HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 stu 2024, 01:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 192 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji.
PostPostano: 25 tra 2022, 23:49 

Matijaševo je napisao/la:

Zamisli da je on sada gradonačelnik Zagreba, eh moj purgeri. On je koliko se sjećam jedini imao neko konkretno rješenje za obnovu grada nakon potresa.

Vrh

Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji.
PostPostano: 25 tra 2022, 23:58 

Mada, zanimljivo da je voditeljica N1 toliko suradljiva i korektna. Nekako sam mislio da su N1 projugoslavenski, liberalno orijentirani.

Vrh

PostPostano: 26 tra 2022, 09:50 

Clint Eastwood je napisao/la:
divizija je napisao/la:

sve da je to sve istina, nek mi ukrajinofili vele koliko su vojnika i metaka Ukrjinci (ili Poljaci, Litvanci, svjedno) poslali Hrvatskoj za vrijeme rata.

ili još bolje, nek se zapitaju koliko bi poslali da rata ovjed opet bude

Ukrajinci su nam prodali masu oružja, od lakog pješačkog do teškog, MIG-ove, helikoptere i čak su Ukrajinci piloti upravljali sa Mi-24 tijekom operacija 94/95 dok se naši još nisu obučili.
Ovo je općepoznato, nije moguće da se ovako netko provaljuje poput tebe sad.

postoji ogromna razlika između prodali i poslali. Oružje su nam masovno prodavali i Rusi, ali nitko nam ni metka nije poklonio.

mi trenutno praznimo skladišta za džabe u ratu koji nije naš, uskoro ćemo slati i vojsku, a dalje ko zna.

I to na strani onih koji se nikada neće uključiti se u rat na strani Hrvatske, niti su prošli puta. I ja im to ne zamjeram, naš rat sa Srbima nije njihov rat, ali isto tako ovo gore NIJE NAŠ RAT. A mi baš hrlimo da se uključimo u razmjenu gljiva s rusima.

Vrh

PostPostano: 26 tra 2022, 09:55 

perolegenda je napisao/la:

Ja prezirem prezirem sve što je postalo od zapada i njihove imperijalističke igrice kojima se igraju po svijetu, to ne znači da Rusija čini dobro. Rusija je jednako pokvarena kao i zapad.
Ako ćemo gledati tko nam je naklonjen, to je konzervativna grupacija (ECR) u EU parlamentu od kojih su na vlasti mislim jedino u Poljskoj. Tak da ako išta, treba s Poljskom graditi neke diplomatske odnose.

Poljska je irelevantna, jer ona nije samostalna faktor, ona je USA potrčko kao i Ukrajina. Trenutno jesu konzervativni, ali to će se okrenuti, bila je i Irska prije 30 godina, ali jednom kad se integriraš u "euroatlantski blok" preodgojit će ih.

Drugo, Poljsku boli qrac za nas ovdje i naše problemei potrebe. Neće ti pomoć, a ni ne mogu.

Inače, ja se slažem s politikom HR vlade što je odyebala Ruse, jer su se pokazali beskorisni. Ali sada pretjerujemo. Gurati se u prve redove rusofobije je glupo, jer ponavljam, ovo nije naš rat, a može završiti kao nuklearni. Ajde da zainteresirane strane daju nama potporu oko naših problema, onda bi razumio to guranje, ali ne daju. Ni Poljaci, a kamoli Amerikanci i Britanci. Svima njima za nas u najboljem slučaju puca qrac.

Vrh

PostPostano: 26 tra 2022, 10:19 

Mada, zanimljivo da je voditeljica N1 toliko suradljiva i korektna. Nekako sam mislio da su N1 projugoslavenski, liberalno orijentirani.

N1 Zagreb je prohrvatska , an n1Beograd je antisrpska televizija .
"Teorijski internacionalizam socijalista u praksi je svuda – osim kod nas – nacionalističan. "

Vrh

PostPostano: 26 tra 2022, 10:35 

Dojadila je više ova rusofilija na forumu. Rusija je goodguy samo što je zapad badguy i oni su neprijatelji zapadu iako je liberalizam i tamo daleko prisutan samo kasni jedno 20 godina za zapadnom Europom. Nema veze što Rusija ima najveću (da, najveću) stopu pobačaja na svijetu, nema veze što Ruska vojska gađa civilne objekte po Ukrajini (ma to je sve ionako zapadna propaganda), nema veze što su u Rusiji katolici građani drugoga reda (https://www.persecution.org/2021/06/01/ ... -activity/).

