|
|
Stranica: 8/20.
|
[ 496 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:06 |
|
|
khm khm..kašljuc, idemo dalje, nije poskok jedini šaraf u medijskoj hobotnici..sve je ionako postalo već gnjavaža..
Baretić, Babić, Kuljiš, Dežulović, Tomić, Butković..ima toga..ih.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:07 |
|
|
Jebote čovjek se šokira jer ga je netko nazvao kretenom , diltentom jer mu je netko zaprijetio da će dobit po pički jer mu je isti digao tlak ... O jebote ono ...
PRijetio ti je batinama samo jedan forumaš. Nas nekoliko te je verbalno zaljepilo . Ni ti nisi ostao dužan.
Zašto onda tolika šokiranost i silna uvrijeđenost. I još ti na kraju pišeš o taštinama a najtaštiji si tu od svih. Toliko tašt da ti nije problem ni lagati , samo ako i laži "upiru u tvoja kola" ...
Ajde lijepo objasni ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:09 |
|
|
Otomanija dok ti sjediš u Mostaru il Zagrebu?E moj Zrikavac,imaš ti još pure pojest dok naučiš neke stvari.
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:13 |
|
|
dudu je napisao/la: zrikavac je napisao/la: imao sam i ja i očekivanja i planove s Poskokom i druge al kad vidim da to što godinama radim za kakav porofil ljudi radim poželim da im se vrati Otomanija. fala.
ako živiš u HB i sam znaš da nama nedostaje učenog svijeta, prema tome, najprije ljude treba obrazovati, podignuti na viši nivo, pa ih šopati višom politikom. ja nedavno govorim jednom ministru obrazovanja čovječe umjesto da si sretan što se uvodi državna matura u RH da više mladih svrneš u mostar ti plaćaš dolazak profesora iz RH koji će obučiti naše profesore kako sto bolje da pripreme djecu za polaganje državne mature u RH??? on veli Ja JA ja opet on veli JA. i tako smo završili razgovor. Ovo je doprinos onom gore o strategiji. Mislim da bi trebalo posebnu temu o strategiji pisati
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:14 |
|
|
lider30 je napisao/la: Što se teme tiče, mislim da odnos mora biti sa čistim računima. Ako prosječan HercegBosanac nikad ne pomisli da su indexove, nacionalove, feralove ili Kuljiševe objede o Hercegovcima stav cijele Hrvatske, onda i prosječan Hrvat iz Hrvatske neće tako loše shvatiti literarnu slobodu poskoka, da prodrma hrvatsko javno mnijenje.
Uostalom prosječan stanovnik Hrvatske ne brine brigu šta će BH Hrvat pomisliti, pa ne bi trebao ni prosječan HercegBosanac. Sve 5 , al onda čemu neko očekivanje potpore od Hrvatske i Hrvata RH od strane tih istih koji po njoj i njima pljuju ? Čemu onda ta "izdanost i uvrijeđenost" i gorčina u tekstovima , kad je to tako fino hladno i racionalno... Nećemo se sad pravit ludi ... Meni ne smeta kad zrikavac opere po Zagrebu , smeta mi to što afirmaciju HB-a gradi na udaranju po Zagrebu i RH. Tako se to ne radi. RH i Zagreb su potrebni kao prijatelj i saveznik , ili bar netko tko se neće miješati. Kao neprijatelj sigurno nisu potrebni. A on kontinuirano brani teze o tome kako su svih njih zaboli kurac , kako su prodali i izdali šta su stigli samo da dođu do pereca itd ... Uglavnom meni je to teško sranje ... Pametnije bi mu bilo da napiše 10 tekstova zašto DA treći nego da se razračunavama sa podmatanjima RH noge ... Svi se mogu kritizirati , al kritika mora biti konstruktivna i dobronamjerna ma koliko ona žestoka bila. Ali kritika mora isključivati laži da bi bila konstruktivna i dobronamjerna. That's all. Ja se toplom nadam da uredništvu poskoka nije na umu od poskoka napraviti index.hr s druge strane granice. Toliko.
