|
|
Stranica: 82/322.
|
[ 8049 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 srp 2013, 23:33 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
vipera ammodytes je napisao/la: Nećemo mi pitati ništa ni Banjaluku ni Sarajevo.
A šta je realno a šta nominalno i to je pitanje. Ovdje u glavama forumaša je čvrsto ukorijenjena misao da ako nema dovoljno povratnika u Bosansku POsavinu da je ona onda automatski diplomatski izgubljena. Što je notorna glupost. Šta se sve diplomacijom može izvući a da se ne može vlastita zemlja!!! Meni je pola obitelji iz Posavine , i što se toga tiče , da sutra vrate Posavinu Hrvatima , neće se vratiti ni 10% ljudi. Zagreb je ipak Zagreb , mogućnosti za obrazovanjem i poslom te zaradom su nebrojeno puta veće. Uostalom , zašto misliš da je Posavinu moguće vratit, takvo što bi otvorilo pitanje nekadašnjih srpskih većinskih područja u Hrvatskoj i zato tu niko ne čačka mečku. Eto vidiš kakve sam ja sreće , jedan dio obitelji ode u jednom pravcu a drugi u drugom.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 srp 2013, 23:35 |
|
|
Posavina se nalazi u entitetu koji se zove Republika Srpska u kojoj živi 95% Srba. DDG se nalazi u Federaciji Bosne i Hercegovine,lepo sam napisao tako da nemoj da se praviš ćorav,na sledećim izborima Srbi mogu da se odluče da glasaju drugačije i čije će onda biti županije? Kad budete imali svoj entitet i AKO tada DDG bude unutar njega onda možete da kažete da je nešto vaše do tada je unutar,ponavljam,Federacije BiH sve "zajedničko". mmmmmm...kako si mi odmah uhvatio da daješ nemušte glupe odgovore ko da si Musliman..a nisi.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 srp 2013, 23:37 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Nećemo mi pitati ništa ni Banjaluku ni Sarajevo.
A šta je realno a šta nominalno i to je pitanje. Ovdje u glavama forumaša je čvrsto ukorijenjena misao da ako nema dovoljno povratnika u Bosansku POsavinu da je ona onda automatski diplomatski izgubljena. Što je notorna glupost. Šta se sve diplomacijom može izvući a da se ne može vlastita zemlja!!! Meni je pola obitelji iz Posavine , i što se toga tiče , da sutra vrate Posavinu Hrvatima , neće se vratiti ni 10% ljudi. Zagreb je ipak Zagreb , mogućnosti za obrazovanjem i poslom te zaradom su nebrojeno puta veće. Uostalom , zašto misliš da je Posavinu moguće vratit, takvo što bi otvorilo pitanje nekadašnjih srpskih većinskih područja u Hrvatskoj i zato tu niko ne čačka mečku. Eto vidiš kakve sam ja sreće , jedan dio obitelji ode u jednom pravcu a drugi u drugom. Ma da vratiće se da čuvaju goveda po Posavini..
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 srp 2013, 23:41 |
|
|
Vidiš @vipera,tako ti je to kad sereš po ruci koja ti se pruži. Ne vidim tvoj odgovor na moje pitanje upućeno isključivo samo tebi,ne i ostalim forumašima a može i Osa da odgovori pošto vidim da se javlja kao dragovoljac.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 srp 2013, 23:43 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8170 Lokacija: Republic of Srpska
|
Nekako se vi olako igrati tim pojmom povratnici kao da se radi u najmanju ruku o praznom rakijskom buretu i vizuelnoj ljepoti istog usred redukcije struje.
Al dobro. Poenta je da štovani vipera po ko zna koji put je imao nekakvu percepciju Dodika kao lucidnog i aljkavog,a pri tome neracionalnog.... I jasno onda i diskusija dobije drugi tok. Što se kaže sve je naše i ništa naše nije...
Nego, neki dan gledam neku emisiju i kaže čovjek da je 45% zemljišta Tomislavgrada do 92e po gruntu bilo srpsko, a da su lokalni popovi kroz istoriju davali zemljišta za izgradnju katoličkih svetinja,ali naravno o takvim stvarim se uglavnom ne priča,odmah slijede podjele,to je jedan lijep primjer, recimo.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 srp 2013, 23:45 |
|
|
chat nick je napisao/la: Vidiš @vipera,tako ti je to kad sereš po ruci koja ti se pruži. Ne vidim tvoj odgovor na moje pitanje upućeno isključivo samo tebi,ne i ostalim forumašima a može i Osa da odgovori pošto vidim da se javlja kao dragovoljac. zar moja konstatacija nije bila i odgovor, ddg je hrvatski isto kao što je posavina srpska, osvojeno oružjem, a to tko je tamo većina, sasvim nebitno, u dvoru u hrvatskoj su većina srbi, zar misliš da to nešto znači, dvor je hrvatski. osim ako u nekom budućem ratu dođe do promjena, a do tada je tako. to za koga će glasovati srbi u ddg, do njih je njihovo pravo, ali i dalje će biti u hrvatskoj županiji, osim ako se ne izbore dza drukčiji status, samo to neće uspjeti glasovanjem na izborima......
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 srp 2013, 23:49 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
storaB je napisao/la: Dodiku je onda najlakše reći briga me za Lagumdžiju i HDZ. A onda zna se, Hrvati postaju nacionalna manjina, jer bošnjačka zamisao je to,a onda poklapanje u RS nekih djelova, uz naravno ultramegagiga optimizam po pitanju prvog naroda na Zemlji i svega ostalog....
I opet me nisi shvatio, ustav FBIH ukoliko se ne promjeni i jasno ne stavi do znanja da sva tri naroda imaju jednaka prava nema budućnost,baš kao ni ova jbna bih. RS je sasvim jasno u ovom trenutku u svemu ispred,prvo treba mijenjati tamo gdje ništa nije kako treba... naravno ja ne želim ispirati mozak onom dijelu hr življa u FBIH koji smatra Komšiću svojim čovjekom i koji smatra da je Sarajevo dobronamjerna multietnička sredina koja nije protjerala preko 90% prijeratnog stanovništva srpske i hrvatske nacionalnosti.
Ti ili si lud ili se praviš lud. Ja opet ponavljam, RS i FBIH su JEDNAKE dejtonske tvorevine i kako sva tri naroda moraju imati jednaka prava u FBIH tako će ih imati i u RS. Što znači da će se početi sa formiranjem hrvatskih općina ili mjesnih zajednica u posavini a bošnjačkih u istočnoj bosni. Na isti onaj način kako Dodik sad traži prava za Drvar, Glamoč i Grahovo.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 srp 2013, 23:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 srp 2013, 23:55 |
|
|
chat nick je napisao/la: Malo si mi bezobrazan @vipera..Kazi ti meni na osnovu cega su to hrvatske županije?Jel na osnovu toga što su Srbi glasali za HDZ?Ili zato što je HVO"oslobodio"te etnički čiste srpske teritorije?Kolko ste para uložili tamo?Objasni mi po čemu su to hrvatske županije.Lično mislim da imaš i ti i mnogi drugi forumaši ovde problem sa viđenjem svog naroda i njegovog uticaja..Pogotovu je smešan onaj deo o nekakvom uticaju Hrvatske.Hrvatska onakva kakvom je ti zamišljaš od pre par dana više ne postoji.Sami ste.Baš kao i mi.Ideš mi na qrac sa tom svojom srbomanijom,budiš u meni negativna osećanja kao što iz ovog posta možeš da vidiš.Kapiraš,kontaš,razumeš,razumješ.. Iiii...što se tiče podrške od strane Srba...Jel vam ne treba podrška?Samo kaži.. Čuj po čemu je livanjski kanton hrvatski?!! Pa zato što tamo sad živi 80% Hrvata. I zato što u ustavu livanjskog kantona piše da je to kanton Hrvata i ostalih. A po čemu je RS srpska kad je prije rata na njenom teritoriju živjelo 52% Srba. Ja i ovakvi kao ja lično nemamo nikakvog problema sa viđenjem mog naroda. Mislim da vi Srbi imate problema sa nadama da će vas milijun uspjeti zadržati teritorij ko pola Hrvatske. Imate veća očekivanja nego ja da ću pojebati Denise Richards!!!
