|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 06 tra 2021, 23:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mujo Futurama. Oni će nešto u budućnosti. Kad pronađu muda na cesti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 07 tra 2021, 06:34 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Muslimani se zalete pa zaborave šta im znače stranci. Kad odu stranci nema više N1, nema muslimanskog CIKa, VSTVa, nema muslimanskog Ustavnog suda BiH. Kad stranci odu Srbi i Hrvati sve to preuzimaju a onda će Mujo moliti da im ostavimo bar džamije i ako ikako može da hin pustimo da izađu iz BiH sa svojih 24%. Zamislite horror da tada Srbi i Hrvati kažu: "Ne može Mujo, ostajete sa nama." Palestina No.2, s tim da Muslimani nisu Palestinci i nema ih ko mrava nego šaka jada. Kad bi nešto na silu pokušali, brže bi iz Sarajeva, no u Sarajevo. Mani se iluzija o nasilju. Samo politička snaga. Dobro jutro Bistrik.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 07 tra 2021, 10:43 |
|
|
Duša me boli što nije šahovnica sa pleterom, ali poslužit će i Varta za ovu priliku. ZDS
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 07 tra 2021, 10:47 |
|
|
Mora da ove curice namjerno sudjeluju u propagandi protiv Srba, čim nisu na slici zamotane. Muslimani, breeeeeeeeeeeeeeeeee.....
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 07 tra 2021, 11:05 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Mora da ove curice namjerno sudjeluju u propagandi protiv Srba, čim nisu na slici zamotane. Muslimani, breeeeeeeeeeeeeeeeee..... Što mašete zastavama našeg prijatelja Erdogana?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 07 tra 2021, 12:28 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: 6. Travnja 1992 kad je BiH priznata, RBiH se prostirala na 45% BiH, ne benavi. Silom nas protjerali u ratu na manji teritorij. Silom ćemo se i vratiti na svoje, jok vaše ili srpsko kad dođe vrijeme. Tuđe nećemo, svoje ne damo. Tri republike mogu i biti, ali BiH ostaje dok se tri naroda drugačije ne dogovore. RBiH se nije prostorala dalje od središta Sarajeva, dokaz tomu je da vlada nije imala nikakvu kontrolu na terenu. Države realno nikada nije ni bilo, ista se raspala po etničkim linijama i samo je iz Amerikancima znanih razloga priznata ta fejk vlada u Srajevu kao jedina legalna. To sve što ste izgubili je sada nepovratno izgubljeno, znaš i ti sam da je to tako. Zemlja gdje se masovno iseljava i umire više no što se rađa, tamo nema entuzijazma za bilo kakvo ratovanje.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 07 tra 2021, 15:48 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Mora da ove curice namjerno sudjeluju u propagandi protiv Srba, čim nisu na slici zamotane. Muslimani, breeeeeeeeeeeeeeeeee..... Ali su kažiprsti podignuti u vis.Male građanke. Ova mala u crvenom nije digla prst.Au.Zlo i naopako.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 07 tra 2021, 20:14 |
|
|
Što bi im ja polomio te prstiće da ih više nikad ne bi mogli dignuti
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 07 tra 2021, 20:21 |
|
|
cicak je napisao/la: Što bi im ja polomio te prstiće da ih više nikad ne bi mogli dignuti Nisu podignuti uvis, već njime daju takt i dirigiraju. Nema veze sa politikom. Drugo, psihopato ti bi dječici lomio prste? Vidiš ja ne bih ničijoj djeci dao da se učini na žao, a takve kao ti bi dao uhititi i poslati na zatvorsku psihijatriju do kraja života. U izolaciju od normalnog svijeta. Ima vas na svakom ćošku, kuglu na lancu uz nogu, i lomi kamen prika. Pa nije ni čudo svako malo neko od vas ubio dijete na smrt kod susjeda monstrumi, ništa vam nije sveto. Normalni ljudi vole djecu i životinje i svoju i tuđu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 07 tra 2021, 20:30 |
|
|
"cicak" je tvoj Musliman samo glumi da je Srbin. Nismo mi Srbi tako bolesni.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: O’Leary: Ne postoji niti jedan slučaj u konsocijacijskim demokracijama usporediv sa Željkom Komš Postano: 07 tra 2021, 20:44 |
|
|
cicak je napisao/la: Što bi im ja polomio te prstiće da ih više nikad ne bi mogli dignuti Ovi Muslimani bi sami svojoj djeci prste lomili... Stvarno bolestan narod.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|