|
|
Stranica: 23/36.
|
[ 892 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 17 lip 2010, 23:27 |
|
|
Kiza je napisao/la: Ceha je napisao/la: Živi bili pa vidjeli Koliko sam shvatio ti si protiv (ili si uvjeren da neće doći do) mijenjanja granica RS. Po tebi je onda izmjena svakog sela nerealna, pa  Nisam ja ništa protiv, ko mene pita. Ako me ti pitaš, eto ja sam za neki realan kompromis da svi budu zadvoljni. Koliko sam mogao da shvatim, a dosta vremena sam utrošio na razno-razne razgovore sa manje ili više istim pitanjima (mojim) nema volje za neko veliko menjanje granice (naprotiv). Ne kod mene već kod srpske političke "elite", a ni stranci nisu skroz ludi.  Bojim se da ovo što ti radiš više odmaže nego pomaže. Ja sam od onih koji apsolutno podržavaju hrvatski entitet i da budem do kraja iskren najpre iz pragmatičnih razloga - sarajevske age i begovi ako uspeju da završe sa Hrvatima prelaze na Srbe. To se vidi iz aviona. PCM je priložio jednu mapu koja meni 'vako na prvu loptu deluje realno i moguće. A ovo tvoje... mislim možemo negde uz pivu nas dvojica da crtamo, za svoju dušu, ali...  Gle, ja sam označio područje koje je zanimljivo za nas. Mislim da je dogovor u zajedničkom interesu, sada koja će točno biti granica, vidjeti ćemo. Koridor ostaje i to nisam dirao, a ovo ne vidim da vam ovo na sjeveru nešto znači? Ista stvar i za ovih par graničnih sela... Mislim da bi vam proširenje distrikta Brčko (ako se ne raspada BiH) išlo u korist (povećanje vašeg % u distriktu, smanjivanje muslimanskog). Sad, to je moje osobno mišljenje. Realno je da je potreban dogovor, jer su muslimani malo pukli i pretjerali s haračenjem Uvjek se možemo ekonomski dogovoriti, a ak sve pukne i novi Maček-Cvetković je ok 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 17 lip 2010, 23:38 |
|
|
Ceha je napisao/la: Kiza je napisao/la: Nisam ja ništa protiv, ko mene pita. Ako me ti pitaš, eto ja sam za neki realan kompromis da svi budu zadvoljni. Koliko sam mogao da shvatim, a dosta vremena sam utrošio na razno-razne razgovore sa manje ili više istim pitanjima (mojim) nema volje za neko veliko menjanje granice (naprotiv). Ne kod mene već kod srpske političke "elite", a ni stranci nisu skroz ludi.  Bojim se da ovo što ti radiš više odmaže nego pomaže. Ja sam od onih koji apsolutno podržavaju hrvatski entitet i da budem do kraja iskren najpre iz pragmatičnih razloga - sarajevske age i begovi ako uspeju da završe sa Hrvatima prelaze na Srbe. To se vidi iz aviona. PCM je priložio jednu mapu koja meni 'vako na prvu loptu deluje realno i moguće. A ovo tvoje... mislim možemo negde uz pivu nas dvojica da crtamo, za svoju dušu, ali...  Gle, ja sam označio područje koje je zanimljivo za nas. Mislim da je dogovor u zajedničkom interesu, sada koja će točno biti granica, vidjeti ćemo. Koridor ostaje i to nisam dirao, a ovo ne vidim da vam ovo na sjeveru nešto znači? Ista stvar i za ovih par graničnih sela... Mislim da bi vam proširenje distrikta Brčko (ako se ne raspada BiH) išlo u korist (povećanje vašeg % u distriktu, smanjivanje muslimanskog). Sad, to je moje osobno mišljenje. Realno je da je potreban dogovor, jer su muslimani malo pukli i pretjerali s haračenjem Uvjek se možemo ekonomski dogovoriti, a ak sve pukne i novi Maček-Cvetković je ok  Ceha preivse te kahwe pijes bolan...o cemu ces sutra pricati? 
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 17 lip 2010, 23:39 |
|
|
Ceha je napisao/la: Kiza je napisao/la: Nisam ja ništa protiv, ko mene pita. Ako me ti pitaš, eto ja sam za neki realan kompromis da svi budu zadvoljni. Koliko sam mogao da shvatim, a dosta vremena sam utrošio na razno-razne razgovore sa manje ili više istim pitanjima (mojim) nema volje za neko veliko menjanje granice (naprotiv). Ne kod mene već kod srpske političke "elite", a ni stranci nisu skroz ludi.  Bojim se da ovo što ti radiš više odmaže nego pomaže. Ja sam od onih koji apsolutno podržavaju hrvatski entitet i da budem do kraja iskren najpre iz pragmatičnih razloga - sarajevske age i begovi ako uspeju da završe sa Hrvatima prelaze na Srbe. To se vidi iz aviona. PCM je priložio jednu mapu koja meni 'vako na prvu loptu deluje realno i moguće. A ovo tvoje... mislim možemo negde uz pivu nas dvojica da crtamo, za svoju dušu, ali...  Gle, ja sam označio područje koje je zanimljivo za nas. Mislim da je dogovor u zajedničkom interesu, sada koja će točno biti granica, vidjeti ćemo. Koridor ostaje i to nisam dirao, a ovo ne vidim da vam ovo na sjeveru nešto znači? Ista stvar i za ovih par graničnih sela... Mislim da bi vam proširenje distrikta Brčko (ako se ne raspada BiH) išlo u korist (povećanje vašeg % u distriktu, smanjivanje muslimanskog). Sad, to je moje osobno mišljenje. Realno je da je potreban dogovor, jer su muslimani malo pukli i pretjerali s haračenjem Uvjek se možemo ekonomski dogovoriti, a ak sve pukne i novi Maček-Cvetković je ok  Ti sad meni pišeš kao da je nešto odlučujem...  a ja tebi rekoh da nema nekog raspoloženja za velike promene granica i zato mi se PCM-ova mapa više sviđa.  Što se tiče podele to bi bilo najbolje, fifti-fifti i svi bi bili zadovoljni. Čak mislim i da bi Bošnjacima-Muslimanima bilo mnogo bolje nego što im je danas. Ali u toj jednačini možda se zaboravlja Dejtonski sporazum, koji je američko čedo. I dokle god Amerika želi da predstavlja bitan faktor u svetu ona neće dozvoliti razbijanje BiH. To bi ipak pomalo bio i njihov neuspeh... sve to znaju i ovi u Sarajevu i debelo zloupotrebljavaju... Da zaključim, treći entitet što pre pa makar i da ne obuhvata 100% hrvatskih prostora. Pa ni RS ne obuhvata 100% srpskih, ali je bar za sada omogućila da Srbi opstanu. To isto bi i Herceg Bosna pružila Hrvatima. Za početak opstanak i ravnopravnost. I to je nešto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 17 lip 2010, 23:46 |
|
|
|
Dok se potiče mit o prodaji Posavine, mit o budućem povratku izbjeglica (nakon 20 godina - posve nerealno) i mit o nekakvim zamjenama sa Srbima (koji neće dati ništa za ono što, u etničkom smislu, već kontroliraju, dakle Drvar i Grahovo), Hrvati će biti razjedinjeni i neće imati nikakvu zajedničku platformu za bilo kakve pregovore.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 17 lip 2010, 23:47 |
|
|
mateb je napisao/la: Dok se potiče mit o prodaji Posavine, mit o budućem povratku izbjeglica (nakon 20 godina - posve nerealno) i mit o nekakvim zamjenama sa Srbima (koji neće dati ništa za ono što, u etničkom smislu, već kontroliraju, dakle Drvar i Grahovo), Hrvati će biti razjedinjeni i neće imati nikakvu zajedničku platformu za bilo kakve pregovore. Tacno i dokle god misle da su za dogovor potrebne dvije strane.
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 17 lip 2010, 23:49 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: mateb je napisao/la: Dok se potiče mit o prodaji Posavine, mit o budućem povratku izbjeglica (nakon 20 godina - posve nerealno) i mit o nekakvim zamjenama sa Srbima (koji neće dati ništa za ono što, u etničkom smislu, već kontroliraju, dakle Drvar i Grahovo), Hrvati će biti razjedinjeni i neće imati nikakvu zajedničku platformu za bilo kakve pregovore. Tacno i dokle god misle da su za dogovor potrebne dvije strane. Četiri strane. Bilo bi glupo da građani Unsko-sanskog kantona dozvole da Sarajevo odlučuje o njihovoj budućnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 17 lip 2010, 23:53 |
|
|
Kiza je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la:
Tacno i dokle god misle da su za dogovor potrebne dvije strane.
Četiri strane. Bilo bi glupo da građani Unsko-sanskog kantona dozvole da Sarajevo odlučuje o njihovoj budućnosti. Nema 4 strane, postoje samo 3 strane, a to su Hrvati, Srbi i probosanska strana.
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 17 lip 2010, 23:55 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Kiza je napisao/la:
Četiri strane.
Bilo bi glupo da građani Unsko-sanskog kantona dozvole da Sarajevo odlučuje o njihovoj budućnosti.
Nema 4 strane, postoje samo 3 strane, a to su Hrvati, Srbi i probosanska strana. A proturska?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 17 lip 2010, 23:58 |
|
|
Četiri strane.
Bilo bi glupo da građani Unsko-sanskog kantona dozvole da Sarajevo odlučuje o njihovoj budućnosti.
Nema 4 strane, postoje samo 3 strane, a to su Hrvati, Srbi i probosanska strana. Ako dobro shvatam ti misliš da će položaj USK biti bolji ako o tom delu BiH odlučuju oni iz Sarajeva?  Umesto da se boriš za svoja prava... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 18 lip 2010, 00:03 |
|
|
Nema 4 strane, postoje samo 3 strane, a to su Hrvati, Srbi i probosanska strana.
Ako dobro shvatam ti misliš da će položaj USK biti bolji ako o tom delu BiH odlučuju oni iz Sarajeva?  Umesto da se boriš za svoja prava...  Kakva prava bolan, ja imam sva prava koja hocu, cak stavise ja podrzavam ukidanje i entiteta i kantona i regija, to meni nista ne znaci. Ja sam za najvecu mogucu autonomiju opcina i za stvaranje novih. Ali jbg. ne pitam kao ni ti - reko da izbacim svu huju iz sebe 
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 18 lip 2010, 00:08 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
Četiri strane.
Nema 4 strane, postoje samo 3 strane, a to su Hrvati, Srbi i probosanska strana. Sram te bilo ovak fašistički isključiš Bošnjake i cjelu Hercegovinu iz dogovora. Pa i oni su konstitutivni. ccc Znači ti si protiv Bošnjaka i za secesiju Bosne od Hercegovine, neka stat će HB i vama separatistima na kraj.
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 18 lip 2010, 00:08 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Kiza je napisao/la: Ako dobro shvatam ti misliš da će položaj USK biti bolji ako o tom delu BiH odlučuju oni iz Sarajeva?  Umesto da se boriš za svoja prava...  Kakva prava bolan, ja imam sva prava koja hocu, cak stavise ja podrzavam ukidanje i entiteta i kantona i regija, to meni nista ne znaci. Ja sam za najvecu mogucu autonomiju opcina i za stvaranje novih. Ali jbg. ne pitam kao ni ti - reko da izbacim svu huju iz sebe  Joj...  iskrenosti...  Svaka čast.  Znam ja da se mašta o toj jedinstvenoj i šta ti znam kakvoj, nego mislio sam kad se probudiš iz tog sna, da nam objasniš kakvu vidiš budućnost USK koji je "okružen" s jedne strane Republikom Hrvatskom, s druge Republikom Srpskom, a s treće ubrzo HR Herceg Bosnom? Šta je činiti... zaoštravati odnose pričom o ukidanju entiteta i kantona ili nešto drugo? Malo razmisli i odgovori, ja ću te ionako čitati tek ujutru. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 18 lip 2010, 08:57 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Ceha je napisao/la: Gle, ja sam označio područje koje je zanimljivo za nas. Mislim da je dogovor u zajedničkom interesu, sada koja će točno biti granica, vidjeti ćemo. Koridor ostaje i to nisam dirao, a ovo ne vidim da vam ovo na sjeveru nešto znači? Ista stvar i za ovih par graničnih sela... Mislim da bi vam proširenje distrikta Brčko (ako se ne raspada BiH) išlo u korist (povećanje vašeg % u distriktu, smanjivanje muslimanskog). Sad, to je moje osobno mišljenje. Realno je da je potreban dogovor, jer su muslimani malo pukli i pretjerali s haračenjem Uvjek se možemo ekonomski dogovoriti, a ak sve pukne i novi Maček-Cvetković je ok  Ceha preivse te kahwe pijes bolan...o cemu ces sutra pricati?  Na čemu si ti? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 18 lip 2010, 09:10 |
|
|
Kiza je napisao/la: Ceha je napisao/la: Gle, ja sam označio područje koje je zanimljivo za nas. Mislim da je dogovor u zajedničkom interesu, sada koja će točno biti granica, vidjeti ćemo. Koridor ostaje i to nisam dirao, a ovo ne vidim da vam ovo na sjeveru nešto znači? Ista stvar i za ovih par graničnih sela... Mislim da bi vam proširenje distrikta Brčko (ako se ne raspada BiH) išlo u korist (povećanje vašeg % u distriktu, smanjivanje muslimanskog). Sad, to je moje osobno mišljenje. Realno je da je potreban dogovor, jer su muslimani malo pukli i pretjerali s haračenjem Uvjek se možemo ekonomski dogovoriti, a ak sve pukne i novi Maček-Cvetković je ok  Ti sad meni pišeš kao da je nešto odlučujem...  a ja tebi rekoh da nema nekog raspoloženja za velike promene granica i zato mi se PCM-ova mapa više sviđa.  Što se tiče podele to bi bilo najbolje, fifti-fifti i svi bi bili zadovoljni. Čak mislim i da bi Bošnjacima-Muslimanima bilo mnogo bolje nego što im je danas. Ali u toj jednačini možda se zaboravlja Dejtonski sporazum, koji je američko čedo. I dokle god Amerika želi da predstavlja bitan faktor u svetu ona neće dozvoliti razbijanje BiH. To bi ipak pomalo bio i njihov neuspeh... sve to znaju i ovi u Sarajevu i debelo zloupotrebljavaju... Da zaključim, treći entitet što pre pa makar i da ne obuhvata 100% hrvatskih prostora. Pa ni RS ne obuhvata 100% srpskih, ali je bar za sada omogućila da Srbi opstanu. To isto bi i Herceg Bosna pružila Hrvatima. Za početak opstanak i ravnopravnost. I to je nešto. Ne bi rekao. Prudski proces je vukao promjene granica. Crtanje karata treba biti prisutno da na kraju ne bi bilo, pojeo vuk magare. Treći entitet je neizbježnost (glasovi u njemačkom parlamentu su samo početak). On ne može obuhvaćati 100% hrvatskih prostora, ali treba obuhvatiti sve ove ratom obranjene enklave. Uostalom 1.faza je dogovoriti se s muslimanima (jer u federaciji je trenutno problem), a u 2.fazi se trebamo dogovoriti s vama za eventualne zamjene teritorija Nama ne koristi entitet koji će obuhvaćati ostatke ostataka na kojima nam nitko ne spori vlast. Nema toliko muslimana (pogotovo s njihovim šugavim natalitetom) Linija iz Daytona 95 (vojno držanje) eventualno neke zamjene i to je to s muslimanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 18 lip 2010, 09:11 |
|
|
mateb je napisao/la: Dok se potiče mit o prodaji Posavine, mit o budućem povratku izbjeglica (nakon 20 godina - posve nerealno) i mit o nekakvim zamjenama sa Srbima (koji neće dati ništa za ono što, u etničkom smislu, već kontroliraju, dakle Drvar i Grahovo), Hrvati će biti razjedinjeni i neće imati nikakvu zajedničku platformu za bilo kakve pregovore. 1. faza entitet sa srbima dogovor o zamjenama može i kasnije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 18 lip 2010, 09:11 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: mateb je napisao/la: Dok se potiče mit o prodaji Posavine, mit o budućem povratku izbjeglica (nakon 20 godina - posve nerealno) i mit o nekakvim zamjenama sa Srbima (koji neće dati ništa za ono što, u etničkom smislu, već kontroliraju, dakle Drvar i Grahovo), Hrvati će biti razjedinjeni i neće imati nikakvu zajedničku platformu za bilo kakve pregovore. Tacno i dokle god misle da su za dogovor potrebne dvije strane. Pa zar to nije stvar koju vi isprobavate nadglasavanjem Hrvata?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
|
|
Tacno i dokle god misle da su za dogovor potrebne dvije strane.
Četiri strane. Bilo bi glupo da građani Unsko-sanskog kantona dozvole da Sarajevo odlučuje o njihovoj budućnosti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croatian Warrior
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 01 srp 2010, 17:34 |
|
|
Srednja Bosna - rješenje za povezivanje teritorija za Treći.  
_________________ Islam je lažna vjera!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 01 srp 2010, 17:45 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 917 Lokacija: USORA! HRHB
|
|
Ajd to poveži sa Žepčem i Usorom? Jajcem? Posavinom
Mislim da za treći nije bitno hoćel bit povezan u kontinuitetetu teritorijalno. Pa ni federacija nema teritorijalni kontinuitet, ni PŽ nije povezana već ima ter. prekid. Bitno je da što više naših općina bude u njemu, a to kako su povezane je manji problem.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 01 srp 2010, 18:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
|
Teritorijalna povezanost nije najbitnija... al nije ni prevelika rascjepkanost... zbog infrastrukture, ev. problema, iseljavanja itd...
Ovo mi na prvu i ne izgleda lose... Jos tu ubacit Jajce... i naravano Posavina itd.. to naravno (Jajce mozda, ali tesko ako se opcine ne budu cjepkale)) ne moze biti teritorijalno povezano...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croatian Warrior
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 01 srp 2010, 18:08 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Ajd to poveži sa Žepčem i Usorom? Jajcem? Posavinom
Mislim da za treći nije bitno hoćel bit povezan u kontinuitetetu teritorijalno. Pa ni federacija nema teritorijalni kontinuitet, ni PŽ nije povezana već ima ter. prekid. Bitno je da što više naših općina bude u njemu, a to kako su povezane je manji problem. Posavina je tu samo se ne vidi na slici, pošto je to samo dio slike. A što se tiče Jajca, ono je bilo '91 većinski Bošnjačko a i sada je, i to u još većem postotku. A ako mi tražimo sve te teritorije u kojima smo mi bili većina, zar nebi onda i bošnjaci mogli tražiti Jajce, pola Mostara i Stolac za sebe?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 01 srp 2010, 18:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Croatian Warrior je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Ajd to poveži sa Žepčem i Usorom? Jajcem? Posavinom
Mislim da za treći nije bitno hoćel bit povezan u kontinuitetetu teritorijalno. Pa ni federacija nema teritorijalni kontinuitet, ni PŽ nije povezana već ima ter. prekid. Bitno je da što više naših općina bude u njemu, a to kako su povezane je manji problem. Posavina je tu samo se ne vidi na slici, pošto je to samo dio slike. A što se tiče Jajca, ono je bilo '91 većinski Bošnjačko a i sada je, i to u još većem postotku. A ako mi tražime sve te teritorije zar nebi onda i bošnjaci mogli tražiti pola Mostara i Stolac za sebe? Oni ce to vjerovatno i trazit, osobito za Mostar... no tu je i Bugojno koje je isto bilo negdje fifti-fifti... Jajce, i Bugojno skupa ne mogu ici Bosnjacima, ili jedan, ili drugi, ili dijelit opcine.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croatian Warrior
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 01 srp 2010, 18:26 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 01 srp 2010, 18:32 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Mislim da uporno upadamo u zamku granica prijeratnih komunističkih općina kao relevantnog čimbenika u određivanju granica trećeg entiteta. Općinske granice treba potpuno zanemariti i izbjegavati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet? Postano: 01 srp 2010, 18:34 |
|
|
Croatian Warrior je napisao/la: Ovo je realno u nekoj daljoj budućnosti, ako se želi cjeloviti Mostar pod hrvatskom kontrolom (na što Muslimani nikad neće pristati bez velike stiske, jer bi to bio kraj njihovog sna o izlazu na more).
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Micha i 54 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|