|
|
Stranica: 197/736.
|
[ 18377 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Nebula
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 12:52 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8280 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Karabaja je napisao/la: Da ne duzimo dalje. Mi necemo potpisati nikakav IZ, a vi radite svoj poso kojj mislite da treba. Upravo tako. Mi više nemamo gdje da se povlačimo. Pa neka bude šta biti mora.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 12:55 |
|
|
Nebula je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da ne duzimo dalje. Mi necemo potpisati nikakav IZ, a vi radite svoj poso kojj mislite da treba. Upravo tako. Mi više nemamo gdje da se povlačimo. Pa neka bude šta biti mora. Mislim da se počinjem osjećati neugodno. Morat ću vas prijaviti našim prijateljima Amerikancima. ![closedeyes :closedeyes](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/closedeyes.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gazda
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 13:24 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3862 Lokacija: Stolni grad
|
basamake je napisao/la: 2022 kad ovladamo federalnim domom naroda idete na rezervnu klupu mozda dobijete neke sitne koske da glodjete a i to je pitanje To možeš odmah zaboraviti u vrijeme puno boljih uvjeta niste mogli na prirodan način ovladati domom naroda, pomiri se sa vječnim blokadama i vladavimom 9% manjine neznani_junak je napisao/la: Jeste u mašti Robi-a i ekipe. Al vaše mišljenje je bitno ko semafor u GTA. A uz to ste i neznalice. Vas nema ni 330k, a nas ima i danas nešto preko 1,5 miliona. Za 20 godina vi ćete imati jedva preko 200k
Jedan Hrvat vrijedi 4 do 5 bogumilskih sunita. mirusvijetu je napisao/la: Jel ti shvataš da ste vi po svim parametrima sada već praktična manjina. sa tendencijom da jednog dana vas svi počnu deklarirati kao ''Ostale''. To je neumoljiva matematika. Nama da sve propadne to nije ni blizu šta vas čeka.
Neumoljiva matematika je da mi blokiramo FBiH već 6 godina, a ne mislimo stati. Karabaja je napisao/la: Da ne duzimo dalje. Mi necemo potpisati nikakav IZ, a vi radite svoj poso kojj mislite da treba. A ne do sad ste vi radili u našem interesu mi u vašem, čemu ovkao glupi komentari. Vaš je problem jer se promijenilo vrijeme kad je MZ nasilno radila u vašem interesu, a tebi je bolje da misliš hoćeš li raditi za Hrvate BIH ili ćeš u Zagreb ko sve veći broj tvojih sunita.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 14:02 |
|
|
Nebula je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da ne duzimo dalje. Mi necemo potpisati nikakav IZ, a vi radite svoj poso kojj mislite da treba. Upravo tako. Mi više nemamo gdje da se povlačimo. Pa neka bude šta biti mora. Uvijek ima gore. Za tvrdoglave.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Šporet
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 14:11 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Jel ti shvataš da ste vi po svim parametrima sada već praktična manjina. sa tendencijom da jednog dana vas svi počnu deklarirati kao ''Ostale''. To je neumoljiva matematika. Nama da sve propadne to nije ni blizu šta vas čeka. Na ovo naprđivanje i islamo-terorističke prijetnje da ćete Hrvate pretvoriti u manjinu ti se više nitko ne obazire, kao da laje pudlica, čak je danas i smiješno, samo nam pomaže držati fokus na vama, da se podsjetimo koliko ste zlobni i koliko se god činilo da ste jadni, siromašni, bespomoćni da nikada ne skidamo fokus dok ne završimo s vama. To je imalo nekakvog smisla prije 10 15 godina kad su BiH Hrvati bili ostavljeni od svih, kompletna međunarodna zajednica je radila na uspostavi građanske, Muslimana se rađalo 20 tisuća, Hrvati su selili... sve to je sad prastara prošlost. Prije 5 godina samo su lokalni hrvatski političari u BiH spominjali Dayton, konstitutivnost i jednakopravnost. Prije 2 godine samo su hrvatski političari u Hrvatskoj počeli spominjati Dayton, konstitutivnost i jednakopravnost. Danas cijeli zapadni svijet spominje Dayton, konstitutivnost i jednakopravnost. Evo danas vas je i Escobar ponovno popišao, kao već nisu i Palmer, Nelson, Macron, EU, američka administracija... Najsiromašniji ste narod u Europi, imat ćete restrikcije struje, sva prastara komunistička postrojenja koja vam zapošljavaju tisuće obitelji upravo idu u stečaj, za koju godinu padate ispod 10.000 rođenih - znači postajete mini narod, imate najveće iseljavanje u Europi a glavni val se tek sprema...trenutno je realnije da ćemo mi vas pretvoriti u manjinu i "ostale" nego vi nas, to ti je neumoljiva matematika
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 14:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39887 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nebula je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da ne duzimo dalje. Mi necemo potpisati nikakav IZ, a vi radite svoj poso kojj mislite da treba. Upravo tako. Mi više nemamo gdje da se povlačimo. Pa neka bude šta biti mora. To su i Palestinci nekada govorili kad im je MZ nudila rješenje s dvije države, na kraju bilo šta mora biti. Jadni vi, ne možete se više povući da ne birate hrvatskog člana Predsjedništva. Hoće to, lopovu se teško kaniti starih navada.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 14:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Anadolija je prostrana. A napravili smo dosta visok pelješki most za turske brodove koji će kupiti ratne izbjeglice.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bobanovski
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 14:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: I još nešto da rečem. Nemojte misliti da vas EU i Hamerika vole. Oni su vas kao i nas doveli pred provaliju. Jedini razlog zbog čega se digla Hamerika i EU je blokada formiranja Vlade FBiH, prijetnja da neće biti izbora i sa druge strane ovo što Dodik radi. Da ste sjedili i gledali u nebo bili bi uništeni. x
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 14:36 |
|
|
Napisao sam neki dan, oni su sad u lose-lose situaciji.
Ako potpisu izborni, gube Sejdu, ako ne potpisu dobijaju blokadu. Ameri i Europa gura izborni zakon ne sto vole Hrvate vec sto im je pun qrac blokirane drzave, odnosno pokusavaju natjerati muslimane da ne mrze Hrvate jer RS kao gladan vuk samo gleda i smjeska se, i ceka priliku. Bez Hrvata, BiH ne postoji, muslimani misle da mogu Hrvate pomnoziti sa nulom, a znaju da ne mogu.
Godine sulude politike "Bosnjaci ce vladati 100% BiH" dosle na naplatu, vise ih nitko ne podrzava, moraju potpisati da odustaju od sulude politike, dakle BiH cijela iz tri dijela... ili da se drzava rastura i de facto, onda ostaju na svom patrljku.
Cure im RS i Herceg Bosna iz prstiju, na njihove oci.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bobanovski
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 14:36 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Da ne duzimo dalje. Mi necemo potpisati nikakav IZ, a vi radite svoj poso kojj mislite da treba. Misliš kako krećete sa sukobima? Ovdje si gost, rezultat si milosti AU i doseljavao si sa Kosova, Crne Gore, Slavonije. Nisi autohton, rezultat si okupacije i transportacija u Anadoliju je prirodna. To ti je prirodno stanište
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 14:58 |
|
|
Nebula je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da ne duzimo dalje. Mi necemo potpisati nikakav IZ, a vi radite svoj poso kojj mislite da treba. Upravo tako. Mi više nemamo gdje da se povlačimo. Pa neka bude šta biti mora. Sta je toliko problematično u IZ? Zašto Bošnjaci pristanak na taj zakon tretiraju kao kapitulaciju?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
neznani_junak
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 14:59 |
|
|
zbl je napisao/la: Nebula je napisao/la: Upravo tako. Mi više nemamo gdje da se povlačimo. Pa neka bude šta biti mora.
Sta je toliko problematično u IZ? Zašto Bošnjaci pristanak na taj zakon tretiraju kao kapitulaciju? Ništa posebno. Predsjedništvo je ustupak da rasteretimo DN da više ne blokirate procese.
_________________ Srbi su jazavci. Hrvati u BiH 2 500 živorođenih. Bošnjaci u BiH 14000+ živorođenih.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ivan99cro
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:01 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Napisao sam neki dan, oni su sad u lose-lose situaciji.
Ako potpisu izborni, gube Sejdu, ako ne potpisu dobijaju blokadu. Ameri i Europa gura izborni zakon ne sto vole Hrvate vec sto im je pun qrac blokirane drzave, odnosno pokusavaju natjerati muslimane da ne mrze Hrvate jer RS kao gladan vuk samo gleda i smjeska se, i ceka priliku. Bez Hrvata, BiH ne postoji, muslimani misle da mogu Hrvate pomnoziti sa nulom, a znaju da ne mogu.
Godine sulude politike "Bosnjaci ce vladati 100% BiH" dosle na naplatu, vise ih nitko ne podrzava, moraju potpisati da odustaju od sulude politike, dakle BiH cijela iz tri dijela... ili da se drzava rastura i de facto, onda ostaju na svom patrljku.
Cure im RS i Herceg Bosna iz prstiju, na njihove oci. I ovo je jedina istina, ma što god i ko god iz hrvatskog, srpskog, europskog i muhamedanskog naroda mislio...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:02 |
|
|
zbl je napisao/la: Nebula je napisao/la: Upravo tako. Mi više nemamo gdje da se povlačimo. Pa neka bude šta biti mora.
Sta je toliko problematično u IZ? Zašto Bošnjaci pristanak na taj zakon tretiraju kao kapitulaciju? Pa zato što je kapitulacija. Sa IZ gube zadnju šansu da mogu olovkom uništiti Srbe i Hrvate. Bez uništenja Srba i Hrvata, BiH za njih nema smisla.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:04 |
|
|
Nisu ni svjesni koju sreću imaju da je Donaldu Trumpu "Bosna" bila dosadna tema i nije ni razmišljao o tome. Jer da je a on ne voli muslimane, ja znate kako bi završilo. Trebaju mu dizati spomenike i u džamijama se moliti za njega.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: zbl je napisao/la: Sta je toliko problematično u IZ? Zašto Bošnjaci pristanak na taj zakon tretiraju kao kapitulaciju?
Pa zato što je kapitulacija. Sa IZ gube zadnju šansu da mogu olovkom uništiti Srbe i Hrvate. Bez uništenja Srba i Hrvata, BiH za njih nema smisla. Pa slutim da je tako. Ali me interesuje obrazloženje Bošnjaka.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:08 |
|
|
U islamu je haram i zabranjeno (i ide se u pakao zbog tog) ako infidels i kafiri imaju moć nad muslimanima u društvu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:09 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: zbl je napisao/la: Sta je toliko problematično u IZ? Zašto Bošnjaci pristanak na taj zakon tretiraju kao kapitulaciju?
Ništa posebno. Predsjedništvo je ustupak da rasteretimo DN da više ne blokirate procese. Ok. Ali nije mi jasno čemu onda tolika pompa. Zašto moraju dolaziti Ameri, EU i ostali da vrše pritisak na probosanske ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) stranke da potpišu. Zbog čega se pominje riječ izdaja u slučaju prihvatanja IZ?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:11 |
|
|
Ignorirajte majmune. Koriste vas za offtopic i spamanje tema. Nemojte ih uopće citirati i obraćati im se.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:14 |
|
|
zbl je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Ništa posebno. Predsjedništvo je ustupak da rasteretimo DN da više ne blokirate procese. Ok. Ali nije mi jasno čemu onda tolika pompa. Zašto moraju dolaziti Ameri, EU i ostali da vrše pritisak na probosanske ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) stranke da potpišu. Zbog čega se pominje riječ izdaja u slučaju prihvatanja IZ? Dali ste francuzima milinardu za korozirane avione da bi usput malo spomenuli i IZ. Kao da ih zaboli ***. Trosite ogromne resurse da bi poklopili svoju trecinu Bosne dok curite iz nje. U sustini nikog ne boli *** za to. Eskobar bio, reko sto ste mu platili i otisao. Sta cete dalje?
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:16 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39887 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Šta ćete vi dalje s blokiranom državom i Federacijom? Nas zaboli ona stvar za oboje i što je u blokadi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:25 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2144 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
daramo je napisao/la: Šta ćete vi dalje s blokiranom državom i Federacijom? Nas zaboli ona stvar za oboje i što je u blokadi. Nek stoji još godinu dana. Odblokirat ćemo za godinu dana, legalno i legitimno. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:26 |
|
|
Mujo Ćemo, od babe "Doćiće".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 26 stu 2021, 15:28 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2144 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Još samo 11 mjeseci, čak i koja sedmica manje.
Tik-tak, tik-tak...
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|