HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 sij 2026, 19:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 177 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH!
PostPostano: 10 stu 2024, 17:51 

Patriota je napisao/la:
potocnj je napisao/la:

Zašto bi vam netko nudio konstitutivnost kada vam se može dati vaš fildžan i problem rješen?

Znam da mnogi ne bi bošnjačku državicu tu ali ja mislim da to nije toliko opasno.

Podrazumijevalo bi se da nemate svoje vojske nego da vas čuvaju snage EUFOR-a uz veliku pomoć iz Hrvatske.

Zato sto mi to hocemo.
FBiH je utemljena cjelina,i svakako je po WS predodređena za konfederaciju sa RH.
Zapadu ne odgovara bosnjacka muslimanska drzava,a i puno je lakse integrisat FBiH citavu,nego da mi djelimo jer ima puno mješanih sredina,granice HB nisu utemljene.
A i na ovom forumu ima dosta pristaša ove ideje,ujedinjenja FBiH i RH.
Sve Top.
Nije losa ni ideja RH i BiH,kao moderna NDH. Pa da dijelimo sve na 1/3?
U svakom slucaju,puno realnije nego to sto vi maštate.
Pa eto razmislite,jel bolje BiH ili Bošnjaci vladari u jednoj jedinoj lijepoj NAŠOJ :zastava_Hrvata :zubati

Sta je realnije?
Da cete se vi pitat ujednu trecinu stvari u RH nego da cemo mi vladat vama??

Si ti glup? Pa kad mi i srbi nismo vladali vama nakon sloma ottomanlija?

Vrh

Naslov: Re: Panika među Muslimanima: Serwer ih šokira da SAD više neće čuvati suverenitet BiH!
PostPostano: 10 stu 2024, 17:59 

Patriota je napisao/la:
1.5 mil Bosnjaka ne moze imati status kao Srbi u RH.
Mi cemo bit konstitutivni u novoj Hrvatskoj.
Ako vas 300k moze bit konstitutivno u BiH,zasto mi nebi mogli?
Vi cete morat to prihvatit.
Isto kao sto je i Tudjman morao prihvatit FBiH 1994 i ukinut HB.
E tako i sad,ukida se RH i formira Konfederacija.
Morate štiti kršćansku Europu od islamista,ne pustiti im da imaju drzavu,to je opasno,ali i ne dat im uskraćena prava pa da se osjecaju ugrozeno i da se radikaliziraju,to je opasno za kršćansku Europu

Ko ce nas natjerat vi?

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 18:01 

Eminencija je napisao/la:
novem je napisao/la:

Pa uhvatila ih panika. Traže spas u Hrvatskoj dok igraju paralelnu igru
da sruše Dayton preko raznih blokada i međunarodnih presuda. Biti će za njih kobno to licemjerje.

politika/reis-kavazovic-je-plenkovicu-urucio-dokument-u-kojem-pise-nemojte-nas-ostaviti-srpskom-svetu-t25080.html

kako si to zakljucio?
ako smo vec zakljucili da su odustali od RS i da su bacili oko na federaciju?

Bacanje oka na Federaciju je poraženo 2022.

Trenutno je pitanje na što mogu bacit oko. Sad je spašavaj živu glavu.

Otud i ovo izvlačenje konfederacije s RH iz naftalina.

A jednostavno je, izvorni Dayton je rješenje.

Vjerojatno će ga sad pokušat primijenit u Ukrajini a ne mogu ako nije uspio u BiH.

Žao mi je malo muslimanije, tko bi rekao prije 30 g. da će se ovako stvari odigrati.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 18:04 

Junuz Djipalo je napisao/la:
kako si to zakljucio?

Bacanje oka na Federaciju je poraženo 2022.

Trenutno je pitanje na što mogu bacit oko. Sad je spašavaj živu glavu.

Otud i ovo izvlačenje konfederacije s RH iz naftalina.

A jednostavno je, izvorni Dayton je rješenje.

Vjerojatno će ga sad pokušat primijenit u Ukrajini a ne mogu ako nije uspio u BiH.

Žao mi je malo muslimanije, tko bi rekao prije 30 g. da će se ovako stvari odigrati.

Realno nezasluženo su još predobro prošli.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 18:07 

Kad je ono bilo, davno prije sunitske sustavne paljevine prije desetak godina, pa je zaključeno: doći će dan kada Suniti požele da Hrvati imaju svoj entitet.

Tu smu nekako sada.

Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 18:10 

Serwer je prije govorio o prevelikim pravima Hrvata u BiH.
Taj čovjek redovito gostuje kod Seada a ovo je samo njegova frustracija pobjedom Trumpa.
Ovo nije ozbiljna analiza ali ima elemenata istine, ovo je kmečanje.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 18:38 

Možda Serwer je frustriran, ali varaš se ako misliš da Trump neće biti predsjednik USA... Da neće gledat šta potpisuje...on će donositi odluke i to sa opasnom lakoćom.... Šta je njega briga za Balkan....

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 18:50 

i_jopet je napisao/la:
Serwer je prije govorio o prevelikim pravima Hrvata u BiH.
Taj čovjek redovito gostuje kod Seada a ovo je samo njegova frustracija pobjedom Trumpa.
Ovo nije ozbiljna analiza ali ima elemenata istine, ovo je kmečanje.

Slažem se s tvojim zaključkom. Imamo Daytonski sporazum kao okvir koji se može mijenjati samo na dva načina:
1. novi dogovor svih triju strana, kolokvijalno zvan Dayton II. Naravno, uz pokroviteljstvo zapada.
2. nasilnim kršenjem Daytona I.
Nema treće opcije. Nema tog predsjednika SAD-a, Rusije, Kine, EU-a,... koji to može mijenjati na treći način.
Političkom Zagrebu jako odgovara Daytonski sporazum, kao i eventualni novi dogovor oko Daytona II.
Nasilno kršenje nam ne odgovara ni moralno, ni politički, ni ekonomski. Ali spremni smo na reakciju ako bi netko htio jednostrano nasilno kršiti Daytonski sporazum.
P.S. 467 gostiju na forumu! :eek

Muslimana 21,42%

RH i Protektorat BiH 2022:
Hrvata 62,23 %
Muslimana 19,74 %
Prečana 14,18 %
Ostalih 3,85 %

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 18:56 

novem je napisao/la:

Pa uhvatila ih panika. Traže spas u Hrvatskoj dok igraju paralelnu igru
da sruše Dayton preko raznih blokada i međunarodnih presuda. Biti će za njih kobno to licemjerje.

politika/reis-kavazovic-je-plenkovicu-urucio-dokument-u-kojem-pise-nemojte-nas-ostaviti-srpskom-svetu-t25080.html

kako si to zakljucio?

Ne igraju na samo jednu kartu.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 19:00 

Slusam malo ove spodobe. Kakav ocaj vlada. Umorni, depresivni, ustraseni...
Slaven Kovacevic ih pred kraj emisije pumpa prkosom, da ustraju, da nastave i dalje istim putem. Da ce sve biti dobro. Da su na pravome putu. :D
I da ako kupe i oni (ne znam koji) Rafale, da treba paziti tko je zapovjednik avijacije, da ne budu stacionirani ti avioni na aerodromoma kod Srba i Hrvata. :D Ovaj Kovacevic je veci Turcin od proBosanaca. Ili je samo ubaceni agent provokator. :D

Modernizacija vojski u regiji i stabilnost BiH, sesija 15. septembra 2024.

https://www.youtube.com/watch?v=GtePFaLLRLM

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 20:53 

Slaven pumpa, briga njega on se sutra opet upiše u Hrvate. A šta će jadni turčenjaci?

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 20:54 

Baš, lik ima EU putovnicu.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 21:07 

Baš je pokvareni latin.

Ili Vlah, ovisi kako se usta taj dan.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 21:08 

Baš čitam

1. Muslimana nema 1,5 milijuna, nego jedva milijun.
2. 94. je ugašena RBiH i stvorena Federalna Hercegbosna
3. Muslimanima nitko neće davat ništa, vremena za Fildžan su davno prošla.
4. Moguće su enklave (primjer belgijsko-nizozemske granice), ali između nas i Srba, no s obzirom na broj stanovnika, zašto?
5. nama je ok granica nešto istočnije od koridora 5C.

I to je sve...
Junuz je dobro uboo sa Sandžakom.
Južna Raška...

A ovo za Bihać i čekanje, šteta.
Da Srbi nisu požurili s Vagnjom...
A i bila je priča da je HVu previše jedna Zima na Dinari...

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 21:16 

Muslimani su 2022. pucali na cijelu Federalnu Hercegbosnu, a sada neće dobiti ni (zapadno) Sarajevo.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 00:54 

https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-vucic-upravo-sam-zavrsio-razgovor-s-trumpom/2614438.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Možda onaj Serewer nije bezrazložno "šokirao" dobre Bošnjane :kava

Ako u ove 4 god. Srbi ne povrate Kosovo i prisajedine Srbiju i Srpsku, onda to neće napravit nikad pa ni tad. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 05:20 

Da.
Ovo je doba mijenjanja granica.
Ako Srbima sad ne prođe, neće nikad :D

A realno, nama se ne žuri.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 08:21 

Servira im Server. :D

Bit će talibanija vrlo brzo veći zagovornik Daytona od Dodika.

Sprdiše nam debilni islamisti 30 g. u nosanje kostiju po Srebrenici.

Mogla je BiH davno bit integriranija i unutra i u EU.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 10:14 

Pa da.

A Dodik je i na vlast došao kao "umjereni Srbin".

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 11:45 

slika

Pa da, a nije lijepo ici kontra rijeci velikog vodje Alije

Vrh

PostPostano: 12 stu 2024, 10:17 

Sve je to davno riješeno, ali njima je trebalo poprilično dugo da skuže.

Vrh

PostPostano: 13 stu 2024, 08:03 

Još uvik će tu bit puno svitskih snaga koje ćedu imat interes da BiH opstane.
Usporedite koliko njih ne priznaje Kosovo, bojidu se precedansa koji bi bia njima na šćetu.

Bh.Muslimaniman se obija o glavu prasanje s terorizmon, svitskin teroristiman, sprovođenja terorizma doma, korupcija, pronevire, usmiravanje gospodarstva države ka' žicanju međunarodne pomoći... To vanka puno teže sudidu nego ovdi.
Vehabijske zajednice i askerski kampovi — namisto to razbucat,ovi to toleriradu. Zapadna diplomacija to promatra ka' da puštaš uspostave golemih laboratorija za pravit meth. Ne prolazi na Zapadu "ne znam ja tko to radi" ni "to su izolirani incidenti".

Ne zaboravimo ni pritnje raton. Zapadni diplomati takva vodstva i države samo prikrižidu.

Raspad BiH doć će od strane Muslimana. Jedino ne znamo kad će doć ta točka pucanja. Sarajevski egoizam košta je puno Muslimana. Muslimanskon vodstvu je bitno bilo imat cilo Sarajevo, premda je ondi živilo dosta drugih, Muslimani nisu bili apsolutna većina, a ni nadpolovična.
Naprotiv, pripustili su Srpskoj mista di su Muslimani bili većina ili skoro većina, poput Bosanske Gradiške i Bosanskog Broda. Ka' da Muslimani iz drugih krajeva države manje vrididu.

Vrh

PostPostano: 13 stu 2024, 08:28 

Čitam da je Elon Musk jučer vodio pregovore sa Turskom,Ukrajinom i Srbijom te će naknadno obavijestit i Trumpa . O čemu se tu radi ?? :zubati

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/elon ... /241112213

Vrh

PostPostano: 13 stu 2024, 08:32 

Za krštenje se možete prijaviti u župnom uredu Katedrale, koji je otvoren od 8,30-11 sati i od 15,30-17 sati te redovito poslije sv. Mise.

Župni ured ne radi subotom.

1452 of 2558 - 56.76%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 13 stu 2024, 08:33 

Sokolić je napisao/la:
Još uvik će tu bit puno svitskih snaga koje ćedu imat interes da BiH opstane.
Usporedite koliko njih ne priznaje Kosovo, bojidu se precedansa koji bi bia njima na šćetu.

Bh.Muslimaniman se obija o glavu prasanje s terorizmon, svitskin teroristiman, sprovođenja terorizma doma, korupcija, pronevire, usmiravanje gospodarstva države ka' žicanju međunarodne pomoći... To vanka puno teže sudidu nego ovdi.
Vehabijske zajednice i askerski kampovi — namisto to razbucat,ovi to toleriradu. Zapadna diplomacija to promatra ka' da puštaš uspostave golemih laboratorija za pravit meth. Ne prolazi na Zapadu "ne znam ja tko to radi" ni "to su izolirani incidenti".

Ne zaboravimo ni pritnje raton. Zapadni diplomati takva vodstva i države samo prikrižidu.

Raspad BiH doć će od strane Muslimana. Jedino ne znamo kad će doć ta točka pucanja. Sarajevski egoizam košta je puno Muslimana. Muslimanskon vodstvu je bitno bilo imat cilo Sarajevo, premda je ondi živilo dosta drugih, Muslimani nisu bili apsolutna većina, a ni nadpolovična.
Naprotiv, pripustili su Srpskoj mista di su Muslimani bili većina ili skoro većina, poput Bosanske Gradiške i Bosanskog Broda. Ka' da Muslimani iz drugih krajeva države manje vrididu.

Njemačka najviše podržava opstanak BiH.

ut Vlachus non imperet!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 177 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica i 51 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: