|
|
Stranica: 5/20.
|
[ 496 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zaba1111
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:40 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Nitko ne mrzi Hrvate u RH-oj to ne treba dokazivati, ali službena politika i mediji stvaraju klimu u RH-oj po kojoj se sotonizira BiH Hrvate i samim time im se ukidaju neke "povlastice" koje su do sada imali. Rekao bih traže se krivci i opravdanje za postupke.
Šta bi po tebi trebalo učiniti? Treba aktivno raditi na promociji hrvatskih intersa u BiH, znači treba hrvatskom narodu u HR objasniti da je treći entitet nacionalni interes svih Hrvata i da je jačanje pozicije HRvata u BiH ujedno i jačanje poluge hr države u Bih tj u svom ekonomskom, nacionalnom, geostrateški, vrlo važnom području! Ukratko , treba promovirati hr nacionalne interese u javnosti!
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:40 |
|
|
ja sam s ekipom razvalio jedan zagrebački klub u kojem se okupljaju takvi kao ti, pun jugovića, što si junačino napravio ti?
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:41 |
|
|
ja sam u vukovaru 2001 jebao majku pripadniku mesićevog osiguranja, i poručio da jebgem majku njemu i gazdi mu, što si junačino napravio ti?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62660 Lokacija: DAZP HQ
|
zrikavac je napisao/la: caporegime je napisao/la: ja sam u prolazu pljunuo davora butkovića, što si junačino napravio ti? ha ha ha ha ha ha ha o boze koje li hrabrosti .pa ti si veća budala od onog mog zmaja. Butkovića se ne pljuje. To si ti nagonski pljunuo... ja sam ga pljunuo s nekoliko tekstova siledžiju. Tvoja pljuvačka donijela mu je zadovoljštinu u ono ružno lice a ovi tekstovi su ga itekako zaboljeli jer se kasnije pravdao u nekim kolumnama. I nije on jedini. Ne smijem javno govoriti koga smo sve obradili. dobro, ponudi svoju viziju HB-a da napokon shvatim o čemu pričamo. jel na tragu nove nacije Herceg Bosanaca? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:43 |
|
|
zrikavac je napisao/la: PCM je napisao/la: Ne ti si trebao otići na Pantovčak i Mesketu izbušit rupu u glavi , naravno u ondašnjoj antiBH Hrvati histeriji , to bi u potpunosti izvojevalo pobjedu BH Hrvatima i čitav svijet bi nas na rukama nosio na putu prema trećem entitetu ... Vrhunski ...  A ha . al je vrlo hrabro prijetiti retardu Zrikavcu i pozivati ga na meč. Pa pičonje jedne eno vam mesić puno veći izdajnik od mene šta čekata. A Cappy? Jesi se naoružao?  Ne prijeti tebi nitko niti bi te itko tukao , dobro ajde , koji "odgojni" šamar ne bi bio loš da te malo opameti ... Stvar je u tome da neke stvari koje ti izgovaraš su TEŠKE LAŽI . TEŠKE. Ja sam rođen u SA ,odrastao u DBK , trenutno završavam fakultet u ZG. Sereš li ga sereš , samo ću ti to reć. Na mom faksu mi je ekipa sa svih strana od Splićana , Zagrepčana , Bjelovara , Slavonije, Hercegovine ... Nikad nisam čuo gluposti kakve si ti tu valjao od strane "pereca" ... Jedine gluposti koje sam čuo je bilo od jedne djevojke iz "urbanog" Zagreba koja je cure iz Hercegovine nazivala Bosankama. Jer kaj to je njoj sve isto ... Trebam li uopće pričati da je ista porijeklom srpkinja i dio je "urbnog Zagreba" koji mrzi tompsona , nacionaliste , pitam se zašto 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:44 |
|
|
zrikavac je napisao/la: caporegime je napisao/la: ja sam u prolazu pljunuo davora butkovića, što si junačino napravio ti? ha ha ha ha ha ha ha o boze koje li hrabrosti .pa ti si veća budala od onog mog zmaja. Butkovića se ne pljuje. To si ti nagonski pljunuo... ja sam ga pljunuo s nekoliko tekstova siledžiju. Tvoja pljuvačka donijela mu je zadovoljštinu u ono ružno lice a ovi tekstovi su ga itekako zaboljeli jer se kasnije pravdao u nekim kolumnama. I nije on jedini. Ne smijem javno govoriti koga smo sve obradili. tvoje maloumne žvrljotine nije ni čitao. od mog hračka se zaledio i trznuo i pognuo glavu. ja sam bandiću 2000, pred njegovim osiguranjem na protuprosvjedu za vrijeme vraćanja trga žrtava fašizma, s jednog metra rekao da je crveno govno i da odjebe i neka dođe u ljubuški ako se usudi, što si junačino učinio ti? ja mogu ovako do sutra, što si učinio ti osim što si čuvao guzicu na mekom i srao iz daljine?
|
|
Vrh |
|
 |
unknown
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:44 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ukratko , treba promovirati hr nacionalne interese u javnosti!
