HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 srp 2026, 07:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 8090 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 324  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 03 lis 2015, 09:15 

Vladimir RUS je napisao/la:
Ne vrijedi. Njega ni sva blaga ovog svijeta ne mogu skinuti sa vlasti. :zubati

I sta onda kad ga skines da dodje onaj smokljan Bosnic sa svojim probosancima
Nek vlada Mile dok se ne pojave bolji

Vrh

PostPostano: 03 lis 2015, 09:55 

Ko nije mogao da nađe bolji kadar za ambasadora u Rusiji od ovog degenerika zaslužuje da mu ovako pomjera guzicu.

Jebi se Milorade, da raspišeš negdje neki konkurs za koji ne treba veza bolju djecu sa fakulteta bi pokupio.

Vrh

PostPostano: 03 lis 2015, 15:26 

nosferatu je napisao/la:
Ne vrijedi. Njega ni sva blaga ovog svijeta ne mogu skinuti sa vlasti. :zubati

I sta onda kad ga skines da dodje onaj smokljan Bosnic sa svojim probosancima
Nek vlada Mile dok se ne pojave bolji

Taj šmokljanin Bosić ima više škole nego bik Dodik. :zubati

I pojaviće se. Uskoro. Sljedeće godine su izbori. To će biti prvi, veliki i nesagledivi udarac sadašnjoj vlasti napravljenoj na skandalima, a poslije i na parlamentarnim izborima 2018 Dodik će proći kao što su prošli njegovi pajtosi Lagumdžija, Josipović i Tadić.

Vrh

PostPostano: 03 lis 2015, 17:00 

Bosić je čovek koji je nesposoban za bilo šta ozbiljnije u politici.On je gubitnik,i sve što on predvodi mora da propadne.On nema petlju da se kandiduje na glavne funkcije ispred SDS i celog saveza za promene.Normalno bi bilo da se on kandidovao umesto Ivanića za mesto srpskog člana pred. BiH.SDS kao ubedljivo najjača stranka saveza za promene morala je dati čovela za to mesto,a ne PDP ili NDP koji su na ivici cenzusa.Nije smeo ni da se kandiduje za predsednika R.Srpske već je poturio Tadića.Nije smeo ni da trazi mesto ministra inostranih poslova BiH već onaj nesrećni Crnadak,opet iz PDP.PDP na ivici cenzusa ima srpskog člana pred.BiH i ministra inostranih poslova BiH,a SDS-u šipak.To je sposobnost Mladena Bosića,pa on nije smeo ni da trazi mesto predsedavajućeg pred.doma PS BiH,nego se zadovoljio mestom zamenika.Neće se on kandidovati ni za sledeće izbore,opet će neko od njegovih zamenika ili ako bude pravio koaliciju opet neko iz PDP.Zaključak:Mladen Bosić je čovek koji je nesposoban za bilo šta ozbiljno na političkoj sceni,rodjeni gubitnik,čovek koji se boji odgovornosti,nema petlju,nema svoje ja,uplašeni čovek koji nema samopouzdanje.SDS sa njim nema šanse,nije čudo što se stranka osipa.Mladen Bosić je povodjiv čovek,labilna ličnost,ne sporim da ima obrazovanje,mozda i inteligenciju ali samo to nije dovoljno za mesto na kom se nalazi.Ne znam šta je po struci,mozda bi on bi bio dobar profesor na univerzitetu ali za najviše političke funkcije nije.Jednostavno on nije lider,nema karakter vodje.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2015, 16:21 

Očigledno čitao Bosićevu biografiju, te si, po starom dobrom botovskom tonu krenuo. Osim toga, imam osjećaj kao da pričaš o Dodiku, a ne o Bosiću pošto upropaštavanje je Dodikova ekspertiza po kojoj je Dodik nadaleko poznat. Sve što su vlasti prije njega čuvale, Dodik je sve uspio da rasproda i da na sve druge moguće načine rasturi, a ono što je uspio da proda, prodao je samom sebi. :zubati

Dali je to sposobnost i uspješnost? Jeste, uspješnost i sposobnost da se uruši ekonomski poredak i pokrade sve što se pokrasti može pošto vlast Milorada Dodika, osim na pri(h)vatizaciji, uspjela je da ukrade od naroda i na javnim nabavkama na kojima su pepeljare koštale kao da ih je zlatar pravio.

