u JAF?! A danas člana Čelzija...
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 lip 2013, 08:40 |
|
|
Umro Soprano, al je veći Soprano živ
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 lip 2013, 09:09 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
Robbie MO je napisao/la: storaB je napisao/la: Predsjednik primio Marka Marina. Tko je taj? Evo ga u bijelom dresu protiv Bosne http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iuPxvkA9rcP.S Gospodin zadužen za disciplinu je Emir Spahić kapiten ljiljana.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 25 lip 2013, 20:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59984 Lokacija: DAZP HQ
|
Dodik: SNSD i SDP nisu partneri, takav odnos imamo samo s HDZ-omPredsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik ne vidi energiju da se rješavaju problemi u BiH te ističe da, nažalost, i mnoga od pitanja definirana u sporazumu sa SDP-om BiH nisu došla na dnevni red jer postoji određena opstrukcija. Dodik je u izjavi novinarima u Banjoj Luci ponovio da SNSD i SDPBiH nisu partneri, već samo strane u politici, imajući u vidu izborne rezultate. Iako SNSD sa SDS-om ima zajednički nastup na nivou BiH, ni s tom strankom, kazao je, nisu ni u čemu slični, a još manje sa SBB-om, dok partnerski odnos imaju s HDZ-om.Konstatirao je da i pored spremnosti iz RS-a, nije riješeno pitanje presude u predmetu "Sejdić-Finci". On kaže da jeste za to da se nastavi rad u parlamentu BiH, ali mu je neshvatljiv način da se afirmiše pravo na okupljanje građana ispred zgrade institucija BiH, a da se ne osude blokade drugih građana. Za BiH je rekao da ne samo da pokazuje nemogućnost funkcioniranja, već i da određeni politički krugovi pokušavaju da naprave situaciju „što gore-to bolje, u naivnom uvjerenju da će prizvati neki međunarodni intervencionizam u korist isključivo bošnjačke strane“. Također, ponovio je tvrdnje da u RS-u nije bilo problema s jedinistvenim matičnim brojem, jer je to pitanje riješeno Vladinom uredbom, a da su mediji iz Federacije BiH „spinovanjem“ uspjeli da taj problem nametnu za cijelu BiH. Za njega je neshvatljivo da se i pored odluke Vijeća ministara BiH o JMBG-u, predlaže sasvim drugi zakon o tom pitanju, što, kaže, govori o nepoštivanju institucija i mogućnosti da se dođe do kompromisa. "Narod mora da se navikne da BiH atrofira i da će ona u budućnosti potpuno atrofirati i bit će legalno samo ono što funkcionira", ustvrdio je on i dodao da su stoga i nastojanja da institucije RS-a funkcioniraju u punom kapacitetu. Tvrdi i da je zajednički stav u RS-u da se ne dozvoli zloupotreba javnih sredstava kada je u pitanju finansiranje BHT1, jer je taj medijski sistem "uperen protiv RS". Osvrćući se na svoj nedavni boravak na poslovnom formu u Rusiji, entitetski predsjednik je rekao, da je između ostalog, razgovarao i s bivšim visokim predstavnikom Miroslavom Lajčakom, koji mu je ponovio da u Evropi postoji određeni zamor kada je u pitanju situacija u BiH te da bi bilo potrebno nešto učiniti. Izvor: FENA pali ih Dodik žešće.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|