|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 191 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
perolegenda
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:45 |
|
|
aiwprton je napisao/la: hoblatopla je napisao/la: Destabilizacija Bosnjackih* interesa nije destabilizacija drzave. Da sutra Srbi dobiju originalni Dayton, a mi treci entitet ovo bih bila vrlo stabilna i uspjesna drzava. Ali netko ne da.
* - Bosnjak1995 Stavljanje treceg entiteta i uspjesne drzave u isti kontekst je debilno i neprirodno. Ipak to ostaju vasi mokri snovi. Treći entitet → svatko svoj na svome, nema preglasavanja i blokiranja, svaki narod ima svoje institucije koje su mu osigurane, bez straha da će njegova prava biti zgažena itd. Meni ovo zvuči vrlo stabilno, poput jedne Švicarske ili Belgije.
_________________ Protiv svakog imperijalizma, kako srpskog, tako i ruskog, tako i američkog. Slava Ukrajini!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:49 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:50 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Čuj ovoga, neprirodno 30 godina dzamija im ispralo mozak. Ponasaju se kao da su pobjedili u ratu, a ne dosli sa 27% u Dayton.
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:55 |
|
|
|
Neko od vas Hrvata jos uvek veruje da je moguce napraviti neki dogovor ili stabllnu drzavu sa Muslimanima? Svajcarska ili Belgija? Nije nego.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:58 |
|
|
NSOS je napisao/la: Neko od vas Hrvata jos uvek veruje da je moguce napraviti neki dogovor ili stabllnu drzavu sa Muslimanima? Svajcarska ili Belgija? Nije nego. Naravno da ne. Zajebavamo se s njima. Kad prestanu biti demografska vecina (vrlo skoro) vidjet ce svoga Boga. 2010. -> 60% rođenih 2020. -> 52% rođenih 2030. ->44% rođenih 
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Svaki put kad @divizija nešto napiše jedan musliman pomisli: Sačekat ću još 2 dana sa posjetom njemačkom veleposlanstvu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nesorta
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 17:20 |
|
|
Kada bih se Hamdija malim djelom usudio prijetiti i zajebavati muslimane koliko Ruse, muslimani bi podvili rep. https://www.klix.ba/vijesti/regija/zaha ... /220425126Zaista moja skromna pamet ne uspijeva shvatiti zašto je ovo potrebno jednoj slučajnoj banana državici. Još ako znamo da su Rusi uvijek bili korektni prema Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 17:28 |
|
|
nesorta je napisao/la: Kada bih se Hamdija malim djelom usudio prijetiti i zajebavati muslimane koliko Ruse, muslimani bi podvili rep. https://www.klix.ba/vijesti/regija/zaha ... /220425126Zaista moja skromna pamet ne uspijeva shvatiti zašto je ovo potrebno jednoj slučajnoj banana državici. Još ako znamo da su Rusi uvijek bili korektni prema Hrvatima. Apsolutno nije potrebno to je jasno kao dan, međutim ne postoji trenutno u Hrvatskoj nikakva protuteža tome t.j. itekako postoji ali ne smije biti iskazana jer bi bili "optuženi" kao rusofili. Sve podsjeća na vrijeme mraka ali dobro je za nostalgičare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:04 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Kakvi su to izdajnici sve im njihovo ... za svoj vlastiti narod neće kurcom mrdnit niti išta riskirat a protiv nuklearne sile koja nam je čak i pomagala u Ratu i koja je uz naš narod u Bosni oni je vrijeđaju i bahato čak ni humanitarni let ne puštaju .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:04 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Rusija je nama pomagala u ratu , a hamdije ovako vraćaju . a zapad nije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Rusija je nama pomagala u ratu , a hamdije ovako vraćaju . a zapad nije? Jesu. Zveknuli su nam embargo. Vječna im hvala. 
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:10 |
|
|
limpus je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: a zapad nije? Jesu. Zveknuli su nam embargo. Vječna im hvala.   Priče za malu djecu. Odeš na Krk, kupuješ k'o u marketu, 2 velika broda puna...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Markane jesi branio Vitez pucajući iz AK47 ili iz M16? Retoričko pitanje naravno.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:21 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Markane jesi branio Vitez pucajući iz AK47 ili iz M16? Retoričko pitanje naravno. Obe. Između ostalih. Od Slavonije do Herceg Bosne. Napomena, ne zaboravite tko nam je vojsku obučavao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:22 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Rusija je nama pomagala u ratu , a hamdije ovako vraćaju . a zapad nije? Bogami zapad od rata na vamo nas uništava a Rusija podupire u Bosni . Da je Rusija u rangu moći Amerike davno bi mi imali Herceg Bosnu .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:22 |
|
|
|
AR-15 korišćen u ratu u BiH!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:23 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Markane jesi branio Vitez pucajući iz AK47 ili iz M16? Retoričko pitanje naravno. Ne nego iz Sturmgewehra 
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: AR-15 korišćen u ratu u BiH!? Svašta se koristilo u tom kalibru 5,56x45 mm.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:27 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Markane jesi branio Vitez pucajući iz AK47 ili iz M16? Retoričko pitanje naravno. Obe. Između ostalih. Od Slavonije do Herceg Bosne. Možda tebe i shvaćam , tebi nisu kuću mudzahedini zapalili zahvaljujući zapadu i zagrebu koji ih je pustio i doveo tu . Ali nakon rata te hebu 30 godina i ugnjetavaju i ti si i dalje za njih . Ok , imaš privid da Hrvati upravljaju sobom jer ti je u Vitezu gradonačelnik Hrvat , ali uskoro i tu će bit zelenko . Pa ćeš možda malo bolje shvatit šta je i kako je kad ti turčin upravlja . Pa kad ti rastavi tvoju i par firmi na proste faktore i bude se hvalio time a sve zahvaljujući zapadu ( mašala ) pa ću te pitat šta će ti djeca jest .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:27 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: a zapad nije? Bogami zapad od rata na vamo nas uništava a Rusija podupire u Bosni . Da je Rusija u rangu moći Amerike davno bi mi imali Herceg Bosnu . Ne bi bilo Hrvatske
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:29 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: a zapad nije? Bogami zapad od rata na vamo nas uništava a Rusija podupire u Bosni . Da je Rusija u rangu moći Amerike davno bi mi imali Herceg Bosnu . Kako bi imo herceg bosnu kad ne bi bilo Bosne 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:30 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: AR-15 korišćen u ratu u BiH!? Svašta se koristilo u tom kalibru 5,56x45 mm. U SB je 99 % pušaka bilo ak izvedenice a većina su bile ciganke . U kaknju nismo imali ni metaka nit pušaka u kiseljaku smo zahvaljujući srbima imali metaka i pušaka a tih m16 , ar-15 , glock-ova i tih sranja nije bilo . Inače Ćetnićki VBR je počesto dolazi u Kiseljak da gađa muslimane .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:31 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Bogami zapad od rata na vamo nas uništava a Rusija podupire u Bosni .
Da je Rusija u rangu moći Amerike davno bi mi imali Herceg Bosnu . Ne bi bilo Hrvatske Imao bi . Jer je Rusija 90-tih više podržavala Hrvatsku nego li Srbiju .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:33 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Možda tebe i shvaćam , tebi nisu kuću mudzahedini zapalili zahvaljujući zapadu i zagrebu koji ih je pustio i doveo tu . Nažalost, jesu. Krov. Th1950 je napisao/la: Ali nakon rata te hebu 30 godina i ugnjetavaju i ti si i dalje za njih . Ok , imaš privid da Hrvati upravljaju sobom jer ti je u Vitezu gradonačelnik Hrvat , ali uskoro i tu će bit zelenko . Pa ćeš možda malo bolje shvatit šta je i kako je kad ti turčin upravlja . Pa kad ti rastavi tvoju i par firmi na proste faktore i bude se hvalio time a sve zahvaljujući zapadu ( mašala ) pa ću te pitat šta će ti djeca jest . Za koga sam to ja? Mene da zanima zapad, davno bih otišao. Brkate neke stvari. Ako sam protiv ruske agresije i stradavanja civila, ne znači da sam automatizmom za zapad. Pogledaj malo bolje moje postove. Da, Hrvati upravljaju sobom. Bio je i Musliman gradonačelnik, pa? Previše podcjenjujete svoj narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 18:34 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Inače Ćetnićki VBR je počesto dolazi u Kiseljak da gađa muslimane .
Zato smo ti kuću zapalili Zbog naših raketa?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ceha i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|