|
|
Stranica: 183/324.
|
[ 8088 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 22 pro 2016, 20:59 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
Znači 100 % Rus  Sve je to Putin organizovao 
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 22 pro 2016, 21:35 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Ne sumnjam da će predsjednik Dodik upozoriti na postojanje terorista i vehabijskih baza i poljana u goletima rijetkih šuma.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 23 pro 2016, 12:05 |
|
|
A šta kaže bakir ? Jesu li i njega pozvali ili su ga izjednačili sa kozojebima iz islamske države 
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 23 pro 2016, 12:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Bakir ima zabranu ulaska u USA. Kako je Trump rekao, dok se ne objasni tko su ti ljudi i čime se bave. Na crnoj je listi kao simpatizer Muslimanskog Bratstva.
Sad još treba da tamo podivlja kao turski policajac pa nekoga ubije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 pro 2016, 15:00 |
|
|
bakir je uradio dovoljno da dobije doživotno letovanje u Gvantanamu. i ne samo on već i bagra koja ga okružuje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 pro 2016, 22:03 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
|
Dodik je danas potvrdio da ima ozbiljne kontakte u Trampovoj administraciji s kojima planira niz sastanaka. Da li će biti prisutan na inauguraciji zavisi od toga da li će mu sadašnja administracija Obame odobriti vizu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 pro 2016, 22:09 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Dodik je danas potvrdio da ima ozbiljne kontakte u Trampovoj administraciji s kojima planira niz sastanaka. Da li će biti prisutan na inauguraciji zavisi od toga da li će mu sadašnja administracija Obame odobriti vizu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 pro 2016, 22:10 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
mirusvijetu je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Dodik je danas potvrdio da ima ozbiljne kontakte u Trampovoj administraciji s kojima planira niz sastanaka. Da li će biti prisutan na inauguraciji zavisi od toga da li će mu sadašnja administracija Obame odobriti vizu.  Čemu smajlići?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 28 pro 2016, 08:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Enis Bešlagić: Milorad Dodik spasavao muslimane u ratu
SARAJEVO - "Ne sastajemo se po kafanama, iako Dodik jako voli kafanu, a to je dobro što kod njega znaš šta voli, kod naših ne znaš. Znam priče iz rata da je Dodik spasavao muslimane i da ih je stavljao u svoj automobil i odvozio ih iz Laktaša", rekao je glumac Enis Bešlagić, gostujući u “Presingu” televizije N1, gdje je komentarisao svoje druženje sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom. "Kada se sastanemo ja njega pitam, zašto sam ja danas tu, a on sutra u Sarajevu nije, i pitam ga zašto misli na muslimane i na mene u negativnom smislu, na šta on meni kaže da ne misli to tako i da to kaže u revoltu. Rekao mi je i da nema s kim da priča u Sarajevu i da kome god je pružio ruku, da ga taj zeznuo i ja vjerujem u to", naveo je Bešlagić za N1
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 28 pro 2016, 09:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nego, kako će čitat Dodikovo prezime Trump. Kao "Do dick"? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 pro 2016, 18:12 |
|
|
|
Mnogo je važnije kako će razumjeti poruku da je BiH leglo islamista i terorista.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 sij 2017, 21:01 |
|
|
storaB je napisao/la: Mnogo je važnije kako će razumjeti poruku da je BiH leglo islamista i terorista. Ako ne skonta, poslaćemo mu na twitter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 sij 2017, 21:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24900 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Dodik će u 2017. godini iz mjeseca u mjesec zaoštravati odnos sa središnjom državnom vlasti. Vojsku BiH proglasio neprijateljski nastrojenim. Citat: Iz Ministarstva obrane BiH u srijedu je priopćeno kako je donesena odluka da dio orkestra oružanih snaga može sudjelovati na ceremonijama u Banja Luci no isključivo u onima koje se odnose na polaganje vijenaca i odavanje počasti poginulima u nedavnom i u Drugom svjetskom ratu.
O ostatku Dodikovog zahtjeva u priopćenju nema niti riječi.
Dodik je odmah reagirao tvrdnjom kako ministrica obrane nema pravo na takvo tumačenje zakona proglasivši njenu odluku "udarom na RS".
"Smatrat ćemo da su Oružane snage BiH na ovaj način, nesudjelovanjem, neprijateljske nastrojene prema RS", kazao je Dodik kako ga citira entitetska agencija Srna.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 sij 2017, 23:07 |
|
|
|
Jasno je definisano šta srpski vojnici u osbih imaju pravo činiti. Bespotrebna politizacija bakirovsko sarajevske zatvorene politike je učinila samo da se stvari nazovu pravim imenom.
OSBIH niko i ne doživljava kao prijatelje. Naravno, jedan dio istih čine Srbi koji bi u svakom trenutku život dali isključivo za Republiku Srpsku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 04 sij 2017, 23:23 |
|
|
|
dodik je car
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 05 sij 2017, 09:46 |
|
|
BBC je napisao/la: Bakir ima zabranu ulaska u USA. Kako je Trump rekao, dok se ne objasni tko su ti ljudi i čime se bave. Na crnoj je listi kao simpatizer Muslimanskog Bratstva.
Sad još treba da tamo podivlja kao turski policajac pa nekoga ubije. Dodo ce lepo uponati trumpa sa maocom, bocinjom i ostalim leglima kuge islamisticke pa ce bakiru biti zabranjeno i da pridje okeanu... pogotovo kad pogleda snimak iz 1993 gde mu babo blagosilja al mudzahedin odred...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 08 sij 2017, 11:28 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 02:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Milorad Dodik odbacio članstvo BiH u NATO-u i založio se za vojnu neutralnost u korist Rusije : Dodik: RS će voditi politiku neutralnosti o vojnim savezima  Predsjednik RS-a Milorad Dodik rekao je danas da ga ne interesuju Oružane snage BiH, „jer su snage NATO saveza“ te da će se zalagati da „RS vodi politiku potpune neutralnosti kada je riječ o vojnim savezima“. "Poštujem ljude iz Trećeg pješadijskog puka Oružanih snaga (OS) BiH, a što se tiče „brljotine“ koju je napravio NATO savez u vezi s prisustvom OS BiH u Banjoj Luci, odnosno uključujući se u unutrašnja pitanja, govori o tome da bi trebalo da odbijemo bilo kakav put ka tom vojnom savezu, jer nam je jasno na koji bi način upravljali kada bi BiH bila pod njihovom komandom - ustvrdio je Dodik danas u izjavi novinarima u Banjoj Luci. Izvor: N1 http://ba.n1info.com/a131422/Vijesti/Vijesti/Dodik-RS-ce-voditi-politiku-neutralnosti-o-vojnim-savezima.html"Takvu aroganciju i miješanje u unutrašnje stvari od jedne vojne organizacije, koja ne bi trebala biti politična, je dosad neviđeno. Zalagat ću se da RS vodi politiku potpune neustralnosti što se tiče vojnih saveza. Ako su željeli loše da nam učine, nakon bombardiranja, gdje su nam bacali osiromašeni uranijum, sada su se upetljali u unutrašnje stvari u BiH", naveo je. Dodik je danas, povodom obilježavanja 9.januara, „Dana RS-a“, kojeg je neustavnim osporio Ustvani sud BiH, rekao da se „narod tog bh.entiteta na referendumu trajno opredijelio da obilježava taj datum“.
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 08 sij 2017, 20:00 |
|
|
|
Bosna će biti dio NATO pakta sviđalo se to bijedi ili ne.Izvjedno je da Srbi i Hrvati izumiru i da će Bosna buti Bošnjačka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 08 sij 2017, 20:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24900 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
ludi mujo je napisao/la: Bosna će biti dio NATO pakta sviđalo se to bijedi ili ne.Izvjedno je da Srbi i Hrvati izumiru i da će Bosna buti Bošnjačka. A Muslimani će, sa koliko ono 14.000 rođenih u 2016., to preuzeti? I to s tendencijom daljnjeg pada tog broja.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 08 sij 2017, 20:19 |
|
|
|
Bošnje misle da su oni faktor koji odlučuje. Jbg, Srbi i Hrvati takođe žele odlučivati i bez njih se ništa ne može.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 09 sij 2017, 08:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88325 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 09 sij 2017, 09:02 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 00:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
|
Dodik:Muslimani nisu vecina u BIH to je laganje
Govoreći o konceptu građanskog društva na kome insistira političko Sarajevo, Dodik je sinoć za RTRS ocijenio da niko ozbiljan ne vjeruje u iskrenost te politike. "To je koncept - mi smo tu najveći i zato ćemo lagati na popisu da nas ima više, a onda ćemo razvijati to građansko društvo. Naravno da to ne ide i ne može. Mogu da pričaju koliko god hoće da ih ima, kada ih nema. I da ih ima ne bi uspjeli da nam nametnu svoj stav, jer je to vrijeme prošlo i postoji snaga koja se zove Republika Srpska", poručio je Dodik.
