HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 sij 2026, 09:00.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 8088 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 324  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 06 lis 2016, 13:21 

Citat:
Kaži da se sprdaš. :w00t
Umesto Silajdzića došao Bakir umesto Bakira će doći neko treći.Što god vi više nasrćete mi jače udaramo.Dokle?Dok ne padnete.Bez obzira na tvrdu glavu,pućiće vam pre ili kasnije.Previše ste slabi i ličite na dete koje pokušava da obori odraslog čoveka.Nama ste vi iskreno smešni.Sva ta nemoćna mržnja sva ta patetika,bes,a ustvari,ništa.
Eto pogledaj samo događanja oko referenduma.Vaše izjave,pretnje.
Ako bude referenduma biće rat.Imamo oružje,tu su vehabije,tu je ABiH,patriote,zelene beretke,labudovi,dzamijaški golubovi,ljiljani i muškatle sa sve mravojedima.
Onda vriska jauk i kuknjava svima,od Beograda preko Brisela i Vašingtona do niskog predstavnika i tako u krug bezbroj puta.
Sledeće.
Pa dobro,neće biti rata ,nije to dovoljan razlog,zaratićemo ako bude referendum o nezavisnosti.
Pa opet jauci i prenemaganje,kuknjava svima bezbroj puta.
Pa osluškivanje reakcija,eventualnih.Analiziranje,tikova i govora tela trećerazrednih ambasadora.
Pa opet kmeka.Pa tužba u stilu tužim te samom sebi.Itd itd.
Kako vas nije više sramota?Bar od samih sebe.Imate li imalo ponosa,dostojanstva,kičme?
Imate li išta što bi vas povezalo sa ljudskim bićem u bilo kakvom moralnom i nekom pozitivnom karakternom obliku?
Kradete glasačku kutiju.Ne priznajete rezultate.
Koje vaše među rogove?Vi ste jedna gomila budaletina nesposobna za život kojoj treba stalan nadzor.Vlast vam je toliko bolesna da i ona šaka iole normalnih muslimana počinje da glasa za SNSD.
Koja vaša sila.
Uzdate se u Dodikove fleke na rukama. :sega
Tražite belaj sve vreme i našli ste ga,samo se čeka tajming.

Forum nije terapijska zajednica makar ga neki shvaćali kao takvu. Imati različite narazriješene duševne konflikte nije sramota, ali je moguće da čovjek ne shvaća odakle dolaze frustracije, fiksacije na ljude i skupine, srdžba, bijes, nekontrolirana mržnja, kompenzacije, transferi krivnje, potreba da se vode dulji monolozi sam sa sobom, otvara više naloga i raspravlja sam sa sobom i fingira rasprava, ili nepovezano pisanije. Ima i dobre stare nejebice. Svašta.
Imati mentalnu bolest također nije sramota. Svaka mentalna bolest nije neizlječiva, a dobar dio ih se da držati pod kontrolom medikamentoznom terapijom.
Stoga tebi i svim sličnim forumašima iskreno preporučam da potraže profesionalnu psihijatrijsku pomoć u svojoj okolici, ili barem da se javiš u neku udrugu koja se bavi očuvanjem mentalnog zdravlja.
Vjerujem da nisam ni prvi ni posljednji koji ti ovo govori, ali pomozi sebi i potraži pomoć.

Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...

