|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 05 tra 2021, 23:42 |
|
|
Znate vi dobro što mi želimo, da nam se skinete s vrata. Potpisali ste Dayton i imate to poštovat, nepoštovanje mirovnog dogovora je raspad države.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 05 tra 2021, 23:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39347 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zamislite da Talijani i Nijemci danas tvrde da im je pariški mirovni sporazum nametnut van parlamentarnih procedura. Zamislite na šta bi ličila Europa da se svi ponašaju kao bosanski Muslimani, samo još jedan dokaz da ne pripadaju Europi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 05 tra 2021, 23:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23984 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Lars Dietrich je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ja sam se onog i Silajdžića i bojao. Premazan lik. Ove sada strukture su im srećom jako loše. Imali su jaku i bezrezervnu podršku Međunarodne zajednice 25 godina i mi mnoštvo nepovoljnih okolnosti i skoro bezizlaznu situaciju. Bakir je kratkih dometa, Nermin Nikšić im je loš i nekarizmatičan, Lagumdžija je bio pohlepan i realno ne prevelikih kognitivnih sposobnosti. Možda Tihić je imao strateška promišljanja i jače kognitivne sposobnosti, ali je bio totalno nekarizmatičan, što je političaru teški balast. U uvjetima 2005. do 2010. , kada je očito da mi demografski curimo više od ostalih, bez ikakve podrške igdje ( ni u Hrvatskoj skoro nikakve), poslije Barryijevih amandmana jako politički oslabljeni i na unutarnjem planu prave Muslimani početničku grešku. Umjesto da budu strpljivi i ne čačkaju mečku, kao što bi svi europski zreli narodi uradili, oni idu đonom s Komšićem, šibicarenjima s Domom naroda, lažnim predstavljanjima da zauzimaju hrvatske kvote... Nema izbora. Prevlast HDZ BiH u Federaciji i suradnja sa Srbima iznuđuje naše poteze. Nemamo vremena da čekamo. Bolje da se izdešava što se ima izdešavati dok nas još ima 1,3 milijuna, nego kad opadnemo u broju. Niti postoji nada da će čekanje nešto donijeti. Bolje je ovako otvorenih karata i do kraja pa što bude. Veliko je zlo takija i šuplja. Eto Čović takija, pa vi ništa nemate od toga sem njegovo političko preživljavanje. Samo otvoreno, ovo hoću, ovo neću i vozdra. Nema zajednicke platforme za pregovore. Ja ovaj post smatram totalno promasenim i totalno da si obrnuo teze. Vjerojatno iz razloga sto su pocetne postavke u glavi ili kod mene ili kod tebe na pogresnim osnovama. Ovo je drzava zajednica naroda i vi ste jedan od tri stupa, a ne temeljni stuo. Suradnja sa Srbima je nastala nakon vase majorizacije, a ne obrnuto. Hrvati ne takijaju nego obrnuto. Dosta jasno izrazavamo stavove, dok muslimanska politika to je tek zadnje 2-3 godine pocela raditi.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 05 tra 2021, 23:48 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Željko Komšić je jasna politička poruka svima onima u malobrojnom hrvatskom katoličkom korpusu u BiH da Bošnjaci ne žele konsocijaciju i sustav koji im je u ratu nametnut van demokratskih uzusa i procedura po nekim vojnim bazama i sumnjivim pregovorima van parlamentarnog okvira. Jasno je da BH Hrvati zapravo žele da budu zasebna politička jedinica sa pozicijom prevlasti nad Bošnjacima sve do raspada BiH, i da konsocijaciju koriste za blokade da bi Bošnjaci odustali od BiH.
I malobrojni BH Hrvati kao i Srbi u suštini ne žele BiH, a ovo o čemu pričamo su samo instrumenti. Kako netko misli "natjerati" Bošnjake da sudjeluju u nečemu u čemu ne žele sudjelovati? Malobrojni Hrvati + malobrojni Srbi je sasvim dovoljno brojni.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 05 tra 2021, 23:49 |
|
|
weasel je napisao/la: Znate vi dobro što mi želimo, da nam se skinete s vrata. Potpisali ste Dayton i imate to poštovat, nepoštovanje mirovnog dogovora je raspad države. Nepoštivanje mirovnog dogovora je rat. Ne zove se bezveze mirovni sporazum.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
MasterMind
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 00:06 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Željko Komšić je jasna politička poruka svima onima u malobrojnom hrvatskom katoličkom korpusu u BiH da Bošnjaci ne žele konsocijaciju i sustav koji im je u ratu nametnut van demokratskih uzusa i procedura po nekim vojnim bazama i sumnjivim pregovorima van parlamentarnog okvira. Jasno je da BH Hrvati zapravo žele da budu zasebna politička jedinica sa pozicijom prevlasti nad Bošnjacima sve do raspada BiH, i da konsocijaciju koriste za blokade da bi Bošnjaci odustali od BiH.
I malobrojni BH Hrvati kao i Srbi u suštini ne žele BiH, a ovo o čemu pričamo su samo instrumenti. Kako netko misli "natjerati" Bošnjake da sudjeluju u nečemu u čemu ne žele sudjelovati? Žena kada se udaje, unosi miraz u brak i kuću u koji ulazi. Kada je nezadovoljna, isti taj miraz odnosi sa sobom, no i ne nosi ništa više iz te kuće. Bar bi ti to kao musliman trebao znati kako funkcionira. Vi ste unijeli svoj miraz od 23% kroz Washingtonski i Daytonski brak, te slobodno ga iznesite i noga u guzicu, no ne uzimate ništa više. Ponosite se Komšićem i njegovim izborom koji je najveća politička ubleha ovih prostora. Stalno pričate o nekoj građanštini i birate čovjeka koji okreće mitraljez prema Mostaru, a ponosi se što nikada nije bio u Širokom. Ne bi ga znao ni na karti pokazati. Da ste sve to malo pametnije odigrali, možda bi vam i priznao ove izborne mahinacije što izvodite i stao na vašu stranu. Tako da idite u pi.cku materinu s tom pričom o građanskoj državi jer s ovim nećete nigdje dugoročno stići nego samo u goru situaciju po vas. No, ti ćeš već sutra promijeniti svoj identitet i mišljenje na ovom forumu, tako da ne vrijedi trošiti mnogo riječi na tebe.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 00:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Znate vi dobro što mi želimo, da nam se skinete s vrata. Potpisali ste Dayton i imate to poštovat, nepoštovanje mirovnog dogovora je raspad države. Nepoštivanje mirovnog dogovora je rat. Ne zove se bezveze mirovni sporazum. Morate oružano da ojačate.Morate naći način.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 00:21 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1735 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
elit star je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nepoštivanje mirovnog dogovora je rat. Ne zove se bezveze mirovni sporazum.
Morate oružano da ojačate.Morate naći način. Neće biti nikakvog rata 99% jer Muslimani nemaju vojno-organizacijske sposobnosti, niti političku potporu izvana, niti ekonomsku snagu za bilo kakva napadačka vojna djelovanja. I oni to znaju i mi to znamo. Ide se na njihovo političko i ekonomsko iscrpljivanje (soft power). To je duga utakmica u kojoj oni gube kako god okreneš. Nama izrazito odgovara njihovo bahaćenje jer svakim danom naš je stisak sve jači, a njihove su opcije sve manje te pucaju u svakom pogledu.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 04:02 |
|
|
Ja sam za čiste odnose Hrvata katolika i Bošnjaka muslimana. Da se otvoreno govori i da se svi izjasne i jasno vele što žele. To će kao rezultat moguće imati i razdvajanje na 2 entiteta ili neko slično rješenje. Da jednom raščistimo otvorena pitanja. To je bolje nego da živimo politički konflikt koji ne prestaje. Čist račun, duga ljubav. Ako to nije pošteno, što je?
To što bi neki da parazitiraju na postojećem sustavu, nije moj problem. Naviklo na sinekure. Nisam niti protiv jednih, niti protiv drugih, i samo želim da završimo prijepore. Daljim komplikacijama preko izbornog zakona to nećemo uspjeti.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 08:06 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Ja sam za čiste odnose Hrvata katolika i Bošnjaka muslimana. Da se otvoreno govori i da se svi izjasne i jasno vele što žele. To će kao rezultat moguće imati i razdvajanje na 2 entiteta ili neko slično rješenje. Da jednom raščistimo otvorena pitanja. To je bolje nego da živimo politički konflikt koji ne prestaje. Čist račun, duga ljubav. Ako to nije pošteno, što je?