Točno, napokon se slažemo. 
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:45 |
|
|
PCM je napisao/la: Njemu je Hrvatska Jutarnji List i "urbani" Zagreb. Ništa izvan toga ... Meni je službena Hrvatska ono što je i Jutarnji a znam da postoji i hrvatski korpus u RH samo što je razjeban i neorganiziran jednako kao i naš ovdje. Ja sam protiv službene Hrvatske poltike (ipak mislim da se i ona mijenja) a ne protiv naroda RH-e. I naravno da se trebalo dugo čekati na govoranciju o Trećem, zar njie tome pridonijela politika Zagreba ........... ili je ipak trebalo sazrijeti vrijeme na međunarodnoj sceni. (Tu imam dvojbu)
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:45 |
|
|
Drugo je danas. Tad je RH navodno tako knjige kažu bila vojni pobjednik
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:46 |
|
|
zriki umjesto da se kobeljaš iz dreka kojega si sam nasrao, počni iz početka pa nam pojasni kako je posavina prodana i kako je rh etnički očistila srbe?
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:46 |
|
|
Vidite, i u Srbiji postoje ljudi koji smatraju da je Bosna i Hercegovina mitsko mesto sloge i veselog druženja, miks ćevapa i jaranskih prostakluka. Oni smatraju Republiku Srpsku smetnjom njihovim sećanjima iz akcijaške mladosti i sličnih blezgarija.
Evo jednog komentara na SarajevoXcom, na koji nekad navratim čisto da vidim koliko nas mrze. Ovaj tekst vas neće razočarati. Ceo repertoar je tu:
...samo ime manjeg entiteta je u startu fasizam i aparthejd ...nema dalje...svaki srbin koji se ne stidi imena i obiljezja tog entiteta je za mene licno fasista i sovinista...srpska obiljezja,pravoslavne slave i sveci su za KUD,svadbe i krug porodice...u drzavi kakva je BIH i nakon rata kakav je vodjen protiv BIH,imati entitet nazvan po imenu jednog naroda,slaviti ga slavama jedne religije je nista drugo do fasizam najgore vrste i tacka...srbi u BIH da imaju i malo dostojanstva i ako zele da zive u BIH, grade zivot sa drugim ili pored drugih, bi trebali ukinuti ime i obiljezje entiteta ..sve dok srbi samostalno ne urade ove stvari, ja licno nikad necu prihvatiti taj entitet kao nesto zdravo i opsteprihvatljivo...ja bi se stidio sam sebe da se slucajno fedracija zove po bosnjackom ili hrvatskom imenu..svaki moralan i castan covjek se treba stidjeti manjeg entiteta jer je to entitet zasnovan na aparthejdu i najbolesnijim moralnim vrijednostima...nazalost srbi kao narod su toliko satanizovani i isprepedani velikosrpskim silama straha i zla da oni jednostavno moraju podrzavati tu bolesnu i fasisticku tvorevinu jer alternative nemaju..rs je toliko neporirodna tvorevina i toliko odstupa od kombinacije da zajedno egzistiraju normalna BIH i taj entitet da i nije potrebno dovoditi u pitanje opstanak te tvorevine, jer ce ta tvorevina zbog prirodnih zakona sama sebe ukinuti....rs je isto da je Ausvic ostao u nadleznosti Njemacke,a Poljaci traze od MZ da im vrate Ausvic pod njihovu kontrolu...
Na svu sreću, naših idiota koji prenebregavaju ovakve bujice mržnje ima jako malo. A biće ih još manje, ja van garantujem.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:48 |
|
|
PCM je napisao/la: dio je "urbnog Zagreba" koji mrzi tompsona , nacionaliste , pitam se zašto  ne primjećujeeš li da ih je više a ne samo jedna "urbana"?