Vrh

PostPostano: 07 lis 2016, 12:46 

Baron je napisao/la:
Citat:
Kaži da se sprdaš. :w00t
Umesto Silajdzića došao Bakir umesto Bakira će doći neko treći.Što god vi više nasrćete mi jače udaramo.Dokle?Dok ne padnete.Bez obzira na tvrdu glavu,pućiće vam pre ili kasnije.Previše ste slabi i ličite na dete koje pokušava da obori odraslog čoveka.Nama ste vi iskreno smešni.Sva ta nemoćna mržnja sva ta patetika,bes,a ustvari,ništa.
Eto pogledaj samo događanja oko referenduma.Vaše izjave,pretnje.
Ako bude referenduma biće rat.Imamo oružje,tu su vehabije,tu je ABiH,patriote,zelene beretke,labudovi,dzamijaški golubovi,ljiljani i muškatle sa sve mravojedima.
Onda vriska jauk i kuknjava svima,od Beograda preko Brisela i Vašingtona do niskog predstavnika i tako u krug bezbroj puta.
Sledeće.
Pa dobro,neće biti rata ,nije to dovoljan razlog,zaratićemo ako bude referendum o nezavisnosti.
Pa opet jauci i prenemaganje,kuknjava svima bezbroj puta.
Pa osluškivanje reakcija,eventualnih.Analiziranje,tikova i govora tela trećerazrednih ambasadora.
Pa opet kmeka.Pa tužba u stilu tužim te samom sebi.Itd itd.
Kako vas nije više sramota?Bar od samih sebe.Imate li imalo ponosa,dostojanstva,kičme?
Imate li išta što bi vas povezalo sa ljudskim bićem u bilo kakvom moralnom i nekom pozitivnom karakternom obliku?
Kradete glasačku kutiju.Ne priznajete rezultate.
Koje vaše među rogove?Vi ste jedna gomila budaletina nesposobna za život kojoj treba stalan nadzor.Vlast vam je toliko bolesna da i ona šaka iole normalnih muslimana počinje da glasa za SNSD.
Koja vaša sila.
Uzdate se u Dodikove fleke na rukama. :sega
Tražite belaj sve vreme i našli ste ga,samo se čeka tajming.

Forum nije terapijska zajednica makar ga neki shvaćali kao takvu. Imati različite narazriješene duševne konflikte nije sramota, ali je moguće da čovjek ne shvaća odakle dolaze frustracije, fiksacije na ljude i skupine, srdžba, bijes, nekontrolirana mržnja, kompenzacije, transferi krivnje, potreba da se vode dulji monolozi sam sa sobom, otvara više naloga i raspravlja sam sa sobom i fingira rasprava, ili nepovezano pisanije. Ima i dobre stare nejebice. Svašta.
Imati mentalnu bolest također nije sramota. Svaka mentalna bolest nije neizlječiva, a dobar dio ih se da držati pod kontrolom medikamentoznom terapijom.
Stoga tebi i svim sličnim forumašima iskreno preporučam da potraže profesionalnu psihijatrijsku pomoć u svojoj okolici, ili barem da se javiš u neku udrugu koja se bavi očuvanjem mentalnog zdravlja.
Vjerujem da nisam ni prvi ni posljednji koji ti ovo govori, ali pomozi sebi i potraži pomoć.

Reče,Bistrik.Lazni Hrvat.Sve ove etikete pripadaju tebi.A sad nazad da zaradiš za koricu hljeba i pomogneš onim manje sretnim sve plačući zbog kevi Srebrenice čija bol nikad neće proći niti rane zarasti jer to je sve tako strašno da suza sama krene a čovek se okameni.
Ukratko da ti prevedem na српски:
Не сери потурчине.

Vrh

PostPostano: 07 lis 2016, 12:48 

Citat:
Lazni Hrvat.

Mene bi NDH momentalno priznala za Hrvata. To je meni dovoljno.

Citat:
Sve ove etikete pripadaju tebi.A sad nazad da zaradiš za koricu hljeba i pomogneš onim manje sretnim sve plačući zbog kevi Srebrenice čija bol nikad neće proći niti rane zarasti jer to je sve tako strašno da suza sama krene a čovek se okameni.
Не сери потурчине.

Bježi pravoslavac tko te šiša. Ne zanimaš me, niti tvoje prijetnje i budalesanja.

Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...

Vrh

PostPostano: 07 lis 2016, 13:34 

Baron je napisao/la:
Citat:
Lazni Hrvat.

Mene bi NDH momentalno priznala za Hrvata. To je meni dovoljno.

Citat:
Sve ove etikete pripadaju tebi.A sad nazad da zaradiš za koricu hljeba i pomogneš onim manje sretnim sve plačući zbog kevi Srebrenice čija bol nikad neće proći niti rane zarasti jer to je sve tako strašno da suza sama krene a čovek se okameni.
Не сери потурчине.

Bježi pravoslavac tko te šiša. Ne zanimaš me, niti tvoje prijetnje i budalesanja.

