|
|
Stranica: 48/103.
|
[ 2572 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 00:53 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ljudi ne nasjedajte. Istočnog Mostara, Jablanice i Konjica se oni žele riješit. Pa kao eto vama to u HNŽ-u a nama SBŽ .. Istočni Mostar nije grad. Prije je Široki sa 5 tisuća grad nego to. HNŽ je ionako naš.. Istočni Mostar i Jablanica nemogu pobjeći od hrvatskog okruženja. Konjic dobrim dijelom može no on nije toliko bitan.. Činjenica je da su Muslimani u ove tri općine i čitavom HNŽ-u pukli u svakom smislu.. raspadaju se.. Tamo smo već pobijedili samo se to još treba manisfestirat.. SBŽ je zlatna koka i ključna ˝stvar˝ u cijeloj priči.. Ne samo za Federaciju nego i BiH.. Ne zove se uzalud Središnja Bosna.. Tko kontrolira nju dugoročno u najboljoj je poziciji u BiH.. Mješovita županija Mostar+Travnik nam ide u prilog. Još da je Žepče i Usoru ugurat unutra il u hrvatsku i super  Here dolaze.. Ljudi će se iz Zap.Hercegovine a i puno šireg prostora masovno slijevat u Mostar a u S.Bosni samo trebamo bit strpljivi  Upravo tako. HNŽ je naš. Na istoku su samo nacionalni parkovi i poluprazne kasabe. SBŽ je ekonomski naš. Jedan Vitez sa 10% stanovništva puni 30% njegovog proračuna. Zato ima smisla distrikt. Sadržavao on hrvatski stolni grad ili ne (varijanta B u kojoj je u distriktu samo pola SBŽ-a od Jajca do Kreševa s Usorom i Žepčem). Usoru i Žepče nikako dati zelenima... Tako da. Here Dolaze 
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 00:54 |
|
|
Mislim da niste svjesni na koliku se planinu penjete. Evo jedan post Skijaša. Vrhovnog vođe na klixu:
"Sve prethodne karte nose u sebi sjeme Herceg Bosne. Onaj ko Livno i Mostar pokušava strpati u isti kanton, svjesno ili ne radi na štetu ove zemlje."
Zato vam ja kažem, dobro pogledajte u moj avatar. To je to što bošnjaci mogu prihvatiti. Maksimum maksimuma. Nije nikakva pregovaračka taktika sa moje strane. Živim u centru Sarajeva i znam šta "raja" misli. Svako uvezivanje Livna i Mostara previše asocira na Herceg Bosnu koju u Sarajevu smatraju fašističkim projektom.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 00:56 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: Pa onda je svejedno bolje napraviti teritorijalni diskontinuitet i osigurati maksimalnu zaštitu hrvatskom narodu, a onda kasnije kad i ako se država raspadne probati to sve uvezati. Tu postoje problemi s muslimanima. Tko od njihovog zaluđenog mnoštva će pristati na hrvatski entitet od Ravnog do Orašja koji obuhvaća većinu srednje Bosne? Potreban je međukorak. Ako složiš točnu granicu (bez distrikta) pitanje je koliko će naših ostati u Bošnjakistanu, kao i što možeš dobiti prilikom raspada. Srbi i Distrikt Brčko. Jesmo li mi glupi?
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 00:57 |
|
|
doc je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Dobro onda, ako ćeš ti mene jebavati zbog islama ili čega već i daješ sebi pravo da radiš sa mnom i "mojima" šta hoćeš i ako otvoreno pozivaš na gaziranje bh muslimana ili slične ekstremne ideje onda dopusti i nama da vam biramo Komšića, da vam ne damo entitet, televiziju, da pretendujemo na Neum, more i vaše teritorije, da sanjamo vaš demografski krah.
Fulao si kronologiju. Prvo ste vi sve to radili pa je uslijedila naša reakcija. Nisam ništa fulao, Obraćam se vama koji b gazirali i koji se smatraju višom rasom. Koja je vaša reakcija točno?
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 00:58 |
|
|
Nebula je napisao/la: Mislim da niste svjesni na koliku se planinu penjete. Evo jedan post Skijaša. Vrhovnog vođe na klixu: "Sve prethodne karte nose u sebi sjeme Herceg Bosne. Onaj ko Livno i Mostar pokušava strpati u isti kanton, svjesno ili ne radi na štetu ove zemlje." Zato vam ja kažem, dobro pogledajte u moj avatar. To je to što bošnjaci mogu prihvatiti. Maksimum maksimuma. Nije nikakva pregovaračka taktika sa moje strane. Živim u centru Sarajeva i znam šta "raja" misli. Svako uvezivanje Livna i Mostara previše asocira na Herceg Bosnu koju u Sarajevu smatraju fašističkim projektom. Ko im kriv što ne podnose Hrvate? Po njima bi se trebali bičevati svaki put kad se pogledamo u ogledalo. Tvoja karta je manje od nule, zapravo je na dobrom putu da nam i HBŽ uzme. Čovječe, zar misliš da smo vesla sisali? Nedamo Lašvu, Lepenicu, Usoru i Žepče pod Muslimane. Točka.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:00 |
|
|
PCM je napisao/la: Ja sam već i jednom prije dao jedan kompromisni prijedlog : Ostaviti SBŽ kao miješanu županiju. Od HNŽ izdvojiti Konjic i Jablanicu u Bošnjački kanton. Ostatak HNŽ+ZHŽ+HBŽ+PŽ - hrvatska županija. Znači FBIH bi sveo na 3 fed.jedinice od koje je jedna miješana i dvije većinski etničke. Mi s time nismo dobili apsolutno ništa. a) Žepče i Usora su ostali pod muslimanima b) u SBŽu smo i nadalje nadglasani c) oni su izvukli svoje nacionalne parkove iz HNŽ-a (skupa s zapadnom Jablanicom/Doljanima i prekinuli nam komunikacije, odnosno napravili poluenklavu iz Rame. Dakle 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:01 |
|
|
Ibar je napisao/la: Nebula je napisao/la: Ekipa na klixu je 100% sigurna da je Srednja Bosna već riješena. Nema ništa gore nego kad se potcijeni protivnika. A klixici su nas uvelike podcijenili.. BBC je napisao/la: Nema se više love za ta crtanja karata i zajebavanja. Game over, presušilo. Uskoro će revolucija u Sarajevu. Onda treba kupovat kalaše  i posremat ih po podrumima i tavanima na prostoru Mostar-Usora Ajmo, nakon  i našeg natalitetnog buma, slijedi 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:02 |
|
|
Pa sve uredu Nebula. Ni brini ti za nas. Mi ćemo uvjeriti Bošnjake u to. Ovim ili onim putem.
Nego daj malo objasni jel se barem među dijelom vaše elite razmišlja o tome da ste vi kao narod od max 1.7 milijuna ljudi trajno priklješteni između 4.5 milijuna Hrvata i 7.5 milijuna Srba. I da se to neće mjenjat previše I da od njih radite neprijatelje. Jel njima to u primisli? Jel im u glavi to da morate živjeti sa susjedima koji će uvijek biti tu, a da su interesi velikih promjenjivi.
Jel vama/njima jasno da su muslimani usred Europe? Jel njima jasno da je help Baznia zadnji put bilo u jednom trenutku u povijesti kad je Zapadu bilo jako stalo da vam pomogne upravo zato jer ste muslimani. A da vam slijedeći put neće pomoći upravo stoga jer ste muslimani.
Jel ima tamo pametnih ljudi koji prate trendove? Jednom je dudu napisao da slijedeći put se mi ni nećemo trebati tuči od silnih dobrovoljaca sa Zapada koji će htjet doć. Kakvo je stanje danas, a pogotovo u budućnosti.
Ne zanimaju me te budale sa klixa nego jel ima pametnih ljudi među vama pa da vide neke stvari. Da imaju strategiju, viziju, pogled u budućnost.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:04 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: PCM je napisao/la: Ja sam već i jednom prije dao jedan kompromisni prijedlog : Ostaviti SBŽ kao miješanu županiju. Od HNŽ izdvojiti Konjic i Jablanicu u Bošnjački kanton. Ostatak HNŽ+ZHŽ+HBŽ+PŽ - hrvatska županija. Znači FBIH bi sveo na 3 fed.jedinice od koje je jedna miješana i dvije većinski etničke. Da, nije ni to loša ideja. Mada bih ja svakako Jablanicu nama ostavio, radi kompaktnijeg teritorija ako bi se išlo na tu varijantu, i kao protuteža Žepčeu i Usori kao većinski hrvatskim općinama u njihovoj jedinici. Jablanica u svakom slučaju nije normalna općina. Ili pripojiti dio zapadno od Neretve (Doljane) Rami i maknut se od ovih likova, ili jednostavno povećat Mostar za to malo selo koje je slično Drežnicama.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:04 |
|
|
Nebula je napisao/la: Zato vam ja kažem, dobro pogledajte u moj avatar. To je to što bošnjaci mogu prihvatiti. Maksimum maksimuma. Nije nikakva pregovaračka taktika sa moje strane. Živim u centru Sarajeva i znam šta "raja" misli. Svako uvezivanje Livna i Mostara previše asocira na Herceg Bosnu koju u Sarajevu smatraju fašističkim projektom. Nebitno je što raja iz mog Sarajeva misli. Nije ih pitao ni Alija kad je potpisivao Dayton, a bio je kao njihov predstavnik.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Koga briga što muslimane smeta i na što ih H-B asocira. Sve bih ja ovo pobanirao sa foruma. Kad su ludi neka pišu na klix.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:05 |
|
|
doc je napisao/la: Pa sve uredu Nebula. Ni brini ti za nas. Mi ćemo uvjeriti Bošnjake u to. Ovim ili onim putem. Nego daj malo objasni jel se barem među dijelom vaše elite razmišlja o tome da ste vi kao narod od max 1.7 milijuna ljudi trajno priklješteni između 4.5 milijuna Hrvata i 7.5 milijuna Srba. I da se to neće mjenjat previše I da od njih radite neprijatelje. Jel njima to u primisli? Jel im u glavi to da morate živjeti sa susjedima koji će uvijek biti tu, a da su interesi velikih promjenjivi. Jel vama/njima jasno da su muslimani usred Europe? Jel njima jasno da je help Baznia zadnji put bilo u jednom trenutku u povijesti kad je Zapadu bilo jako stalo da vam pomogne upravo zato jer ste muslimani. A da vam slijedeći put neće pomoći upravo stoga jer ste muslimani. Jel ima tamo pametnih ljudi koji prate trendove? Jednom je dudu napisao da slijedeći put se mi ni nećemo trebati tuči od silnih dobrovoljaca sa Zapada koji će htjet doć. Kakvo je stanje danas, a pogotovo u budućnosti. Ne zanimaju me te budale sa klixa nego jel ima pametnih ljudi među vama pa da vide neke stvari. Da imaju strategiju, viziju, pogled u budućnost. Njih ima jedva 1.5 milijun...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
|
|
Lebowski je napisao/la: doc je napisao/la: Fulao si kronologiju. Prvo ste vi sve to radili pa je uslijedila naša reakcija.
Nisam ništa fulao, Obraćam se vama koji b gazirali i koji se smatraju višom rasom. Koja je vaša reakcija točno? Fulao si. I nadam se da je to u svrhu samoobrane, a da nije glupost s tvoje strane. Naša reakcija je ako vi mislite ugrožavati naš narod da ćete imati posla sa nama. A onda nema nismo tako mislili. Ne diraš me, ne diram te.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:07 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Navratih na klitić da vidim šta misle vaši uvaženi federalni partneri...
Njima su i one facetv karte neodgovarajuće. Upravo to. Iako treba biti i realan. Zato je možda najbolje pričekari do popisa kada će sve bit crno na bijelo. Da ne govorim o tome kako njima gori pod petama jer im prijeti opasnost od Bosanaca i Hercegovaca. Da. Baš me zanima što će ostati od Bošnjaka nakon popisa 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:11 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: PCM je napisao/la: Jasno najadekvatnija karta je karta HR Samouprave ... jesu hrvati većina danas u svim prostorima di je proglašena samouprava 2001.? Fojnica, Uskoplje, Nova Bila i Novi Šeer(on fali na karti  ) su u općinama u kojima su muslimani većina. Jajce, Busovača i NTravnik su upitni. Sve ostalo je isto kao i prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:14 |
|
|
DIDAK je napisao/la: Čitajući sve navedeno smatram da je najpoštenije rješenje ove situacije u federaciji spajanje HBŽ+ZHŽ+HNŽ(minus konjic, jablanica te osigurat neku garanciju bošnjacima u mostaru da i oni s tim budu zadovoljni, to bi bio naš ustupak), s druge strane PŽ ostaje kakva je danas te SBŽ ostaje ovakva kakva je + Žepče i Usora sa uvjetom da je za vlast potrebna kao i dosad 2/3 večina. Također spajaju se SK, ZD-K, TK, te BPK. a USK ostaje ovakva kakav je..E sad bi li ovo prihvatili naši federalni partneri to je drugo pitanje. Nebula šta ti misliš koliko je ovo realno? Čemu? Prvo, zapadna Jablanica je hrvatska. Drugo, što mi dobijamo s tim? To nije hrvatski entitet, a SBŽ + Usora i Žepče nisu Distrikt.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:17 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: Đipalo Junuz je napisao/la: Prava se ne mole, prava se uzimaju a diskontinuitet je ovjeren u Kreševskoj deklaraciji Osim toga kakva je razlika u diskontinuitetu između Bihaća i Olova i Žepča i Tomislavgrada  Razlika je u tome što su Olovo i Bihać dvije većinski muslimanske općine u većinski muslimanskim županijama, dok su Žepče i Tomislavgrad većinski hrvatske općine, ali je jedna u hrvatskoj županiji, druga ne. Što znači da bi takva vrsta diskontinuiteta podrazumjevala zadiranje u granice županija, zbog izdvajanja općine/a iz istih. Granice županija se mjenjaju. Tako da je ovo zastarjeli argument.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:24 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Nebula je napisao/la: Zato vam ja kažem, dobro pogledajte u moj avatar. To je to što bošnjaci mogu prihvatiti. Maksimum maksimuma. Nije nikakva pregovaračka taktika sa moje strane. Živim u centru Sarajeva i znam šta "raja" misli. Svako uvezivanje Livna i Mostara previše asocira na Herceg Bosnu koju u Sarajevu smatraju fašističkim projektom. Nebitno je što raja iz mog Sarajeva misli. Nije ih pitao ni Alija kad je potpisivao Dayton, a bio je kao njihov predstavnik. I još je zanimljivo kako bi se begova igrali  Čovječe, dobro da nisu zatražili pomorski koridor do Meksika i povijesnu granicu VKK u RH. Kako su krenuli i tko im je uzor... Koji kreteni 
|
|
Vrh |
|
 |
Bagulin
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:26 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
Nebula je napisao/la: Mislim da niste svjesni na koliku se planinu penjete. Evo jedan post Skijaša. Vrhovnog vođe na klixu:
"Sve prethodne karte nose u sebi sjeme Herceg Bosne. Onaj ko Livno i Mostar pokušava strpati u isti kanton, svjesno ili ne radi na štetu ove zemlje."
Zato vam ja kažem, dobro pogledajte u moj avatar. To je to što bošnjaci mogu prihvatiti. Maksimum maksimuma. Nije nikakva pregovaračka taktika sa moje strane. Živim u centru Sarajeva i znam šta "raja" misli. Svako uvezivanje Livna i Mostara previše asocira na Herceg Bosnu koju u Sarajevu smatraju fašističkim projektom. de ne budali .......
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:28 |
|
|
doc je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Nisam ništa fulao, Obraćam se vama koji b gazirali i koji se smatraju višom rasom.
Koja je vaša reakcija točno?
Fulao si. I nadam se da je to u svrhu samoobrane, a da nije glupost s tvoje strane. Naša reakcija je ako vi mislite ugrožavati naš narod da ćete imati posla sa nama. A onda nema nismo tako mislili. Ne diraš me, ne diram te. Popusti malo sa tim uzdizanjem i prijetnjama. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:33 |
|
|
Meni je njih nekako i žao. Ma i simpatično kako nam Nebula piše kako su oni ljuti patrioti u Sarajevu. Ili kad napiše nema ništa od toga Bošnjaci će bit nesretni. Koji su to mentoli. Sreća naša da su nam oni na drugoj strani, a ne bilo koji drugi europski narod. Podsjećaju me na Zekoslava Mrkvu kad u crtiću protiv Krabuljnog ajkule mjeri mišiće  Pa mu se objese dole. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:34 |
|
|
Lebowski je napisao/la: doc je napisao/la: Fulao si. I nadam se da je to u svrhu samoobrane, a da nije glupost s tvoje strane.
Naša reakcija je ako vi mislite ugrožavati naš narod da ćete imati posla sa nama. A onda nema nismo tako mislili. Ne diraš me, ne diram te.
Popusti malo sa tim uzdizanjem i prijetnjama.  Nema nekog prevelikog uzdizanja i prijetnji. Sve ovisi o vama. Samo bi i ti kao inteligentniji pojedinac mogao uvidjet neke stvari.
|
|
Vrh |
|
 |
Bagulin
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:35 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
Lebowski je napisao/la: doc je napisao/la: Fulao si. I nadam se da je to u svrhu samoobrane, a da nije glupost s tvoje strane.
Naša reakcija je ako vi mislite ugrožavati naš narod da ćete imati posla sa nama. A onda nema nismo tako mislili. Ne diraš me, ne diram te.
Popusti malo sa tim uzdizanjem i prijetnjama.  nije to prijetnja nego jasno stajalište ....
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:36 |
|
|
doc, jesi dobar ti noćas?
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 stu 2012, 01:38 |
|
|
Ne znam ali slutim da ćeš mi ti reć. Navikli ste u ime drugih govoriti.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 53 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|