|
|
Stranica: 4/20.
|
[ 496 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:19 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Nikako mi nije jasno zbog čega ljudi brane postupke RH-e i službenu politiku. Pa nitko ovdje nije protiv pravih i poštenih Hrvata iz RH-e. Ukazuje se na politiku službenog Zagreba u zadnjih deset godina koja ne ide u pozitivnom smjeru.
Kada mislite da će se to promjeniti? i uopće hoće li?
Mi ne smijemo ovisiti o toj politici. Nije točno , ne brani nitko postupke RH politke već kritizira. RAdi se samo o tome da mi ide na kurac ovaj debil koji redom ovdje iznosi LAŽI o Hrvatima iz RH ... Sere li ga sere , a pojma nema o čemu priča ... Sve u svrhu stvaranja "prkosa i ponosa" prema ZAgrebu i RH , a retard ne misli slučajno da za takvo što nije potrebno lagati i vrijeđati drugu stranu ... U nas se vrijednost stvara valjda tako da se prvenstveno posere po drugom , homogenizira time "naše" naravno sve uz ideološku podlogu kako nas "oni" izrabljuju iskorištavaju i mrze ... To je prizemna i prozirna poiltika kratkog vijeka ... Živi bili pa vidjeli ... Oni kojima to odogovara nek se priključe , ja znam da ja dio takvog "ponosa" bit sigurno neću ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:20 |
|
|
unknown je napisao/la: zrikavac je napisao/la: Ako usporedis Srbe sa Hrvatima Srbija nikada ne bi prodala interese Srba u BIH pa imalo to za cijenu i ulazak Srbije u EU. S druge strane RH je spremna na sve samo da se udje u EU pa potpuno se i oglušiti na vapaje naroda koji nestaje - Hrvata u BIH.
S ovime se slažem u potpunosti. Ali kako dokazati pojedincima da skuže ovo... čak na ovome forumu (s čim sam jako iznenađen) je velika doza sljepoće kod forumaša. Više ovakve stvari vide na drugim forumima čak i onima unutar Hrvatske nego ovdje na ovome. S time se svi slažemo i zato takvu politiku kritiziramo tj doprinosimo promjeni takve pogubne politike koja HR i Hrvate vodi u lošem smjeru!
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:20 |
|
|
dudu je napisao/la: teranova je napisao/la:
Dečko, Mađari imaju nizak natalitet, odlaze na studije u Mađarsku, u treće zemlje odlaze isto kao i Srbi... Šta ti ustvari hoćeš? Da kvariš temu koja te ne zanima ili šta?
kako da ne, to je osnovni problem  natalitet može biti problem od 90-tih, nikako ne od 60-tih ili ranije. Vojvodina se sustavno od 1918. srbizira i to je vaše pravo, ne ulazim u to. ovo samo naglašavam kao primjer u kojem maticu ni najmanje ne hebe, što im se događa sunarodnjacima. za 50 godina broj Mađara će se prepoloviti, a onda im uzalud sva manjinska prava koja im Srbija nudi. to je razina folklora. Srbi u Mađarskoj takođe postoje, ali nemaju nikakva manjinska prava. Ostalo ih je u tragovima. Szent Endre je bio centar srpstva a sad više nema nikoga. Jedan od Srba iz Mađarske je i naš ministar Radovan Jelašić.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:21 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ne znam od kud ideja da je treći protiv intersa HR, to je potpuno nelogično i zato se na daje ni jedan argument! Izdajnika Mesića ne spominjite jer nema potrebe raspravljati o njegovim motivima! Zar nije kontradiktorno ovo što si napisao. Kažeš ne spominjite Mesića a njega je izabrao hrvatski narod, a koga mi onda zajebavamo. Stanje u RH-oj je još uvijek mesićevsko, hoće li se to promijeniti ili ne?
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:21 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Nikako mi nije jasno zbog čega ljudi brane postupke RH-e i službenu politiku. Pa nitko ovdje nije protiv pravih i poštenih Hrvata iz RH-e. Ukazuje se na politiku službenog Zagreba u zadnjih deset godina koja ne ide u pozitivnom smjeru.
Kada mislite da će se to promjeniti? i uopće hoće li?
Mi ne smijemo ovisiti o toj politici. nitko ne brani hrvatsku politiku u zadnjih 10 godina. očajna, loša, jadna politika ostavila je posljedice na svima koji se smatraju hrvatima ali ne mogu dopustiti da se pod krinkom kritike hrvatske politike želi provesti napad na sve,doslovno sve što dolazi iz hrvatske. od zemlje, njezinog glavnog grada i ljudi u njemu do naposlijetku svih tzv. "pereca" u "perecu" ima mnogo pičaka ali kako nazvati čovjeka kji se kurči pa kad treba ostati baja do kraja glatko eskivira? ima pičaka ima, ali onaj koji ih spominje je doajen svih pičaka.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:23 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Citat: Ma ajde odjebi ...
Lažeš ko zadnje pseto . I to podlo pseto ... To što se družiš sa "antifašističkom" mladeži pa njihov sustav vrijednosti kopiraš na sve Hrvate je tvoj problem a ujedno i greška a ne samo moj ... Odaješ se. kompleksi kompleksi. Otkud ti da se ja družim sa afž mladeži? Misli dečki koji je vama k???? VI bi pravili entitet? pa vi od vlastite ideološke sljepoće ne vidite niti čujete? PERECI NAS NE STOJE! PERECI SU PIČKE ALO!!! SHVATITE TO JEDANPUT VEĆ! Citat: Čuj prosječan Hrvat će ti prije nabrojat 3 sela u Italiji nego tri hrvatska grada u BIH ... Ma kome ti prodaješ maglu retardu jebeni ? Točno. Govorim o mlađim ljudima. NEdavno si imao curu na milijunašu iz Osijeka koja pojma nema di je Tuzla. Ja sam poznavao jednog Dalmoša koji je bio top student na pravu. Imao onu drama stipendiju. Tip me je jedanput mrtav hladan pitao otkud to da si ti Hrvat iz Bosne??? Njemu je i Hercegovina BOsna. Drugp potpitanje je bilo - Otkud Hrvata u BOsni zar tamo nisu Bosanci? Tip je budućnost hrvatskog pravosuđa i ne to nije pitao kao provokaciju nego mrtav ozbiljan. Citat: I šta sa paralelom Banja Luka - Beograd neznalico jedna retardirana . Zapamti Srbi su ODUVIJEK znali bolje od nas izboriti se za svoje nacionalne interese , oduvijek , a ako ti to nije jasno podsjeti se kako je izgledala Kneževina Srbija kad je krenula srpska samostalnost u 19st. a kako je skoro završila na KKV granicama ... A i danas je bome legaliziran praktički prelazak Drine. AL ne za tebe je to dokaz mržnje RH Hrvata prema BH HRvatima ili koji već kurac ... Nije to došlo sa 21 stoljećem , neovisnom Hrvatskom i Zagrebom ... Pa šta sam ja drugo rekao? I čemu vraćanje u prošlost. Srbi se svojih ne stide. Pereci bi najradije da nas nema. retardirani mah  Šta bi trebalo značiti to "odaješ se" ... ? Te fore o kompleksim sačuvaj za svoje "dubokoumne kolumne" ... Kmeeee kmeeeee cura u milijunašu ne zna gdje je Tuzla kmeeee kmeeeee Tebi je top student prava rekao šta tamo Hrvati nisu Bosanci kmeeee kmeeee Ajme strašno , oni nas mrze , ne bi da postojimo , svi su protiv nas ... Jebote koji serator ... 
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:24 |
|
|
Zašto niste tako glasno bili protitv nacionalne podjele i podrivanja nacije kad su iz Zegeja išle poruke kamenjarima, kockoglavima, da trebaju pecat svoju ribu., da trebaju počet radit, kad su iz Zegeja slaen poruke Oćistimo Zagreb (meko č) di su tada bili ovi opaki čuvari nacionalnog jedinstva da Mesiću opale šamarčinu i pozovu ga na megdan? A Cappy? ;)
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62659 Lokacija: DAZP HQ
|
teranova je napisao/la: dudu je napisao/la: kako da ne, to je osnovni problem  natalitet može biti problem od 90-tih, nikako ne od 60-tih ili ranije. Vojvodina se sustavno od 1918. srbizira i to je vaše pravo, ne ulazim u to. ovo samo naglašavam kao primjer u kojem maticu ni najmanje ne hebe, što im se događa sunarodnjacima. za 50 godina broj Mađara će se prepoloviti, a onda im uzalud sva manjinska prava koja im Srbija nudi. to je razina folklora. Srbi u Mađarskoj takođe postoje, ali nemaju nikakva manjinska prava. Ostalo ih je u tragovima. Szent Endre je bio centar srpstva a sad više nema nikoga. Jedan od Srba iz Mađarske je i naš ministar Radovan Jelašić. što se sad pravdaš? do maloprije si tvrdila da je Mađarima sve idealno, a sad "oko za oko, zub za zub". znači, ipak sam bio u pravu? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
unknown
|
|
|
zaba1111 je napisao/la: Tvoje pitanje govori da ne poznaješ blisku prošlost, kada je HR aktivno, u ljudstvu, oružju i novcu pomagala našu obranu od progona službenog Sarajeva, osnovala i organizirala i financirala HB, sudjelovala u financiranju različitih vitalnih projekta(zdravstvo i obrazovanja)...da ne pišem dalje jer sve je poznato!
Znam da si me do sada pokušao na 3-4 teme slomiti ali slobodna procijena je da je bilo obrnuto, stoga valjda i ovo poboldano, nadalje, ti ne vidiš dalje od ekrana, ne znam šta ti napisati na ovo tvoje navedeno, a koga je Hrvatska trebala pomoći u ljudstvu? Možda Srbe ili Bošnjake?? Pomaganje od progana, hmmm, zadnjim potezom neke procjene daju da će 90.000 BeHa izgubiti Hrvata. Očito je pomagano kad je trebalo, i Hrvatskoj, zašto danas ne pomaže u ideji trećega? (znači govorimo o bližoj prošlosti, da li će se šta promijeniti ostaje da vidimo, nakon smjene političkog kadra u RH), za ovo zdravstvo i slično, biti ću slobodan te citirati jednog kolegu s drugog foruma, ovako nekako ide: "i japan je lijepe zgrade napravio po Mostaru a tu nemaju nikakvog strateškog interesa" mislim da je ta rečinica sasvim dovoljna čak i za tebe.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:26 |
|
|
dudu je napisao/la: teranova je napisao/la:
Srbi u Mađarskoj takođe postoje, ali nemaju nikakva manjinska prava. Ostalo ih je u tragovima. Szent Endre je bio centar srpstva a sad više nema nikoga. Jedan od Srba iz Mađarske je i naš ministar Radovan Jelašić.
što se sad pravdaš? do maloprije si tvrdila da je Mađarima sve idealno, a sad "oko za oko, zub za zub". znači, ipak sam bio u pravu?  Dosadan si kao da si iz Zenice ili Tuzle nedajbože.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:27 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Zašto niste tako glasno bili protitv nacionalne podjele i podrivanja nacije kad su iz Zegeja išle poruke kamenjarima, kockoglavima, da trebaju pecat svoju ribu., da trebaju počet radit, kad su iz Zegeja slaen poruke Oćistimo Zagreb (meko č) di su tada bili ovi opaki čuvari nacionalnog jedinstva da Mesiću opale šamarčinu i pozovu ga na megdan? A Cappy? ;) nisu mogli proći ogradu od osiguranja predsjednika. kakav maloumnik.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:28 |
|
|
unknown je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Tvoje pitanje govori da ne poznaješ blisku prošlost, kada je HR aktivno, u ljudstvu, oružju i novcu pomagala našu obranu od progona službenog Sarajeva, osnovala i organizirala i financirala HB, sudjelovala u financiranju različitih vitalnih projekta(zdravstvo i obrazovanja)...da ne pišem dalje jer sve je poznato!
Znam da si me do sada pokušao na 3-4 teme slomiti ali slobodna procijena je da je bilo obrnuto, stoga valjda i ovo poboldano, nadalje, ti ne vidiš dalje od ekrana, ne znam šta ti napisati na ovo tvoje navedeno, a koga je Hrvatska trebala pomoći u ljudstvu? Možda Srbe ili Bošnjake?? Pomaganje od progana, hmmm, zadnjim potezom neke procjene daju da će 90.000 BeHa izgubiti Hrvata. Očito je pomagano kad je trebalo, i Hrvatskoj, zašto danas ne pomaže u ideji trećega? (znači govorimo o bližoj prošlosti, da li će se šta promijeniti ostaje da vidimo, nakon smjene političkog kadra u RH), za ovo zdravstvo i slično, biti ću slobodan te citirati jednog kolegu s drugog foruma, ovako nekako ide: "i japan je lijepe zgrade napravio po Mostaru a tu nemaju nikakvog strateškog interesa" mislim da je ta rečinica sasvim dovoljna čak i za tebe. kojih Hrvata? nepostojećih Hrvata u RS, eto kojih i sličnih koji ne žive od rata u BIH. što ipak ne znači da sam za taj zakon, ali dosta mi je više i preseravanja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:28 |
|
|
Koje jebeno kmečalo , on bi okrenuo Hrvate BIH prema sebi na način da se pošteno posere po "perecu" i Zagrebu kad god stigne ... I reci mi molim te gdje živiš ? Pa ti je student Dalmoš s prava pričao o "Bosancima" , nije valjda u Ze-geju ... ???
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
|
|
PCM je napisao/la: Nije točno , ne brani nitko postupke RH politke već kritizira. RAdi se samo o tome da mi ide na kurac ovaj debil koji redom ovdje iznosi LAŽI o Hrvatima iz RH ... Sere li ga sere , a pojma nema o čemu priča ...
Sve u svrhu stvaranja "prkosa i ponosa" prema ZAgrebu i RH , a retard ne misli slučajno da za takvo što nije potrebno lagati i vrijeđati drugu stranu ... U nas se vrijednost stvara valjda tako da se prvenstveno posere po drugom , homogenizira time "naše" naravno sve uz ideološku podlogu kako nas "oni" izrabljuju iskorištavaju i mrze ...
To je prizemna i prozirna poiltika kratkog vijeka ... Živi bili pa vidjeli ...
Oni kojima to odogovara nek se priključe , ja znam da ja dio takvog "ponosa" bit sigurno neću ... Ok, kritizira se postupke politike RH-e, uzmimo da narod to ne podržava ali se politika provodi uprkos protivljenju naroda (primjer je ZERP, dok je NATO referendum bio pola pola). Nitko ne mrzi Hrvate u RH-oj to ne treba dokazivati, ali službena politika i mediji stvaraju klimu u RH-oj po kojoj se sotonizira BiH Hrvate i samim time im se ukidaju neke "povlastice" koje su do sada imali. Rekao bih traže se krivci i opravdanje za postupke. Šta bi po tebi trebalo učiniti?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:29 |
|
|
teranova je napisao/la: dudu je napisao/la: što se sad pravdaš? do maloprije si tvrdila da je Mađarima sve idealno, a sad "oko za oko, zub za zub". znači, ipak sam bio u pravu?  Dosadan si kao da si iz Zenice ili Tuzle nedajbože. hebo majku, ko se s tobom normalno dopisivao 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:30 |
|
|
caporegime je napisao/la: zrikavac je napisao/la: Zašto niste tako glasno bili protitv nacionalne podjele i podrivanja nacije kad su iz Zegeja išle poruke kamenjarima, kockoglavima, da trebaju pecat svoju ribu., da trebaju počet radit, kad su iz Zegeja slaen poruke Oćistimo Zagreb (meko č) di su tada bili ovi opaki čuvari nacionalnog jedinstva da Mesiću opale šamarčinu i pozovu ga na megdan? A Cappy? ;) nisu mogli proći ogradu od osiguranja predsjednika. kakav maloumnik. Ne ti si trebao otići na Pantovčak i Mesketu izbušit rupu u glavi , naravno u ondašnjoj antiBH Hrvati histeriji , to bi u potpunosti izvojevalo pobjedu BH Hrvatima i čitav svijet bi nas na rukama nosio na putu prema trećem entitetu ... Vrhunski ... 
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:32 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Zašto niste tako glasno bili protitv nacionalne podjele i podrivanja nacije kad su iz Zegeja išle poruke kamenjarima, kockoglavima, da trebaju pecat svoju ribu., da trebaju počet radit, kad su iz Zegeja slaen poruke Oćistimo Zagreb (meko č) di su tada bili ovi opaki čuvari nacionalnog jedinstva da Mesiću opale šamarčinu i pozovu ga na megdan? A Cappy? ;) Ja sam siguran daje Capo, kao i ja, a i većina nas ostalih tada bila protiv takvih primitivizama i podrivanja nacije kao što je i danas ovdje!
|
|
Vrh |
|
 |
unknown
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:32 |
|
|
dudu je napisao/la: kojih Hrvata? nepostojećih Hrvata u RS, eto kojih i sličnih koji ne žive od rata u BIH. što ipak ne znači da sam za taj zakon, ali dosta mi je više i preseravanja. O čem` pričaš? Odakle si? Znaš li koliko Hrvata koji su u BiH koristi "to". Mediji govore da se Srbe neće dirati nego samo Hrvate, koji će naravno s ovime biti pogođeni najviše.
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
|
|
PCM je napisao/la: caporegime je napisao/la: Ne ti si trebao otići na Pantovčak i Mesketu izbušit rupu u glavi , naravno u ondašnjoj antiBH Hrvati histeriji , to bi u potpunosti izvojevalo pobjedu BH Hrvatima i čitav svijet bi nas na rukama nosio na putu prema trećem entitetu ... Vrhunski ...  A ha . al je vrlo hrabro prijetiti retardu Zrikavcu i pozivati ga na meč. Pa pičonje jedne eno vam mesić puno veći izdajnik od mene šta čekata. A Cappy? Jesi se naoružao? 
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:34 |
|
|
ja sam u prolazu pljunuo davora butkovića, što si junačino napravio ti?
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:34 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: zrikavac je napisao/la: Zašto niste tako glasno bili protitv nacionalne podjele i podrivanja nacije kad su iz Zegeja išle poruke kamenjarima, kockoglavima, da trebaju pecat svoju ribu., da trebaju počet radit, kad su iz Zegeja slaen poruke Oćistimo Zagreb (meko č) di su tada bili ovi opaki čuvari nacionalnog jedinstva da Mesiću opale šamarčinu i pozovu ga na megdan? A Cappy? ;) Ja sam siguran daje Capo, kao i ja, a i većina nas ostalih tada bila protiv takvih primitivizama i podrivanja nacije kao što je i danas ovdje! Ma bili ste načelno. Nikada, ponavljam NIKADA nitko u javnom prostoru Hrvatske nije ustao protiv tog šovnizima i sad Vas čudi Zrikavac. Nije zrikavac jedini. Sve više nas je kojima puca kita za Hrvatskom. Nek se stvori treći i nas tisuće će vrlo rado zapaliti RH domovnice budite uvjereni u to. Gotovo je . Pukla ljubav. Neću da budem dio Perecije. Fala...
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:35 |
|
|
ja sam 2001 ispred policajca isšutirao nekog tvog frenda koji je imao majicu feral tribun, što si junačino napravio ti?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:36 |
|
|
unknown je napisao/la: dudu je napisao/la: kojih Hrvata? nepostojećih Hrvata u RS, eto kojih i sličnih koji ne žive od rata u BIH. što ipak ne znači da sam za taj zakon, ali dosta mi je više i preseravanja. O čem` pričaš? Odakle si? Znaš li koliko Hrvata koji su u BiH koristi "to". Mediji govore da se Srbe neće dirati nego samo Hrvate, koji će naravno s ovime biti pogođeni najviše. a odakle tebi brojka od 90.000 Hrvata? isti taj izvor koji spominje tu brojku, govori o Hrvatima u RS koji će kao zauvijek izgubiti vezu s BIH. taj dio valjda nisi stigao pročitati. takav zakon koji protežira određenu skupinu hr državljana, pad ana ustavnom sudu bez iznimke. GONG se oglasio povodom tog zakona i kaže da ne postoji način kako netko može ustvrditi živi li netko ili ne u RH i da je neprovediv.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:36 |
|
|
i_jopet je napisao/la: PCM je napisao/la: Nije točno , ne brani nitko postupke RH politke već kritizira. RAdi se samo o tome da mi ide na kurac ovaj debil koji redom ovdje iznosi LAŽI o Hrvatima iz RH ... Sere li ga sere , a pojma nema o čemu priča ...
Sve u svrhu stvaranja "prkosa i ponosa" prema ZAgrebu i RH , a retard ne misli slučajno da za takvo što nije potrebno lagati i vrijeđati drugu stranu ... U nas se vrijednost stvara valjda tako da se prvenstveno posere po drugom , homogenizira time "naše" naravno sve uz ideološku podlogu kako nas "oni" izrabljuju iskorištavaju i mrze ...
To je prizemna i prozirna poiltika kratkog vijeka ... Živi bili pa vidjeli ...
Oni kojima to odogovara nek se priključe , ja znam da ja dio takvog "ponosa" bit sigurno neću ... Ok, kritizira se postupke politike RH-e, uzmimo da narod to ne podržava ali se politika provodi uprkos protivljenju naroda (primjer je ZERP, dok je NATO referendum bio pola pola). Nitko ne mrzi Hrvate u RH-oj to ne treba dokazivati, ali službena politika i mediji stvaraju klimu u RH-oj po kojoj se sotonizira BiH Hrvate i samim time im se ukidaju neke "povlastice" koje su do sada imali. Rekao bih traže se krivci i opravdanje za postupke. Šta bi po tebi trebalo učiniti? Čovječe božji , Čović i Ljubić do prije nekoliko mjeseci nisu imali muda izreći treći entitet ozbiljnije naglas , a ovaj kmeči na Hrvatsku pa tko je tu lud ... Prvo neka hrvatski političari iz BIH počnu normalno artikulirat stavove i ne ponašat se ko uvrijeđene frajle sa 100 stranaka i 500 udruga i političkih opcija . Nakon toga je red da jasno artikuliraju svoje stavove i prema Zagrebu te iste uvjetuju koliko god je moguće . Ako ne ide , ne ide - ćao bao . Hrvatska federalna jedinica (treći entitet) neće prestati i nestati sa podrškom ili ne podrškom službenog ZAgreba , niti je to proces koji će se riješiti u roku od godinu dana .. To mora prvo postati konstanta i osnova poltike Hrvata u BIH , pa onda korak po korak i na RH ... A ne ovim zrikavčevim metodama , svi su protiv nas , jadni mi , pa bar im možemo "jebat majku"... Lik je kontraproduktivan i pun gorčine ... Ako neće činit korist , nek bar ne čini štetu. JEl ti kontaš da on jebeno LAŽE sa ovim njegovim tezama. Njemu je Hrvatska Jutarnji List i "urbani" Zagreb. Ništa izvan toga ...
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 17:37 |
|
|
caporegime je napisao/la: ja sam u prolazu pljunuo davora butkovića, što si junačino napravio ti? ha ha ha ha ha ha ha o boze koje li hrabrosti .pa ti si veća budala od onog mog zmaja. Butkovića se ne pljuje. To si ti nagonski pljunuo... ja sam ga pljunuo s nekoliko tekstova siledžiju. Tvoja pljuvačka donijela mu je zadovoljštinu u ono ružno lice a ovi tekstovi su ga itekako zaboljeli jer se kasnije pravdao u nekim kolumnama. I nije on jedini. Ne smijem javno govoriti koga smo sve obradili.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|