Rusija ima svoje provalije i slabosti koje su najvećim dijelom uzrokovane naslijeđem boljševičkog režima, ali nitko se u Rusiji ne ponosi svojim degeneracijama. Nitko u Rusiji ne slavi te pobačaje, ne smatra ih velikim ostvarenjem niti ih želi proširiti svijetom, dok američka ideologija eksplicitno slavi pobačaje, ponosi se njima, žele ih maksimalno liberalizirat i proširit svijetom. Isto vrijedi i za slavljenje sodomije, poticanje zbunjene djece na kastriranje i uškopljavanje.... to je sve toliko izopačeno da tu nema spasa

Vrh

PostPostano: 26 tra 2022, 10:43 

pakovic je napisao/la:

Rusija ima svoje provalije i slabosti koje su najvećim dijelom uzrokovane naslijeđem boljševičkog režima, ali nitko se u Rusiji ne ponosi svojim degeneracijama. Nitko u Rusiji ne slavi te pobačaje, ne smatra ih velikim ostvarenjem niti ih želi proširiti svijetom, dok američka ideologija eksplicitno slavi pobačaje, ponosi se njima, žele ih maksimalno liberalizirat i proširit svijetom. Isto vrijedi i za slavljenje sodomije, poticanje zbunjene djece na kastriranje i uškopljavanje.... to je sve toliko izopačeno da tu nema spasa

osnovni problem Zapada je što silno želi, uz dominaciju, izvoziti ideologiju. Baš kao Rusija nekad

osnovna prednost Rusije je što to više ne radi.

Vrh

PostPostano: 26 tra 2022, 14:54 

Clint Eastwood je napisao/la:
divizija je napisao/la:

sve da je to sve istina, nek mi ukrajinofili vele koliko su vojnika i metaka Ukrjinci (ili Poljaci, Litvanci, svjedno) poslali Hrvatskoj za vrijeme rata.

ili još bolje, nek se zapitaju koliko bi poslali da rata ovjed opet bude

Ukrajinci su nam prodali masu oružja, od lakog pješačkog do teškog, MIG-ove, helikoptere i čak su Ukrajinci piloti upravljali sa Mi-24 tijekom operacija 94/95 dok se naši još nisu obučili.
Ovo je općepoznato, nije moguće da se ovako netko provaljuje poput tebe sad.

Ukrajina 90-ih i Ukrajina od 2014. su dvije različite države. Poslušaj Kekića nedavno što govori o naoružavanju Hrvatske tijekom rata. Ne bi tada Ukrajina mogla prodat oružje ruske proizvodnje bez prethodnog odobrenja Rusije. Isto vrijedi i za Mađarsku. Nemoš oružje tek tako prodavati okolo.
A Rusija nam je mnogo pomogla, a glupavi Hrvati bi išli ubijati Ruse. Zato i jesmo u kurcu u BiH.

Vrh

PostPostano: 26 tra 2022, 15:20 

Rusi naoružavali Hrvatsku, Srbi Ukrajinu.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2022, 16:39 

zaba1111 je napisao/la:
I još reče, jesam vam reko.
Pa čovče božiji sve što si reko je bilo promašeno.
Ne znam, ovako zatrpavanje po meni treba biti brisano.

Aha, misliš poput ocjene da će premoćna pobjeda HDZ-a 2020 godine
Imati teške konzekvenca po Hrvate u BiH?
Ili procjene da samo i jedino Milanović ima muda ozbiljno se založiti za IZ, pod cjenu pritisaka , izolacija, sankcija i osobne štet?

Mnogi forumaši mi cole trljati na nos fantomske promašene procjene, citiraj ili ne lupetaj.

Za sada sam pogriješio dva puta, oko izbora za CG gdje su Srbi dobili za jedan mandat ali sam procjenio da je vlada kratkog vijeka sto se na kraju pokazalo točnim.

Druga greška je vjerovanje kako će MZ ipak uvažiti Hrvatsku poziciju i donijeti IZ, ali su HDZ -ovci toliko nesposobni
Da ste i to ispili pretvoriti iz penala u epski promašaj.

