|
|
Stranica: 6/103.
|
[ 2572 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 17:47 |
|
|
lider30 je napisao/la: Zašto Bihaču, Cazinu, Bužimu i Velikoj Kladuši ne bio bio Zagreb glavni grad. Duplo su bliže Zagrebu nego Sarajevu?
Nema nikakve logike, da nisu pod Zagrebom. Dalmacija prirodno pripada BiH, pogledajte taj neprirodni izgled Hrvatske države.
|
|
Vrh |
|
 |
licanhh
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 17:50 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
BiH prirodno pripada Hrvatskoj, pogledajte taj neprirodni izgled hrvatske drzave
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 17:51 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Na ovo ni naš ceha ne bi mogao složiti dovoljno maksimalistički odgovor :) Treba im njega poslati.  Al u biti u pregovore i treba ici minimalisticki... Ja bih odmah drmnuo da se Federacija ugasi, a kao minimum prihvatio okrupnjavanje kantona al iskljucivo po etnickom principu. Nisam znao da sam na glasu kao takav maksimilist  @Aztec. Postoji i iber toga.  Evo. Sva područja koja su prije rata bila naseljena srbima, odnosno pusta sela gdje nema muslimana. Davanje autonomije za Babine i specijalni status USK-u, odnosno unskom i sanskom dijelu te županije. Granice oko Tuzle, Zavidovića i Maglaja su povučene načelno, poanta je da se ne obuhvate sami gradići već sela oko njih. Kasnije dati Srbima Ozren za Posavinu i slično. S time da ova karta još i ima nekog (iako jaaaaaaaaaaaaaako nategnutog smisla). Naš je treći, a oni imaju južni i sjeverni bošnjakistan iz više djelova. Njihovo micanje Drvara u USK samo da se povećaju, Kiseljaka i Kreševa u Sarajevo samo da mogu glumiti multi-kulti nema nikakvog. O ostatku da ne pričam. A za pregovore, jbg. da se mi aktivno bavimo politikom, valjda bi stvari bile bolje 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 17:55 |
|
|
dudu je napisao/la: Drvar je glavni razlog velike dobiti Herceg-bosanskih šuma d.d. tako da nema šanse da otpadne iz HBŽ-a. Slažem se Uz to, Drvar je i glavna valuta za moguće potkosurivanje sa Srbima za Posavinu, Komušinu, Liskovicu, Majdan, Sv. Stjepan Krst i Mišljen. Ne znam što bi nam muslići trebali dati za Drvar. Trebali bi rađe vratiti ona sela oko Martin Broda 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 17:56 |
|
|
Lebowski je napisao/la: lider30 je napisao/la: Zašto Bihaču, Cazinu, Bužimu i Velikoj Kladuši ne bio bio Zagreb glavni grad. Duplo su bliže Zagrebu nego Sarajevu? Nema nikakve logike, da nisu pod Zagrebom. Dalmacija prirodno pripada BiH, pogledajte taj neprirodni izgled Hrvatske države. Da je Dalmacija u BiH, Hrvati bi tu bili većina. Split je veći grad od Sarajeva. Ti se to zalažeš za riješavanje bih pitanja mirnim putem ? 
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 17:57 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Lebowski je napisao/la: lider30 je napisao/la: Zašto Bihaču, Cazinu, Bužimu i Velikoj Kladuši ne bio bio Zagreb glavni grad. Duplo su bliže Zagrebu nego Sarajevu?
Nema nikakve logike, da nisu pod Zagrebom. Dalmacija prirodno pripada BiH, pogledajte taj neprirodni izgled Hrvatske države. Ili BIH prirodno pripada Hrvatskoj 
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 17:58 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Ceha je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Dalmacija prirodno pripada BiH, pogledajte taj neprirodni izgled Hrvatske države. Da je Dalmacija u BiH, Hrvati bi tu bili većina. Split je veći grad od Sarajeva. Ti se to zalažeš za riješavanje bih pitanja mirnim putem ?  Odkud ti to da je Split veći od Sarajeva?!?!?!
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 18:01 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Ceha je napisao/la: Da je Dalmacija u BiH, Hrvati bi tu bili većina. Split je veći grad od Sarajeva. Ti se to zalažeš za riješavanje bih pitanja mirnim putem ?  Odkud ti to da je Split veći od Sarajeva?!?!?! Rekoh grad Što Sarajevo, pogotovo sada ima s gradom?
|
|
Vrh |
|
 |
DIDAK
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 18:13 |
|
|
meni nije jasno zašto je večernji ovo uopće stavio na naslovnicu, pa bolje je da se svi Hrvati iz Bih isele u Afriku nego razgovarat o ovakvom prijedlogu pa makar bio i poboljšan za 30 %.. Pa ovo ko da je Bakir osobno pisao...
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 18:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84296 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ovaj Krešić je imbecil.
U tim svojim patkama, uvijek napravi više medijske štete nego koristi.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 18:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84296 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Treba slati mailove Krešiću i jebati mu mater.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 18:51 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Ovas smiješni pamflet Čovićevog potrčkala bi bio presmiješan kad ne bi čovjeku pala na pamet jeziva pomisao kako je američka marva zaprijetila Čoviću da će dobiti 15 godina Zenice gdje će mu guza biti na tapeti ako ne potpiše ovo gore
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 18:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gori ste vi od novinara. Prestanite sa dezinformacijama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 18:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62685 Lokacija: DAZP HQ
|
ovo je realno koliko i treći entitet do Drine, uopće se ne bih zamarao time, osim što ovom poznatom katastrofičaru iz Večernjaka treba hebat sve po spisku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 19:12 |
|
|
Hebo te led mislio sam da nisam normalan da sam paranoik, pogotovo kad su Čovića oslobodili na sudu. A onda jeziva logika: pa zato ga i nisu strpali u zatvor da može potpisivati što treba njima da potpiše
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 19:23 |
|
|
.... a preko ovog gnoma Krešića plasira navodne 'američke želje protiv kojih se ne može ništa'
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 20:11 |
|
|
dudu je napisao/la: ovo je realno koliko i treći entitet do Drine, uopće se ne bih zamarao time, osim što ovom poznatom katastrofičaru iz Večernjaka treba hebat sve po spisku. Ovo je realno koliko i Hrvatska do Moskve i Istambula.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 20:15 |
|
|
Zašto ove nebuloze Krešić daje u Večernjem? U najjačem mediju BiH Hrvata!
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 20:16 |
|
|
Nema slučajnosti. Nema bulažnjenja. Ili guza 'una di noia' ili Srednja Bosna ide u elać!!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 20:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27488 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
kiler je napisao/la: Potpiše li ovo Čović,ja ću ga prvi naći i objesiti javno.Prezime mu je dobro poznato.(iz jednog od susjednih sela) Ja se ni najmanje ne bih začudio kada bio on to i potpisao. Čovjek koji je bio voljan potpisati Travanjski paket, koji je bio grobnica za Hrvate, bi vjerojatno potpisao i ovako nešto. Ali dobro, ovo je u biti probni balon, cijeli taj tekst u Večernjaku... Da se vidi kako bi narod reagirao. Naredio Čova Kreši - de ispitaj mi pučanstvo. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 20:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: kiler je napisao/la: Potpiše li ovo Čović,ja ću ga prvi naći i objesiti javno.Prezime mu je dobro poznato.(iz jednog od susjednih sela) Ja se ni najmanje ne bih začudio kada bio on to i potpisao. Čovjek koji je bio voljan potpisati Travanjski paket, koji je bio grobnica za Hrvate, bi vjerojatno potpisao i ovako nešto. Ali dobro, ovo je u biti probni balon, cijeli taj tekst u Večernjaku... Da se vidi kako bi narod reagirao. Naredio Čova Kreši - de ispitaj mi pučanstvo. ;) Ovo je jednako svođenju Hrvata na status nacionalne manjine u BiH s muslimanskom prevlasti svuda osim u 2-3 sela uz granicu. A u ta 2-3 sela bi imali pravo obrisati dupe bez muslimana iza sebe i to bi bilo to.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 20:55 |
|
|
Neka izvuku Žepče i Usoru iz ZDKa, spojimo mi 3 županije gdje smo apsolutna većina, a od ove 2, Žepča i Usore, te još poneke granične općine napravimo mješanu županiju. Što će oni sa svojim djelom radit je njihov problem. Složit veću decentralizaciju (ili još bolje ukinut fBiH, mješanu županiju proglasit distriktom, a ostale 2 entitetima) i to je to. Točka.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 20:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27488 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: Preskočiću ostale nebuloze  i pitati zašto Drvar ne bi mogao biti pripojen Bihaću. Nevezano za ove karte i dogovore, kako vidim bliže je Bihaću nego drugim centrima. Ja sam za to da fino pitamo stanovnike Drvara gdje oni žele. Mislim da je tako najdemokratskije. Ja sam siguran da oni žude za tim da budu pod muslimanskom kapom i da više vole muslimane od Hrvata. Dakako, onda ćemo pitati i stanovnike Brčko Distrikta, Komušance, stanovnike Omarske itd. u koji će oni entitet. A onda ćemo pitati i npr Žepčake u koju će županiju, pa ćemo onda pitati stanovnike Mostara kako žele urediti svoj grad. Sve fino i demokratski.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:21 |
|
|
Trebamo biti na silnom oprezu, Crkva, narod, domovinske udruge, portali. Meni sve ovo silno miriše na jezivu podvalu Una di noia Dragana Čovića, aka SOTONA.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:27 |
|
|
Krešić je debil i treba mu poslati jedan mail koji na dugo i na široko objašnjava upravo to - da je debil.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Robbie MO i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|