Tako uspješna i sposobna je i premijerka Željka Cvijanović, koja nije bila ni počela sa radom, a već je u startu počela da pravi skandale, od kojih onaj najveći je nastao i prije njenog zvaničnog dolaska na vlast. Ovako nešto moguće je samo ovdje, dok u drugim krajevima svijeta, zbog ovakvih stvari i ovakvih pojava, podnosi se ostavka i krivično odgovara, dok samo ovdje, najveći kriminalci dobijaju najveće pozicije, kako u politici, tako i u društvu. Što si veći lopov, to ćeš više i brže napredovati na društvenoj skali. Protiv takve vlasti se treba i boriti ako treba.

Ovo društvu ne trebaju sposobni lopovi sa velikim repovima, već sposobni upravljači, a takvih nažalost nema u SNSD-u, već samo izvikanih i ižvakanih toreadora poput Milorada Dodika i Gorana Mitrovića - njegovog partijskog ljubimca u Donjeg Žabaru koji se očigledno ugledao na svoga gazdu pa je i on sav taki kao i svoj gazda. :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 05 lis 2015, 16:33 

Citat:
Rusi: Dodik "težak" 600 miliona dolara

Svjedočanje Gordana Milinića o aferi “Kilogram zlata” i danas izaziva pažnju opozicije širom Republiike Srpske.

slika

Potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović kaže da je kilogram zlata sitnica na neviđene pljačke u Republici Srpskoj, te da bogatstvo Milorada Dodika, prema procjenama ruskih vlasti, iznosi nevjerovatnih 600 miliona dolara.

„Mislim da je možda dat preveliki značaj jednom kilogramu zlata u odnosu na neviđenu pljačku koja je napravljena preko Birča, cijeni se oko milijardu maraka, oko Balkan investment banke, preko koje oprane pare Birča, ili preko Bobar banke gdje je samo državnih para iz Elektroprivrede Republike Srpske, fondova za zapošljavanje nestalo preko 100 miliona KM. Zvanična procjena ruskih vlasti da je Milorad Dodik `težak` 600 miliona dolora, to je najmanja cifra koja se veže za njegov lik i djelo“, kaže Krsmanvić.

A o zlatu je pričao i gradonačelinik Trebinja Slavko Vučurević, koga je prilično naljutio Republički zavod za zaštitu kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa Republike Srpske. Predsjednik tog Zavoda Slobodan Nagradić u Trebinje je donio zaštićenog orla, bjeloglavog supa, kome je pronađeno stanište, ali ne i način na koji će se ralizovati ovaj projekat, a o kome doluku donosi Vlada Republike Srpske.

“Želim da kao gradonačelnik saopštim da je Trebinje danas ušlo u svoj najveći investicioni poduhvat koji finansira Vlada i on je najveći u posljednjoj deceniji” - rekao je ironično Vučurević i nastavio:

“Znači, to je jedan bjeloglavi sup koji se pridružio jednom koji je već tu godinu dana i želim samo da kažem – ukoliko se desi da ženka ovog bjeloglavog supa snese kakvo zlatno jaje, gluvo bilo, da ćemo ga direktno predsjedniku proslijediti pošto on skuplja očito te stvračice..." rekao je izmeđuostalog Vučurević.

Izvor: http://www.rtvbn.com/360248/Rusi-Dodik-tezak-600-miliona-dolara

Opa, Miki. Biće zanimljivo kad Dodik padne sa vlasti. To će biti spektakl neuporedivo veći od hapšenja Sanadera. Jedva čekam taj trenutak. :biceovodobro

Hajmo kladionica. Koliko vi biste dali Dodiku? 5? 10? 15 ili 20 godina? Više?

Dolaze veoma interesantni dani za Republiku Srpsku. :)

Vrh

PostPostano: 05 lis 2015, 16:40 

Očigledno čitao Bosićevu biografiju, te si, po starom dobrom botovskom tonu krenuo. Osim toga, imam osjećaj kao da pričaš o Dodiku, a ne o Bosiću pošto upropaštavanje je Dodikova ekspertiza po kojoj je Dodik nadaleko poznat. Sve što su vlasti prije njega čuvale, Dodik je sve uspio da rasproda i da na sve druge moguće načine rasturi, a ono što je uspio da proda, prodao je samom sebi. :zubati

Dali je to sposobnost i uspješnost? Jeste, uspješnost i sposobnost da se uruši ekonomski poredak i pokrade sve što se pokrasti može pošto vlast Milorada Dodika, osim na pri(h)vatizaciji, uspjela je da ukrade od naroda i na javnim nabavkama na kojima su pepeljare koštale kao da ih je zlatar pravio.