Ništa ja tebi nisam pretio.Vi ste naša lutka na koncima mali.Pogledaj kako smo vas maestralno odradili za Srebrenicu?Sad kad je kraj.
Vučić je došao.Kamenovali ste ga.Više vam ni jedan političar iz Srbije neće doći iz sigurnosnih razloga osim ako u njih ne računaš,Čanka,Čedu praška ili bivšeg hodzu.A stalno je bio pritisak na nas da neko ide u taj cirkus.Sva pažnja je sa vaših lažnih žrtava prešla na premijera Srbije.Dali smo vam kintu u Srebrenicu od koje je najveći deo otišao srpskim sredinama.Sada.Uzeli smo vam vlast u Srebrenici.Mi sami.Sami ne protiv vas već protiv SAD,EU.Vozamo vas i odrađujemo kao volove.To samo u vezi Srebrenice.

Vrh

PostPostano: 07 lis 2016, 13:37 

O nekom nasilnom izučavanju važe bljuvotine o epopejskom dzemosajdu islamističkih terorista u srpskim školama nema ništa.

Vrh

PostPostano: 12 lis 2016, 09:09 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
=))

Talasanje je tek počelo.

Citat:
NE želim se pretvarati da podržavam neuspjeli koncept nazvan Bosna i Hercegovina, rekao je u intervjuu za AFP predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

"Bosna i Hercegovina je danas mjesto koje nitko ne želi, osim par idealista u Sarajevu koji žele da je sačuvaju, ali nitko više od nje nema koristi", rekao je Dodik, i dodao kako smatra da će BiH nestati ukoliko se ne postigne konsenzus između Muslimana, Srba i Hrvata.
Pobjeda njegove stranke na lokalnim izborima Dodika je navela na to da ponovo razmisli o mogućnosti organiziranja referenduma o neovisnosti Republike Srpske.

"Razmišljam o tome, mnogo razmišljam o tome" rekao je Dodik, dodavši da samo ukazivanje na takvu opciju može biti iskorišteno protiv njega na sudu jer, kako je kaže, "u Bosni i Hercegovini nemamo pravo da mislimo".

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dodik-o-referendumu-za-neovisnost-republike-srpske-razmisljam-o-tome-mnogo-razmisljam-o-tome/925135.aspx

Vrh

PostPostano: 12 lis 2016, 10:21 

lider30 je napisao/la:
=))

Talasanje je tek počelo.

Citat:
NE želim se pretvarati da podržavam neuspjeli koncept nazvan Bosna i Hercegovina, rekao je u intervjuu za AFP predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

"Bosna i Hercegovina je danas mjesto koje nitko ne želi, osim par idealista u Sarajevu koji žele da je sačuvaju, ali nitko više od nje nema koristi", rekao je Dodik, i dodao kako smatra da će BiH nestati ukoliko se ne postigne konsenzus između Muslimana, Srba i Hrvata.
Pobjeda njegove stranke na lokalnim izborima Dodika je navela na to da ponovo razmisli o mogućnosti organiziranja referenduma o neovisnosti Republike Srpske.

"Razmišljam o tome, mnogo razmišljam o tome" rekao je Dodik, dodavši da samo ukazivanje na takvu opciju može biti iskorišteno protiv njega na sudu jer, kako je kaže, "u Bosni i Hercegovini nemamo pravo da mislimo".

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dodik-o-referendumu-za-neovisnost-republike-srpske-razmisljam-o-tome-mnogo-razmisljam-o-tome/925135.aspx

Uh kad bi dodik to uradio.Al bi nam ga slomio.Tacno tada realna allbanija bi bila realnost u ballkanu.Dodik uradi to majke ti.zavrshi ono shto je sllobo poceo

Vrh

PostPostano: 12 lis 2016, 10:28 

Ma nema od toga ništa.Srbi to samo na prazno prete. :D

Vrh

PostPostano: 12 lis 2016, 11:00 

sokoli je napisao/la:
Uh kad bi dodik to uradio.Al bi nam ga slomio.Tacno tada realna allbanija bi bila realnost u ballkanu.Dodik uradi to majke ti.zavrshi ono shto je sllobo poceo

A šta sad sprečava nastanak te realne Albanije? - Neće Amerika da je odobri... Još uvek!
Tvoja rečenica u prevodu znači: Nadam se da će Amerika promeniti mišljenje i odobriti realnu Albaniju, nakon što Dodik proglasi nezavisnost RS.
A u američkoj spoljnoj politici i nema nekih pravila. Albanci razmšljaju slično kao i Muslimani. Danas svedočimo da malo okretanje glave Amerike od BiH vodi raspadu svega onoga čemu ti Muslimani streme. Isto bi bilo i sa Albancima.
Tu podršku koju Albanci i Muslimani imaju od Amerike, a koja im ne garantuje ništa više od pukog opstanka, trebalo je da koriste za gradnju odnosa koji će im omogućiti opstanak nekakvog subjektiviteta i onda kada ta podrška prestane. Međutim, tu jedinu nit o kojoj vise svi njihovi interesi, Muslimani i Albanci koriste da se što više posvađaju sa svojim okruženjem, a nemaju nikakvu iskustvenu potvrdu, bilo svoju bilo tuđu, da je ta podrška trajna.

Vrh

PostPostano: 16 lis 2016, 16:10 

https://youtu.be/4eGGZCe6dQg

Drug Senad prsao sa mozgom kao i celo AraBiHstansko stado.Ne kontroliše mržnju,davi se.

Vrh

PostPostano: 16 lis 2016, 19:01 

Kačamak je napisao/la:

Drug Senad prsao sa mozgom kao i celo AraBiHstansko stado.Ne kontroliše mržnju,davi se.

Bijes, nemoc, frustracije. :biceovodobro

Sta kaze Senad Sjenicanin: "To je za mene eres"

Republika Srpska, Senade, glasno i jasno РЕПУБЛИКА СРПСКА. :yes

Vrh

PostPostano: 16 lis 2016, 19:42 

Čovek priča sa Dodikom i davi se u mržnji.Kao da je Dodik jedini krivac za sve njihove propasti.Posle Dodika doćiće neki drugi manji ili veći Dodik.Ne znam šta je tu teško da se razume da 98% Srba NEĆE BH kao državu.I opet smrdljive jalove pretnje nekakvim ratom.
Sledeći put ako dođe do rata,ne poštedeti nikoga i nigde.Naneti takav udarac da se nikada ne oporave.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 09:35 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Mile za Večernji i Hrvatski Medijski Servis.

Citat:

DODIK: Bošnjaci misle da je Bosna njihova, prolaze isti put arogancije kao Srbi pod Miloševićem

Uz Bosnu i Hercegovinu, u razmjeni svjetskih agencijskih vijesti najčešće se spominje Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske. Brojni su strani dužnosnici ocijenili kako je organiziranjem referenduma o danu toga entiteta, čime je prkosio odluci Ustavnog suda, prešao crvenu liniju. No, Dodik je samo tjedan dana poslije prešao još jednu liniju. Potukao je srpsku konkurenciju na izborima i nikada nije bio politički moćniji. Njegov kandidat pobijedio je i u Srebrenici, zbog čega su brojne bošnjačke stranke i udruge počele s međusobnim optuživanjima, ali i pokrenule mehanizme za ponovno organiziranje izbora. Dodik u intervjuu za Večernji list BiH povezuje zbivanja u Srebrenici i nasilje u Stocu te podržava inicijative da Hrvati dobiju vlastitu federalnu jedinicu u zemlji.

Kao da, gospodine Dodik, nisu gotovi ni ovi lokalni izbori na kojima su brojni očekivali vaš pad. Traži se ponovno brojenje glasova za Srebrenicu, nasilje u Stocu. Kako na to gledate?!

– To je politika koja je izgubila na izborima, makar ovdje u Republici Srpskoj. To je politika Srpske demokratske stranke (SDS) zajedno sa Strankom demokratske akcije (SDA) koja je bila motivirana time da SDS mene napada, a da im SDA osigura logistiku kako bi preko Tužiteljstva BiH pokušali mene procesuirati. I ta je politika izgubila na svim mjestima koja su za njih zanimljiva. SDS je izgubio na mnogim, a SDA je bila najvažnija Srebrenica.