To što bi neki da parazitiraju na postojećem sustavu, nije moj problem. Naviklo na sinekure. Nisam niti protiv jednih, niti protiv drugih, i samo želim da završimo prijepore. Daljim komplikacijama preko izbornog zakona to nećemo uspjeti. to kažeš ti, ali to ne govori vaša kompletna politička scena. Ali ovdje nije pitanje našeg neslaganja. Neslaganje je jedna stvar, a drugo su potpisanai sporazumi Ja shvaćam da ti možda ne pripadaš eurospkoj civilizaciji, ali zbog geografije i za tebe važi ona pacta sunt servanda. Ono što mi tražimo je poštivanje potpisanog i dogovorenog i oko toge se nemamo što ne slagati. Ako se vi ne mislite držati potpisanog i dogovorenog, onda ne moramo ni mi. A to onda ne znači više da tražimo izborni zakon (jer to nam ustav jamči i oko toga ne može biti rasprave), već onda idemo ne čak ni na treći entitet, već na raspad BIH. To je onda neslaganje. izborni zakon nije neslaganje, to je provođenje potpisanog. Ovo sada nije neslaganje, ovo je vaše odbijanje da poštujete dogovore, jer pripadata sekti u kojoj je laganje lajtmotiv. A opet to nećete javno reći, nećete se javno povući iz dejtonskog ili washingtonskog sporazuma, već do podne ste za, popodne protiv, muljate, lažete, varate, zadnji ciganluk vam nije ravan.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 09:19 |
|
|
divizija je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Ja sam za čiste odnose Hrvata katolika i Bošnjaka muslimana. Da se otvoreno govori i da se svi izjasne i jasno vele što žele. To će kao rezultat moguće imati i razdvajanje na 2 entiteta ili neko slično rješenje. Da jednom raščistimo otvorena pitanja. To je bolje nego da živimo politički konflikt koji ne prestaje. Čist račun, duga ljubav. Ako to nije pošteno, što je?
To što bi neki da parazitiraju na postojećem sustavu, nije moj problem. Naviklo na sinekure. Nisam niti protiv jednih, niti protiv drugih, i samo želim da završimo prijepore. Daljim komplikacijama preko izbornog zakona to nećemo uspjeti. to kažeš ti, ali to ne govori vaša kompletna politička scena. Ali ovdje nije pitanje našeg neslaganja. Neslaganje je jedna stvar, a drugo su potpisanai sporazumi Ja shvaćam da ti možda ne pripadaš eurospkoj civilizaciji, ali zbog geografije i za tebe važi ona pacta sunt servanda. Ono što mi tražimo je poštivanje potpisanog i dogovorenog i oko toge se nemamo što ne slagati. Ako se vi ne mislite držati potpisanog i dogovorenog, onda ne moramo ni mi. A to onda ne znači više da tražimo izborni zakon (jer to nam ustav jamči i oko toga ne može biti rasprave), već onda idemo ne čak ni na treći entitet, već na raspad BIH. To je onda neslaganje. izborni zakon nije neslaganje, to je provođenje potpisanog. Ovo sada nije neslaganje, ovo je vaše odbijanje da poštujete dogovore, jer pripadata sekti u kojoj je laganje lajtmotiv. A opet to nećete javno reći, nećete se javno povući iz dejtonskog ili washingtonskog sporazuma, već do podne ste za, popodne protiv, muljate, lažete, varate, zadnji ciganluk vam nije ravan. Možda ne govori, ali radi. Krajnje je vrijeme da raskinemo našu prisilnu političku zajednicu koja to nije, i sada je izvanredna prilika. Druga je stvar što se HDZ naučio da vlada u federaciji, pa je sada muka kako razvrgnuti zajednicu i vratiti se tamo gdje im je i mjesto kao regionalnoj političkoj organizaciji. Pripadam ja europskoj civilizaciji, i više nego većina vas, ali nisam pristalica da se poštuju dogovori sklopljeni pod prisilom. Pravno su važeći samo dogovori koji su nastali dragovoljno i bez prisile. U našem slučaju nije došlo do društvenog konsenzusa i ustav nije izglasan u parlamentu kao rezultat šire društvene diskusije, već je Mate Granić 1994 u Washingtonu držao političku sačmaricu uperenu na Izetbegovića i prisilio ga da potpiše Federaciju i Županije. Znaš li što je to "shotgun wedding"? To je bila prisila, i takvi ugovori, su nevažeći. Pored toga što je ugovor nepovoljan i štetan za našu stranu, i gazi sve i jedan demokratski princip. Pa nismo mi seljaci sa brda kojima trebaju čobani, već zajednica politički mislećih ljudi. BH Hrvati su mala, ali ipak slobodna politička zajednica u BiH, pa neka oni sami izaberu svoj put, a ako imaju snagu, neka se i odcijepe od BiH. Vi treba da otvoreno vodite politiku kakva vam odgovara, i da pokažete političku hrabrost i osobnu čestitost. To je moja preporuka i Bošnjacima i Hrvatima. Od istine se može početi i nešto napraviti, a od takije nema ništa. Ako možemo zajedno na bazi demokratskih odnosa, možemo, ako ne možemo, da vidimo kako ćemo se razići u miru odn. napraviti odvojene sustave u skladu sa vlastitom političkom snagom i značajem. Nije imperativ da budemo skupa, ako ne možemo skupa. Možemo biti formalno u jednoj zemlji, a da jedni drugima ne smetamo. Čist račun, duga ljubav.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 09:39 |
|
|
Nemam ništa protiv. Problem je samo što se Lars ništa ne pita, a onaj tko se pita, Bakir, govori suprotno.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 10:06 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Pa nismo mi seljaci sa brda kojima trebaju čobani, već zajednica politički mislećih ljudi.
Ko? Vi?! Šta je tebi Mujo? Jedino o čemu vi mislite je sat i vrijeme za molitvu. Vi ste prije svega vjernici pa onda ljudi, pola mozga na zemlji a pola kod alaha. 99% Muslimana veze nema politikom i mišljenjem o istoj. Tih preostalih 1% što nešto kao politički razmišlja sve znamo. Bukvalno 10.000 Muslimana koji se motaju po drustvenim mrezama i TV emisijama.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 10:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Pa nismo mi seljaci sa brda kojima trebaju čobani, već zajednica politički mislećih ljudi.
Ko? Vi?! Šta je tebi Mujo? Jedino o čemu vi mislite je sat i vrijeme za molitvu. Vi ste prije svega vjernici pa onda ljudi, pola mozga na zemlji a pola kod alaha. 99% Muslimana veze nema politikom i mišljenjem o istoj. Tih preostalih 1% što nešto kao politički razmišlja sve znamo. Bukvalno 10.000 Muslimana koji se motaju po drustvenim mrezama i TV emisijama. Ti nisi normalan čovjek.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 10:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nemam ništa protiv. Problem je samo što se Lars ništa ne pita, a onaj tko se pita, Bakir, govori suprotno. Mislim da i on traži izlaza. I mislim da dođe stani-pani, da HDZ ne bi pristao na vašu autonomiju HZHB tipa, ako ništa zbog kontrole nad financijskim sustavom BiH. Nismo nikada o svemu javno razgovarali, jer kod vas nema političke javnosti. Previše ste mali i provincijalni, a HDZ i to što ima drži zauzdano na kratkom povodcu. To komplicira stvari i traženje alternativnih rješenja. Opasna i štetna situacija za sve.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 10:55 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ko? Vi?! Šta je tebi Mujo? Jedino o čemu vi mislite je sat i vrijeme za molitvu. Vi ste prije svega vjernici pa onda ljudi, pola mozga na zemlji a pola kod alaha. 99% Muslimana veze nema politikom i mišljenjem o istoj. Tih preostalih 1% što nešto kao politički razmišlja sve znamo. Bukvalno 10.000 Muslimana koji se motaju po drustvenim mrezama i TV emisijama.
Ti nisi normalan čovjek. E jebi ga nemoj se stiditi to je tvoj narod Muslimanski muškarci u elementuMuslimanske žene u elementu
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 10:59 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nemam ništa protiv. Problem je samo što se Lars ništa ne pita, a onaj tko se pita, Bakir, govori suprotno. Mislim da i on traži izlaza. I mislim da dođe stani-pani, da HDZ ne bi pristao na vašu autonomiju HZHB tipa, ako ništa zbog kontrole nad financijskim sustavom BiH. Nismo nikada o svemu javno razgovarali, jer kod vas nema političke javnosti. Previše ste mali i provincijalni, a HDZ i to što ima drži zauzdano na kratkom povodcu. To komplicira stvari i traženje alternativnih rješenja. Opasna i štetna situacija za sve. Da je HDZ-u samo do sinekura Bakir bi dao Kapsule s markama i oni bi bili sretni, ali ipak nije samo do toga već je i do potpisane podjele vlasit od pola pola u Washingtonu. Bakir prvi prijeti kako više neće biti Herceg Bosni i tako dalje, on kao da je zaboravio kako je više od pola teritorija Federacije dao HVO. ALi podsjetit ćemo mi njega prvom prilikom...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 11:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Ti nisi normalan čovjek.
E jebi ga nemoj se stiditi to je tvoj narod Muslimanski muškarci u elementuMuslimanske žene u elementu20% Bošnjaka je član Islamske zajednice, dodaj još nekoliko posto u raznim muslimanskim sektama. I to bi otprilike bilo to, i nije se promijenilo zadnjih 50 godina, sem što se javno prakticira. Ti si nisi normalan čovjek i kod tebe argumenti ne pale.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 11:18 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: 20% Bošnjaka je član Islamske zajednice, dodaj još nekoliko posto u raznim muslimanskim sektama. I to bi otprilike bilo to, i nije se promijenilo zadnjih 50 godina, sem što se javno prakticira. Ti si nisi normalan čovjek i kod tebe argumenti ne pale. Može link za tih 20%? Daj argumente kad se već pozivaš na njih. Meni su moje oči dovoljan argument. Čim pređem granicu RS, SVI ljudi od Donjeg Vakufa do Mostara su ovakvi ko sa slika. Medijski eksponirani GraDŽani se možda mogu naći u Sarajevu i Tuzli, a i oni glume, ko i ti što glumiš i takijaš. Da nema Srba i Hrvata svi bi vi klanjali po livadama i zamotavali se u čaršafe.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 11:23 |
|
|
weasel je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Mislim da i on traži izlaza. I mislim da dođe stani-pani, da HDZ ne bi pristao na vašu autonomiju HZHB tipa, ako ništa zbog kontrole nad financijskim sustavom BiH. Nismo nikada o svemu javno razgovarali, jer kod vas nema političke javnosti. Previše ste mali i provincijalni, a HDZ i to što ima drži zauzdano na kratkom povodcu. To komplicira stvari i traženje alternativnih rješenja. Opasna i štetna situacija za sve.
Da je HDZ-u samo do sinekura Bakir bi dao Kapsule s markama i oni bi bili sretni, ali ipak nije samo do toga već je i do potpisane podjele vlasit od pola pola u Washingtonu. Bakir prvi prijeti kako više neće biti Herceg Bosni i tako dalje, on kao da je zaboravio kako je više od pola teritorija Federacije dao HVO. ALi podsjetit ćemo mi njega prvom prilikom... To da je teritorijalno pola Federacije hrvatsko, to nije nitko sporio, ali ne glasa drveće i kvadratni kilometri. U svijetu politike BH Hrvati su 20% Federacije i nemate više ozbiljnijeg Bošnjaka koji će pristati na "dogovor" pola-pola raspodjela vlasti ili DN koji se miješa u sve i svašta ili pak da formiranje vlade koja zastupa 80% stanovništva da ovisi od manjinskog HDZ. To zaboravite. Štetni i nedragovoljni "dogovor" Granić-Izetbegović nas ni na koji pravni ili moralni način ne obvazuje, jer se radi o nedragovoljnom i štetnom ugovoru po nas koji nije uključio strane odn. ljude kojih se tiče. Uostalom njega su Berry-jevi amandmani stavili vam snage i već su pravljeni presedani koji će postati trajna pravna praksa. U naše ime nitko ne može sklapati takve "ugovore" i oni su ništavni za nas. Potpuno se uzaludno upinjete i jako mi je žao što zbog takije prema strancima nema nitko da vam to razloži na pravi način sa naše strane. Izetbegović je počeo, ali ne smije zbog stranaca ovako otvoreno kako ti ja velim. U suštini je to i to je crvena crta. Nemate s kime više da ostvarujete svoje nerealne megalomanske ambcije dominacije više. Vladajte nad sobom, neka HNS preraste u HZHB, sa kapacitetom od 20% u Federaciji i to vam je plafon svih plafona real politički.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 11:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59878 Lokacija: DAZP HQ
|
novovrijeme je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: 20% Bošnjaka je član Islamske zajednice, dodaj još nekoliko posto u raznim muslimanskim sektama. I to bi otprilike bilo to, i nije se promijenilo zadnjih 50 godina, sem što se javno prakticira. Ti si nisi normalan čovjek i kod tebe argumenti ne pale. Može link za tih 20%? Daj argumente kad se već pozivaš na njih. Meni su moje oči dovoljan argument. Čim pređem granicu RS, SVI ljudi od Donjeg Vakufa do Mostara su ovakvi ko sa slika. Medijski eksponirani GraDŽani se možda mogu naći u Sarajevu i Tuzli, a i oni glume, ko i ti što glumiš i takijaš. Da nema Srba i Hrvata svi bi vi klanjali po livadama i zamotavali se u čaršafe. Donji Vakuf je najgori, on je baš ono kulturološki šok, cijeli taj potez južno od Jajca pa do Bugojna.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 11:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: 20% Bošnjaka je član Islamske zajednice, dodaj još nekoliko posto u raznim muslimanskim sektama. I to bi otprilike bilo to, i nije se promijenilo zadnjih 50 godina, sem što se javno prakticira. Ti si nisi normalan čovjek i kod tebe argumenti ne pale. Može link za tih 20%? Daj argumente kad se već pozivaš na njih. Meni su moje oči dovoljan argument. Čim pređem granicu RS, SVI ljudi od Donjeg Vakufa do Mostara su ovakvi ko sa slika. Medijski eksponirani GraDŽani se možda mogu naći u Sarajevu i Tuzli, a i oni glume, ko i ti što glumiš i takijaš. Da nema Srba i Hrvata svi bi vi klanjali po livadama i zamotavali se u čaršafe. Pitaj Islamsku Zajednicu, ja sam čuo u jednom govoru Reisa da imaju članstvo od 20% populacije. Da je većina, još deset tisuća džamija bi im bilo malo. Uostalom usporedi kapacitet džamija i broj stanovnika pa ćeš lako doći do 20%. Kod muslimana je obveza molitve u džamiji za muške glave i broj džamija se prilagođava broju vjernika, a on je otprilike jedna petina. Ako pak misliš da će netko obući crninu, staviti križ oko vrata i klati krmka pred kućom da bi tebi bio "Europljanin" onda si se zajebo. Drugo sam ja i slični meni, ja se ne stidim od koga sam otpao i nisam nikad glumio muslimana, jer mi to ne pristoji, a drugo je prosječan Bošnjo.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 11:28 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Nemate s kime više da ostvarujete svoje nerealne megalomanske ambcije dominacije više.
Imaju sa nama. I tek smo počeli. Da vidim kako ćete se politički izboriti protiv Srba i Hrvata kad se MZ skloni sa strane. A ako (opet) zajebete MZ (iako ste pred njima potpisali sporazum o legitimnom predstavljanju) zapamtite da će se skloniti i prepustiti vas nama.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 11:31 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Može link za tih 20%? Daj argumente kad se već pozivaš na njih.
Meni su moje oči dovoljan argument. Čim pređem granicu RS, SVI ljudi od Donjeg Vakufa do Mostara su ovakvi ko sa slika. Medijski eksponirani GraDŽani se možda mogu naći u Sarajevu i Tuzli, a i oni glume, ko i ti što glumiš i takijaš. Da nema Srba i Hrvata svi bi vi klanjali po livadama i zamotavali se u čaršafe.
Pitaj Islamsku Zajednicu, ja sam čuo u jednom govoru Reisa da imaju članstvo od 20% populacije. Da je većina, još deset tisuća džamija bi im bilo malo. Uostalom usporedi kapacitet džamija i broj stanovnika pa ćeš lako doći do 20%. Ako pak misliš da će netko obući crninu, staviti križ oko vrata i klati krmka pred kućom da bi tebi bio "Europljanin" onda si se zajebo. Drugo sam ja i slični meni, ja se ne stidim od koga sam otpao i nisam nikad glumio muslimana, jer mi to ne pristoji, a drugo je prosječan Bošnjo. Znači argument ti je: "Pitaj islamsku zajednicu" Mujo ne budali. U Banja Luci imate više džamija nego mi crkvi.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 11:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Nemate s kime više da ostvarujete svoje nerealne megalomanske ambcije dominacije više.
Imaju sa nama. I tek smo počeli. Da vidim kako ćete se politički izboriti protiv Srba i Hrvata kad se MZ skloni sa strane. A ako (opet) zajebete MZ (iako ste pred njima potpisali sporazum o legitimnom predstavljanju) zapamtite da će se skloniti i prepustiti vas nama. Vrlo jednostavno, svako u svoj politički i nacionalni prostor i odlučivanje na državnom nivou prema političkom kapacitetu. Stranci ovdje ne žive i to se njih ne tiče.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|