Tako uspješna i sposobna je i premijerka Željka Cvijanović, koja nije bila ni počela sa radom, a već je u startu počela da pravi skandale, od kojih onaj najveći je nastao i prije njenog zvaničnog dolaska na vlast. Ovako nešto moguće je samo ovdje, dok u drugim krajevima svijeta, zbog ovakvih stvari i ovakvih pojava, podnosi se ostavka i krivično odgovara, dok samo ovdje, najveći kriminalci dobijaju najveće pozicije, kako u politici, tako i u društvu. Što si veći lopov, to ćeš više i brže napredovati na društvenoj skali. Protiv takve vlasti se treba i boriti ako treba.

Ovo društvu ne trebaju sposobni lopovi sa velikim repovima, već sposobni upravljači, a takvih nažalost nema u SNSD-u, već samo izvikanih i ižvakanih toreadora poput Milorada Dodika i Gorana Mitrovića - njegovog partijskog ljubimca u Donjeg Žabaru koji se očigledno ugledao na svoga gazdu pa je i on sav taki kao i svoj gazda. :zubati

slika

Ja šta sam napisao o Bosiću ti lepo citiraj post da se vidi(to si izbegao jer nemaš argument)pa onda lepo ispod napiši šta sam slagao i šta nije istina,ispod citata mog posta da svi vide ko laze.Ti si odmah prešao na Dodika mada ga ja ni jednom rečju nisam pomenuo.Pričali smo o Bosiću nezavisno od svega drugog,analizirali njegov karakter i postupke.Bot si ti Vlado,čitao sam tvoje botovske komentare na b92,sve protiv Srba i Rusa.Kao da nisi Rus :zubati

Vrh

PostPostano: 05 lis 2015, 16:50 

Tema je Dodik. Ti pokreni temu o Bosiću i nema problema.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2015, 16:55 

Tema je Dodik. Ti pokreni temu o Bosiću i nema problema.

Da,ali pre mog posta ti si o Bosiću pisao,kako njegovo vreme dolazi 2018.na izborima,ja se samo nadovezao za to.Inače,Bosić nije vredan pokretanja teme.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2015, 19:31 

Ko je vrijedan, tek ćemo da vidimo na narednim izborima. Baš me interesuje hoće li tada biti Dodika na vlasti ili uopšte u politici. :neznam

Vrh

PostPostano: 05 lis 2015, 19:39 

Interesantno. Iznenađen sam i šokiran. Ili ne. Ovo sam znao. Teški licemjer je Mile. Dodik je pun iznenađenja, ali mene ne može iznenaditi. Za mene, providan je. O Dodikovom, jedno pričam, drugo radim fazonu sam već pisao na ovom forumu. Jedno lice za svoje građanstvo, drugo za druge, treće za treće, za MZ isto tako. Ne valja mu to, ne valja nimalo.

Citat:
Dodik prenio najviše nadležnosti na BiH

Sredinom 1998. godine, u vrijeme prvog Dodikovog mandata legalizovane su zajedničke tablice, zastava i grb BiH, a zajednički pasoši i Granična policija 2000. godine.

slika

Milorad Dodik, koji najviše u javnosti etiketira druge političare za prenos nadležnosti Republike Srpske na BiH, tokom svojih mandata najviše je radio na tome. Sredinom 1998. godine, u vrijeme prvog Dodikovog mandata legalizovane su zajedničke tablice, zastava i grb BiH, a zajednički pasoši i Granična policija 2000. godine.

U mandatu SNSD-a vršena je priprema ukidanja Vojske Republike Srpske koja će 2006. godine biti integrisana u Oružane snage BiH. U pripremama na ukidanju aktivno je učestvovao Dodikov minisatar odbrane general Manojlo Milovanović. U to vrijeme delegacije iz Ministrastva odbrane Republike Srpske bile su gostujuće u bazama NATO-a. Iz straha da ne bude uhapšen na nekom od evropskih aerodroma, Milovanović je predvođenja delegacija prepustio pukovniku Draganu Jeličiću.

Sredinom 1999. godine Republika Srpska je prekinula platni promet sa Srbijom, a ekonomisti su tvrdili da je privreda Republike Srpske zbog toga zabilježila gubitak od 20 odsto. Istovremeno je u Republici Srpskoj konvertibilna marka postala jedino sredstvo plaćanja.

Takođe, SNSD je potpisao Sporazum kojim su entiteti preuzeli obavezu isplata penzija za sve korisnike sa teritorije Republike Srpske. Kasnije je Vlada Republike Srpske nastojala dokazati da penzije treba isplaćivati tamo gdje su zarađene (FBiH), što i jeste univerzalno pravilo, ali je u suprotnosti sa potpisanim sporazumom. Izaslanik Dodikove Vlade učestvovao je u radnoj grupi za formiranje Suda i Tužilaštva BiH. Tada je napravljen Prijedlog zakona o Sudu BiH, ali nije prošao jer je SDS odbio ga podrži.

Željko Mirjanić, aktuelni predsjednik Kluba poslanika SNSD-a u NS Republike Srpske, nakon izbora 2000. godine postao je kopresjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta BiH, i učestvovao u izglasavanju Zakona o Sudu BiH. SDS, koji je glasao protiv, podnio je apelaciju Ustavnom sudu BiH, koji je preglasavanjem utvrđeno kako je zakon ustavan.

Ustavni sud BiH je u junu 2007. godine objavio odluku da je dotadašnja himna Republike Srpske "Bože pravde" neustavna. Ista sudbina zadesila je i grb Republike Srpske. Zbog izgubljenih ovih ingerencija Republike Srpske, Dodik, kao premijer Republike Srpske, nije reagovao.

Dodikov SNSD je takođe u Predstavničkom domu Parlamena BiH 2002. godine glasao za formiranje prve policijske agencija na državnom nivou SIPA-e, koja je 2004. godine dobila policijska ovlaštenja.

Izvor: http://www.rtvbn.com/360479/Dodik-prenio-najvise-nadleznosti-na-BiH

Vrh

PostPostano: 05 lis 2015, 21:56 

Ko je vrijedan, tek ćemo da vidimo na narednim izborima. Baš me interesuje hoće li tada biti Dodika na vlasti ili uopšte u politici. :neznam

Dodik 2 puta već dobija izbore za predsednika,Bosić ne sme ni da se kandiduje i ti sad čekaš da iz ne znam kojeg puta Bosić pobedi.Bosić neće sigurno,mozda neko drugi iz opozicije.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 15:27 

Svima je poznato kako Dodik dobija izbore. Uspomoć Pavića i Đokića (uspomoč lijeve i dasne štake). :zubati

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 16:24 

Svima je poznato kako Dodik dobija izbore. Uspomoć Pavića i Đokića (uspomoč lijeve i dasne štake). :zubati

Ne SNSD za parlament već Dodik imenom i prezimenom protiv bosićevih zamenika(pošto Bosić nema petlju da izadje na crtu)+NDP+PDP+muslimana+strani faktor,visoki predstavnici,NVO finansirane spolja koje svakodnevno laju protiv Dodika+ finansiranje medija poput BNTV koje laju ne samo protiv Dodika nego protiv RS i Srba u celini,a to je malo jača pomoć nego Djokić i Pavić,zar ne Ruse? :zubati

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 17:26 

Imao je i SDS jaku političku figuru i to čak dvije (Karadžića i Čavića), no to ništa puno ne odmaže SDS-u, niti pomaže niti odmaže pošto SDS je jak bio Karadžić, Čavić, Bosić ili neko četvrti na čelu te stranke, pošto ljudi koji glasaju za SDS glasaju za stranku, ne za pojedinca, dok sa druge strane ako Dodik recimo ode sa čela SNSD-a propašće i sama stranka jer su činovnici te stranke sudbinu svoje stranke usko povezali vsudbinu svoje stranke sa političkom sudbinom svoga Vođe. Iskreno, da sam ja SNSD-ovac ili simpatizer SNSD-a ja bih se zapitao za budućnost svoje stranke, jer je neizvjesna dokle god se SNSD poistovjećuje sa jednim čovjekom. Kao da SNSD nema više kadrova koji bi mogli da zauzmu glavno mjesto na čelu partije. :neznam

Igor Radijičić se nešto busa, malo busa, malo se sakrije, pušta bradu, pa se opet busa i opet se sakrije. To je ujedno najozbiljniji kandidat za zamjenu u slučaju Dodikovog pada i on se boji svoga gazde. Ostale neću ni da spominjem, ne smiju ni da pisnu gazdi.

Ako je partijsko jednoumlje i jednoumlje u društvu jedino što Dodik ima da ponudi građanima RS onda blago se našim "neprijateljima" kako unutrašnjim, tako i spoljnim jer neće imati težak zadatak. Dovoljno je samo da ućutkaju jednog čovjeka i ućutkali su cijelu RS pošto je ovaj svu moć skoncentrisao u svoje ruke. Poslije mu đavo kriv kad Incko počne da mlatara sa papirima za internu jedokratnu upotrebu štampanim u OHR-u. :zubati

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 17:45 

Rus , kako tumacis hvalenje SDS - a na sva usta , od strane Alijinog sina Bakira ?
Zasto su mu toliko prirasli srcu ?

Mislis li da se varam kada mislim, da ono sto njemu / njima pase , nama ne pase sigurno ?
PS.
Kada nikako izborima nisu mogli na vlast , SDS i bratja su odlucili da zatraze Bakirovu pomoc...Platice mu interesima sopstvenog naroda .
Ja to zovem izdajom. Ko to ne vidi , ili je supak , ili corav kod ociju ?
Mislim da si ti ovo drugo.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 17:57 

Citat:
Rusi: Dodik "težak" 600 miliona dolara

Svjedočanje Gordana Milinića o aferi “Kilogram zlata” i danas izaziva pažnju opozicije širom Republiike Srpske.

slika

Potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović kaže da je kilogram zlata sitnica na neviđene pljačke u Republici Srpskoj, te da bogatstvo Milorada Dodika, prema procjenama ruskih vlasti, iznosi nevjerovatnih 600 miliona dolara.

„Mislim da je možda dat preveliki značaj jednom kilogramu zlata u odnosu na neviđenu pljačku koja je napravljena preko Birča, cijeni se oko milijardu maraka, oko Balkan investment banke, preko koje oprane pare Birča, ili preko Bobar banke gdje je samo državnih para iz Elektroprivrede Republike Srpske, fondova za zapošljavanje nestalo preko 100 miliona KM. Zvanična procjena ruskih vlasti da je Milorad Dodik `težak` 600 miliona dolora, to je najmanja cifra koja se veže za njegov lik i djelo“, kaže Krsmanvić.

A o zlatu je pričao i gradonačelinik Trebinja Slavko Vučurević, koga je prilično naljutio Republički zavod za zaštitu kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa Republike Srpske. Predsjednik tog Zavoda Slobodan Nagradić u Trebinje je donio zaštićenog orla, bjeloglavog supa, kome je pronađeno stanište, ali ne i način na koji će se ralizovati ovaj projekat, a o kome doluku donosi Vlada Republike Srpske.

“Želim da kao gradonačelnik saopštim da je Trebinje danas ušlo u svoj najveći investicioni poduhvat koji finansira Vlada i on je najveći u posljednjoj deceniji” - rekao je ironično Vučurević i nastavio:

“Znači, to je jedan bjeloglavi sup koji se pridružio jednom koji je već tu godinu dana i želim samo da kažem – ukoliko se desi da ženka ovog bjeloglavog supa snese kakvo zlatno jaje, gluvo bilo, da ćemo ga direktno predsjedniku proslijediti pošto on skuplja očito te stvračice..." rekao je izmeđuostalog Vučurević.

Opa, Miki. Biće zanimljivo kad Dodik padne sa vlasti. To će biti spektakl neuporedivo veći od hapšenja Sanadera. Jedva čekam taj trenutak. :biceovodobro

Stavljas sliku te gnjide Krsmanovica i pricas o dolasku interesantnih dana za Republiku Srpsku ?!

PS
Nije u pitanju derbi Zvezde i Partizana , nego Srpska .

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 18:22 

Citat:
Fukare, Sačekuša i Sveta vodica

piše: Slobodan Vasković

Prije par dana upitali su Milorada Dodika zbog čega je toliko odlučan da eliminiše Igora Radojičića?
„Previše sere“, jezgrovito je pojasnio Dodik.

Nakon njegovog „genijalnog“ odgovora više nije bilo pitanja o Radojičićevoj političkoj sudbini unutar SNSD-a. Koja je zapečaćena.

Dodikova ocjena Radojičićevog petnaestogodišnjeg političkog djelovanja precizno oslikava njegov vulgarni prezir spram negdašnje vedete stranke; Ujedno je to i najkvalitetnija slika odnosa unutar SNSD-a, koji hronično pati od nedostatka vode.

Jezgroviti Dodik nije se u istupu na N1 bavio Radojičićem, a za sve što je rekao i okean bi bio malo da opere.

Intervju je bio „Klasična Sačekuša“: Dodik je sačekan sa zicer pitanjima koja su mu trebala omogućiti da se iz „Sačekuše“ izvuče neozlijeđen. I uz to energičan i šarmantan. I probosanski. Voditelj je učinio sve da nijedom ne pogodi Dodika, a njegova nastojanja da hini oštrinu kretala su se u rasponu od komičnih do tragičnih. RTRS u njemu svakako vidi svoju budućnost; N1 dokaz da su još uvijek u eksperimentalnoj fazi. Sa sopstvenim ugledom.

Dodik je iskoristio sve nabačene zicere i prezentovao široku političku paletu lažizma, primitivizma, mahalizma, udvorizma, klovnizma i papanizma kojom raspolaže.
Sve za povratak u Savjet ministara. Zaista, ako je Pajac Opasnih Namjera makar i u tarot kartama budućnost ove zemlje i naroda, onda je istorijska činjenica da su i zemlja i narod već odavno prošlost. Posebno narod, kojeg će se teško naći i u arheološkim iskopinama.

Dodik je uveo novu kategeriju u politički simbolizam: Fukare.
Ističući kako se nikoga ne boji, ali Fukara svakako.

I tu je u pravu: Kada se sagleda kakvim sve Fukarama se Dodik okružio, čovjek se naprosto naježi od straha. Te Fukare danas pokušavaju namjestiti „žuto“ bez imalo „bijela“ njegovim kritičarima, što implicira da bi sutra i Dodik mogao biti njihova ciljna grupa. Kada se Fukare uvjere da agent njihovih fukarskih interesa više nije u stanju da ih artikuliše.

Dodik je lagano i priprijetio „O“ otporom, zaboravljajući da Dežavi Sindrom u kojem živimo svjedoči da Legije uvijek okreću leđa Gospodaru. Pa će tako biti i u njegovom slučaju.

Do tada on preventivno djeluje kontra opozicije, a ključni dio strategije mu je „transfer odgovornosti“: Savezu za promjene transferiše sve za šta je on, Dodik, odgovoran. Veleizdaju posebno.

Savez, ta rašivena vreća, iz koje na sve strane ispadaju velike sujete njihovih malih vlasnika, nedorečenost, neopredijeljenost, hedonizam, dezorjentisanost... uspijeva čak i svoje ofanzivne poteze predstaviti kao defanzivne. Poput Milinića, koji je rastočio Dodika, ali Savez to nije uopšte kapitalizovao.

Jer nikom nije palo na pamet da bi Trojka Bosić, Ivanić, Čavić mogla zajedno istupiti i zatražiti istragu/ostavku/pobunu; Ako ništa, otćutati zajedno bar pet minuta...

Bosić je tu, u singlu, nešto mrmljao, Čavić zatražio ostavku, pa otišao da se bori iza Sedam gora i Sedam mora, a Ivanić od izbora sebe doživljava kao Arhijereja SPC-a, pa bi da miri na sve strane. U „Crkvi“ čiji je i temelj srmvljen.

Dok Dodik i SNSD na Savez istresaju Septičku Jamu deset godina punjenu ogavnim sadržajem, iz Ivanićevih usta ne izlazi kritika, već Sveta vodica. Koju škrto posipa skriven iza Borenovića, Brčkala i ostalih članova „Živog zida“ sopstvenog hedonizma, konvertitstva, vanvremenske lijenosti i političkog kurvaluka marke „kamenjarka i dalje na štrafti uprkos poznim godinama“.

Ivanić će nastaviti svoju „arhijerejsku“ šarenu lažu, sve dok ga Režimski mediji doživljavaju „bitnim“. Niko nije sa manje napora amortizovan od njega.

Ipak, ni ovako loša, razjedinjena, bezidejna opozicija ne može spriječiti odlazak Dodika, koji već desetu godinu predvodi nemilosrdni, brutalni, smrtonosni varvarski napad na sistem društvenih vrijednosti; Dodika koji je otjerao gotovo sve napredne snage, uništio institucije i pretvorio ih u alate mafije.

Može samo dodatno povećati cijenu njegovog odlaska. Koja je već sada nesnošljiva, a nije ni do pola sabrana.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 18:38 

Meni licno je Dodik odlican i mislim da je jedan od najsposobnijih politicara u BiH. Isto tako je njegov ucinak, konstruktivni, na drzavnom nivou potpuno potcijenjen. Dodik je neko ko laje ali istovremeno itekako zna raditi u korist drzave i ponasati se drzavnicki. Ako je iko u stanju interese BiH da zastupa prema vani, onda je to on. Najbolji primjer za to je cinjenica da je hladno odjebao Incka vec u par navrata.

Umjesto da se dogovaraju s Dodikom oni slijepci u Sarajevu tamo vamo ko fol nesta sa strankom ratnog zlocinca Radovana Karadzica. Doduse ni SDP-u neoustasluk HSP-a nije smetao, pa zasto bi ovima SDS i Karadzic.

Drugo je to sto je lopov..

Ali ima li ijedan politicar u BiH da nije lopov?

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 18:46 

A Ivanić uz pomoć bošnja koji ne vole Srpsku. :laugh

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 19:18 

storaB je napisao/la:

Jeste vi Srbi svi opterećeni Titom?

https://www.youtube.com/watch?v=OEjjBAsbh-A

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 19:28 

Imao je i SDS jaku političku figuru i to čak dvije (Karadžića i Čavića), no to ništa puno ne odmaže SDS-u, niti pomaže niti odmaže pošto SDS je jak bio Karadžić, Čavić, Bosić ili neko četvrti na čelu te stranke, pošto ljudi koji glasaju za SDS glasaju za stranku, ne za pojedinca, dok sa druge strane ako Dodik recimo ode sa čela SNSD-a propašće i sama stranka jer su činovnici te stranke sudbinu svoje stranke usko povezali vsudbinu svoje stranke sa političkom sudbinom svoga Vođe. Iskreno, da sam ja SNSD-ovac ili simpatizer SNSD-a ja bih se zapitao za budućnost svoje stranke, jer je neizvjesna dokle god se SNSD poistovjećuje sa jednim čovjekom. Kao da SNSD nema više kadrova koji bi mogli da zauzmu glavno mjesto na čelu partije. :neznam

Igor Radijičić se nešto busa, malo busa, malo se sakrije, pušta bradu, pa se opet busa i opet se sakrije. To je ujedno najozbiljniji kandidat za zamjenu u slučaju Dodikovog pada i on se boji svoga gazde. Ostale neću ni da spominjem, ne smiju ni da pisnu gazdi.

Ako je partijsko jednoumlje i jednoumlje u društvu jedino što Dodik ima da ponudi građanima RS onda blago se našim "neprijateljima" kako unutrašnjim, tako i spoljnim jer neće imati težak zadatak. Dovoljno je samo da ućutkaju jednog čovjeka i ućutkali su cijelu RS pošto je ovaj svu moć skoncentrisao u svoje ruke. Poslije mu đavo kriv kad Incko počne da mlatara sa papirima za internu jedokratnu upotrebu štampanim u OHR-u. :zubati

Samo što onaj SDS i ovaj nisu ista stranka,samo ime je ostalo.Ovo je preobraćeni SDS,finansiran od zapada,da radi što sad radi u Sarajevu.Jedino muslimani prizeljkuju reakcije OHR, i intervenciju Incka,od tebe me ne čudi da se pališ na to,ali dzabe.Koristio bi on to davno,nema od toga više ništa.Zna on dobro da to ne bi niko sproveo,a njemu blamaza ne treba.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 19:30 

Svarog je napisao/la:
Rus , kako tumacis hvalenje SDS - a na sva usta , od strane Alijinog sina Bakira ?
Zasto su mu toliko prirasli srcu ?

Mislis li da se varam kada mislim, da ono sto njemu / njima pase , nama ne pase sigurno ?
PS.
Kada nikako izborima nisu mogli na vlast , SDS i bratja su odlucili da zatraze Bakirovu pomoc...Platice mu interesima sopstvenog naroda .
Ja to zovem izdajom. Ko to ne vidi , ili je supak , ili corav kod ociju ?
Mislim da si ti ovo drugo.

Citat:
SAZNAJEMO: Dodik više puta zvao ministre SzP, a krivicu o "izdaji" svaljuje na novinare i RTRS?!

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik svakodnevno zajedno sa svojim partijskim istomišljenicima javno optužuje Savez za promjene, naročito lidere SDS-a Mladena Bosića i PDP-a Mladena Ivanića, da su izdajnici i da u zajedničkim institucijama BiH rade na štetu interesa Republike Srpske, a tajno ,daleko od očiju javnosti, šalje razne misionare i poziva telefonom na "jedinstvo" visokopozicionirane kadrove Saveza za promjene.

slika

Kako BN TV saznaje, Dodik je u više navrata upućivao takve pozive, prije svega kadrovima SDS-a. U tim razgovorima, kako otkriva jedan od sagovornika, Dodik traži spuštanje tenzija i uspostavljanje zajedničkog nastupa dvije najjače stranke u Republici Srpskoj.

Na pitanje - zar će razgovarati sa izdajnicima, Dodik je rekao da on nema ništa s tim, navodeći da to rade novinari RTRS-a bez njegovog znanja!?

Dodik je pozive upućivao i ranije ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću, nakon optužbi koje je na njegov (Dodikov) račun iznio bivši ambasador u Rusiji Gordan Milinić.

Dodik, prema tvrdnjama našeg izvora, obećava da neće biti posebnog skupštinskog zasjedanja na kome se treba raspravljati, po zahtjevu SNSD, štetan rad srpskih predstavnika u zajedničkim organima BiH, ukoliko čelnici Saveza za promjene pristanu na "jedinstvo".

Prema nasem izvoru Dodik u tim “tajnim razgovorima” čak i priznaje da kadrovi Saveza za promjene u Sarajevu dobro rade svoj posao i da su "javni napadi” stvar politike.

U više navrata je ponavljao da RTRS ne gleda i da ne zna šta oni rade, navodeći ”da postoje ljudi i postoje novinari".

Da Dodik sprema ponovo neku igranku pokazuje i današnji poziv liderima stranaka u Republici Srpskoj da lično dođu na sastanak u Palatu Republike Srpske, zaboravši da je te iste samo do prije nekoliko sati nazivao izdajnicima i pozivao na njihov linč.

Izvor: http://www.rtvbn.com/360661/SAZNAJEMO-Dodik-vise-puta-zvao-ministre-SzP-a-krivicu-o-izdaji-svaljuje-na-novinare-i-RTRS

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 19:46 

Svarog je napisao/la:

Stavljas sliku te gnjide Krsmanovica i pricas o dolasku interesantnih dana za Republiku Srpsku ?!
Ovdje si vec glup .
PS
Koji ti je qurazz ? Nije u pitanju derbi Zvezde i Partizana , nego Srpska .

Hvala, dijelimo obostrano mišljenje.

To reci Dodiku i "njegovima" koji su prvi počeli sa time i koji mjesecima (pa i godinama unazad ako hoćeš) optužuju opoziciju i njihove pristalice za tobožnju izdaju. Pa nije ni čudo zašto je podijelio Srpsku. Pa upravo je on svojim izjavama natjerao ljude ili da ga fanatično vole do te mjere da sve druge i svako drugo mišljenje "mrze" ili da ga smatraju odbojnim i jedva čekaju da mu vide leđa jer čovjek je uspio da "razjebe" sve ono što su vlasti prije njega mukotrpno stvarale. Počevši od jedinstva naroda pa sve do jedinstva boraca i drugih kategorija u društvu. Dodik je sve to izokrenuo naopačke, posvađao je borce, posvađao je studente, posvađao sav narod i to se najbolje odražava na prošlim izborima kojima se vidjelo do koje mjere je uspio društvo da podjeli. Na pola.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2015, 19:57 

storaB je napisao/la:

Ivaniću Bošnjaci pomogli mnogo nisu, kao ni Hrvati Željki Cvijanović, ali zato Dodiku Pavić i Đokić jesu itekako pomogli jer bez njih Dodik nebi ni bio u mogućnosti da ima parlamentarnu većinu i to opet krhku.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8090 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 324  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Brigadir, nikolasmo, Teuton i 49 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: