|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 177 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:41 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
novem je napisao/la: potocnj je napisao/la: Da, odmjeravanje snaga. Koju to snagu bošnjaci imaju ako Amerika više neće da vas, pa ni prividno, čuva? Ako ste saranili savezništvo s hrvatima? Što je vaša snaga? Ona kovrčava europarlamentarka iz Nizozemske? Kada nemate snage nema vam se što ni nuditi. Kao što će s Putinom dogovarati Trump oko ukrajinaca tako bi se moglo dogoditi da vašu sudbinu dogovaraju hrvati i srbi u svojim sastancima. Gledaj, nije nemoguće ni da vas podijelimo u dvije države, Vučić se je već raspitivao koliko ima zračne linije do Tuzle. Ako zna vladati Sandžakom znao bi valjda Sarajevom i Tuzlom  Dayton izbrisao muslimanima vojsku od 200k i onda priča o "odjmjeravanju snaga".  Čuj vojsku od 200 k. Izbrisao Dejton. Vas 500 k demografski izbrisao (raselio) HDZ i ništa?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Mi smo izabrali vašeg pregovarača - reisa. Njega će te slušati i biti pokorni.
Mi imamo luksuz da kažnjavano i političke opcije, ako nas ne zastupaju dovoljno dobro. Ne ide to kao kod vas novem. Čović do smrti i HDZ. Kod vas se HDZ vise ne trudi i da predstavi neki program pred izbore. Toliko su vas lobomotizirali. Lol Kod svih vaših političkih opcija zajednički nazivnik je islam, tako da ne može biti veća lobotomija od toga.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Dayton izbrisao muslimanima vojsku od 200k i onda priča o "odjmjeravanju snaga".  Čuj vojsku od 200 k. Izbrisao Dejton. Vas 500 k demografski izbrisao (raselio) HDZ i ništa? Od 200k ste spali na puk od 3k, gdje i mi određujemo hoćete li imati nove čarape. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:44 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44837 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
I vas je SDA milijun raselio iz BiH, uključujući tebe, s pola države vas demografski totalno izbrisao.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:44 |
|
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Vas u Bosni ne čuva? Vi ste prepušteni sami sebi. To je odavno jasno. Sad ovaj spas sto ste izlobirali i IZ ja mislim da je vrhunac HR angažmana. Tako da..
Eto vidiš, zato mi Srbe ne provociramo nego surađujemo. Kad smo pušteni od strane Hrvatske zamisli onda kako ste vi tek pušteni od strane Hrvatske, ima da vas Srbija raščerupa gore nego devedesetih jer je to bio vrhunac angažmana Hrvatske za nezahvalnike. Mi i devedesetih smo bili pušteni od strane svijeta pa opstali. Ne treba nama očigledno niko da nas tetoši i bude tutor. To su vaše igre. HR, pa ako ne HR onda Srbija. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:45 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Čuj vojsku od 200 k. Izbrisao Dejton. Vas 500 k demografski izbrisao (raselio) HDZ i ništa?
Od 200k ste spali na puk od 3k, gdje i mi određujemo hoćete li imati nove čarape.  Vi ste u BiH 1,5 meleona na prema 250k. I to je jedino relevatno. A bogami i porazno. Zar ne?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:45 |
|
|
Čuj vojsku od 200 k. Izbrisao Dejton. Vas 500 k demografski izbrisao (raselio) HDZ i ništa?
Od 200k ste spali na puk od 3k, gdje i mi određujemo hoćete li imati nove čarape.  Mora vojska čarape imati, još nam samo treba da se prehlade. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1452 of 2558 - 56.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44837 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Mi imamo luksuz da kažnjavano i političke opcije, ako nas ne zastupaju dovoljno dobro. Ne ide to kao kod vas novem. Čović do smrti i HDZ.
Kod vas se HDZ vise ne trudi i da predstavi neki program pred izbore. Toliko su vas lobomotizirali. Lol
Kod svih vaših političkih opcija zajednički nazivnik je islam, tako da ne može biti veća lobotomija od toga. Imaju opciju koga će izabrati da kod reisa ide na raport. Toliko kažnjavaju političke opcije da Schmidt i hambasada moraju mijenjati Ustav da se otarase SDA.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Eto vidiš, zato mi Srbe ne provociramo nego surađujemo. Kad smo pušteni od strane Hrvatske zamisli onda kako ste vi tek pušteni od strane Hrvatske, ima da vas Srbija raščerupa gore nego devedesetih jer je to bio vrhunac angažmana Hrvatske za nezahvalnike.
Mi i devedesetih smo bili pušteni od strane svijeta pa opstali. Ne treba nama očigledno niko da nas tetoši i bude tutor. To su vaše igre. HR, pa ako ne HR onda Srbija. Lol Opet ti o devedesetim. Bona devedesetih sam vas ja branio i oslobađao vam Bosnu od ćetnika. Sad je druga priča. Sad ću uživat kad vas budu tlačili.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:47 |
|
|
Mi imamo luksuz da kažnjavano i političke opcije, ako nas ne zastupaju dovoljno dobro. Ne ide to kao kod vas novem. Čović do smrti i HDZ.
Kod vas se HDZ vise ne trudi i da predstavi neki program pred izbore. Toliko su vas lobomotizirali. Lol
Kod svih vaših političkih opcija zajednički nazivnik je islam, tako da ne može biti veća lobotomija od toga. Čuj? Znaci sada ste u koaliciji sa islamističkom trojkom? Pa hebote vibazda birate te islamističke opcije. Od 92? Je li to fetiš neki? Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Od 200k ste spali na puk od 3k, gdje i mi određujemo hoćete li imati nove čarape.  Vi ste u BiH 1,5 meleona na prema 250k. I to je jedino relevatno. A bogami i porazno. Zar ne? Relevantno je jedino da se komšije naoružavaju do zuba dok vi kmečite i strepite što će biti kad se ustoliči novi US predsjednik, i to svaki put. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Od 200k ste spali na puk od 3k, gdje i mi određujemo hoćete li imati nove čarape.  Vi ste u BiH 1,5 meleona na prema 250k. I to je jedino relevatno. A bogami i porazno. Zar ne? Jest. Pomnožili ste nas sa nulom. Sad će malo mečka da igra 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:49 |
|
|
tetejac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mi i devedesetih smo bili pušteni od strane svijeta pa opstali. Ne treba nama očigledno niko da nas tetoši i bude tutor. To su vaše igre. HR, pa ako ne HR onda Srbija. Lol
Opet ti o devedesetim. Bona devedesetih sam vas ja branio i oslobađao vam Bosnu od ćetnika. Sad je druga priča. Sad ću uživat kad vas budu tlačili. P.S. A i taslačio vas po moru 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Kod svih vaših političkih opcija zajednički nazivnik je islam, tako da ne može biti veća lobotomija od toga.
Čuj? Znaci sada ste u koaliciji sa islamističkom trojkom? Pa hebote vibazda birate te islamističke opcije. Od 92? Je li to fetiš neki? Lol Da, takva je situacija. Trudimo se da izigramo kvazi islamiste od islamista i obrnuto, gdje će se oni međusobno glođati i optuživati za izdaju. Nametnuti fetiš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Eto vidiš, zato mi Srbe ne provociramo nego surađujemo. Kad smo pušteni od strane Hrvatske zamisli onda kako ste vi tek pušteni od strane Hrvatske, ima da vas Srbija raščerupa gore nego devedesetih jer je to bio vrhunac angažmana Hrvatske za nezahvalnike.
Mi i devedesetih smo bili pušteni od strane svijeta pa opstali. Ne treba nama očigledno niko da nas tetoši i bude tutor. To su vaše igre. HR, pa ako ne HR onda Srbija. Lol Opstali ste zahvaljujući HV, inače bi i u USK završili kao u Srebrenici. Opstali ste i spasili se totalne kapitulacije u ratu sa Srbima isključivo savezom s Hrvatima. I danas dijasporašica huška na Hrvate, što bi rekao Kifla možda i tebe KOS plaća.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:52 |
|
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mi i devedesetih smo bili pušteni od strane svijeta pa opstali. Ne treba nama očigledno niko da nas tetoši i bude tutor. To su vaše igre. HR, pa ako ne HR onda Srbija. Lol
Opstali ste zahvaljujući HV, inače bi i u USK završili kao u Srebrenici. Opstali ste i spasili se totalne kapitulacije u ratu sa Srbima isključivo savezom s Hrvatima. I danas dijasporašica huška na Hrvate, što bi rekao Kifla možda i tebe KOS plaća. Možda su joj sve te silne srpske granate neke stvari poremetile. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marko80
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mi i devedesetih smo bili pušteni od strane svijeta pa opstali. Ne treba nama očigledno niko da nas tetoši i bude tutor. Ovakva mitologija bi vas mogla doci glave. MZ i Hrvatska su vas spasile da vas Srbi ne potamane. Oruzje, municija, hrana, lijekovi... to vam je izgleda padalo s Marsa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:53 |
|
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mi i devedesetih smo bili pušteni od strane svijeta pa opstali. Ne treba nama očigledno niko da nas tetoši i bude tutor. To su vaše igre. HR, pa ako ne HR onda Srbija. Lol
Opstali ste zahvaljujući HV, inače bi i u USK završili kao u Srebrenici. Opstali ste i spasili se totalne kapitulacije u ratu sa Srbima isključivo savezom s Hrvatima. I danas dijasporašica huška na Hrvate, što bi rekao Kifla možda i tebe KOS plaća. Ma kakvi. Mi smo agresori, poslali 5 gardijskih brigada na njih a oni se obranili zadnjim okvirom. E zato sad sa Srbima fino a mudžosima ko jebe mater.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 16:58 |
|
|
Marko80 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mi i devedesetih smo bili pušteni od strane svijeta pa opstali. Ne treba nama očigledno niko da nas tetoši i bude tutor. Ovakva mitologija bi vas mogla doci glave. MZ i Hrvatska su vas spasile da vas Srbi ne potamane. Oruzje, municija, hrana, lijekovi... to vam je izgleda padalo s Marsa. Pa došla je, uništena je RBIH, sprčeni su u 23%, masovno iseljavaju, nemaju vojske, o svemu svi zajedno odlučivaju, nisu nikakav faktor,... Opstali su (i to zbog smilovanja svijeta) samo djelomično fizički bez ostvarenih vojnih i političkih ciljeva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marko80
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 17:01 |
|
|
novem je napisao/la: Marko80 je napisao/la: Ovakva mitologija bi vas mogla doci glave. MZ i Hrvatska su vas spasile da vas Srbi ne potamane.
Oruzje, municija, hrana, lijekovi... to vam je izgleda padalo s Marsa. Pa došla je, uništena je RBIH, sprčeni su u 23%, masovno iseljavaju, nemaju vojske o svemu svi zajedno odlučivaju, nisu nikakav faktor,... Opstali su (i to zbog smilovanja svijeta) samo djelomično fizički bez ostvarenih vojnih i političkih ciljeva. Istina, ali mislio sam da vjeruju u te bajke, da su sposobni sutra izazvati rat koji bi ih dosao glave. Jer ako vjeruju da su opstali sami od sebe, da nisu imali pomoc svijeta... Ako u to cvrsto vjeruju, onda ne shvacaju u kakvoj su opasnosti u sljedecem sukobu, kad bi uistinu mogli ostati bez icije pomoci. Ispuistaju oni iz vida da im je sve dolazilo preko RH. A neka im ovog puta RH napravi blokadu? Gdje su onda? Zaboravljaju da su imali i podrsku zapada. Stalno su bile nekakve mirovne konferencije. Sankcije Srbima, zabrane letanja... Da su pusteni na miliost i nemilost u sto oni vjeruju da je tako stanje bilo... Pa nebi ih danas bilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 17:12 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6978 Lokacija: Izvan sebe
|
Patriota je napisao/la: 1.5 mil Bosnjaka ne moze imati status kao Srbi u RH. Mi cemo bit konstitutivni u novoj Hrvatskoj. Ako vas 300k moze bit konstitutivno u BiH,zasto mi nebi mogli? Vi cete morat to prihvatit. Isto kao sto je i Tudjman morao prihvatit FBiH 1994 i ukinut HB. E tako i sad,ukida se RH i formira Konfederacija. Morate štiti kršćansku Europu od islamista,ne pustiti im da imaju drzavu,to je opasno,ali i ne dat im uskraćena prava pa da se osjecaju ugrozeno i da se radikaliziraju,to je opasno za kršćansku Europu Mi smo svoju konstitutivnost izborili ratom. Vi svoju ne mozete izboriti ratom, jer bi se u tom slucaju drugacije stvari odvijale.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 17:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bodo, ovaj Serwer, naš Pilsel, i još njih 20-ak, izmuzli muslimaniji pare za lobiranje, pričali im što žele čuti a učinak 0. A Alaše ima li te? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 17:41 |
|
|
novem je napisao/la: potocnj je napisao/la: Kavazović trči Plenkoviću kao duhovni vođa bošnjaka.
A vrtjeli nas u krug.
Neznam po što je došao?
Da kaže da se treba boriti protiv Velike Srbije?
Neka onda umiri ove svoje radikale i da Izborni zakon lakše prođe. Pa uhvatila ih panika. Traže spas u Hrvatskoj dok igraju paralelnu igru da sruše Dayton preko raznih blokada i međunarodnih presuda. Biti će za njih kobno to licemjerje. politika/reis-kavazovic-je-plenkovicu-urucio-dokument-u-kojem-pise-nemojte-nas-ostaviti-srpskom-svetu-t25080.htmlkako si to zakljucio? ako smo vec zakljucili da su odustali od RS i da su bacili oko na federaciju?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 17:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63505 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la:
Žalit će za Dodikom, on je meka srca, Jugoslaven u duši, imao je puno prijatelja muslimana, nije nikakav ekstrem.
Dobit će svoje kad na red dođu novi koji niti znaju muslimane niti ih oni ikako zanimaju.
Možeš ti srati koliko hoćeš. Srbi su uvjek mrzili Hrvate nego Bošnje. Pa stoga, vise vrijedi ta konstatacija za vas. Lol koji si amater. Ti kao Hrvat prijetiš nekome srpskom mržnjom i odmazdom? Saberi se! To je točno, ali zato što smo im rival, vi ste kusur.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH! Postano: 10 stu 2024, 17:50 |
|
|
Patriota je napisao/la: Nema potrebe,samo konstitutivnost, i Veto. zato je potrebno bit domorodac u RH a vi to niste. Znaci kurcina sto bi reko ricard.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 39 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|