Postoji strah, prije svega udruženja Majki Srebrenice da će se poremetiti obilježavanje 11. srpnja kada se dogodio strašni zločin nad Bošnjacima?

– Nitko ništa neće učiniti da se pomijeni ceremoniju obilježavanja te tragedije u Potočarima. Ali ostalo u Srebrenici sve će biti drukčije. Čovjek kada sretne te majke ne može da mu ne zastane dah i da ne osjeti suosjećanje. Ali je problematično kada se i te žene počnu baviti politikom. Za te žene tada nemam emocije, postoji samo politički stav, kaže Dodik u intervjuu za Večernji list BiH.

Stolac je jedina općina nakon rata u BiH u kojoj su bošnjački politički aktivisti nasilno zaustavili izbore. Što mislite kako bi reagirale vlasti u Sarajevu i međunarodna zajednica da su to učinili Hrvati i Srbi Bošnjacima u Stocu i Srebrenici?

– Možda bi podigli zrakoplovstvo!?

Prije referenduma medijski baloni su zvučali ovako: ‘zvecka se oružjem’, ‘podignute napetosti’, prijete sukobi.

I tada kada se to događalo jasno sam govorio da nema ništa od rata. I to je pokazalo kako se misli da u BiH treba najvažniji biti jauk i plač Bošnjaka. To je poraženo na ovim izborima, ponavljam. Bošnjaci sada prave istu pogrešku kao što su to naivno radili Srbi u bivšoj Jugoslaviji i kao rezultat toga dobili su sve protiv sebe. Smatrali su da njima pripada Jugoslavija i to je bila katastrofalna greška. Izgubili su Jugoslaviju.

Bošnjaci smatraju da je njihova ‘Bosna’ u kojoj nema Hrvata i Srba ili da u njoj budu Hrvati poput Lijanovića ili pak Srbi koji oni hoće poput Bosića. Naravno ta država ne može proći i oni će izgubiti. Sada Bošnjaci prolaze isti put arogancije kao Srbi kada su bili pod Miloševićem.

Navodno se govori da imate svakodneve ozbiljne prijetnje smrću zbog dolaska u Sarajevo?!

Naravno. Mene svaki dan obavještavaju o tome. Desetine poruka stižu gdje se prijeti na taj način. Ne trebam biti naivan i nisam ovdje da dokazujem jesam i kukavica ili sam hrabar. Nitko ne može braniti institucije koje vode sudske postupke kojima pak upravlja SDA.

Odnedavno se iz Zagreba sve glasnije čuje inicijativa oko promjene Daytonskog sporazuma, prije svega ju je istaknula predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, kako bi se popravila pozicija Hrvata.

Nema potrebe za izmjenu Daytona u tome dijelu nego da se uvaži Daytonski sporazum koji bi stvorio osnovu za dogovor tri naroda. Zna se moj stav i onda kada je to bilo manje politički pragmatično, ja sam podržavao taj stav.

Smatram da Hrvati trebaju formalizirati i teritorijalizirati svoje ambicije u okviru Federacije BiH. Moram reći kako opća politika Hrvatske u tome dijelu ne pomaže bh. Hrvatima, ističe Dodik u intervjuu za Večernji list BiH

Može se čuti inicijativa nekoliko hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu oko pripreme rezolucije o osudi referenduma i Milorada Dodika.

Hrvati i Srbi su na Balkanu u značajnoj mjeri riješili svoje probleme. Jeste to bilo na najružniji mogući način, ali su stvari riješene. Ovdje u BiH imamo preslikavanje tih odnosa. Mislim da u značajnome dijelu ni Hrvatska kao država, a ni Srbija ne razumiju tu vrstu priče i da se bave ovdašnjim pitanjima zbog vlastitog pozicioniranja u EU. Prije bilo čega bi bilo korektno da zastupnici koji pokreću te inicijative u Europskom parlamentu dođu ovdje i pogledaju realnost.