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:15 |
|
|
PCM je napisao/la: Jebote čovjek se šokira jer ga je netko nazvao kretenom , diltentom jer mu je netko zaprijetio da će dobit po pički jer mu je isti digao tlak ... O jebote ono ...
PRijetio ti je batinama samo jedan forumaš. Nas nekoliko te je verbalno zaljepilo . Ni ti nisi ostao dužan.
Zašto onda tolika šokiranost i silna uvrijeđenost. I još ti na kraju pišeš o taštinama a najtaštiji si tu od svih. Toliko tašt da ti nije problem ni lagati , samo ako i laži "upiru u tvoja kola" ...
Ajde lijepo objasni ... prvo makni tu sliku čovjeka koji je prodavao moju djedovinu da bi namiriju onu tamo u RH. pa ću ti odgovoriti. Kad bude Treći veličanje Franje T Gojka Š i MAte B neće biti dopustivo. Moći ćeš eventualno veličati kralaj Tomislava. Citat: Sve 5 , al onda čemu neko očekivanje potpore od Hrvatske i Hrvata RH od strane tih istih koji po njoj i njima pljuju ? Čemu onda ta "izdanost i uvrijeđenost" i gorčina u tekstovima , kad je to tako fino hladno i racionalno...
Nećemo se sad pravit ludi ... Kakve potpore??? TI misliš da jedna RH , državica na koljenima je u stanju nekome dati potporu' Pobjeda Josipovića je svjetlo na kraju tunela. On se neće mješati i nama dovoljno. Fala. Ne treba nam potpora. Dovoljna nam, je potpora Bluke. i Beografa. Zegej pa pa. Plaćajte poreze. izujte se prije ulaska u EU. Pa pa! Što se tiče tekstova ZA Treći trenutno se sprema 15 tekstova vrhunskih pera zašto Hrvati u BIH nikada neće dobiti treći. TO će puno bolje odjeknuti. JEr se obraćamo takvima kao što ste vi. Taštim masama. Podivljalim obožavateljima svetinje Perecije! Mitskim bićima.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24668 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Kad je već otvorena ova tema, meni osobno nije jasno, zašto se u ovih deset godina niti jednom nije pobunilo hrvatsko civilno društvo protiv otvorenih napada mainstream medija na čitavu skupinu ljudi iz jedne regije? Di je bio taj HHO, nevladine udruge, neovisni intelektualci, slobodoljubivi novinari, kad su se mediji trovali mržnjom prema čitavoj regiji?
Tako da meni sada, kad netko govori generalno o Zagrebu, Hrvatskoj, Hrvatima u RH uopće ne smeta generaliziranje u lošem smislu. Dapače. Nije loše malo zatalasati tu žabokrečinu.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:23 |
|
|
Maknut sliku neću sigurno. Ne moraš mi odgovorit nitko te ne sili. Toliko o onome koji kuka kako su svi tašti , a on jadan jedini tu "gradi budućnost" unatoč svim taštinama ...
Da ti nije bilo ovog koji ti je "prodao djedovinu" pitanje je samo da li bi danas bili u federalno konfederalnoj Jugoslaviji sa Srbijom kod Ogulina (ako bi nas uopće bilo) Ili bi nas pak u sreću i oslobođenje poveli veliki ljubitelji botanike i "tića pavelića" . Ili bi pak Mesić/Manolić freestyle '94 napravio silna čuda , pa tako i za nas Hrvate BH .
Mora da je ovo zadnje ...
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:23 |
|
|
PCM je napisao/la: Jebote čovjek se šokira jer ga je netko nazvao kretenom , diltentom jer mu je netko zaprijetio da će dobit po pički jer mu je isti digao tlak ... O jebote ono ...
Ajde lijepo objasni ... Čovjek je defenitivno zarobljen u virtualnom svijetu i nije svjestan okolnosti u kojima živi i kao takav je opasan za funkciju koju obnaša, vlasnik portala dođe jedan dan na forum gdje ga se kritizira i to dovede njegov višegodišnji rad i njegove "svete " ciljeve u pitanje!Možete mislit koliko bi mu ciljevi i borba bili čvrsti da mu netko ponudi nekakvu naknadu! Mene je uz Capoa prozvao da će zbog nas i takvih kao mi odustati od borbe za interese našeg naroda, a pošto ja mislim da je to dobro i da bi ga najbolje bilo imati otvoreno na neprijateljskoj strani jer tamo i pripada, onda mislim da smo danas napravili dobru stvar za naš narod, nekulturnog lažova i štetočinu smo prebacili na drugu stranu!
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:26 |
|
|
lider30 je napisao/la: Kad je već otvorena ova tema, meni osobno nije jasno, zašto se u ovih deset godina niti jednom nije pobunilo hrvatsko civilno društvo protiv otvorenih napada mainstream medija na čitavu skupinu ljudi iz jedne regije? Di je bio taj HHO, nevladine udruge, neovisni intelektualci, slobodoljubivi novinari, kad su se mediji trovali mržnjom prema čitavoj regiji?
Tako da meni sada, kad netko govori generalno o Zagrebu, Hrvatskoj, Hrvatima u RH uopće ne smeta generaliziranje u lošem smislu. Dapače. Nije loše malo zatalasati tu žabokrečinu. dobro jutro kolumbo Nije li apsurdno da isti ovi koji meni spocitavaju obaziranje na to kako ce reagirati Zegej kad mi zamjeraju moj stav o Bobanu, kao otrgni se sta kopiras zegej priču o hrhb (inkvizitor) isti ti smatraju da ovakvi tekstovi nisu dobri jer ce lose reagirati Zegej??? pa nadalje čak elaboriraju kako Perecija nije protiv Trećeg. Moš mislit kako nije. Alooo. kome fali logike?
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24668 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
PCM je napisao/la: lider30 je napisao/la: Što se teme tiče, mislim da odnos mora biti sa čistim računima. Ako prosječan HercegBosanac nikad ne pomisli da su indexove, nacionalove, feralove ili Kuljiševe objede o Hercegovcima stav cijele Hrvatske, onda i prosječan Hrvat iz Hrvatske neće tako loše shvatiti literarnu slobodu poskoka, da prodrma hrvatsko javno mnijenje.
Uostalom prosječan stanovnik Hrvatske ne brine brigu šta će BH Hrvat pomisliti, pa ne bi trebao ni prosječan HercegBosanac. Sve 5 , al onda čemu neko očekivanje potpore od Hrvatske i Hrvata RH od strane tih istih koji po njoj i njima pljuju ?Čemu onda ta "izdanost i uvrijeđenost" i gorčina u tekstovima , kad je to tako fino hladno i racionalno... Nećemo se sad pravit ludi ... Meni ne smeta kad zrikavac opere po Zagrebu , smeta mi to što afirmaciju HB-a gradi na udaranju po Zagrebu i RH. Tako se to ne radi. RH i Zagreb su potrebni kao prijatelj i saveznik , ili bar netko tko se neće miješati. Kao neprijatelj sigurno nisu potrebni. A on kontinuirano brani teze o tome kako su svih njih zaboli kurac , kako su prodali i izdali šta su stigli samo da dođu do pereca itd ... Uglavnom meni je to teško sranje ... Pametnije bi mu bilo da napiše 10 tekstova zašto DA treći nego da se razračunavama sa podmatanjima RH noge ... Svi se mogu kritizirati , al kritika mora biti konstruktivna i dobronamjerna ma koliko ona žestoka bila. Ali kritika mora isključivati laži da bi bila konstruktivna i dobronamjerna. That's all. Ja se toplom nadam da uredništvu poskoka nije na umu od poskoka napraviti index.hr s druge strane granice. Toliko. Pa potpora je najviše radio same RH i njenih interesa. Pa zar ne voli Hrvatska, da je od Ravnog do Livna hrvatska većina? Zar nije u cilju Hrvatskoj, da u mekom trbuhu svoje države ima što više svojih sunarodnjaka? Uopće ne pomišljam, da je to radi neke velike ljubavi prema nama. Nama paše da je u zaleđu naših područja što moćnija Hrvatska, da budemo naslonjeni na svoju nacionalnu državu, Hrvatska na što više svoje granice želi Hrvate u susjednoj državi i to je tako logično. Win-win situacija. Obostrani interes. Dugoročna strateška suradnja. Nazovi to, kako hoćeš.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Evo o cemu ja pricam. Ovo je citat s smeca od "Nacionala" i clanak od digića Baretića. To je to "nase" smece, mislim da bi se njima prvenstveno trebalo pozabaviti.
"ajmeeee...pa vi ste ljudi jos gluplji nego sam mislio :) a nista, morat cete,. bojim se, umrijeti sa jalom u srcu...da vas netko ne voli samo zato sto ste iz hercegovine, a niposto zato sto ste zatucane seljacine...ja, sa druge strane, nemam nikakvih problema sa hercegovackim porjeklom jer se ne kurcim pogresnim stvarima (tko je koga branio i sl. toga mi je vise puna kapa...jer je sasvim prirodni nagon braniti se kad te netko napada...zamisli, ja sam jucer piso kad mi se pisalo!!), nego nastojim biti normalan covjek...bez silnog ponosa sto sam rodjen ovdje ili ondje, jer na kraju krajeva to nije moja zasluga niti najmanje...ali dobro, mozda ce neki novi klinci shvatiti, pa se udaljiti od tih ognjista...ne u smislu tradicije i ocuvanju iste, nego u smislu zatucanosti...naravno, vi cete sve uciniti da to sprijecite, buduci a pridajete auru svetosti posve krivim stvarima :) i da, btw, koliko god vam se to cinilo cudno, ja nisam komunist (kazem cudno, jer cim netko ne razmislja poput vas, odmah je sotonin sin)...samo su mi dozlogrdile isprazne zalopojke..kazete, vas se ne voli? pa vi gajite animozitet prema ljudima iz susjednog sela, da sire ne govorimo...i sad se cudite? istina je da smo svi nikli iz istog hrvatskog "panja"...i bas stoga bi vam trebalo biti jasno otkud animozitet u hrvatskoj prema hercegovcima :) no, kao sto rekoh, nitko od vas nije niti izbliza dovoljno dalekovidan da tako nesto sagleda, ali kad vam vec ne mogu samarcine podijelit, mogu vam porucit da vas sve skupa nataknem na svoj 'rvatski impozantni reproduktor :)"
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:27 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: PCM je napisao/la: Jebote čovjek se šokira jer ga je netko nazvao kretenom , diltentom jer mu je netko zaprijetio da će dobit po pički jer mu je isti digao tlak ... O jebote ono ...
Ajde lijepo objasni ... Čovjek je defenitivno zarobljen u virtualnom svijetu i nije svjestan okolnosti u kojima živi i kao takav je opasan za funkciju koju obnaša, vlasnik portala dođe jedan dan na forum gdje ga se kritizira i to dovede njegov višegodišnji rad i njegove "svete " ciljeve u pitanje!Možete mislit koliko bi mu ciljevi i borba bili čvrsti da mu netko ponudi nekakvu naknadu! Mene je uz Capoa prozvao da će zbog nas i takvih kao mi odustati od borbe za interese našeg naroda, a pošto ja mislim da je to dobro i da bi ga najbolje bilo imati otvoreno na neprijateljskoj strani jer tamo i pripada, onda mislim da smo danas napravili dobru stvar za naš narod, nekulturnog lažova i štetočinu smo prebacili na drugu stranu! ćestitatam! ja sam tamo i prije bio 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:30 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Kakve potpore??? TI misliš da jedna RH , državica na koljenima je u stanju nekome dati potporu' Pobjeda Josipovića je svjetlo na kraju tunela. On se neće mješati i nama dovoljno. Fala. Ne treba nam potpora. Dovoljna nam, je potpora Bluke. i Beografa. Zegej pa pa.
Plaćajte poreze. izujte se prije ulaska u EU. Pa pa!
Što se tiče tekstova ZA Treći trenutno se sprema 15 tekstova vrhunskih pera zašto Hrvati u BIH nikada neće dobiti treći.
TO će puno bolje odjeknuti. JEr se obraćamo takvima kao što ste vi. Taštim masama. Podivljalim obožavateljima svetinje Perecije! Mitskim bićima.
Evo kompletan jebeni pasus on potroši na podjebavanje i vrijeđanje , a kad se njemu reče da je kreten onda ago skače na n-tu potenciju ... super 
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:30 |
|
|
lider30 je napisao/la: PCM je napisao/la: Sve 5 , al onda čemu neko očekivanje potpore od Hrvatske i Hrvata RH od strane tih istih koji po njoj i njima pljuju ? Čemu onda ta "izdanost i uvrijeđenost" i gorčina u tekstovima , kad je to tako fino hladno i racionalno...
Nećemo se sad pravit ludi ...
Meni ne smeta kad zrikavac opere po Zagrebu , smeta mi to što afirmaciju HB-a gradi na udaranju po Zagrebu i RH. Tako se to ne radi. RH i Zagreb su potrebni kao prijatelj i saveznik , ili bar netko tko se neće miješati. Kao neprijatelj sigurno nisu potrebni. A on kontinuirano brani teze o tome kako su svih njih zaboli kurac , kako su prodali i izdali šta su stigli samo da dođu do pereca itd ... Uglavnom meni je to teško sranje ...
Pametnije bi mu bilo da napiše 10 tekstova zašto DA treći nego da se razračunavama sa podmatanjima RH noge ...
Svi se mogu kritizirati , al kritika mora biti konstruktivna i dobronamjerna ma koliko ona žestoka bila. Ali kritika mora isključivati laži da bi bila konstruktivna i dobronamjerna. That's all.
Ja se toplom nadam da uredništvu poskoka nije na umu od poskoka napraviti index.hr s druge strane granice. Toliko.
Pa potpora je najviše radio same RH i njenih interesa. Pa zar ne voli Hrvatska, da je od Ravnog do Livna hrvatska većina? Zar nije u cilju Hrvatskoj, da u mekom trbuhu svoje države ima što više svojih sunarodnjaka? Uopće ne pomišljam, da je to radi neke velike ljubavi prema nama. Nama paše da je u zaleđu naših područja što moćnija Hrvatska, da budemo naslonjeni na svoju nacionalnu državu, Hrvatska na što više svoje granice želi Hrvate u susjednoj državi i to je tako logično. Win-win situacija. Obostrani interes. Dugoročna strateška suradnja. Nazovi to, kako hoćeš. Ma Hrvatska je to voljela doko joj je valjalo. U ratu npr. Sad da se pita Hrvatiće oni bi potpisali kineski zid između BIH i RH sa rupama u zidu za ubacivanje kraš proizvoda. i sa što manjom komunikacijom sa prljavim bosancima i hercegovcima.
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:31 |
|
|
PCM je napisao/la: zrikavac je napisao/la: Kakve potpore??? TI misliš da jedna RH , državica na koljenima je u stanju nekome dati potporu' Pobjeda Josipovića je svjetlo na kraju tunela. On se neće mješati i nama dovoljno. Fala. Ne treba nam potpora. Dovoljna nam, je potpora Bluke. i Beografa. Zegej pa pa.
Plaćajte poreze. izujte se prije ulaska u EU. Pa pa!
Što se tiče tekstova ZA Treći trenutno se sprema 15 tekstova vrhunskih pera zašto Hrvati u BIH nikada neće dobiti treći.
TO će puno bolje odjeknuti. JEr se obraćamo takvima kao što ste vi. Taštim masama. Podivljalim obožavateljima svetinje Perecije! Mitskim bićima.
Evo kompletan jebeni pasus on potroši na podjebavanje i vrijeđanje , a kad se njemu reče da je kreten onda ago skače na n-tu potenciju ... super  koga sam konkretno vrijedjao ? al si se našao u tome?
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:32 |
|
|
lider30 je napisao/la: Pa potpora je najviše radio same RH i njenih interesa. Pa zar ne voli Hrvatska, da je od Ravnog do Livna hrvatska većina? Zar nije u cilju Hrvatskoj, da u mekom trbuhu svoje države ima što više svojih sunarodnjaka? Uopće ne pomišljam, da je to radi neke velike ljubavi prema nama. Nama paše da je u zaleđu naših područja što moćnija Hrvatska, da budemo naslonjeni na svoju nacionalnu državu, Hrvatska na što više svoje granice želi Hrvate u susjednoj državi i to je tako logično. Win-win situacija. Obostrani interes. Dugoročna strateška suradnja. Nazovi to, kako hoćeš. Pa daj brate ako ste s njim dobri pokušajte mu to i objasniti, razgovarajte, sugerirajte, malo se potrudite, vidite da čovjek na kopča brzo i ne gleda široko, ako ne ide licem u lice, pokušajte djelovati u okviru njegovog svijeta, preko interneta!
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:33 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Ma Hrvatska je to voljela doko joj je valjalo. U ratu npr. Sad da se pita Hrvatiće oni bi potpisali kineski zid između BIH i RH sa rupama u zidu za ubacivanje kraš proizvoda. i sa što manjom komunikacijom sa prljavim bosancima i hercegovcima.
Zato uvijek govorim, da će se Hrvatska, najviše prodrmati bojkotom hrvatskih proizvoda. Konzumirajmo domaće - slovensko. 
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:37 |
|
|
Generalno gledajući zamolio bih moderatore da zabrane na ovom forumu avatare tipa šuška. Vrane. Bobana i svijh koji su sudjelovali u političkoj agresiji na moju zemlju, na plemenitu 90-ih godina. Ako ćemo HRHB graditi na tim istim osnovama i načelima ne samo da će to ostati puki san nego i povijesna nezbiljnost. Zaboravite da ćete radikalnim putem doći do HRHB možda do ostataka ostataka iste. Ako želimo nrmalan suživot u BIH i hrvatsku federealnu jedinicu u BIH moramo ići puno mudriije od ovog. Taj vrano kojim se kiti inkvizitor nekome znači SMRT: Nemožemo mi tražiti brisanje otomanskih imena iz Sarajeva kao i Alijinog imena s ulica a mahati Tuđmanovim.
|
|
Vrh |
|
 |
unknown
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:40 |
|
|
zrikavac je napisao/la: koga sam konkretno vrijedjao ? al si se našao u tome?
Samo ti piši, izbaci generaliziranje, udari po kome udarati moraš, prozivaj HHO, prozivaj politiku, prozivaj medije prozivaj sve, osim naroda (koji snosi krivicu jer stalno šuti, nije se oglašavao na uvrede hercegovaca godinama, tako da ponekad i njih možeš) ali to si već uradio, tako da ne trebaš ponovno, znači udri po onome po kome trebaš.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:43 |
|
|
unknown je napisao/la: zrikavac je napisao/la: koga sam konkretno vrijedjao ? al si se našao u tome?
Samo ti piši, izbaci generaliziranje, udari po kome udarati moraš, prozivaj HHO, prozivaj politiku, prozivaj medije prozivaj sve, osim naroda (koji snosi krivicu jer stalno šuti, nije se oglašavao na uvrede hercegovaca godinama, tako da ponekad i njih možeš) ali to si već uradio, tako da ne trebaš ponovno, znači udri po onome po kome trebaš. Ne osim naroda, nego i narod. To često spominjem. Nisam vidio, da se ovih deset godina običan narod ustao protiv generaliziranja i zašto bi generaliziranje s druge strane trebalo biti problematično?
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:44 |
|
|
ti si momče zrikavče obična budala. Shvati to kao kompliment.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:51 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Generalno gledajući zamolio bih moderatore da zabrane na ovom forumu avatare tipa šuška. Vrane. Bobana i svijh koji su sudjelovali u političkoj agresiji na moju zemlju, na plemenitu 90-ih godina. Ako ćemo HRHB graditi na tim istim osnovama i načelima ne samo da će to ostati puki san nego i povijesna nezbiljnost. Zaboravite da ćete radikalnim putem doći do HRHB možda do ostataka ostataka iste. Ako želimo nrmalan suživot u BIH i hrvatsku federealnu jedinicu u BIH moramo ići puno mudriije od ovog. Taj vrano kojim se kiti inkvizitor nekome znači SMRT: Nemožemo mi tražiti brisanje otomanskih imena iz Sarajeva kao i Alijinog imena s ulica a mahati Tuđmanovim. Nema zabrana ni cenzure,... Zar je mudrost stidjeti se svoje povijesti?... treba je pogledati u oči, ma koliko neki odvraćali pogled od nje ona će nas sustići, a možda se i ponoviti. Volio bi svako da mu državu izbore samo intelektualci, pisci i naučnici, a ne seljaci, bravari, budale i kreteni, ali tako nam je grah pao ili imamo slabe intelektualce... Što bi Rambo na to reko: Ko se svoje majke i svoga oca stidi jer ih tako reci uvek ko budale vidi? Ko puni i onako punu glavu tudjim brigama sto se mogu naci samo u debelim knjigama? Znalac. Intelektualac. Cinjenica znalac. A ne zna iskopat' sanac! Okrugle naocare i uska ramena, nikad ne primecuje gdje je to realnost! Kraj njih je obavezno ogromna zena, sto je lako maznu na sentimentalnost! Znalac. Intelektualac. Cinjenica znalac. A ne zna iskopat' sanac! ...
|
|
Vrh |
|
 |
unknown
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:53 |
|
|
lider30 je napisao/la: unknown je napisao/la: Samo ti piši, izbaci generaliziranje, udari po kome udarati moraš, prozivaj HHO, prozivaj politiku, prozivaj medije prozivaj sve, osim naroda (koji snosi krivicu jer stalno šuti, nije se oglašavao na uvrede hercegovaca godinama, tako da ponekad i njih možeš) ali to si već uradio, tako da ne trebaš ponovno, znači udri po onome po kome trebaš.
Ne osim naroda, nego i narod. To često spominjem. Nisam vidio, da se ovih deset godina običan narod ustao protiv generaliziranja i zašto bi generaliziranje s druge strane trebalo biti problematično? Ma znam i razumijem, i ja sam napisao da šute godinama, čak s odobravanjem gledaju na to, evo i izbore i zadnje i ove su dobili na tu foru, to je uzelo previše maha u RH, treba im vratiti samo treba naći najbolji način. Nego mene je više "strah" ukoliko ovo u Hrvata u BiH uzme zamaha, tada je gotovo, jer koliko poznam naše ljude šuteeee i šuteeee a kad pukne gotovo je, tako da ukoliko Hrvatsku nećemo za partnera treba naći nekoga drugoga, onda brate pljuj, tj. prvo se osigurati. A nadalje nije ni Hrvatskoj interes imati ljude koji joj nisu skloni uz duž cijele granice, mislim da Hrvatska pravi velike pogriješke s ovakvom politikom prema Hrvatima u BiH, može joj se vratiti u nesagledivim posljedicama.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84198 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Neka pluralizma u HB. Eto imat ćemo jedan liberalno-kontroverzni portal, nešto kao Feral, i jedan racionalno-desni. Samo nek se talasa. Jedini cilj prema kojem treba čvrsto kurs držat, je vječna borba do ostvarenja ravnopravnosti i pune autonomije našeg napaćenog naroda, sve ostalo neka svatko radi kako god zna i 'oće, privatne sebičnosti/taštinu rješavat van toga, jednako kao i ostale aspekte života koji se ne vežu direktno na to. A emocije što se mene tiče slobodno ispoljavajte ovdje, meni ne smeta. :) Ja sam oko ove teme hladan ko špricer (ne mislim na samu temu u naslovu, nego na disksiju zrikavca i oponenata), a vi koji sve ovo uzimate previše vatreno ćete se jednostavno izmoriti. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|