|
|
Stranica: 4/8.
|
[ 177 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 15:39 |
|
|
Ima da vas guzimo dok ne zamantate 
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 15:40 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10436 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Patriota je napisao/la: 1.5 mil Bosnjaka ne moze imati status kao Srbi u RH. Mi cemo bit konstitutivni u novoj Hrvatskoj. Ako vas 300k moze bit konstitutivno u BiH,zasto mi nebi mogli? Vi cete morat to prihvatit. Isto kao sto je i Tudjman morao prihvatit FBiH 1994 i ukinut HB. E tako i sad,ukida se RH i formira Konfederacija. Morate štiti kršćansku Europu od islamista,ne pustiti im da imaju drzavu,to je opasno,ali i ne dat im uskraćena prava pa da se osjecaju ugrozeno i da se radikaliziraju,to je opasno za kršćansku Europu Mi možemo zato jer smo bili pobjednička strana i držali više teritorija i u samoj BiH, nego bošnjaci. Tuđman je morao potpisati Federaciju jer je i sam htio neke ciljeve da ostvari bez rata, tipa povratak istočne Slavonije. Sada se ništa od toga ne mora, a da bimo čuvali Europu od opasnih islamističkih radikala među vama trebaju nam poluge vlasti. Ako vas je milijun i po moći ćete na izborima utjecati značajno za vlast, izabrati Primorca umjesto Milanovića za zajedničkog Predsjednika i tako.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 15:41 |
|
|
Patriota je napisao/la: 1.5 mil Bosnjaka ne moze imati status kao Srbi u RH. Mi cemo bit konstitutivni u novoj Hrvatskoj. Ako vas 300k moze bit konstitutivno u BiH,zasto mi nebi mogli? Vi cete morat to prihvatit. Isto kao sto je i Tudjman morao prihvatit FBiH 1994 i ukinut HB. E tako i sad,ukida se RH i formira Konfederacija. Morate štiti kršćansku Europu od islamista,ne pustiti im da imaju drzavu,to je opasno,ali i ne dat im uskraćena prava pa da se osjecaju ugrozeno i da se radikaliziraju,to je opasno za kršćansku Europu Vas nema 1,5mil, ako je vas trenutno nastanjeno 1,1mil puno sam rekao. Kao drugo, nismo ludi uzeti ni pola milijuna potencijalnih hamasovaca, kamoli milju Prošla baba s kolačima, sada vam je alternativa hidžra u neke eu zemlje ili još bolje pakistan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 15:51 |
|
|
Patriota je napisao/la: 1.5 mil Bosnjaka ne moze imati status kao Srbi u RH. Mi cemo bit konstitutivni u novoj Hrvatskoj. Ako vas 300k moze bit konstitutivno u BiH,zasto mi nebi mogli? Vi cete morat to prihvatit. Isto kao sto je i Tudjman morao prihvatit FBiH 1994 i ukinut HB. E tako i sad,ukida se RH i formira Konfederacija. Morate štiti kršćansku Europu od islamista,ne pustiti im da imaju drzavu,to je opasno,ali i ne dat im uskraćena prava pa da se osjecaju ugrozeno i da se radikaliziraju,to je opasno za kršćansku Europu Kontradiktoran si sam sa sobom. Moramo prihvatiti muslimane jer se Europa boji islamista, a onda im moramo dati vlast. Zašto bi davali vlast islamistima kakvog to smisla ima, nije li sigurnije za Europu ako se ništa ne pitate?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 15:52 |
|
|
