|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
neretvanin
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 22 tra 2022, 21:44 |
|
|
Vrijeme je da Njonjo lupne šakom od stol i naredi strancima durade nešto. 
|
|
Vrh |
|
 |
Matijaševo
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 23 tra 2022, 00:51 |
|
|
Muslimanski mediji uživaju dok Plenković napada Milanovića, Raspudića, MOST i HRS. https://ba.n1info.com/vijesti/milanovic ... rske-kise/
_________________ Dok se u Zagrebu i Mostaru šuti, u Sarajevu i Banjoj Luci protiv Hrvata se muti.
Etatisti, unitaristi, velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu i Hercegovinu kakvu ne želimo i nećemo!
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 23 tra 2022, 03:11 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Hamdija i Sejdo .
Turci nas nisu uništili a da će ta dva mala kepeca ...
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 23 tra 2022, 13:38 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 23 tra 2022, 16:22 |
|
|
Ćato se kofrči jednoj Rusiji a boji se ćevapčićara i burekdžija s baščaršije...
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 23 tra 2022, 16:50 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Ćato se kofrči jednoj Rusiji a boji se ćevapčićara i burekdžija s baščaršije... Baščaršija>Kremlj
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 08:16 |
|
|
Ne želim biti naporan pa reći "told you so", ali koliko puta su mnogi anti HDZ botovi poput divizije i moje malenkosti napisali davnih dana, još 2020 kad su bili izbori da premočna pobjeda Plenkovićevog HDZ nosi tmurnu budućnost za BiH Hrvate.
Plenki je miks Jace Kosor, Sanadera i Mesića, od svakog je uzeo "najbolje".
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 08:17 |
|
|
Dok HDZ kao stranka ne propadne i njihovi pipci se ne uklone, mi se nemamo čemu nadati. To je trulo leglo guja, prodanih za judine škude.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 09:15 |
|
|
I još reče, jesam vam reko. Pa čovče božiji sve što si reko je bilo promašeno. Ne znam, ovako zatrpavanje po meni treba biti brisano.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 12:29 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: I još reče, jesam vam reko. Pa čovče božiji sve što si reko je bilo promašeno. Ne znam, ovako zatrpavanje po meni treba biti brisano. što je promašio, to što je rekao da će Hamdija prodat Hrvate u BIH? i eto, prodo vas je, za kikiriki
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 14:33 |
|
|
Reko je da će mz prisiliti neprijatelja na potpis iz, da ne bude zabune i ja samo to mislio, ali ipak nisam pisao jer nisam bio siguran, dakle to njegovo prvotno uvjerenje nije bilo spojivo sa prodajom, nego sa osobnim i stranačkim interesima, a što znači da mu interes naroda i države nije na prvom mjestu. Ista stvar je sa ekstremnim angažmanom i podrškom čovjeku i ljudima koja nisu u stanju organizirati omanju stranku, kao superiornim za vođenje države, dakle osobni interes ispred interesa naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 14:35 |
|
|
A što se tiče prodaje za kikiriki, to mi nije poznato, znam samo da naša borba još traje i da ništa nije gotovo, ništa mi ne ukazuje još na prodaju, eventualno na neuspjeh, ali to tek treba vidjeti.
|
|
Vrh |
|
 |
Jiv
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 14:40 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
Di je onaj što mu mozak radi 1000% brže nego drugima?
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 14:41 |
|
|
divizija je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: I još reče, jesam vam reko. Pa čovče božiji sve što si reko je bilo promašeno. Ne znam, ovako zatrpavanje po meni treba biti brisano. što je promašio, to što je rekao da će Hamdija prodat Hrvate u BIH? i eto, prodo vas je, za kikiriki Jes' ti kolega Musliman, ozbiljno? 
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 15:12 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Jes' ti kolega Musliman, ozbiljno?  ne drkam ja na SASovce i slične sotoniste koji su bili taxi služba za mudžahedine, kolega.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 15:29 |
|
|
divizija je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jes' ti kolega Musliman, ozbiljno?  ne drkam ja na SASovce i slične sotoniste koji su bili taxi služba za mudžahedine, kolega. Drkaš na Komandanta Marka , tj. Žalosnu Sovu? Vidiš koru od banane 5 metara i kontaš a u pm, opeć ću se okliznuti? Prdneš i misliš da si se usrao? Ako nisi musliman po zadatku, onda si pesimista za proučavanja. 
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:14 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Drkaš na Komandanta Marka , tj. Žalosnu Sovu? Vidiš koru od banane 5 metara i kontaš a u pm, opeć ću se okliznuti? Prdneš i misliš da si se usrao? Ako nisi musliman po zadatku, onda si pesimista za proučavanja.  ja uopće nisam pesimista, ti sam sebe smatraš kršćaninom, pa znaš da je sudbina ovog svijeta da bude spržen prije stvaranja novog neba i nove Zemlje. ipak, to te ne čini pesimistom. to što su stvari loše, ne znači da sam ja pesimist. znači samo da su stvari loše
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27466 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Drkaš na Komandanta Marka , tj. Žalosnu Sovu? Vidiš koru od banane 5 metara i kontaš a u pm, opeć ću se okliznuti? Prdneš i misliš da si se usrao? Ako nisi musliman po zadatku, onda si pesimista za proučavanja.   divizija je napisao/la: ja uopće nisam pesimista, 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
aiwprton
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:37 |
|
|
Kako ocekujete da iko normalan zastupa interese BiH Hrvata kada su interesi istih destabilizacija drzave u kontinuitetu? Dje je logika.
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:38 |
|
|
Svaki pesimist misli da je realan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:48 |
|
|
aiwprton je napisao/la: Kako ocekujete da iko normalan zastupa interese BiH Hrvata kada su interesi istih destabilizacija drzave u kontinuitetu? Dje je logika. Destabilizacija Bosnjackih* interesa nije destabilizacija drzave. Da sutra Srbi dobiju originalni Dayton, a mi treci entitet ovo bih bila vrlo stabilna i uspjesna drzava. Ali netko ne da. * - Bosnjak1995
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:54 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: aiwprton je napisao/la: Kako ocekujete da iko normalan zastupa interese BiH Hrvata kada su interesi istih destabilizacija drzave u kontinuitetu? Dje je logika. Destabilizacija Bosnjackih* interesa nije destabilizacija drzave. Da sutra Srbi dobiju originalni Dayton, a mi treci entitet ovo bih bila vrlo stabilna i uspjesna drzava. Ali netko ne da. * - Bosnjak1995 Opet muslimani umislili da su oni država BiH.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 16:58 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Ćato se kofrči jednoj Rusiji a boji se ćevapčićara i burekdžija s baščaršije... Anemije, Njonje, Kradeze = kmetovi sa dna kace
|
|
Vrh |
|
 |
aiwprton
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 17:13 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: aiwprton je napisao/la: Kako ocekujete da iko normalan zastupa interese BiH Hrvata kada su interesi istih destabilizacija drzave u kontinuitetu? Dje je logika. Destabilizacija Bosnjackih* interesa nije destabilizacija drzave. Da sutra Srbi dobiju originalni Dayton, a mi treci entitet ovo bih bila vrlo stabilna i uspjesna drzava. Ali netko ne da. * - Bosnjak1995 Stavljanje treceg entiteta i uspjesne drzave u isti kontekst je debilno i neprirodno. Ipak to ostaju vasi mokri snovi.
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
Vrh |
|
 |
aiwprton
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 25 tra 2022, 17:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: hoblatopla je napisao/la: Destabilizacija Bosnjackih* interesa nije destabilizacija drzave. Da sutra Srbi dobiju originalni Dayton, a mi treci entitet ovo bih bila vrlo stabilna i uspjesna drzava. Ali netko ne da.
* - Bosnjak1995 Opet muslimani umislili da su oni država BiH. Ja sam Bosna i Hercegovina koliko i moj drugi sunarodnjak. No dobro i ja bi pao u paranoju tako kao ti da 30 godina prezivam pricu koja se zasniva na tome da ce neko i nekad razvaliti drzavu.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|