|
|
Stranica: 8/11.
|
[ 258 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 21:11 |
|
|
Tankosic je napisao/la: jebes cevap bez svinjetine to je go *** Koji će *** to jeftino meso u ćevapu? Zna se šta je pravi ćevap.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 21:13 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nemoj me zezat da imaju od piletine. Kak ne znaš? Ta pileća tvorba ima veze s ćevapima ko muslimani s kraljevinom Bosnom.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 21:20 |
|
|
Harezm je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Kak ne znaš? Ta pileća tvorba ima veze s ćevapima ko muslimani s kraljevinom Bosnom. Nek si ti našao poređenje. A to sam mu postavio, prave dole kod njega a ne zna.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 21:21 |
|
|
Mljevenik.Odmah mi se stvori ona drobilica u centrima za reciklažu i sad u nju ubacuješ krave kokoši patke svinje sve. Zajebana reč.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 21:23 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nemoj me zezat da imaju od piletine. Kak ne znaš? Al kurcu ne valjaju, mada neko voli Jeftiniji su dosta
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 21:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kaže CNN da je rat na pragu. To je pravi TV kanal za praćenje ratova.
Ne mogu vjerovati da ovakve vijesti CNN-u daju muslimani. Sad kad za svako izgubljeno radno mjesto i kad dijeca kažu "tata gladan sam", ovaj će kopati i rukama i nogama da što prije pobjegne iz države.
Samo ova vijest na CNN (samo ona) će napraviti da strani investitori sljedećih 5 godina neće ni pomisliti da investiraju svoj novac u to sranje. Ne da su i bez tog planirali, ali eto.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 21:48 |
|
|
oak je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Na stranu sta pisemo po forumu, znam ja par muslimana koji su stvarno super likovi. Naravno ne pricamo o politici jer znam kako bi to zavrsilo. Uvijek to ista prica, sve su to lopovi politicari koji nas zavadjuju, bratstvo jedinstvo *** palac. Treci entitet ili neovisnost RSa je crvena linija koju ne smijes prec, bolje ne gubit vrijeme s njima na te rasprave. Zaludjen narod
Ja s njima ne raspravljam o politici uopće. I onda smo si OK. U biti ne treba o politici s njima kada smo na suprotnim pozicijama. To sto smo suprotstavljeni ne znaci da se trebamo pljuvati i podcjenjivati. Oni ce goniti svoje mi svoje i uvijek cemo biti suprotstavljeni to opet nije razlog za mrznju. Istina ali ne pricamo o Kinezima i Rusima, nego s tupsonima koji takijaju da s nama zele dijeliti drzavu, a ne mi s njima, ustvari zele od nas napravit nebitnu manjinu. Nece ic
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:09 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nemoj me zezat da imaju od piletine. Kak ne znaš? Prvi put ovo vidim hahaha.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:11 |
|
|
oak je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Na stranu sta pisemo po forumu, znam ja par muslimana koji su stvarno super likovi. Naravno ne pricamo o politici jer znam kako bi to zavrsilo. Uvijek to ista prica, sve su to lopovi politicari koji nas zavadjuju, bratstvo jedinstvo *** palac. Treci entitet ili neovisnost RSa je crvena linija koju ne smijes prec, bolje ne gubit vrijeme s njima na te rasprave. Zaludjen narod
Ja s njima ne raspravljam o politici uopće. I onda smo si OK. U biti ne treba o politici s njima kada smo na suprotnim pozicijama. To sto smo suprotstavljeni ne znaci da se trebamo pljuvati i podcjenjivati. Oni ce goniti svoje mi svoje i uvijek cemo biti suprotstavljeni to opet nije razlog za mrznju. Jesi probao sa njima ne raspravljati uopće, i tu staviš točku. To je tek mir u duši i sreća nasušna.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:18 |
|
|
BBC je napisao/la: Kaže CNN da je rat na pragu. To je pravi TV kanal za praćenje ratova.
Ne mogu vjerovati da ovakve vijesti CNN-u daju muslimani. Sad kad za svako izgubljeno radno mjesto i kad dijeca kažu "tata gladan sam", ovaj će kopati i rukama i nogama da što prije pobjegne iz države.
Samo ova vijest na CNN (samo ona) će napraviti da strani investitori sljedećih 5 godina neće ni pomisliti da investiraju svoj novac u to sranje. Ne da su i bez tog planirali, ali eto. Pa i ti živiš u tom sranju osim ako se ne javljaš iz Štokholma ili Minhena. Kakav je to mozak koji želi da mu ne dolaze investitori? I šta to više znaju sa CNN-a od Milanovića? Ili nam Milanović svima maže oči onim kestenjem?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Kak ne znaš? Prvi put ovo vidim hahaha. To je dobro za kikiće. Bolje pilić nego praščić Ima i purećih
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: oak je napisao/la: Ja s njima ne raspravljam o politici uopće. I onda smo si OK. U biti ne treba o politici s njima kada smo na suprotnim pozicijama. To sto smo suprotstavljeni ne znaci da se trebamo pljuvati i podcjenjivati. Oni ce goniti svoje mi svoje i uvijek cemo biti suprotstavljeni to opet nije razlog za mrznju. Jesi probao sa njima ne raspravljati uopće, i tu staviš točku. To je tek mir u duši i sreća nasušna. Bilo bi dobro da na forumu ne uništavaju diskusije. Za 2 dana naprave cirkus od njega. To im i jest cilj. Ako ne mogu forum uništiti i ukloniti onda će ga obezvrijediti.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:30 |
|
|
Pa banujte sve koji se ne slažu sa nacističkim stavovima prema Bošnjacima. Ovdje je poželjno Bošnjake nazivati svakavim imenima, nekakvim mujama, mujgurima, majmunima i kako sve ne. Kad se odgovori, onda je to uništavanje foruma. Napravite svoju prćiju od foruma na kojem će biti samo fašisti sa hrvatske i srpske strane, koji *** će vam Bošnjaci koji vam dižu pritisak i ne pričaju ono što vam se sviđa.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:34 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Pa banujte sve koji se ne slažu sa nacističkim stavovima prema Bošnjacima. Ovdje je poželjno Bošnjake nazivati svakavim imenima, nekakvim mujama, mujgurima, majmunima i kako sve ne. Kad se odgovori, onda je to uništavanje foruma. Napravite svoju prćiju od foruma na kojem će biti samo fašisti sa hrvatske i srpske strane, koji *** će vam Bošnjaci koji vam dižu pritisak i ne pričaju ono što vam se sviđa. Jeli te neko zvao na ovaj forum?Ja ne idem na Klix jer sam nepoželjan kao Srbin.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:35 |
|
|
elit star je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Pa banujte sve koji se ne slažu sa nacističkim stavovima prema Bošnjacima. Ovdje je poželjno Bošnjake nazivati svakavim imenima, nekakvim mujama, mujgurima, majmunima i kako sve ne. Kad se odgovori, onda je to uništavanje foruma. Napravite svoju prćiju od foruma na kojem će biti samo fašisti sa hrvatske i srpske strane, koji *** će vam Bošnjaci koji vam dižu pritisak i ne pričaju ono što vam se sviđa. Jeli te neko zvao na ovaj forum? Nije. Je li tebe?
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:37 |
|
|
Nije.Ali meni je ovde ok.Tebi nije.Pa zašto si onda tu?
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:39 |
|
|
elit star je napisao/la: Jeli te neko zvao na ovaj forum?Ja ne idem na Klix jer sam nepoželjan kao Srbin. Ne pišem na klixu već neko vrijeme, a znam recimo da je bilo Srba koji su pisali i uopšte nisu bili nepoželjni. Dakle, lažeš.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:41 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Pa banujte sve koji se ne slažu sa nacističkim stavovima prema Bošnjacima. Ovdje je poželjno Bošnjake nazivati svakavim imenima, nekakvim mujama, mujgurima, majmunima i kako sve ne. Kad se odgovori, onda je to uništavanje foruma. Napravite svoju prćiju od foruma na kojem će biti samo fašisti sa hrvatske i srpske strane, koji *** će vam Bošnjaci koji vam dižu pritisak i ne pričaju ono što vam se sviđa. Ne radi se o stavovima i politici. Samo vi muslimani ste debili da ne umijete pročitati naslov teme i uvodni post. Bar jednom. Mislim umijete ali lakše razvaliti forum besmislicama od kojih se ne vide komentari Hrvata koji žele nešto ozbiljno napisati. Zadnjih dana dolazim na forum i po 3 podstranice, na masi tema, samo preletim jer su primjera sve 3 skoro 100% besmislice nevrijedne gubljenja i sekunde vremena. Ne pišem ovo zbog vas, da se ne zanosite. Nemam zabluda da možete biti normalni a ne majmuni. Već zbog moderacije.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:42 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: elit star je napisao/la: Jeli te neko zvao na ovaj forum?Ja ne idem na Klix jer sam nepoželjan kao Srbin. Ne pišem na klixu već neko vrijeme, a znam recimo da je bilo Srba koji su pisali i uopšte nisu bili nepoželjni. Dakle, lažeš. Znam ja da ima Srba i znam kako pišu i koliko smeju da napišu.Ali to nije bilo pitanje. Pitanje je bilo: Zašto si na ovom forumu ako ti nije prijatno?
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:42 |
|
|
elit star je napisao/la: Nije.Ali meni je ovde ok.Tebi nije.Pa zašto si onda tu? Valjda je to moja stvar. Sam kažeš niko me nije tjerao da došem na forum. Isto tako mogu i otići, je li tako? Opet kažem, ako moderacija procijeni da sam višak tu, to je najlakše. Žiknu me i eto ga. Jedan Bošnjak manje na forumu. Neću se klonirati, časna riječ.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:44 |
|
|
elit star je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ne pišem na klixu već neko vrijeme, a znam recimo da je bilo Srba koji su pisali i uopšte nisu bili nepoželjni. Dakle, lažeš. Znam ja da ima Srba i znam kako pišu i koliko smeju da napišu.Ali to nije bilo pitanje. Pitanje je bilo: Zašto si na ovom forumu ako ti nije prijatno? Ejs. Nekom se može zabraniti šta da napiše? I koja je cijena? Ban? Ma daj. Da, banuju se oni sa radikalnim stavovima. Većina sa ovog foruma ne bi dugo pisala na klixu. Ima i korektnih forumaša koji bi plivali na tom forumu. Čak i sa prilično suprotnim stavovima.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:45 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: elit star je napisao/la: Nije.Ali meni je ovde ok.Tebi nije.Pa zašto si onda tu? Valjda je to moja stvar. Sam kažeš niko me nije tjerao da došem na forum. Isto tako mogu i otići, je li tako? Opet kažem, ako moderacija procijeni da sam višak tu, to je najlakše. Žiknu me i eto ga. Jedan Bošnjak manje na forumu. Neću se klonirati, časna riječ. Ne brini To će i biti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76975 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Evo i CNN im sada kaže da će biti rata.
Ovo je doslovce zeleno svjetlo za bježaniju, kako populacije im, tako i investitora.
Vjerojatno i SDA-ovci vade cash iz BiH i pojačano kupuju dionice po Turskoj. Da ih Bakir ne traži da financiraju njegov rat. Nijedna bogata muslimanska obitelj, ako ima pameti, neće svu imovinu držati u BiH.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:48 |
|
|
CNN? Extra.Onda je to,to.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76975 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nekretnine u Hrvatskoj i Turskoj su im hedge.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Banya i 39 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|