tetejac je napisao/la: Ima da vas guzimo dok ne zamantate  Pomalo vide da su zasrali, ali mislim vjerojatno uopće nisu svjesni koliko puno su zasrali. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 15:53 |
|
|
|
Cijenim da su Hrvatska država i Hrvati sada u mogućnosti da “malo vrte da im vrijeme prođe”. Dok neki drugi više nemaju tu privilegiju, ali niti ne pokazuju nekakve znakove žurbe i očekuju nastavak statusa quo koji je svakim danom sve manje i manje izvjestan. Inače, zanimljivo je promatrati reakcije Serwera i ostalih plaćenika koji su navodno radili za “bosnu”. Uzeli im novac za nikakvu uslugu i sad se peru od njih Trumpom. Ekipa je cijelo vrijeme znala da od “bosne” nema ništa , ali pasalo je džamiji koja ih je vrtila i zavlačila ummet lažima o unitarnoj koja samo što nije, pasalo je plaćenicima. Jedino nije pasalo muslimanskoj rulji koja sumanuto iseljava izbosne. Sami pali, sami se ubili. Sad bi sadake i skrbi od onih kojima su željeli politički i biološki nestanak. Ko im JM. A žele li napraviti Hamas i Palestinu od sebe da bi se “pokazali”, onda će i završiti kao Hamas i Palestina. Toliko je valjda jasno
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 15:54 |
|
|
|
Muslimani ne mogu biti nikakav ravnopravan partner ako se dijeli BiH. Zato su i ostavljeni bez vojske, dok je drugima dozvoljeno naoružavanje do mile volje. Naivan je onaj tko misli da je to tek tako slučajnost.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:04 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22347 Lokacija: među zvijezdama
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la:
Pa da. Nema žurbe. Hrvatska se razvija, naoružava i bogati, Hrvati u Hercegovini pozitvan natalitet. Muslimana nestaje oko 50,000 godišnje. Zašto bi išta mijenjali trenutno? Neka ovog još koje desetljeće i onda jednostavno mirnim putem bez puno priče reintegrirat pustu Federaciju u Hrvatsku
Imamo toliko ozbiljnog posla da nemamo vremena gubiti energiju u besmislenim razgovorima sa muslimanima. Fakat. Kako virtuslno urediti Forum HB? 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:06 |
|
|
|
Ufff, evo uobičajene uvertire NinDŽice pred početak psovki.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ima da vas guzimo dok ne zamantate  Pomalo vide da su zasrali, ali mislim vjerojatno uopće nisu svjesni koliko puno su zasrali.  Nek lobiraju u Zagrebu za Hrvatsku do Drine 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:14 |
|
|
|
I prije kupovine Rafala sam znala, da ce djelovati u nasu korist. Kada stignu. I tako bum i bilo.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:19 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 3403 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Lijepa NAŠA domovino! Oj junačka zemljo mila, stare slave djedovino, Da bi vazda bošnjacka bila!
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:20 |
|
|
|
Pod Džamijom viče Robert,hrabri Ustaša,hrabri Ustaša!
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:21 |
|
|
|
Inace Nova Hrvatska konfederacija ce biti jedna od najvise pro-palestinski orijentisanih drzava na svijetu.
Bosnjaci+Hrvati ljevicari+Hrvati Ustaše antisemiti= Većina za Palestince.
Živjela Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:24 |
|
|
Vidi mu Ustaških, od dede ostalo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:26 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
lider30 je napisao/la: O Bože notorni Daniel Serwer- bošnjački plaćeni lobist i stalni gost sarajevskih medija. Još jedan od mnogih krepajućih isprdaka Olbrajt - Klintonove ere .  Muslimani će ostati bez ''dopa'' kojim su ih isti decenijama filovali , i napokon početi realno sagledavati činjenicu , da su najslabiji od sve djece u regionu .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:28 |
|
|
Svarog je napisao/la: lider30 je napisao/la: O Bože notorni Daniel Serwer- bošnjački plaćeni lobist i stalni gost sarajevskih medija. Još jedan od mnogih krepajućih isprdaka Olbrajt - Klintonove ere . Muslimani će ostati bez ''dopa'' kojim su ih isti decenijama filovali , i napokon početi realno sagledavati činjenicu , da su najslabiji od sve djece u regionu . Nek stanu u red za šišanje a mi ćemo im palit čvoke. I pokoju klempu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:37 |
|
|
Svarog je napisao/la: lider30 je napisao/la: O Bože notorni Daniel Serwer- bošnjački plaćeni lobist i stalni gost sarajevskih medija. Još jedan od mnogih krepajućih isprdaka Olbrajt - Klintonove ere .  Muslimani će ostati bez ''dopa'' kojim su ih isti decenijama filovali , i napokon početi realno sagledavati činjenicu , da su najslabiji od sve djece u regionu . Ja Jedva cekam da vam Dodo dobije zatvorsku presudu. I da kmeci Donaldu i pise pisma. Pa mu ovaj odjeb landira i podeblja sankcije. LOL
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:46 |
|
|
|
Da su Muslimani od rata na ovamo , odustali od ''ratovanja'' i maksimalističkih ciljeva , koju su vodili i prema Srbima i prema Hrvatima , BiH bi možda i opstala . Ne sto posto , ali bi joj vjerovatnoća opstajanja sigurno bila veća . Takvim ponašanjem , ubili su joj svaku šansu za opstanak .
Iskreno rečeno , čudio sam se njihovom , toliko glupavom , ponašanju . Politici žabe koju je USA ''dop'' ubjedio da je bik . A nije - žaba je .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:51 |
|
|
|
Najvise sto mogu dobiti je palestinska samouprava, i HV na ulicama Gazistana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Svarog je napisao/la: Još jedan od mnogih krepajućih isprdaka Olbrajt - Klintonove ere .  Muslimani će ostati bez ''dopa'' kojim su ih isti decenijama filovali , i napokon početi realno sagledavati činjenicu , da su najslabiji od sve djece u regionu . Ja Jedva cekam da vam Dodo dobije zatvorsku presudu. I da kmeci Donaldu i pise pisma. Pa mu ovaj odjeb landira i podeblja sankcije. LOL Ti još nisi shvatila da mi ''Doda '' imamo toliko , da ih je nemoguće sve zatvoriti . Od Turaka , na ovamo...koliko god ih zatvorali , novi pristižu .  PS. A možda (uopšte nije isključeno )pokušaj da se i on zatvori , bude ''Čukur česma'' .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:56 |
|
|
Svarog je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja Jedva cekam da vam Dodo dobije zatvorsku presudu. I da kmeci Donaldu i pise pisma. Pa mu ovaj odjeb landira i podeblja sankcije. LOL
Ti još nisi shvatio da mi ''Doda '' imamo toliko , da ih je nemoguće sve zatvoriti . Od Turaka , na ovamo...koliko god ih zatvorali , novi pristižu .  E moj Svarog, javice se ti meni iz Šumadije s tom pričom. Još za Donaldovog mandata. Lol
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ti još nisi shvatio da mi ''Doda '' imamo toliko , da ih je nemoguće sve zatvoriti . Od Turaka , na ovamo...koliko god ih zatvorali , novi pristižu .  E moj Svarog, javice se ti meni iz Šumadije s tom pričom. Još za Donaldovog mandata. Lol Ne dušo , Šumadija će se tebi iz Banja Luke javiti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 17:05 |
|
|
E moj Svarog, javice se ti meni iz Šumadije s tom pričom. Još za Donaldovog mandata. Lol
Ne dušo , Šumadija će se tebi iz Banja Luke javiti  A Zagreb i Purgeri iz Viteza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 17:06 |
|
|
E moj Svarog, javice se ti meni iz Šumadije s tom pričom. Još za Donaldovog mandata. Lol
Ne dušo , Šumadija će se tebi iz Banja Luke javiti  Devedesetih su u vrećama majkama stizali. Sad ih ne bi u vreće stigli izolirati. Već na kamion tovarili onako. Pa moli boga da se ne usmrde. Tugica!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|