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:49 |
|
|
i_jopet je napisao/la: PCM je napisao/la: Njemu je Hrvatska Jutarnji List i "urbani" Zagreb. Ništa izvan toga ... Meni je službena Hrvatska ono što je i Jutarnji a znam da postoji i hrvatski korpus u RH samo što je razjeban i neorganiziran jednako kao i naš ovdje. Ja sam protiv službene Hrvatske poltike (ipak mislim da se i ona mijenja) a ne protiv naroda RH-e. I naravno da se trebalo dugo čekati na govoranciju o Trećem, zar njie tome pridonijela politika Zagreba ........... ili je ipak trebalo sazrijeti vrijeme na međunarodnoj sceni. (Tu imam dvojbu) RAzdvojimo službenu Hrvatsku politiku od Hrvata . Većina nas je bila ogorčena nakon ovih sranja sa Slovencima i Piranskim zaljevom , a ovi su opet dogovorili šta su dogovorili. Jednako tako je sa mali milijun stvari pa i sa odnosom prema BH Hrvatima ... Al to ne znači da treba udariti po Hrvatim u RH ili "pereceima" kako ih oni naziva niti znači da treba udariti po Zagrebu i lijepiti mu kojekakve epitete. Udarci trebaju biti adresirani na političare prvenstveno i to kako one u Hrvatskoj , još više i na one u BIH. Udarci trebaju bit adresirani i na medije , kojekakve udruge i sl ... Ali ne na sve ...
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:50 |
|
|
i_jopet je napisao/la: PCM je napisao/la: dio je "urbnog Zagreba" koji mrzi tompsona , nacionaliste , pitam se zašto  ne primjećujeeš li da ih je više a ne samo jedna "urbana"? Naravno da ih je više , al nipošto se ne radi o većini. Ni blizu.
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:51 |
|
|
caporegime je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Nikako mi nije jasno zbog čega ljudi brane postupke RH-e i službenu politiku. Pa nitko ovdje nije protiv pravih i poštenih Hrvata iz RH-e. Ukazuje se na politiku službenog Zagreba u zadnjih deset godina koja ne ide u pozitivnom smjeru.
Kada mislite da će se to promjeniti? i uopće hoće li?
Mi ne smijemo ovisiti o toj politici. nitko ne brani hrvatsku politiku u zadnjih 10 godina. očajna, loša, jadna politika ostavila je posljedice na svima koji se smatraju hrvatima ali ne mogu dopustiti da se pod krinkom kritike hrvatske politike želi provesti napad na sve,doslovno sve što dolazi iz hrvatske. od zemlje, njezinog glavnog grada i ljudi u njemu do naposlijetku svih tzv. "pereca" u "perecu" ima mnogo pičaka ali kako nazvati čovjeka kji se kurči pa kad treba ostati baja do kraja glatko eskivira? ima pičaka ima, ali onaj koji ih spominje je doajen svih pičaka. ha ha ha , pazi bogati frajer se uvrijedio što netko neće s njim na šake. ti bi meni ideologiju utjeravao šakama a? Koji si ti pacijent bog te mazo. Oprosti Cappy al nemam vremena trošit ga na bolesnike koji ako se netko ne slaže s njima to pokušavaju promijeniti silom. Tučeš li ženu? Oca ? Majku? Čime su te mlati
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:51 |
|
|
caporegime je napisao/la: zrikavac je napisao/la: ha ha ha ha ha ha ha
o boze koje li hrabrosti .pa ti si veća budala od onog mog zmaja. Butkovića se ne pljuje. To si ti nagonski pljunuo...
ja sam ga pljunuo s nekoliko tekstova siledžiju. Tvoja pljuvačka donijela mu je zadovoljštinu u ono ružno lice a ovi tekstovi su ga itekako zaboljeli jer se kasnije pravdao u nekim kolumnama.
I nije on jedini. Ne smijem javno govoriti koga smo sve obradili.
tvoje maloumne žvrljotine nije ni čitao. od mog hračka se zaledio i trznuo i pognuo glavu. ja sam bandiću 2000, pred njegovim osiguranjem na protuprosvjedu za vrijeme vraćanja trga žrtava fašizma, s jednog metra rekao da je crveno govno i da odjebe i neka dođe u ljubuški ako se usudi, što si junačino učinio ti? ja mogu ovako do sutra, što si učinio ti osim što si čuvao guzicu na mekom i srao iz daljine? A ha ti si onaj glavonja koji je tu večer izišao na HRT-u kad su od tebe napravili u prilogu roigidnog Hercegovca koji je prosvjedovao protiv povratka imena Trgu žrtava fašizma? Vauu. Pa puno si pomogao svojoj Hercegovini. Da joj takvi pomažu u stvaranju Trećeg znaš kad bi ga dobili nikad. Taktika ti nije jača strana a? Ti bi grizao, tukao, udarao, jesi razmišljao da popiješ malo ženskih hormona? Ti nemaš političkih i društvenih problema Cappy tvoj problem je čisto hormonalne prirode.Stavljam te na ignore . Projekt Trećeg ne smije patiti zbog poremećaja par likova poput tebe. Vi bi pleskali, udarali, drugima držali lekcje o hrvatstvu i s takvima sutra treba živjeti u tom entitetu. Prava borba tek počinje nakon njegova formiranja. BOrba da od njeg ne napravite novu HercegBosnu. Rigidniju od one koju smo imali. A koju nam je RH prodala. U jebote kud to primjetih. Baš sam Srbin 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:52 |
|
|
zagreb je slojevit pojam i jedno naličje njega se može podvesti pod ljigavu pedersku sredinu koju su stvorili uglavnom lijevi doseljenici ili njihova djeca pobjegli iz svojih malih sredina u kojima je teško biti liberal, peder ili nešto slično. zriki svojom pojavom upravo doprinosi pojmu ze-gej. on je dio ze-geja a mi se grbimo i ubijamo da rušimo takav imidž. hoćeš li sa mnom jednom na tribinu zrikavi. vrvi djecom hercegovaca i bosanaca koji su itekako osjetljivi na probleme hrvata iz bih. izloži im svoje teze, nazovi ih ze-gejom i priušti gledateljima na televiziji zadovoljstvo  da imaju priliku gledati nekoga kako leti s tribine.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:55 |
|
|
teranova je napisao/la: ja bi se stidio sam sebe da se slucajno fedracija zove po bosnjackom ili hrvatskom imenu..
Nazvao bih ovo sado-mazo
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:56 |
|
|
Jebeno borba za treći entitet na temeljima: oni su nas prodali , izdali , sjebali i razjebali i treba da ih mrzimo kao što oni mrze nas ... Eto to su neki obrisi zrikavčeve borbe za treći entitet.
ZRIKAVAC : Nisi mi odgovorio , gdje živiš ? Radi se o vjerodostojnosti na kraju krajeva.
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:56 |
|
|
caporegime je napisao/la: ja sam u vukovaru 2001 jebao majku pripadniku mesićevog osiguranja, i poručio da jebgem majku njemu i gazdi mu, što si junačino napravio ti? da si ti ista jebao ne bi imao ovaj stil pisanja. 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
|
|
kad se nema argumenta, onda protivnika na ignore, već viđeno. prvo smo predstavljali pičke, sad smo primitivci koji ne znaju taktiku, šta je dalje zrikavi? gubiš se? ako ti se ne sviđa onda otiđi iz tog jebenog ze-geja i vrati se u bih. po mogućnosti se nemoj družiti s uskim krugom tzv. gradske raje nego malo svoje teze prenesi zdravim seoskim momcima. ali pazi, s obzirom na tvoje sposobnosto slika bi mogla lako izgledati drukčije od tvoje pretpostavke. lako bi te mogli izdegenečiti jer zdravo selječkoj pameti nije teško raskrinkati lažnjake poput tebe. pa da bude opći degenek uz ono naše standardno;-šta ti imaš  nama bolan pričat! ajde ljudi bog.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:59 |
|
|
zrikavac je napisao/la: caporegime je napisao/la: ja sam u vukovaru 2001 jebao majku pripadniku mesićevog osiguranja, i poručio da jebgem majku njemu i gazdi mu, što si junačino napravio ti? da si ti ista jebao ne bi imao ovaj stil pisanja.  kakav idiot. spao na najjadnije otrcane fore. broj imaš, pa se javi kad skupiš hrabrosti, umjuesto da mi ostavljaš broj ludnice i to opravdavaš sa riječima kako ti nemaš vremena na gubljenje s takvima kao ja. pogubio se zriki, htio je biti mangup ali ne ide mu. sad stvarno bog!
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 18:00 |
|
|
Jeli istina da živiš u ZG? edit: Možeš i na pp odgovoriti , ne brini neću te naganjat , osim ako nisi zgodna ženska zapravo 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 18:00 |
|
|
i_jopet je napisao/la: teranova je napisao/la: ja bi se stidio sam sebe da se slucajno fedracija zove po bosnjackom ili hrvatskom imenu..
Nazvao bih ovo sado-mazo Šizofrena svest, psihoza na kvadrat.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 18:04 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Prava borba tek počinje nakon njegova formiranja. BOrba da od njeg ne napravite novu HercegBosnu. Rigidniju od one koju smo imali. A koju nam je RH prodala.
Ja sam vam odmah rekao da je ovo multi kulti Sejdo koji bi odmah zapalio domovnicu i napustio ZG kad bi mu osnovali HB i dali mu u njoj neku funkciju! A Sejdo ko Sejdo, vidi da se HB sprema, u ZG se nije proslavio(velik je to grad i nje lako), i priprema teren da zauzme multi kulti uvaženu poziciju od Slave Kukića! Da ti nisi njegov?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|