Bolje se pokrij i krekeći u kakvoj lokvi s ostalim HDZ žabama.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 28 tra 2022, 20:18 

Plenković ima muda samo za obračun s malim ribama u RH politici. Čim prijeđe granicu muda mu se povuku u trbušnu šupljinu.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2022, 02:21 

Globalist plenkovic je protuhrvatska hudoba.

Manipulatori vade podatke Rusije od prije 20 godina, kad su bili u povijesno najjadnijem stanju. Zamisli osobu koja vidi nekog nakon sta izgubi zenu i dicu totalno je na dnu i kaze to je sve sta je on. Eto takvi zlobni jadnici su ti sta spominju 'ruske abortuse' od prije 20 godina. Inace broj abortusa je pa sa 2m na 490,000 i tu su ukljuceni spontani. Omjer rodenih i abortiranih je otisa sa 1:2 u 1999 na 3:1 prosle godine.

Nazad na temu.

Mi desnicari smo vam govorili kakva zvir je globalist plenkovic al niste tili slusat nista.

Utuvite u glavu da je progresivni globalizam ideologija, vrlo konkretna ideologija. Ona je po definiciji protiv nacije, protiv neke bioloske odredenosti, cak i spolne. Zbog tog su neprijatelji svi iz EPP tj European Peoples Party svima im je cilj napravit jednu juhu u kojoj su svi mjesanih brakova, nikome se ne zna tko je, odakle je, u sta viruje.

Oni zele BRAZILIFIKACIJU Europe i unistenje vridnosti koje motiviraju vecinu na ovom forumu a to je etnocentrizam.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2022, 02:32 

Zaba1111, Junuz, Rikasvetogvida kazali 'najbolji premijer u hrvatskoj povijesti'.

slika

Vrh

PostPostano: 30 tra 2022, 06:49 

Ne vrijedi nekim ljudima objašnjavati, nisu za to kapacitet naprosto.

Jednako kako je svabo shvatio da Adolf ne valja tek kad su počele padati ruske Bombe po Berlinu , tako i naši EPP democucksčani i kvazi desničari vide da HDZ i udbašenković ne valjanu kad su počeli otvoreno surađivati s neprijateljem na štetu Hrvata u BiH i kad nam je 5 do 12 do katastrofe.

Prvi znak metamorfoze “pristojnog” diplomata je bila gruba i nasilna otimačina demokratske volje 2018. Godine s Kušcevicevim brojanjem glasova.

Tko tada nije shvatio da je HDZ nepopravljiv treba na liječenje.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 30 tra 2022, 06:59 

weasel je napisao/la:
Ne vrijedi nekim ljudima objašnjavati, nisu za to kapacitet naprosto.

Jednako kako je svabo shvatio da Adolf ne valja tek kad su počele padati ruske Bombe po Berlinu , tako i naši EPP democucksčani i kvazi desničari vide da HDZ i udbašenković ne valjanu kad su počeli otvoreno surađivati s neprijateljem na štetu Hrvata u BiH i kad nam je 5 do 12 do katastrofe.

Prvi znak metamorfoze “pristojnog” diplomata je bila gruba i nasilna otimačina demokratske volje 2018. Godine s Kušcevicevim brojanjem glasova.

Tko tada nije shvatio da je HDZ nepopravljiv treba na liječenje.

to je najednoj psihološkoj razini, kad se previše ili prejako vežeš za nekoga ili nešto, ni kad te tuče, mlati i zlostavlja nije si lako priznati da si pogriješio.

jer time presuđuješ sebi prije svega.

to je psihološki preteško, i takve najmanje osuđujem, oni se drže za neke mrvice sad, ali će progledati uskoro... ali među onima koji i dalje botuju za hamdiju udbašenka postoje i oni koji imaju financijski interes da žive u lažima, postoje oni koji su glupi ko qrac i postoje oni koji su psihopati s nevjerojatnom diskrepancijom između vlastitih mentalnih kapaciteta i vlastite percepcije istih.

to je uglavnom to. nažalost, to je dovoljno veliki broj ljudi da vuče Hrvatsku u propast.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2022, 08:40 

slika

HDZ u svojoj objavi dalje piše da bi Milanoviću bilo najbolje da “šuti” jer svojim izjavama nanosi štetu Hrvatima i “štetočinskom im politikom otežava položaj”.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2022, 11:44 

3 mandata je Komšić odradio i šutili su. Sad kao bi ali Milanović smeta.

Nitko im ne brani da budu korisniji o Zokija.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 192 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: dreamteam i 24 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: