|
|
Stranica: 23/39.
|
[ 960 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 13:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svi mi u zadnje vrijeme zračite nekom negativnom energijom. Morat ću vas poslati na tretman kod iscjelitelja dr. Dabića.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 14:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Svi mi u zadnje vrijeme zračite nekom negativnom energijom. Morat ću vas poslati na tretman kod iscjelitelja dr. Dabića. može ako je na Fijiju..meni su rekli da azurne boje odmaraju bolje nego svi Jungovi recepti.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 14:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60052 Lokacija: DAZP HQ
|
Real gone je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Svi mi u zadnje vrijeme zračite nekom negativnom energijom. Morat ću vas poslati na tretman kod iscjelitelja dr. Dabića. može ako je na Fijiju..meni su rekli da azurne boje odmaraju bolje nego svi Jungovi recepti. šta tebe konkretno privlači kod Muslimana? i općenito vasceli ženski srpski svijet?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 14:18 |
|
|
dudu je napisao/la: Real gone je napisao/la: može ako je na Fijiju..meni su rekli da azurne boje odmaraju bolje nego svi Jungovi recepti. šta tebe konkretno privlači kod Muslimana? i općenito vasceli ženski srpski svijet? auu, gde si mene našao za to pitanje. vidi se da me nisi čitao previše.. odakle ti ideja za to "vasceli ženski srpski", sem ako se ne zezaš..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 14:22 |
|
|
Real gone je napisao/la: dudu je napisao/la: šta tebe konkretno privlači kod Muslimana? i općenito vasceli ženski srpski svijet? auu, gde si mene našao za to pitanje. vidi se da me nisi čitao previše.. odakle ti ideja za to "vasceli ženski srpski", sem ako se ne zezaš.. iz iskustva. dijelim vas na katolikofile-islamofobe, islamofile-vatikanofobe, islamofobe-vatikanofobe-pravoslavnofile i liberalke.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 14:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Real gone je napisao/la: auu, gde si mene našao za to pitanje. vidi se da me nisi čitao previše.. odakle ti ideja za to "vasceli ženski srpski", sem ako se ne zezaš.. iz iskustva. dijelim vas na katolikofile-islamofobe, islamofile-vatikanofobe, islamofobe-vatikanofobe-pravoslavnofile i liberalke. tipičan dudu-izam.. aj podeli hrvatice ovom metodom..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 14:27 |
|
|
Real gone je napisao/la: dudu je napisao/la: iz iskustva. dijelim vas na katolikofile-islamofobe, islamofile-vatikanofobe, islamofobe-vatikanofobe-pravoslavnofile i liberalke.
tipičan dudu-izam.. aj podeli hrvatice ovom metodom.. konzervativke, napredne konzervativke (bilo kakav nesunećen) i liberalke.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 14:32 |
|
|
dudu je napisao/la: Real gone je napisao/la: tipičan dudu-izam.. aj podeli hrvatice ovom metodom.. konzervativke, napredne konzervativke (bilo kakav nesunećen) i liberalke. "bilo kakav nesunećen".. ček, ti to meni hoćeš da kažeš da misliš da su češće veze (ili brakovi) srpkinja sa muslimanima, nego hrvatica..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 14:33 |
|
|
Real gone je napisao/la: dudu je napisao/la: konzervativke, napredne konzervativke (bilo kakav nesunećen) i liberalke.
"bilo kakav nesunećen".. ček, ti to meni hoćeš da kažeš da misliš da su češće veze (ili brakovi) srpkinja sa muslimanima, nego hrvatica.. kakvi brakovi, to ne ide jedno s drugom kad su muslimani u pitanju. međuta...razno razna pretucanja, e to je nešto sasvim drugo.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 14:42 |
|
|
dudu je napisao/la: Real gone je napisao/la: "bilo kakav nesunećen".. ček, ti to meni hoćeš da kažeš da misliš da su češće veze (ili brakovi) srpkinja sa muslimanima, nego hrvatica.. kakvi brakovi, to ne ide jedno s drugom kad su muslimani u pitanju. međuta...razno razna pretucanja, e to je nešto sasvim drugo. pa bogami izgleda je išlo masovno u BiH pre rata.. sad ne znam.. kažem ti, nisam kompetentna, u Vojvodini, gde sam rodjena, muslimana ima u promilima..u Beogradu isto teško naidješ..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 14:59 |
|
|
Real gone je napisao/la: dudu je napisao/la: kakvi brakovi, to ne ide jedno s drugom kad su muslimani u pitanju. međuta...razno razna pretucanja, e to je nešto sasvim drugo.
pa bogami izgleda je išlo masovno u BiH pre rata.. sad ne znam.. kažem ti, nisam kompetentna, u Vojvodini, gde sam rodjena, muslimana ima u promilima..u Beogradu isto teško naidješ.. nema danas toga, u promilima.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 00:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 02:32 |
|
|
Ne znam jeste li ovaj video postali, ali evo vam, "koljite" se i dalje
|
|
Vrh |
|
|
Pete_US
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 04:10 |
|
|
Real gone je napisao/la: dudu je napisao/la: konzervativke, napredne konzervativke (bilo kakav nesunećen) i liberalke.
"bilo kakav nesunećen".. ček, ti to meni hoćeš da kažeš da misliš da su češće veze (ili brakovi) srpkinja sa muslimanima, nego hrvatica.. A propos "nesunecen", znaci li to da bi te napredne konzervativke (a one prave tim prije) odbile Brada Pitta i Georgea Clooneya? Naravno ne znam sigurno za tva dva gospodina, ali sva je prilika da su i oni obrezani, jer je to valjda i 99% Amera. To im rade prakticno po rodjenju, osim ako se roditelji ne usprotive. Argument je da je to zbog higijene, mada neki misle da je to stanovita utjecajna grupa isposlovala malo i radi toga da njeni pripadnici ne bi upadali u oci u svlacionicama i pod tusevima u sportskim objektima. Ovako upadaju u oci Europljani, sto sam ja na svoje iznenadjenje prvi puta iskusio jos prije nekih 20 godina a onda se na to polako i navikao
_________________ Dum spiro spero.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 11:58 |
|
|
На "кобној привлачности" ( ) Срба и муслиманаца или тачније муслиманаца који је осјећају према Србима заснива се читава платформа постојања "Националног Конгреса РБиХ", некаквог удружења из дијаспоре које окупља све оне који Тихића, Силајџића, Лагумџију, реиса Церића... зову Србалијама, односно српским агентима који раде у корист Велике Србије Зову их још и "менталним Србима" јер по њима, све што раде, раде у корист Срба Сваког мјесеца издају свој "Гласник" у којем се с великом жестином обраћају тим Србалијама http://republikabih.net/index.htmlЕво само једног од блажих примјера прозивке тих српских агената дубоко увучених у редове муслиманаца, како их они називају ____________________________________ Na „kobnoj privlačnosti“ ( ) Srba i muslimanaca ili tačnije muslimanaca koji je osjećaju prema Srbima zasniva se čitava platforma postojanja „Nacionalnog Kongresa RBiH“, nekakvog udruženja iz dijaspore koje okuplja sve one koji Tihića, Silajdžića, Lagumdžiju, reisa Cerića... zovu Srbalijama, odnosno srpskim agentima koji rade u korist Velike Srbije Zovu ih još i „mentalnim Srbima“ jer po njima, sve što rade, rade u korist Srba Svakog mjeseca izdaju svoj „Glasnik“ u kojem se s velikom žestinom obraćaju tim Srbalijama http://republikabih.net/index.htmlEvo samo jednog od blažih primjera prozivke tih srpskih agenata duboko uvučenih u redove muslimanaca, kako ih oni nazivaju POSRBICE GLUME Muslimani
Nedavno, kada se moglo desiti da se u Republici Srbiji formiraju dvije Islamske zajednice, Cerić, kako prenosi ¨Avaz¨, hitno putuje u Beograd da savjetuje vlasti Republike Srbije, da je od koristi za državu Republiku Srbiju da ima samo jednu Islamsku organizaciju, jer Islamska organizacija je uvijek bila u službi države, čitaj velike Srbije. Sjetimo se one Alijine kako je u interesu muslimana da se očuva Jugoslavija (čitaj velika Srbija), jer samo tako svi muslimani mogu živjeti u jednoj državi. Po Aliji, Ceriću i Silajdžiću, važnije je da muslimani žive zajedno u Velikoj Srbiji, nego da žive kao slobodni ljudi u državama gdje položaj građanina nije određen vjerom niti etničkom pripadnošću. Čudan je to Islamski fundamentalizam kojeg nam gradi Islamska zajednica BiH, Reis Cerić i vođa muslimanske falange Haris Silajdžić.
Neko će reći, pa šta je sljedeće što Cerić ima na umu. U Islamskoj zajednici su u punom toku pripreme za ¨tradicionalno¨ odavanje počasti i učenje dova turskim šehidima u Krajini koji su poginuli u bitkama za okupaciju Bosne i koji su ubili njenog posljednjeg kralja. Mi te igre zovemo ¨Posrbice glume Muslimani.¨ Cilj igara je da se pokaže ¨celom svetu da u Bosni i Hercegovini još uvek ima Srpske zemlje pod Turskom okupacijom koju treba osloboditi¨, kao što je Mladić ¨oslobodio od Turaka i jahija, Srebrenicu¨. Igre se održavaju pod pokroviteljstvom Reisa Cerića i Islamske zajednice BiH u isto vrijeme kada i obilježavanje godišnjice genocida u Srebrenici. Kakva slučajnost !!!
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 13:00 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: POSRBICE GLUME Muslimani
Nedavno, kada se moglo desiti da se u Republici Srbiji formiraju dvije Islamske zajednice, Cerić, kako prenosi ¨Avaz¨, hitno putuje u Beograd da savjetuje vlasti Republike Srbije, da je od koristi za državu Republiku Srbiju da ima samo jednu Islamsku organizaciju, jer Islamska organizacija je uvijek bila u službi države, čitaj velike Srbije. Sjetimo se one Alijine kako je u interesu muslimana da se očuva Jugoslavija (čitaj velika Srbija), jer samo tako svi muslimani mogu živjeti u jednoj državi. Po Aliji, Ceriću i Silajdžiću, važnije je da muslimani žive zajedno u Velikoj Srbiji, nego da žive kao slobodni ljudi u državama gdje položaj građanina nije određen vjerom niti etničkom pripadnošću. Čudan je to Islamski fundamentalizam kojeg nam gradi Islamska zajednica BiH, Reis Cerić i vođa muslimanske falange Haris Silajdžić.
Neko će reći, pa šta je sljedeće što Cerić ima na umu. U Islamskoj zajednici su u punom toku pripreme za ¨tradicionalno¨ odavanje počasti i učenje dova turskim šehidima u Krajini koji su poginuli u bitkama za okupaciju Bosne i koji su ubili njenog posljednjeg kralja. Mi te igre zovemo ¨Posrbice glume Muslimani.¨ Cilj igara je da se pokaže ¨celom svetu da u Bosni i Hercegovini još uvek ima Srpske zemlje pod Turskom okupacijom koju treba osloboditi¨, kao što je Mladić ¨oslobodio od Turaka i jahija, Srebrenicu¨. Igre se održavaju pod pokroviteljstvom Reisa Cerića i Islamske zajednice BiH u isto vrijeme kada i obilježavanje godišnjice genocida u Srebrenici. Kakva slučajnost !!! Sad bar znamo čiji je @Irma pripadnik. Koordinira šveCkom podružnicom ovog veselog skupa.. @Pete_US, prvo daj dokaze za Pitta i Clooneya, ovo je argumentativno pričalište
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 13:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 17:07 |
|
|
evo vam još jedan, ali polako, jedan po jedan...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 17:14 |
|
|
Исту ту слику сам и ја мислио поставити, али нисам из обзира према домаћинима форума. Слика је више него добра као порука свим онима који још гаје наде о cviećarstvu _____________ Istu tu sliku sam i ja mislio postaviti, ali nisam iz obzira prema domaćinima foruma. Slika je više nego dobra kao poruka svim onima koji još gaje nade o cviećarstvu
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 17:17 |
|
|
Ilirka je napisao/la: evo vam još jedan, ali polako, jedan po jedan... Ne kontaš lutko, samo ti je to na umu. Pričamo kako se "cviet našega pučanstva" po riječima onoga porijeklom sa velebitskog Krivog Puta, vrlo brzo pretvorio u kaktus ili biljku mesožderku. Transformacija nema šta.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 17:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zar vam Dabić nije rek'o da su Muslimani u BiH Srbi prekjučer, srboubojice i cvjećari...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 17:46 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zar vam Dabić nije rek'o da su Muslimani u BiH Srbi prekjučer, srboubojice i cvjećari... Наравно да је рекао, зато смо од њих и направили један лагани диштанц Ето их вама па их заливајте и даље _________________________ Naravno da je rekao, zato smo od njih i napravili jedan lagani dištanc Eto ih vama pa ih zalivajte i dalje
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 19:38 |
|
|
Да су Србобалије проваљене или "проваљене" (не улазим у то ) и од других муслиманаца а не само ових из поменутог "Конгреса", свједочи и овај пост са једног муслиманског форума ______________________________ Da su Srbobalije provaljene ili „provaljene“ (ne ulazim u to ) i od drugih muslimanaca a ne samo ovih iz pomenutog „Kongresa“, svjedoči i ovaj post sa jednog muslimanskog foruma
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 19:59 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Srbi prestali bit najveći cvjećari, ajde Muslimani ali nas "Dinaroide" ste smatrali Srbima. Kako ste počeli još će mi bit čast ući u to elitno društvo kako je teško.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 27 vel 2010, 20:28 |
|
|
Citat: Srbi prestali bit najveći cvjećari, ajde Muslimani ali nas "Dinaroide" ste smatrali Srbima.
Kako ste počeli još će mi bit čast ući u to elitno društvo kako je teško. ciao господине Јунузе Иначе, противници Србобалија оштро осуђују сваку изјаву реиса Церића у којој спомиње Турску као њихову мајку итд. јер знају да такве изјаве највише иду Србима у прилог јер Срби једноставно не желе живити у држави са онима који сматрају да им је Турска мати. Они су то схватили и врло паметно од њих а уједно и врло непаметно од реиса Церића осим у случају да је он стварно Србобалија који ради у српском интересу а они су убјеђени баш у ту солуцију Оштро су осудили реиса Церића кад се овај састао са својим шефом Додиком (по њима ) јер се госн ефендија Церић сликао како они кажу, под четничком кокардом ___________________________ Inače, protivnici Srbobalija oštro osuđuju svaku izjavu reisa Cerića u kojoj spominje Tursku kao njihovu majku itd. jer znaju da takve izjave najviše idu Srbima u prilog jer Srbi jednostavno ne žele živiti u državi sa onima koji smatraju da im je Turska mati. Oni su to shvatili i vrlo pametno od njih a ujedno i vrlo nepametno od reisa Cerića osim u slučaju da je on stvarno Srbobalija koji radi u srpskom interesu a oni su ubjeđeni baš u tu soluciju Oštro su osudili reisa Cerića kad se ovaj sastao sa svojim šefom Dodikom (po njima ) jer se gosn efendija Cerić slikao kako oni kažu, pod četničkom kokardom
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|