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 09 sij 2017, 09:07 |
|
|
kolubara je napisao/la: Dodo ce lepo uponati trumpa sa maocom, bocinjom i ostalim leglima kuge islamisticke pa ce bakiru biti zabranjeno i da pridje okeanu...
pogotovo kad pogleda snimak iz 1993 gde mu babo blagosilja al mudzahedin odred... Nije mu ni krmača od majke pobegla daleko
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 10 sij 2017, 15:20 |
|
|
Tip nije nimalo politički korektan, ni milimetra. Citat: DODIK: Islamska država promovira “Islamsku deklaraciju” Alije Izetbegovća
Objavljeno 09.01. - 10:58
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da sve ono što se danas vidi u Islamskoj državi promovira “Islamska deklaracija” Alije Izetbegovića, koji je na bazi toga formirao stranku SDA. Dodik je precizirao da je ta stranka, koju danas vodi Bakir Izetbegović, upravo formirana na principima “Islamske deklaracije” kao programskog akta, te da se na bazi toga promoviraju islamske vrijednosti.
“I onda kaže ta stranka – mi smo multietnička politička stranka i zalažemo se za građansko uređenje. Koja laž i podvala. Pa zar oni misle da mogu nekome podvaliti. Ne znam kako sebi nisu smiješni. U tom pogledu moramo jasno reći – ovdje era eliminacije naroda i kolektivnog identiteta nije prošla i nije uspjela”, rekao je predsjednik Srpske.
Govoreći o konceptu građanskog društva na kome insistira političko Sarajevo, Dodik je sinoć za RTRS ocijenio da nitko ozbiljan ne vjeruje u iskrenost te politike.
“To je koncept – mi smo tu najveći i zato ćemo lagati na popisu da nas ima više, a onda ćemo razvijati to građansko društvo. Naravno da to ne ide i ne može. Mogu pričati koliko god hoće da ih ima, kada ih nema. I da ih ima ne bi uspjeli nametnuti nam svoj stav, jer je to vrijeme prošlo i postoji snaga koja se zove Republika Srpska”, poručio je Dodik.
Kada je riječ o takozvanom bosanskom jeziku, Dodik je rekao da nema ništa protiv da Bošnjaci taj jezik nazivaju kako hoće. “Pošto oni smatraju da je njihov jezik različit od srpskog i da nema nikakve veze s našim jezikom, eto mi bosanski jezik prevodimo na srpski jezik. Njihov jezik, koji nazivaju bosanski, na srpskom znači bošnjački. Mi od toga jednostavno ne možemo odustati, niti možemo to eliminirati”, rekao je Dodik. On je naglasio da nije bilo razloga za formiranje BiH, osim ustupaka Aliji Izetbegoviću da se napravi bosanska država, koja bi kasnije poništila kolektivna prava i u kojoj bi Srbi izgubili svoj identitet, krsnu slavu, pismo i jezik.
“Naš jezik je ovdje naš jezik, a oni neka govore kako hoće. Mi ćemo njihov naziv jezika prevoditi na naš srpski jezik. Kada prevedemo bosanski na srpski, to znači da se zove bošnjački”, ponovio je Dodik./Srna/HMS/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 10 sij 2017, 17:17 |
|
|
Viđu Sarajke Emt što se promijenila. Mudrija, zrelija, odrasla. Trebamo je odvući sa klislam foruma, štetno je tamo. Budale i dalje fantaziraju i ekonomskom procvatu federacije, i kako će Srbi potrčati u unitarnu i graDŽansku. Zapadna Njemačka, zlatni prsti (više ne jedu kašikama, nije po kuranu). Citat: Ja sam bila tinejdžerica kad se Dodik krenuo " samouništavati "...znaš koliko ima tome?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|