|
|
Stranica: 9/11.
|
[ 258 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:51 |
|
|
BBC je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Pa banujte sve koji se ne slažu sa nacističkim stavovima prema Bošnjacima. Ovdje je poželjno Bošnjake nazivati svakavim imenima, nekakvim mujama, mujgurima, majmunima i kako sve ne. Kad se odgovori, onda je to uništavanje foruma. Napravite svoju prćiju od foruma na kojem će biti samo fašisti sa hrvatske i srpske strane, koji *** će vam Bošnjaci koji vam dižu pritisak i ne pričaju ono što vam se sviđa. Ne radi se o stavovima i politici. Samo vi muslimani ste debili da ne umijete pročitati naslov teme i uvodni post. Bar jednom. Mislim umijete ali lakše razvaliti forum besmislicama od kojih se ne vide komentari Hrvata koji žele nešto ozbiljno napisati. Zadnjih dana dolazim na forum i po 3 podstranice, na masi tema, samo preletim jer su primjera sve 3 skoro 100% besmislice nevrijedne gubljenja i sekunde vremena. Ne pišem ovo zbog vas, da se ne zanosite. Nemam zabluda da možete biti normalni a ne majmuni. Već zbog moderacije. A ozbiljno je kad ti pišeš kako su muslimani majmuni? Nema šta, vrhunac intelekta. To je on topic? Daj bolan. Mislim razumijem da je forum orjentisan tako, al nemojmo se lagati. Uvreda je uvreda kako god je napisao. Nema razlike u tome kad ti napišeš da su muslimani majmuni i kad ja tebi napišem da si ti zadojeni debil.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:51 |
|
|
Komšiću je već prije par tjedana izletjelo da su ih i Amerikanci pustili niz vodu. Sada polako prihvaćaju tu činjenicu. Ali sad u ludilu sanjaju neku obranu vlastitim resursima. Dok im je glavni grad poplavljen, bez struje, plina i pitke vode. Priznajem kako mi je bilo smislenije njihovo nadanje kako će netko čarobnim štapićem odraditi stvar za njih. Šta im je sad ovo boga pitaj.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:55 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne radi se o stavovima i politici. Samo vi muslimani ste debili da ne umijete pročitati naslov teme i uvodni post. Bar jednom. Mislim umijete ali lakše razvaliti forum besmislicama od kojih se ne vide komentari Hrvata koji žele nešto ozbiljno napisati.
Zadnjih dana dolazim na forum i po 3 podstranice, na masi tema, samo preletim jer su primjera sve 3 skoro 100% besmislice nevrijedne gubljenja i sekunde vremena. Ne pišem ovo zbog vas, da se ne zanosite. Nemam zabluda da možete biti normalni a ne majmuni. Već zbog moderacije.
A ozbiljno je kad ti pišeš kako su muslimani majmuni? Nema šta, vrhunac intelekta. To je on topic? Daj bolan. Mislim razumijem da je forum orjentisan tako, al nemojmo se lagati. Uvreda je uvreda kako god je napisao. Nema razlike u tome kad ti napišeš da su muslimani majmuni i kad ja tebi napišem da si ti zadojeni debil. Vi ste 100x gori u uvredama Hrvata a pogotovu Srba. Ovde ne smete.Smeta vam kad vas neko vređa,Mujguri?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:56 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Komšiću je već prije par tjedana izletjelo da su ih i Amerikanci pustili niz vodu. Sada polako prihvaćaju tu činjenicu.
Ali sad u ludilu sanjaju neku obranu vlastitim resursima.
Dok im je glavni grad poplavljen, bez struje, plina i pitke vode. Jedno 4% glavnog grada poplavljeno, jedno 2% grada nema pitku vodu, več tehničku, i svi imamo struju. Tako ste vjerovali svojim lažima i prošli put 90tih. Ne žive Amerikanci ovdje, već mi. Kakva MZ.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 22:59 |
|
|
elit star je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: A ozbiljno je kad ti pišeš kako su muslimani majmuni? Nema šta, vrhunac intelekta. To je on topic? Daj bolan. Mislim razumijem da je forum orjentisan tako, al nemojmo se lagati. Uvreda je uvreda kako god je napisao. Nema razlike u tome kad ti napišeš da su muslimani majmuni i kad ja tebi napišem da si ti zadojeni debil. Vi ste 100x gori u uvredama Hrvata a pogotovu Srba. Ovde ne smete.Smeta vam kad vas neko vređa,Mujguri? Hoćeš iskreno? Od takvog ljudskog otpada ne smeta. Smijem. Ako nadležni misli da ne smijem, nek preduzme konkretne mjere. Dotad smijem.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 23:01 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Komšiću je već prije par tjedana izletjelo da su ih i Amerikanci pustili niz vodu. Sada polako prihvaćaju tu činjenicu.
Ali sad u ludilu sanjaju neku obranu vlastitim resursima.
Dok im je glavni grad poplavljen, bez struje, plina i pitke vode. Jedno 4% glavnog grada poplavljeno, jedno 2% grada nema pitku vodu, več tehničku, i svi imamo struju. Tako ste vjerovali svojim lažima i prošli put 90tih. Ne žive Amerikanci ovdje, već mi. Kakva MZ. Fakat se vjeruje u sve što mediji bubaju. Pa oni žive od klikova. Tolika naivnost, nevjerovatno. A sutra bi nekakvu državu. Pa da pomru od gladi. Smiješno i tužno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 23:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Komšić je po mojim analizama prije nekih 3 godine skužio da ga se "zapad" hoće riješiti. Ali kad je imbecil. Prije 11 godina (ili tako nešto kad je bio u USA) Hillary mu u oči rekla "Slučaj Komšić se više ne smije ponoviti Hrvatima".
Bio je dužan o tome javno i glasno svoje muslimane obavijestiti da se ne igraju i plaćaju cijenu. Provukao kroz jednu rečenicu u razgovoru sa muslimanskim novinarom, skoro neprimjetno prošlo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 23:03 |
|
|
Ako se nekom da googlati možete vidjeti kad je bio siguran u to kad se prvi put prišlepao Bakiru i SDA.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 23:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Komšić je po mojim analizama prije nekih 3 godine skužio da ga se "zapad" hoće riješiti. Ali kad je imbecil. Prije 11 godina (ili tako nešto kad je bio u USA) Hillary mu u oči rekla "Slučaj Komšić se više ne smije ponoviti Hrvatima".
Bio je dužan o tome javno i glasno svoje muslimane obavijestiti da se ne igraju i plaćaju cijenu. Provukao kroz jednu rečenicu u razgovoru sa muslimanskim novinarom, skoro neprimjetno prošlo. 11 godina je čovjek primao plaću i imao povlastice budžeta. Pa nije lud da im kaže. I još bi 11 kad bi mogao.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 23:19 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: elit star je napisao/la: Jeli te neko zvao na ovaj forum?Ja ne idem na Klix jer sam nepoželjan kao Srbin. Ne pišem na klixu već neko vrijeme, a znam recimo da je bilo Srba koji su pisali i uopšte nisu bili nepoželjni. Dakle, lažeš. Ne bi se bas slozio. Sjecam se da im je jedan srbin zamjerao zasto poginule u armije zovu sehidi, a glume da je to neka multietnicka armija, onda je dozivio salve uvreda. Tipa kako se usudjuju, s obzirom sta su im radili dobro nisu hamas i slicne idiotarije. Ja sam jednostavno odustao od klixa, bojim se da ljudi sami ne kuze koliko su u srzi fasisti a glume neke liberale. Uostalom taj forum je klinicki mrtav, par postova dnevno
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 23:47 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Pa banujte sve koji se ne slažu sa nacističkim stavovima prema Bošnjacima. Ovdje je poželjno Bošnjake nazivati svakavim imenima, nekakvim mujama, mujgurima, majmunima i kako sve ne. Kad se odgovori, onda je to uništavanje foruma. Napravite svoju prćiju od foruma na kojem će biti samo fašisti sa hrvatske i srpske strane, koji *** će vam Bošnjaci koji vam dižu pritisak i ne pričaju ono što vam se sviđa. Ajde? Vas se naziva nekim imenima, a upravo u ovom postu si izlistao sve od nacista, fašista, prćija, ***,... mislim da je tvoj način izražavanja ispod svakog nivoa rasprave. Ali ipak, slobodno seri koliko ti volja. Ovaj forum je mjesto slobode gdje se čuju suprotni stavovi, pa iako se donekle slažem sa BBC-jem, ipak je ta patnja čitanja vaših besmislenih komentara mala cijena za uzvišeni cilj slobode govora.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 06 stu 2021, 23:50 |
|
|
Ako ste radišni za ništa prebacujte im komentare na neke chat teme. Sve što nema veze sa naslovom i uvodnim komentarom. Budite učitelji.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 00:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Pa banujte sve koji se ne slažu sa nacističkim stavovima prema Bošnjacima. Ovdje je poželjno Bošnjake nazivati svakavim imenima, nekakvim mujama, mujgurima, majmunima i kako sve ne. Kad se odgovori, onda je to uništavanje foruma. Napravite svoju prćiju od foruma na kojem će biti samo fašisti sa hrvatske i srpske strane, koji *** će vam Bošnjaci koji vam dižu pritisak i ne pričaju ono što vam se sviđa. Ajde? Vas se naziva nekim imenima, a upravo u ovom postu si izlistao sve od nacista, fašista, prćija, ***,... mislim da je tvoj način izražavanja ispod svakog nivoa rasprave. Ali ipak, slobodno seri koliko ti volja. Ovaj forum je mjesto slobode gdje se čuju suprotni stavovi, pa iako se donekle slažem sa BBC-jem, ipak je ta patnja čitanja vaših besmislenih komentara mala cijena za uzvišeni cilj slobode govora. Sve je to reakcija na nazivanje svakakvim imenima. Slažem se, taj način je na nivou kojim recimo piše BBC. Potrudiću se da ovo tvoje shvatim kao savjet, da se ne spustam na taj nivo. U pravu si, na forumu je totalna sloboda u izražavanju fašistoidnih mišljenja. Neka bude. Nije moj forum. Laku noć.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 00:48 |
|
|
elit star je napisao/la: Bože kakvi ludaci.Mi njih nećemo napadati ako oni nas prvi ne napadnu.Vi ih nećete napadati.Prete ratom a boje se rata.Potpuno ludilo.Mi smo tu.Kome se ratuje sa nama,zna gde smo.A kad rat počne e onda ćemo videti šta će biti.A biće svašta.Ako se bojite rata onda ga nemojte započinjati. Znadu da in nima više sklanjanja obiteljih na sigurno u Hrvatsku u hotele. Nima više dotoka oružja ni mudžahedinske vojske priko Hrvatske. Znadu da in Hrvati više ne virujedu i da ne ćedu moć onako "lukavo strateški" nož u leđa malobrojnijen izoliranen raštrkanen savezniku pa se hvalit "uspisima i oslobađanjem". Znadu da Hrvatske ne će dirat Srpsku. Da Srpskoj Hrvatska više ne će biti izolator od svita, nego kanal dotoka dobara i usluga. Da Srbija više nije pod sankcijaman. Da u Crnoj Gori vladadu Srbogorci i da s njima graničidu. Trokut Džamahirija more jedino niko vrime (do 5 godina) zagorčavat život Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori i maltretirat okružene Hrvate i Srbe u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 00:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: elit star je napisao/la: Bože kakvi ludaci.Mi njih nećemo napadati ako oni nas prvi ne napadnu.Vi ih nećete napadati.Prete ratom a boje se rata.Potpuno ludilo.Mi smo tu.Kome se ratuje sa nama,zna gde smo.A kad rat počne e onda ćemo videti šta će biti.A biće svašta.Ako se bojite rata onda ga nemojte započinjati. Srbi: Mirni razlaz. Mujo: NE MOŽE MIRNI RAZLAZ BIĆE RATA ALAHUEGBER! Srbi: Ok. Onda ratni razlaz ako insistirate. Mujo: AAAAAAAAAA MAJKO MOJAAAAAA BIĆE RATA AAAAAAAA ŠTA ĆEMO SAD POMOZITE NAMAAAAAAAAAA @novovrijeme , dobar si Daj najdi lipši avatar, ovaj ti je baš grd.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 00:56 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Senad može zapaliti nazad u Sjenicu u slučaju rata. Vučić kakav je će mu tamo napraviti televiziju.
Možda kao četvrti studio Una TV. Centar Tutin Sandžak ili Happy TV Novi Pazar. Gle stvarno, i ovin je iz Raške. Evo čitan šta je bia reža na Grabar-Kitarović i sad na Milanovića. Kojin je k***c otin muslićima iz Raške? Ispadadu veći neprijatelji Hrvata od Srba; premda Srbi ne moradu bit neprijatelji Hrvatima. Doduše, ovi su muslimanski Srbi. Koji su nan zakuhali kašu u Domovinskon ratu i produžili rat za godinu i pol dana.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 01:19 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
sokacveseli je napisao/la: Komšiću je već prije par tjedana izletjelo da su ih i Amerikanci pustili niz vodu. Sada polako prihvaćaju tu činjenicu. Ali sad u ludilu sanjaju neku obranu vlastitim resursima. Dok im je glavni grad poplavljen, bez struje, plina i pitke vode. Priznajem kako mi je bilo smislenije njihovo nadanje kako će netko čarobnim štapićem odraditi stvar za njih. Šta im je sad ovo boga pitaj. Ovi stvarno nisu normalni , zagovaraju jebeni rat gdje god da se okrenu , rat rat rat . Jebo ih tito bolesne dzihadističke .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 01:23 |
|
|
Evo odgovora svim muslimanskim političarima ratohuškačima od njihovog naroda na klixu :
Dajte ba kisa pada 3 dana i po drzave stane a mi bi kao ratovali. Manite gluposti vise, pustite narod da zivi rahat. Ko hoce rat eno u Siriji 24/7 Counter strike live!!!
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 02:34 |
|
|
https://www.rtvbn.com/4005483/igra-vatr ... -po-srpskuKakve budaletine ovi muslimani , čas nas hoće klat , čas pravit državu s nama .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 02:50 |
|
|
Majmuni su intelektualci za te budaletine. Oni hrvatskoj nude da dobiju članstvo u EU i NATO automatizmom ali da ostanu suverena država muslimana "građana". Bez "remetilačkih" Hrvata i Srba. Citat: Pod automatizmom ''i Hercegovina'' se briše iz hiljadugodišnjeg naziva države BOSNA Citat: - Nestali bi entiteti, kantoni i tri vjerske nacije, a bila bi jedna Bosanska nacija prema hiljadugodišnjem nazivu države Bosne. - Što znači Bosanci su svi građani Bosne bez obzira na bilo čije konfesionalno ili neko drugo opredjeljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 03:23 |
|
|
Gledam TRT news već par dana izvještava o krizi u BiH. Od juče im se priključila Al Lažira. Takođe BBC napisao je članak da zemlja klizi u rat uskoro . Postoji li mogućnost tužiti taj bjelosvjetski novinarski ološ za podizanje tenzija. Članak BBC-ija o mogućem ratu u BiH kod Muslimana je izazvao oduševljenje. Kako zašto ne znam. Valjda se nadaju da će se ovdje zakuvati pa da im Briti i Ameri ponovo bombarduju Srbe da bi oni zauzeli BL i čitavu RS.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 03:44 |
|
|
Evo još malo da im glavu zabrinemo , statistika govori da u ratovima sudjeluje oko 8 posto populacije nekog naroda to je 30 000 populacije Hrvata u BIH i 77 000 populacije Srba u BIH
Da 1 od 130 vojno-sposobnih iz RH dođe kao dobrovoljac to je 7000 dobrovoljaca iz RH .
Da 1 od 130 vojno-sposobnih iz SRB dođe kao dobrovoljac to je 13 000 dobrovoljaca iz SRB .
Znači HVO 37 000 VRS 90 000
A njihovih osam posto je jedva 100 000 a još trebaju napadat sa tri puta slabijim naoružanjem . KAKO ? Najslabiji a najviše zazivaju rat .
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 09:09 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Evo još malo da im glavu zabrinemo , statistika govori da u ratovima sudjeluje oko 8 posto populacije nekog naroda to je 30 000 populacije Hrvata u BIH i 77 000 populacije Srba u BIH
Da 1 od 130 vojno-sposobnih iz RH dođe kao dobrovoljac to je 7000 dobrovoljaca iz RH .
Da 1 od 130 vojno-sposobnih iz SRB dođe kao dobrovoljac to je 13 000 dobrovoljaca iz SRB .
Znači HVO 37 000 VRS 90 000
A njihovih osam posto je jedva 100 000 a još trebaju napadat sa tri puta slabijim naoružanjem . KAKO ? Najslabiji a najviše zazivaju rat . "Rasprši narode koji se ratu vesele!" Psalm 68,31
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 09:41 |
|
|
Th1950 je napisao/la: https://www.rtvbn.com/4005483/igra-vatre-novi-non-peper-poguban-po-srpsku
Kakve budaletine ovi muslimani , čas nas hoće klat , čas pravit državu s nama . To je Larsov prijedlog, spominjao ga je ranije.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 07 stu 2021, 11:00 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Gledam TRT news već par dana izvještava o krizi u BiH. Od juče im se priključila Al Lažira. Takođe BBC napisao je članak da zemlja klizi u rat uskoro . Postoji li mogućnost tužiti taj bjelosvjetski novinarski ološ za podizanje tenzija. Članak BBC-ija o mogućem ratu u BiH kod Muslimana je izazvao oduševljenje. Kako zašto ne znam. Valjda se nadaju da će se ovdje zakuvati pa da im Briti i Ameri ponovo bombarduju Srbe da bi oni zauzeli BL i čitavu RS. Kod kojih je muslimana izazvao oduševljenje? Političara? Naroda?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Majestic-12 [Bot], Tomba17 i 52 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|