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 srp 2013, 23:57 |
|
|
chat nick je napisao/la: Vidiš @vipera,tako ti je to kad sereš po ruci koja ti se pruži. Ne vidim tvoj odgovor na moje pitanje upućeno isključivo samo tebi,ne i ostalim forumašima a može i Osa da odgovori pošto vidim da se javlja kao dragovoljac. Ja vidim samo ruku Dodika koji poseže van granica RS a neda ni da se priča o granicama RS-a. E nećemo se tako igrati. Ako ne možemo odrezati Dodiku ruku pri tom posezanju možemo ga uhvatiti za jaja na nekom drugom mjestu.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:00 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: storaB je napisao/la: Dodiku je onda najlakše reći briga me za Lagumdžiju i HDZ. A onda zna se, Hrvati postaju nacionalna manjina, jer bošnjačka zamisao je to,a onda poklapanje u RS nekih djelova, uz naravno ultramegagiga optimizam po pitanju prvog naroda na Zemlji i svega ostalog....
I opet me nisi shvatio, ustav FBIH ukoliko se ne promjeni i jasno ne stavi do znanja da sva tri naroda imaju jednaka prava nema budućnost,baš kao ni ova jbna bih. RS je sasvim jasno u ovom trenutku u svemu ispred,prvo treba mijenjati tamo gdje ništa nije kako treba... naravno ja ne želim ispirati mozak onom dijelu hr življa u FBIH koji smatra Komšiću svojim čovjekom i koji smatra da je Sarajevo dobronamjerna multietnička sredina koja nije protjerala preko 90% prijeratnog stanovništva srpske i hrvatske nacionalnosti.
Ti ili si lud ili se praviš lud. Ja opet ponavljam, RS i FBIH su JEDNAKE dejtonske tvorevine i kako sva tri naroda moraju imati jednaka prava u FBIH tako će ih imati i u RS. Što znači da će se početi sa formiranjem hrvatskih općina ili mjesnih zajednica u posavini a bošnjačkih u istočnoj bosni. Na isti onaj način kako Dodik sad traži prava za Drvar, Glamoč i Grahovo. Sva tri naroda nemaju jednaka prava u FBIH. - povratak u FBIH Srba je mizeran, ukupan povratak je na strani RS. - poštovanje ćiriličnog pisma, srpskog jezika na javnom servisu Federacije ne postoji, na RTRSu je zastupljen program namjenjem trima narodima na oba pisma i oba jezika (da se ne lažemo treći je plod nečije mašte) - obnova i povrat imovine je na strani RS. - obnova i povrat vjerske imovine je takođe na strani RS. - organizacija i tu je RS u prednosti. --.......-- Hrvati i Bošnjaci nemaju većinu ni u jednoj opštini RS-a, Srbi to imaju u Fedi. To što faca no.1 u ovoj truloj državi kaže i traži je vjerovatno za jednodnevnu upotrebu nabijanja kompleksa zvaničnom Sarajevu, nikako realan i koristan detalj u srpskoj politici,a naročito ne zbog tog jadnog malobrojnog življa u Fedi. Bošnjaci i Hrvati imaju daleko veća prava i daleko veću toleranciju u RS,nego što Srbi imaju igdje u Fedi. TO JE ČINJENICA, baš kao što je i činjenica da Srbi nisu nikakvi dobrotvori koji će više ikada voditi računa o interesima ostalih,a trenutno srpski interes je isključivo i samo RS,a to je ono što niko ne može sporiti, unutrašnja struktura je stvar RS-a. Struktura Fede je stvar Fede i po svemu sudeći bošnjačkog političkog kruga. Kao što sam već rekao, svaka priča o nekakvom srpskom kantonu u Fedi nije realna,ali je realna priča da se RS uključi u pomoć srpskim malobrojnim povratnicima koji u 21om vijeku nemaju vodu i struju, samo zato što su SRBI.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:01 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Uostalom , zašto misliš da je Posavinu moguće vratit, takvo što bi otvorilo pitanje nekadašnjih srpskih većinskih područja u Hrvatskoj i zato tu niko ne čačka mečku.
Eto vidiš kakve sam ja sreće , jedan dio obitelji ode u jednom pravcu a drugi u drugom. Čuj otvaranje Posavine otvara pitanje nekadašnjih srpskih većinskih područja u Hrvatskoj???? A otvaranje Drvara, Glamoča, Grahova ne otvara pitanje POsavine??? Nu ti logike e jesi pametan!!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:08 |
|
|
storaB je napisao/la: Sva tri naroda nemaju jednaka prava u FBIH.
- povratak u FBIH Srba je mizeran, ukupan povratak je na strani RS. - poštovanje ćiriličnog pisma, srpskog jezika na javnom servisu Federacije ne postoji, na RTRSu je zastupljen program namjenjem trima narodima na oba pisma i oba jezika (da se ne lažemo treći je plod nečije mašte) - obnova i povrat imovine je na strani RS. - obnova i povrat vjerske imovine je takođe na strani RS. - organizacija i tu je RS u prednosti. --.......--
Hrvati i Bošnjaci nemaju većinu ni u jednoj opštini RS-a, Srbi to imaju u Fedi. To što faca no.1 u ovoj truloj državi kaže i traži je vjerovatno za jednodnevnu upotrebu nabijanja kompleksa zvaničnom Sarajevu, nikako realan i koristan detalj u srpskoj politici,a naročito ne zbog tog jadnog malobrojnog življa u Fedi.
Bošnjaci i Hrvati imaju daleko veća prava i daleko veću toleranciju u RS,nego što Srbi imaju igdje u Fedi. TO JE ČINJENICA, baš kao što je i činjenica da Srbi nisu nikakvi dobrotvori koji će više ikada voditi računa o interesima ostalih,a trenutno srpski interes je isključivo i samo RS,a to je ono što niko ne može sporiti, unutrašnja struktura je stvar RS-a. Struktura Fede je stvar Fede i po svemu sudeći bošnjačkog političkog kruga. Kao što sam već rekao, svaka priča o nekakvom srpskom kantonu u Fedi nije realna,ali je realna priča da se RS uključi u pomoć srpskim malobrojnim povratnicima koji u 21om vijeku nemaju vodu i struju, samo zato što su SRBI.
Nemoj nas praviti blesavima kad nismo slijepi kod zdravih očiju. Dodik je OTVORENO POČEO ZAHTIJEVATI SRPSKU ŽUPANIJU UNUTAR FBIH. Mi BiH hrvati počinjemo sa grupiranjem mjesnih zajednica za početak. 80 000 Bošnjaka se vratilo u RS i oko 10 000 Hrvata. Znači cifra se približava 100 000-tom broju. Oblik, razvedenost,okruženost, nenaseljenost, topografija tog teritorija kojeg ti nazivaš RS nema ni 0,001 promila da ostane u srpskim rukama. Hebaji, dva puta ste dosad htjeli sjebati hrvate pa sebe sjebali. Ništa niste naučili i opet idete i treći put. aferim majstore!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:10 |
|
|
Sunce ti, sve đeneral do đenerala...
Jbt pažnja kao kad deci mašeš sjajnim stvarima ispred nosa.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:15 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: storaB je napisao/la: Sva tri naroda nemaju jednaka prava u FBIH.
- povratak u FBIH Srba je mizeran, ukupan povratak je na strani RS. - poštovanje ćiriličnog pisma, srpskog jezika na javnom servisu Federacije ne postoji, na RTRSu je zastupljen program namjenjem trima narodima na oba pisma i oba jezika (da se ne lažemo treći je plod nečije mašte) - obnova i povrat imovine je na strani RS. - obnova i povrat vjerske imovine je takođe na strani RS. - organizacija i tu je RS u prednosti. --.......--
Hrvati i Bošnjaci nemaju većinu ni u jednoj opštini RS-a, Srbi to imaju u Fedi. To što faca no.1 u ovoj truloj državi kaže i traži je vjerovatno za jednodnevnu upotrebu nabijanja kompleksa zvaničnom Sarajevu, nikako realan i koristan detalj u srpskoj politici,a naročito ne zbog tog jadnog malobrojnog življa u Fedi.
Bošnjaci i Hrvati imaju daleko veća prava i daleko veću toleranciju u RS,nego što Srbi imaju igdje u Fedi. TO JE ČINJENICA, baš kao što je i činjenica da Srbi nisu nikakvi dobrotvori koji će više ikada voditi računa o interesima ostalih,a trenutno srpski interes je isključivo i samo RS,a to je ono što niko ne može sporiti, unutrašnja struktura je stvar RS-a. Struktura Fede je stvar Fede i po svemu sudeći bošnjačkog političkog kruga. Kao što sam već rekao, svaka priča o nekakvom srpskom kantonu u Fedi nije realna,ali je realna priča da se RS uključi u pomoć srpskim malobrojnim povratnicima koji u 21om vijeku nemaju vodu i struju, samo zato što su SRBI.
Nemoj nas praviti blesavima kad nismo slijepi kod zdravih očiju. Dodik je OTVORENO POČEO ZAHTIJEVATI SRPSKU ŽUPANIJU UNUTAR FBIH. Mi BiH hrvati počinjemo sa grupiranjem mjesnih zajednica za početak. 80 000 Bošnjaka se vratilo u RS i oko 10 000 Hrvata. Znači cifra se približava 100 000-tom broju. Oblik, razvedenost,okruženost, nenaseljenost, topografija tog teritorija kojeg ti nazivaš RS nema ni 0,001 promila da ostane u srpskim rukama. Hebaji, dva puta ste dosad htjeli sjebati hrvate pa sebe sjebali. Ništa niste naučili i opet idete i treći put. aferim majstore!!! Nigdje naočare nisam pominjao. Nemaš šta biti pametan ili glup,samo je bitno znati vidjeti činjenice, a one su NAŽALOST na strani RS. Nisam baš siguran da si ti kao Hrvat se vratio u RS?! Ili ti možda ja običan građanin ili gosn Milorad branimo da se vratiš i živiš u miru i slobodi? Bošnja se vratilo preko 100 000! Koliko se Srba vratilo u Federaciju? 2100?2343?2500?5000? Mješaš pojmove,vi ste ti koji ste izašli na referendum i zajedno sa svojim prijateljima preglasali jedan cijeli narod. Nemoj mješat teze!!! Nemaš šta aferit, niste u našim planovima nikad bili,nećete nikad biti, nismo zaboravili preglasavanje, kao što iako nam se može danas, ne želimo da vas iko tretira kao nacionalnu manjinu.... Ali ako većinska hrvatska percepcija u Bazniji postane slična tvojoj bojim se da će i gosn Miloradu dosaditi sa politikom pomoći Draganu Čoviću, a onda će tek da vam bude borba...
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:15 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Sunce ti, sve đeneral do đenerala...
Jbt pažnja kao kad deci mašeš sjajnim stvarima ispred nosa. Đenerale, podnosim raport da su Srebrenica i Brčko pali a da je pravac slijedećih udara Bosanska Posavina!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:20 |
|
|
Pala je i Srebrenica i Brčko i (bosanska) Posavina.
Vidi ti prvo da rešiš taj kanal. Treba prenosti u udarnom terminu tolike uspehe.
A što se tiče Dodika i DGG, klasična izjava da pokupi tamošnje glasove. Nikada ništa po tom pitanju nije, ne može i neće uraditi. Mada svima bode oči očajan tretman koji taj kraj ima kod vlasti federacije.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:21 |
|
|
jagnje čije glasove? :)
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:22 |
|
|
storaB je napisao/la: Nigdje naočare nisam pominjao. Nemaš šta biti pametan ili glup,samo je bitno znati vidjeti činjenice, a one su NAŽALOST na strani RS.
Nisam baš siguran da si ti kao Hrvat se vratio u RS?! Ili ti možda ja običan građanin ili gosn Milorad branimo da se vratiš i živiš u miru i slobodi? Bošnja se vratilo preko 100 000! Koliko se Srba vratilo u Federaciju? 2100?2343?2500?5000?
Mješaš pojmove,vi ste ti koji ste izašli na referendum i zajedno sa svojim prijateljima preglasali jedan cijeli narod. Nemoj mješat teze!!! Nemaš šta aferit, niste u našim planovima nikad bili,nećete nikad biti, nismo zaboravili preglasavanje, kao što iako nam se može danas, ne želimo da vas iko tretira kao nacionalnu manjinu.... Ali ako većinska hrvatska percepcija u Bazniji postane slična tvojoj bojim se da će i gosn Miloradu dosaditi sa politikom pomoći Draganu Čoviću, a onda će tek da vam bude borba...
Ako je 'pomoć' posezanje za Drvarom , Glamočom i Grahovom onda mi ne tebamo takvu pomoć!!! To što ste vi sebi umislili da ste nebeski narod i da je RS nebesk atvorevina, tko vam je kriv. Neće vam pomoći ni sto Amerika! (O Rusiji i Turskoj šta da kažem )
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:25 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pala je i Srebrenica i Brčko i (bosanska) Posavina.
Vidi ti prvo da rešiš taj kanal. Treba prenosti u udarnom terminu tolike uspehe.
A što se tiče Dodika i DGG, klasična izjava da pokupi tamošnje glasove. Nikada ništa po tom pitanju nije, ne može i neće uraditi. Mada svima bode oči očajan tretman koji taj kraj ima kod vlasti federacije. A ne bode u oči ruševine u Bosanskoj POsavini??? I u istočnoj Bosni??? Ko Nagasaki i Hirošima hebote led 'Spremte se spremte četnici, silna će borba da bude' Moja omiljena 'pesma'. Evo je baš sad slušam
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:26 |
|
|
vipera smatrao sam te ozbiljnijim forumašem, praktično postižeš autogolove, idući put naglasi da je humor u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:28 |
|
|
Vipera, šta da ti kažem, angažuj se. Eliminišeš Čovu, spakuješ stvari, pa sa Bećirom da pecaš na Drini.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:31 |
|
|
storaB je napisao/la: vipera smatrao sam te ozbiljnijim forumašem, praktično postižeš autogolove, idući put naglasi da je humor u pitanju. Ne, nego je Mile duboko ušao u offside. A tek jedno poluvrijeme završilo.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 srp 2013, 00:31 |
|
|
DRVAR
SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA - SNSD - MILORAD DODIK 1850 DNS-DEMOKRATSKI NARODNI SAVEZ 1281 HDZ 1990- HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA 1990 310
GLAMOČ
SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA - SNSD - MILORAD DODIK 642 HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BIH 297 SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 296
GRAHOVO
SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA - SNSD - MILORAD DODIK 370 SRPSKA NAPREDNA STRANKA 215 HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BIH 176
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|