Ja ne mislim da je riješen hrvatski problem u BiH, pogotovo pozicioniranjem Hrvata u Federaciji BiH na ovaj način. Nisam mijenjao stav ni onda kada su mi nudili da imam dijalog s bošnjačkim predstavnicima na štetu Hrvata. Mi smo to mogli učiniti prije sedam, osam godina, nudi mi se i sada.

Da smo to učinili Hrvati bi mogli prosvjedovati, galamiti i za nekoliko godina bi mogli napustiti zemlju. Meni to ne treba i ja ne vodim politiku iz tog razloga. Ja smatram da je vrlo važno pozicionirati Hrvate, afirmirati njihov politički interes i imati tronožac u BiH, kaže Dodik u intervjuu za Večernji list BiH.

Očekivanja od nove Vlade RH i premijera Andreja Plenkovića za kojega svi ističu kako je bitno nova pojava…

Ne samo nova pojava, nego i nova nada da je moguće da se na potpuno novi način vodi politika kroz razgovor sa svima. Novi premijer djeluje stabilizirajuće u smislu poruka koje daje i u tome je veliko osvježenje u regionalnim politikama./VLM/HMS/

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 12:17 

Vujadin je napisao/la:
Kačamak je napisao/la:

Bijes, nemoc, frustracije. :biceovodobro

Sta kaze Senad Sjenicanin: "To je za mene eres"

Republika Srpska, Senade, glasno i jasno РЕПУБЛИКА СРПСКА. :yes

Najbolja ilustracija kako Bušnjaci vide poštovanje ustava, seru danima o tome, a onda ne priznaju ustavno ime eReSa :smijeh

Jebo debila...

Inače, Dodik nije smio da dopusti ovakvu emisiju.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 14:42 

Dodo i Čova se bome osilili.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 14:46 

Ovo je lijepo vidjeti. S Dodikom se družiti dok ga ne smaknu. Muslimani iz Trokutistana kmeče na najjače. Pogledajte samo komentare na klislamu na ovu vijest hehe.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 14:54 

Zanimljivo, nije mu smetalo kada su strane sudije Zajedno s srpskim i hrvatskim preglasali Bosnjake u slucaju statuta grada Mostara. E pa Milorade, takav je ustavni sud. Njega se mora postovati i kada ti ne ide na ruku, to jeste tebi i tvojim politickim ciljevima. Isto kao i Daytonski sporazum. A ne uzimati sto valja, a odbaciti ono sto ti ne ide u prilog.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 16:18 

Što ne ide u prilog naravno da ćemo odbaciti. Jer imamo svoj cilj i svoj plan. A to nije protektorat i tvorevina zvana BiH.
Naš cilj se polako ostvaruje, u inat onima koji bi da nestane Republika Srpska.
Svoju politiku ne gradimo na zlatnim kašikama i popisnim inženjeringom, lažnim nastojanjima ka EU.
Srpski narod je na referendumu rekao šta misli o odlukama stranih seratora i domaćih plaćenika.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 16:52 

600 komentara džamijaši na klislam nakrkali vezano uz vijest o Čoviću i Dodiku.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 17:33 

storaB je napisao/la:
Što ne ide u prilog naravno da ćemo odbaciti. Jer imamo svoj cilj i svoj plan. A to nije protektorat i tvorevina zvana BiH.
Naš cilj se polako ostvaruje, u inat onima koji bi da nestane Republika Srpska.
Svoju politiku ne gradimo na zlatnim kašikama i popisnim inženjeringom, lažnim nastojanjima ka EU.
Srpski narod je na referendumu rekao šta misli o odlukama stranih seratora i domaćih plaćenika.

Vi ste okvir za svoje politicko djelovanje izgradili na kostima i krvi.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 18:11 

Gradimo kako želimo. Imamo svoj cilj. Imamo jedinstvo. I imamo ime. Ne tražimo ga. Dovoljno.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 18:13 

Polako. Jos cemo se mi cerati...

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 18:20 

Zajebane su rakete Skandinavija - Republika Srpska - Neum.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 18:24 

A tek Bec-Bihac-Sarajevo.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2016, 18:28 

Nema takvih, Hrvate ne zanima to što vi držite. Zato je super opuštajuće biti Hrvat. Vama ostaju frustracije i pjena na usta.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8088 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 324  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: