|
|
Stranica: 156/736.
|
[ 18377 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Th1950
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 19:35 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
DŽorDŽ je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Po ovome šta si napisa gori , ti nisi samo budala ti si kreten , debil i prije svega hrvatomrzac . Znači to je isto po tebi cijeli hrvatski vrh? Veliki dio da . A izabiru ga takvi kao ti idioti i budaletine . Ti bi da fašistička država opstane samo zato da nebi ima 100 000 srba pored granice a boli te *** za 400 000 hrvata koji su mučeni već 30 godina ? BUUUU srbi dolaze evo ih samo što nisu ušli u petrinju s tenkovima .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 19:56 |
|
|
bobanovski je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Koje ucjene? Navedi mi par primjera kojima smo mi Bošnjaci ugrozili vas Hrvate u BiH. Nemoj mi Komšića i ta sranja navoditi. 2001 prva platforma, Samouprava kao odgovor i masovno ubijanje hrvatskih povratnika uz oslobađanje ubojica nakon priznanja ubojstva. 2010 okupacija doma naroda opet preko Inzka, tada je došlo i do koalicije s Dodikom. Ukidali ste nam mirovine u tom trenutku preko Helaza, slali one svoje porezne inspektore i uništavali planski hrvatske firme. Vaša komplet politika je bila uništenje Hrvata Te platforme je radilla ljevica uglavnom SDA nema veze sa tim. Što ne spomeneš kladionice, prkrivanje profita EPHB, Almunij i sl. Pa bolan Buško jezero ste dali da koriste za bagatelu. Onoliko zemljište. A vaše općine bi imale koristi. Što ne spomeneš da vam je draže da u Zagrebu sunce sija a nek pocrka sve u sopstvenoj zemlji. I mi pamtimo još od 1993-e sve one kamione pomoći i kupovine koje ste nam presretali i haračili.
_________________ Srbi su jazavci. Hrvati u BiH 2 500 živorođenih. Bošnjaci u BiH 14000+ živorođenih.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 20:06 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: bobanovski je napisao/la: 2001 prva platforma, Samouprava kao odgovor i masovno ubijanje hrvatskih povratnika uz oslobađanje ubojica nakon priznanja ubojstva.
2010 okupacija doma naroda opet preko Inzka, tada je došlo i do koalicije s Dodikom.
Ukidali ste nam mirovine u tom trenutku preko Helaza, slali one svoje porezne inspektore i uništavali planski hrvatske firme.
Vaša komplet politika je bila uništenje Hrvata Te platforme je radilla ljevica uglavnom SDA nema veze sa tim. Što ne spomeneš kladionice, prkrivanje profita EPHB, Almunij i sl. Pa bolan Buško jezero ste dali da koriste za bagatelu. Onoliko zemljište. A vaše općine bi imale koristi. Što ne spomeneš da vam je draže da u Zagrebu sunce sija a nek pocrka sve u sopstvenoj zemlji. I mi pamtimo još od 1993-e sve one kamione pomoći i kupovine koje ste nam presretali i haračili. Buško je čisti profit Tomislavgrada i Livna, tu mi nema nikakvog spora niti to ima veze s vama. SDA nema veze? Tko je nametnuo Komšića 2018 i koja je razlika između SDA i SDP-a? Nemoj takijati molim te, to su sve vaše opcije
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 20:17 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1766 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Komšić će u konačnici biti najbolje što se dogodilo hrvatskom narodu u BiH u 21. stoljeću, ali ne onako kako Muslimani to misle, već će taj lik u konačnici značiti kraj BiH. Da nije Komšića BiH bi se raspala nikad, pa ni tad, ovako ide prema svome kraju. Trebat će puno vremena proći dok neki na ovom forumu to shvate.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 20:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39455 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Komšić: Palmer želi da svi budu zadovoljni Izbornim zakonom. To je prezahtjevno!
Najbolje da samo Muslimani budu zadovoljni.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 20:49 |
|
|
"Prijetnje secesijom i dovođenje u pitanje reformi provedenih na državnoj razini su antidaytonske i građanima Republike Srpske mogu donijeti samo izolaciju i ekonomski očaj", poruka je koju je srpskom članu Predsjedništva BiH prenio Escobar, koji je u State Departmentu trenutačno najviši dužnosnik zadužen za zapadni Balkan. https://www.vecernji.hr/vijesti/sad-upo ... om-1527301I sad bi netko usred Europe išao dizat ustanak. Znači da je Dodik nastavio sa svojom politikom blokade samo bi naštetio Srpskoj jer bi EU i NATO zavrnuli pipu i to bi izrazito pojačalo iseljavanje Srba. Ako to želite ok. Ako želite jesti travu i paliti svijeće navečer u kući da vidite ok. Mislim, ajmo prvo da Muslimani odbiju novi IZ, pa ćemo onda hop. Mi (hrvatska politika) je svoj potez napravila, na redu su Muslimani. Oni mogu odbiti novi IZ ili ga prihvatiti. Strpljenja molim.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 21:14 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: bobanovski je napisao/la: 2001 prva platforma, Samouprava kao odgovor i masovno ubijanje hrvatskih povratnika uz oslobađanje ubojica nakon priznanja ubojstva.
2010 okupacija doma naroda opet preko Inzka, tada je došlo i do koalicije s Dodikom.
Ukidali ste nam mirovine u tom trenutku preko Helaza, slali one svoje porezne inspektore i uništavali planski hrvatske firme.
Vaša komplet politika je bila uništenje Hrvata Te platforme je radilla ljevica uglavnom SDA nema veze sa tim. Što ne spomeneš kladionice, prkrivanje profita EPHB, Almunij i sl. Pa bolan Buško jezero ste dali da koriste za bagatelu. Onoliko zemljište. A vaše općine bi imale koristi. Što ne spomeneš da vam je draže da u Zagrebu sunce sija a nek pocrka sve u sopstvenoj zemlji. I mi pamtimo još od 1993-e sve one kamione pomoći i kupovine koje ste nam presretali i haračili. Jel pamtite nekoliko tisuća mudzahedina puštenih kroz naš teritorij , jel pamtite vaših 200-300 000 tisuća izbjeglica na jadranskoj obali ? A to za harčenje je bilo ispravno jer se tada srednja bosna bila u okruženju par mjeseci a konvoj nije išao nama nego kroz naš teritorij negdje u tuzlu a nama je više bio potreban .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 22:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Komšić: Palmer želi da svi budu zadovoljni Izbornim zakonom. To je prezahtjevno!
Najbolje da samo Muslimani budu zadovoljni. Problem je takav a stajališta dijametralno suprotna da ne mogu svi biti zadovoljni. U takvoj situaciji, logično je da je bolje kad je zadovoljno onih kojih je dva miliona nego onih kojih je 500k koji btw imaju drugu nacionalnu matičnu državu gdje su full konstitutivni. S tim što i među ovih 500k ima građanskih orje tiranih tako da u konačnici imamo Bošnjake i građanski orijentirane i te Ostale kao četvrti politički narod koji zagovaraju izbornu reformu na građanskim principima.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 22:41 |
|
|
... i eto Bosne graDŽansko-šerijetske na guzove, nek se tekbir čuje sa munare dok nam jufke razvlače nane čega ste se dofatili to ste uhelaćili, a sa državom bi razvalili i EU, fakat misliš da je takva logika kod onih koji odlučuju o ovim stvarima, neće da može moj jihadlijo.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 22:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa, počeli su Ameri prijetit. Čim su onako poskočili Milanović i Plenki, znači da su došli s prijedlozima koji nam ne pašu.
Oni ne razumiju da mi volimo etničke podjele. Čak i Bošnje vole etničke podjele, ne žele vladati tamo gdje postoje Srbi i Hrvati. Ne znam uopće zašto se priča o multietničkom društvu kad su u Trokutu etnički očistili Hrvate, samo starci ostali i nešto mješanaca koji koriste kvote.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 22:59 |
|
|
Da Hrvati imaju svoju izbornu jedinicu, nitko ne bi imao problem sa "etnickim predstavljanjem", evo biracemo izmedju Joze gradjanina i Franje multietnicara, ali cemo mi birati, svoje predstavnike.
Ja sa tim nemam nikakav problem.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 22:59 |
|
|
@junuz Folklor.
Kao i servirani u muslimanskim medijima tobože između Bakir Bega i Komšić Paše. Mi ga igramo ipak s jačim snagama EU i SAD. Na višem nivou.
Nisu nam dorasli. Samo polako. Danas ste se već previše uzrujali.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 23:01 |
|
|
Ameri su došli ovdje spriječiti raspad i rasulo države, a ne jihadlijama dizati rep da i dalje guraju državu u raspad sa Sejdom i prikrivenim jihadom, a to je njihova zasluga većinom, Srbi su tu samo reakcija. Nema šanse da dopuste muslimanima i milimetar dalje, dapače slijedi im rikverc i nauk da ono što se potpiše se mora poštovati, inače...
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 23:03 |
|
|
Bit će izmjene Izbornog zakonodavstva na način da Hrvati biraju svog predstavnika. Vjerujem da je zapadnim partnerima objašnjeno kako oba HDZ-a, a ne muslimani žele građansku državu gdje će svi građani biti predstavljeni. A što se tiče Plenkovićeve izjave o europskom putu BiH to je samo diplomatski rečeno jer šanse za ulazak BiH u EU se ionako mjere u promilima. Muslimani su pritisnuti i samo tako treba nastaviti.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 23:05 |
|
|
Good cop: Citat: PLANOVI ZA IZBORNI ZAKON Izetbegović: Pokušat ću ubijediti Komšića da je Fileov model izbornih reformi najbolji za BiH Bad cop: Citat: NEĆE PRIHVATITI TU IDEJU Komšić odgovorio Izetbegoviću: Fileov model i nejednaka vrijednost glasa nisu prihvatljivi https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /210930170Citat: Često u Hrvatskoj vjeruju u neke stvari koje su neistinite kao što su stvari u vezi izgradnje Pelješkog mosta gdje misle da smo mi tražili zabranu gradnje, a samo smo tražili da se odredi naš izlaz prema otvorenom moru", kaže Izetbegović. Bakir došao obrazovati Perece. Sada mu ne smeta Pelješki.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 23:12 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Bit će izmjene Izbornog zakonodavstva na način da Hrvati biraju svog predstavnika. Vjerujem da je zapadnim partnerima objašnjeno kako oba HDZ-a, a ne muslimani žele građansku državu gdje će svi građani biti predstavljeni. A što se tiče Plenkovićeve izjave o europskom putu BiH to je samo diplomatski rečeno jer šanse za ulazak BiH u EU se ionako mjere u promilima. Muslimani su pritisnuti i samo tako treba nastaviti. Bgmi ja bih možda sad potpisao da se uvedu dva bošnjačka člana predsjedništva te da se oni biraju isključivo u bošnjačkim kantonima - ali da se hrv. klub u federalnom DN bira isključivo iz hrv. općina. Pa eto im član predsjedništva zauvijek. Teško da ćemo "dobiti" i člana pred. i vječno zabetoniran DN, iako bismo to trebali imati. Jednostavno stanje je takvo. Zato Bakir gura Fuleov model/Aprilski paket. Dakle, kao da "da" Hrvatima člana predsjedništva i da onda kaže MZ hohštaplerima "pa eto dali smo im člana predsjedništva, ali ćemo im zato uzet Dom naroda". Ko fol ne može oboje. Šljam.
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 23:18 |
|
|
Meni je u redu da Muslimani razmišljaju kako ovaj "mirusvijetu" korisnik piše jer je najljepše kad protivnik živi u zabludi. Najbitnije je da oni imaju -700 rođenih godišnje, da se taj broj ponavlja iz godine u godinu, a mi blago povećavamo broj rođenih. Ako je njima to dobro i nama bi trebalo biti još bolje. Nema ulaska u EU i NATO za teritorij BiH dok RH ne dopusti (dok ne potpišu novi IZ), ali zato su svim Muslimanima i Srbima vrata zapada od 2021. širom otvorena.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 23:21 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Bit će izmjene Izbornog zakonodavstva na način da Hrvati biraju svog predstavnika. Vjerujem da je zapadnim partnerima objašnjeno kako oba HDZ-a, a ne muslimani žele građansku državu gdje će svi građani biti predstavljeni. A što se tiče Plenkovićeve izjave o europskom putu BiH to je samo diplomatski rečeno jer šanse za ulazak BiH u EU se ionako mjere u promilima. Muslimani su pritisnuti i samo tako treba nastaviti. Bgmi ja bih možda sad potpisao da se uvedu dva bošnjačka člana predsjedništva te da se oni biraju isključivo u bošnjačkim kantonima - ali da se hrv. klub u federalnom DN bira isključivo iz hrv. općina. Pa eto im član predsjedništva zauvijek. Teško da ćemo "dobiti" i člana pred. i vječno zabetoniran DN, iako bismo to trebali imati. Jednostavno stanje je takvo. Zato Bakir gura Fuleov model/Aprilski paket. Dakle, kao da "da" Hrvatima člana predsjedništva i da onda kaže MZ hohštaplerima "pa eto dali smo im člana predsjedništva, ali ćemo im zato uzet Dom naroda". Ko fol ne može oboje. Šljam. To su dvije različite stvari koje ne idu u isti koš. Da je Zapad htio da Muslimani imaju svoj entitet, to bi već imali 1995. i stoga im to neće dati ni danas odnosno neće dozvoliti da FBiH postane muslimanska prčija.
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 23:23 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: Meni je u redu da Muslimani razmišljaju kako ovaj "mirusvijetu" korisnik piše jer je najljepše kad protivnik živi u zabludi. Najbitnije je da oni imaju -700 rođenih godišnje, da se taj broj ponavlja iz godine u godinu, a mi blago povećavamo broj rođenih. Ako je njima to dobro i nama bi trebalo biti još bolje. Nema ulaska u EU i NATO za teritorij BiH dok RH ne dopusti (dok ne potpišu novi IZ), ali zato su svim Muslimanima i Srbima vrata zapada od 2021. širom otvorena. Od ulaska BiH u EU neće biti ništa. Pa nije EU luda da si uvali u svoje redove tako disfunkcionalnu, podijeljenu i siromašnu zemlju.
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 23:28 |
|
|
Naravno da neće muslimanima dati cijelu FBiH jer nebi se nitko od MZ očešao na zahtjeve hrvatske diplomacije o poštovanju Daytonskog sporazuma. Svjesni su svi što je potpisano i što nas pripada prema Ustavu BiH. Samo treba ostati smiren i pustiti muslimane da odrade svoj potez.
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 30 ruj 2021, 23:36 |
|
|
Čović protiv američkog prijedloga izborne reforme: "Nema pregovora o etnicitetu".
Plenković potvrdio Čovićevu izjavu: "U Odžaku s @Dragan_Covic i vodstvom HDZ-a BiH o suradnji HR i BA, podršci europskom putu BA te promjenama Izbornog zakona.HR se čvrsto zalaže za ravnopravnost Hrvata uBA i legitimnu zastupljenost tri konstitutivna naroda, što je u interesu funkcionalnosti i reformskog puta BA!"
Dakle, RH čvrsto stoji uz Daytonski sporazum i Ustav BiH. To je jedino bitno, ostalo je šum i vjetar.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 lis 2021, 00:39 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Od izmjena IZ nema ništa milom, ovo je smiješno što spominje Plenković.
Govance Weasel jučer orgija jer je Dodik prekinuo blokadu pa sada Muslimani imaju otvoren put za okupaciju doma naroda jer nema šanse da naši zablokiraju.
Toga su svjesni i Muslimani Ako Hrvati mirno gledaju okupaciju DN i političko gašenje u BiH onda nam nisu krivi ni Dodik ni ova sprdnja što su od sebe napravili nego mi sami i naši vrli predstavnici. Ti stalno gledaš u Srbe i očekuješ da će oni paziti na nas, nauči se više da u BiH svak gleda samo svoja posla.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 lis 2021, 00:49 |
|
|
Treba direktno reći ! DOSTA ! više okolišanja i jebanja da se nekog ne uvrijedi ! Opstanak naš je u pitanju ! ILI IZ ILI NEMA FAŠISTIČKE DRŽAVE !
Dosta je bilo je*anja hrvata u mozak i klanja hrvata i psihički i fizički !
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 lis 2021, 05:08 |
|
|
U Daytonu je dogovorena jedna država, dva entiteta i tri naroda. A ovi pokušavaju preglasati Hrvate, izmišljati Četvrti narod (kojeg nema čak ni na popisu) i slična s*anja. Ovo je muslimanima Z4. Izgleda da će ga ovaj puta odbiti, da neće biti kao Washingtonski.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 lis 2021, 05:32 |
|
|
Ceha je napisao/la: U Daytonu je dogovorena jedna država, dva entiteta i tri naroda. A ovi pokušavaju preglasati Hrvate, izmišljati Četvrti narod (kojeg nema čak ni na popisu) i slična s*anja. Ovo je muslimanima Z4. Izgleda da će ga ovaj puta odbiti, da neće biti kao Washingtonski. Dogovorena je i Konfederacija sa RH, pa ništa ne bu od tog. Ne bi Federacija prošla da nije bilo te ponude. Nikad. Dogovorili smo se izgleda samo da važe stvari koje se tiču srpskih i hrvatskih interesa u BiH, a ako je nešto bošnjački interes onda se nismo dogovorili ili se dogovoreno ne ispunjava ili ne važi ili se drugačije tumači.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|