|
|
Stranica: 7/11.
|
[ 258 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 05 stu 2021, 15:38 |
|
|
Forto se ukakio. Citat: Na pitanje da li vjeruje u mogućnost sukoba, odgovara: "Nikako ne bih isključio mogućnost ozbiljnog razvoja situacije, posebno ozbiljnih incidenata. Do te mjere je razvijen taj osjećaj straha i stalnih prijetnji da je sasvim moguće da se desi nešto što je van kontrole bilo kojih od političkih aktera na sceni. I onda možda ni oni više ne mogu to kontrolisati. Izrazito je ozbiljna situacija i zato ponavljam da je SNSD postao sigurnosna prijetnja, poručio je Forto, piše Federalna.ba. Hajrudin Somun o spremnosti naroda za rat: Citat: VEĆ PAKUJU KOFERE Ima nešto, dakle, ali kako se snaći u mnoštvu izjava i demantija o stanju u BiH koji se smjenjuju ovih dana, čineći ga još haotičnijim. A ne zna se šta se dogovara iza zidova Bijele kuće, Kremlja i NATO-komande u Bruxellesu što tek treba da stigne do Bosne. Možda nešto u nedjelju donosi američki izaslanik Escobar. Ali i on, kao i Palmer, i oni iz Evropske unije danas kažu jedno, a sutra drugo, što samo po sebi pokazuje kako u euroatlantskim centrima ne znaju šta bi da urade s BiH. Kao da ne znaju šta se valja iz Moskve i Beograda, što narod u Bosni i Hercegovini izbezumljuje, pa nije čudo da više od polovine razmišlja, a neki već pakuju kofere da negdje bježe u strahu od novog rata. “Pa i vakat je”, rekao bi neki stari Bosanac, mirno srčući kafu: “Još smo dobro i prošli, kraće je bilo između dva svjetska rata i ono prije od Hadži Loje.” Tako ne zna ni ovaj sijedi Bosanac šta da kaže kad ga pitaju na ulici ili pijaci, nego da odgovori kako rata neće biti, drukčije su ovo prilike u svijetu nego prvih 1990-ih. A u sebi pomisli na ono kako nas je tada pjesnik Stojić podsjećao, a valjda je čuo od Krleže, da su se pred holokaust oni Jevreji koji si bili pesimisti spasili, jer su na vrijeme pobjegli, a optimisti svi stradali. https://www.oslobodjenje.ba/dosjei/kolu ... snu-705014
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 05 stu 2021, 15:41 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Forto se ukakio. Citat: Na pitanje da li vjeruje u mogućnost sukoba, odgovara: "Nikako ne bih isključio mogućnost ozbiljnog razvoja situacije, posebno ozbiljnih incidenata. Do te mjere je razvijen taj osjećaj straha i stalnih prijetnji da je sasvim moguće da se desi nešto što je van kontrole bilo kojih od političkih aktera na sceni. I onda možda ni oni više ne mogu to kontrolisati. Izrazito je ozbiljna situacija i zato ponavljam da je SNSD postao sigurnosna prijetnja, poručio je Forto, piše Federalna.ba. Hajrudin Somun o spremnosti naroda za rat: Citat: VEĆ PAKUJU KOFERE Ima nešto, dakle, ali kako se snaći u mnoštvu izjava i demantija o stanju u BiH koji se smjenjuju ovih dana, čineći ga još haotičnijim. A ne zna se šta se dogovara iza zidova Bijele kuće, Kremlja i NATO-komande u Bruxellesu što tek treba da stigne do Bosne. Možda nešto u nedjelju donosi američki izaslanik Escobar. Ali i on, kao i Palmer, i oni iz Evropske unije danas kažu jedno, a sutra drugo, što samo po sebi pokazuje kako u euroatlantskim centrima ne znaju šta bi da urade s BiH. Kao da ne znaju šta se valja iz Moskve i Beograda, što narod u Bosni i Hercegovini izbezumljuje, pa nije čudo da više od polovine razmišlja, a neki već pakuju kofere da negdje bježe u strahu od novog rata. “Pa i vakat je”, rekao bi neki stari Bosanac, mirno srčući kafu: “Još smo dobro i prošli, kraće je bilo između dva svjetska rata i ono prije od Hadži Loje.” Tako ne zna ni ovaj sijedi Bosanac šta da kaže kad ga pitaju na ulici ili pijaci, nego da odgovori kako rata neće biti, drukčije su ovo prilike u svijetu nego prvih 1990-ih. A u sebi pomisli na ono kako nas je tada pjesnik Stojić podsjećao, a valjda je čuo od Krleže, da su se pred holokaust oni Jevreji koji si bili pesimisti spasili, jer su na vrijeme pobjegli, a optimisti svi stradali. https://www.oslobodjenje.ba/dosjei/kolu ... snu-705014Komsic, Dzaferovic i ostali plase narod, i tako dobijaju iseljavanje.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 05 stu 2021, 15:45 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Komentar na klixu
bloodyduke prije 6 minuta Smrtonosni virus nema struje nema plina prijete ratom majku mu kao da živim u nekom niskobudzetnom horor filmu
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 05:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75688 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 16:17 |
|
|
Muamer Zukorlić, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, preminuo je danas, u 51. godini života. Kako saznajemo, Zukorliću je iznenada pozlilo dok je pio kafu na Fakultet za islamske studije, gde je predavao, a izdahnuo je na putu do bolnice, u vozilu Hitne pomoći.
Reanimacija je pokušana na licu mesta, ali nažalost, smrt je konstatovana pre sat vremena.
Prema nezvaničnim informacijama, muftija je preminuo zbog komplikacija sa trombom.
Zukorlić je rođen 15. februara 1970. godine u Orlju pokraj Tutina. Dugo vremena je bio vodeći verski autoritet u Raškoj. Pre dve godine bio je i kandidat za reisu-l-ulemu ISlamske zajednice BiH, kada je na izborima izgubio od Huseina efendije Kavazovića.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 16:21 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
elit star je napisao/la: Muamer Zukorlić, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, preminuo je danas, u 51. godini života. Kako saznajemo, Zukorliću je iznenada pozlilo dok je pio kafu na Fakultet za islamske studije, gde je predavao, a izdahnuo je na putu do bolnice, u vozilu Hitne pomoći.
Reanimacija je pokušana na licu mesta, ali nažalost, smrt je konstatovana pre sat vremena.
Prema nezvaničnim informacijama, muftija je preminuo zbog komplikacija sa trombom.
Zukorlić je rođen 15. februara 1970. godine u Orlju pokraj Tutina. Dugo vremena je bio vodeći verski autoritet u Raškoj. Pre dve godine bio je i kandidat za reisu-l-ulemu ISlamske zajednice BiH, kada je na izborima izgubio od Huseina efendije Kavazovića. Neka mu je rahmet duši. Veliki gubitak za Bošnjake u domovini i domovinskim zemljama.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 16:32 |
|
|
Vecina je njih normalna i gleda kako ce prezivjeti. Ovo sto im je politika uradila granici sa genocidom. Pogotovo ovo radikaliziranje od njihove politike gdje na kraju ispastaju normalni ljudi muslimani, nije ni neobicno sto ih vecina hoce vanka i normalan zivot imati. Velika im je greska radikalizacija i vezivanje s islamskim svjetom, uz to sve zinuli na cijelu drzavu a kapaciteta nemaju ni da se s nama izbore. Politika im je katastrofa, to ce se i pokazati jos vise.
_________________ Ili ga imaš, ili ga nemaš - Ideal
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 16:41 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 17:13 |
|
|
elit star je napisao/la: Muamer Zukorlić, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, preminuo je danas, u 51. godini života. Kako saznajemo, Zukorliću je iznenada pozlilo dok je pio kafu na Fakultet za islamske studije, gde je predavao, a izdahnuo je na putu do bolnice, u vozilu Hitne pomoći.
Zukorlić je rođen 15. februara 1970. godine u Orlju pokraj Tutina. Dugo vremena je bio vodeći verski autoritet u Raškoj. Pre dve godine bio je i kandidat za reisu-l-ulemu ISlamske zajednice BiH, kada je na izborima izgubio od Huseina efendije Kavazovića. Na internet portalima 99% Srba izražava saučešće i žalost zbog smrti Muamera Zukorlića,iako Muamer nije bio baš ljubitelj Srba i Srbije. Kad je umro Boro Drljača 70% Muslimana likuje preko FB. To govori o nama i o njima.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 17:59 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: elit star je napisao/la: Muamer Zukorlić, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, preminuo je danas, u 51. godini života. Kako saznajemo, Zukorliću je iznenada pozlilo dok je pio kafu na Fakultet za islamske studije, gde je predavao, a izdahnuo je na putu do bolnice, u vozilu Hitne pomoći.
Zukorlić je rođen 15. februara 1970. godine u Orlju pokraj Tutina. Dugo vremena je bio vodeći verski autoritet u Raškoj. Pre dve godine bio je i kandidat za reisu-l-ulemu ISlamske zajednice BiH, kada je na izborima izgubio od Huseina efendije Kavazovića. Na internet portalima 99% Srba izražava saučešće i žalost zbog smrti Muamera Zukorlića,iako Muamer nije bio baš ljubitelj Srba i Srbije. Kad je umro Boro Drljača 70% Muslimana likuje preko FB. To govori o nama i o njima. I onda se uvrede kad ih gledamo kao inferiornu bezrepu stoku.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 18:03 |
|
|
oak je napisao/la: Vecina je njih normalna i gleda kako ce prezivjeti. Ovo sto im je politika uradila granici sa genocidom. Pogotovo ovo radikaliziranje od njihove politike gdje na kraju ispastaju normalni ljudi muslimani, nije ni neobicno sto ih vecina hoce vanka i normalan zivot imati. Velika im je greska radikalizacija i vezivanje s islamskim svjetom, uz to sve zinuli na cijelu drzavu a kapaciteta nemaju ni da se s nama izbore. Politika im je katastrofa, to ce se i pokazati jos vise. Pusti ti tu pricu, svi su oni u par deka. Vec sam jednom rekao, muslimane se dijele u dva tora: 1. Sda sljedbenici 2. Takijasi, medju kojima i ovih par majmuna na ovom forumu, koji zamjeraju aliji jer je potpisao rs i nije ocistio bih od remetilackog faktora hrvata i srba, vecinom glasaci sdp i tkz gradjanskih stranki Meni su osobno drazi ovi prvi,mislim da su se oni cak spremni i pomiriti sa nekom podjelom, ali ovi drugi jebu stvar
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 19:43 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: oak je napisao/la: Vecina je njih normalna i gleda kako ce prezivjeti. Ovo sto im je politika uradila granici sa genocidom. Pogotovo ovo radikaliziranje od njihove politike gdje na kraju ispastaju normalni ljudi muslimani, nije ni neobicno sto ih vecina hoce vanka i normalan zivot imati. Velika im je greska radikalizacija i vezivanje s islamskim svjetom, uz to sve zinuli na cijelu drzavu a kapaciteta nemaju ni da se s nama izbore. Politika im je katastrofa, to ce se i pokazati jos vise. Pusti ti tu pricu, svi su oni u par deka. Vec sam jednom rekao, muslimane se dijele u dva tora: 1. Sda sljedbenici 2. Takijasi, medju kojima i ovih par majmuna na ovom forumu, koji zamjeraju aliji jer je potpisao rs i nije ocistio bih od remetilackog faktora hrvata i srba, vecinom glasaci sdp i tkz gradjanskih stranki Meni su osobno drazi ovi prvi,mislim da su se oni cak spremni i pomiriti sa nekom podjelom, ali ovi drugi jebu stvar Ja ne mogu i ne zelim generalizirati cijeli narod. Ima kod njih svasta naravno. Naveo sam da im je politika katastrofa koja ce njih najvise kostati. Drugo sad sto mozda imam simpatije prema narodima s kojima dijelimo slicne tradicijske i kulturoloske vrijednosti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 19:50 |
|
|
oak je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Pusti ti tu pricu, svi su oni u par deka. Vec sam jednom rekao, muslimane se dijele u dva tora: 1. Sda sljedbenici 2. Takijasi, medju kojima i ovih par majmuna na ovom forumu, koji zamjeraju aliji jer je potpisao rs i nije ocistio bih od remetilackog faktora hrvata i srba, vecinom glasaci sdp i tkz gradjanskih stranki
Meni su osobno drazi ovi prvi,mislim da su se oni cak spremni i pomiriti sa nekom podjelom, ali ovi drugi jebu stvar
Ja ne mogu i ne zelim generalizirati cijeli narod. Ima kod njih svasta naravno. Naveo sam da im je politika katastrofa koja ce njih najvise kostati. Drugo sad sto mozda imam simpatije prema narodima s kojima dijelimo slicne tradicijske i kulturoloske vrijednosti. Kakve mi vrijednosti dijelimo sa muslimanima?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 19:50 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Komentar jedno muslimana s foruma.hr :
Ne može ni pasoš više da se izvadi, kao nema nekih obrazaca bla bla, čeka se oko 6 mjeseci. U Federaciju ne mogu, tamo bi me svkako odmah ubili. U nedelju je sin jednog SDA kabadahije pucao na mene iz lovačke puške, kao slučajno, nije čuo motornu testeru sa 50 metara udaljenosti, dali su mi do znanja šta me čeka od prvih komšija-u principu više se bojim komšija bošnjaka nego srpskih "dobrovljaca". Pogodilo me samo par zrnaca srećom. Do HR granice ne mogu takodje, imam 30km preko srpske teritorije, nema šanse da se prodje tu ako se zakuha sranje. Imam dvoje djece a supruga je trudna, nosi još dvoje. Dogovorili smo se da kada dodju po nas završimo to sa bombom, dok razvale vrata ima dovoljno vremena.
Jednostavno nema drugog izlaza. Ko da dođe po njih???Zašto ne bi mogli preko srpske teritorije?? Jeli on normalan??
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 19:52 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: oak je napisao/la: Ja ne mogu i ne zelim generalizirati cijeli narod. Ima kod njih svasta naravno. Naveo sam da im je politika katastrofa koja ce njih najvise kostati. Drugo sad sto mozda imam simpatije prema narodima s kojima dijelimo slicne tradicijske i kulturoloske vrijednosti. Kakve mi vrijednosti dijelimo sa muslimanima? To sam i ja hteo da ga pitam nego rekoh neću.Da vidim hoće li vam ovo zasmetati.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 19:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: oak je napisao/la: Ja ne mogu i ne zelim generalizirati cijeli narod. Ima kod njih svasta naravno. Naveo sam da im je politika katastrofa koja ce njih najvise kostati. Drugo sad sto mozda imam simpatije prema narodima s kojima dijelimo slicne tradicijske i kulturoloske vrijednosti. Kakve mi vrijednosti dijelimo sa muslimanima? Tko je rekao da dijelimo?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 20:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Musliman NEčovjek.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 20:21 |
|
|
oak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kakve mi vrijednosti dijelimo sa muslimanima?
Tko je rekao da dijelimo? A ne delite?Nego imate slične?Koje?
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 20:29 |
|
|
elit star je napisao/la: oak je napisao/la: Tko je rekao da dijelimo?
A ne delite?Nego imate slične?Koje? Odmakni se od mene Bošnjače jedan
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 20:30 |
|
|
oak je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Pusti ti tu pricu, svi su oni u par deka. Vec sam jednom rekao, muslimane se dijele u dva tora: 1. Sda sljedbenici 2. Takijasi, medju kojima i ovih par majmuna na ovom forumu, koji zamjeraju aliji jer je potpisao rs i nije ocistio bih od remetilackog faktora hrvata i srba, vecinom glasaci sdp i tkz gradjanskih stranki
Meni su osobno drazi ovi prvi,mislim da su se oni cak spremni i pomiriti sa nekom podjelom, ali ovi drugi jebu stvar
Ja ne mogu i ne zelim generalizirati cijeli narod. Ima kod njih svasta naravno. Naveo sam da im je politika katastrofa koja ce njih najvise kostati. Drugo sad sto mozda imam simpatije prema narodima s kojima dijelimo slicne tradicijske i kulturoloske vrijednosti. Na stranu sta pisemo po forumu, znam ja par muslimana koji su stvarno super likovi. Naravno ne pricamo o politici jer znam kako bi to zavrsilo. Uvijek to ista prica, sve su to lopovi politicari koji nas zavadjuju, bratstvo jedinstvo *** palac. Treci entitet ili neovisnost RSa je crvena linija koju ne smijes prec, bolje ne gubit vrijeme s njima na te rasprave. Zaludjen narod
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 20:36 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: oak je napisao/la: Ja ne mogu i ne zelim generalizirati cijeli narod. Ima kod njih svasta naravno. Naveo sam da im je politika katastrofa koja ce njih najvise kostati. Drugo sad sto mozda imam simpatije prema narodima s kojima dijelimo slicne tradicijske i kulturoloske vrijednosti. Na stranu sta pisemo po forumu, znam ja par muslimana koji su stvarno super likovi. Naravno ne pricamo o politici jer znam kako bi to zavrsilo. Uvijek to ista prica, sve su to lopovi politicari koji nas zavadjuju, bratstvo jedinstvo *** palac. Treci entitet ili neovisnost RSa je crvena linija koju ne smijes prec, bolje ne gubit vrijeme s njima na te rasprave. Zaludjen narod Ja s njima ne raspravljam o politici uopće. I onda smo si OK. U biti ne treba o politici s njima kada smo na suprotnim pozicijama. To sto smo suprotstavljeni ne znaci da se trebamo pljuvati i podcjenjivati. Oni ce goniti svoje mi svoje i uvijek cemo biti suprotstavljeni to opet nije razlog za mrznju.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 20:41 |
|
|
Da nadodam jos, cisto smo kvalitetniji i bolji kad se ne spustamo na tu (vecinom njihovu) razinu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 20:42 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Mljevenici su sa svinjetinom. Imaju mljuevenici od svinjskog, goveđeg i pilećeg mesa Vrijeme je da vam se vrate one pizdarije sa burekom Nemoj me zezat da imaju od piletine.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 20:58 |
|
|
jebes cevap bez svinjetine to je go ***
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 21:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Imaju mljuevenici od svinjskog, goveđeg i pilećeg mesa Vrijeme je da vam se vrate one pizdarije sa burekom Nemoj me zezat da imaju od piletine. Kak ne znaš?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|