|
|
Stranica: 7/103.
|
[ 2572 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:30 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
PCM je napisao/la: Krešić je debil i treba mu poslati jedan mail koji na dugo i na široko objašnjava upravo to - da je debil. E da je debil, to bi super bilo. Krešić je medijska ekspozitura jedne najogavnije udruge na svijetu, zvanoj HDZ-BiH. Koja će svoj narod prodati samo da zadrži svoj krvavi denar i guzu svoga šefa
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:32 |
|
|
Neka mi oproste Jurišić, Lijanovići, Jeleč. Toliko sam o njima loše pisao ali mjeriti se sa ovim belzebubom Čovićem stvarno se ne mogu
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:34 |
|
|
Samo jedan mali gradić Kiseljak je dao 520 momaka u najboljim godinama svoga života. I sad Čović da ih proda????
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38492 Lokacija: Gl. grad regije
|
A ljudi moji, kad ja kažem da trebamo se borit za ukidanje pretplate i javnih medija a ne hr. kanal kažu da sam antihrvatski element. Je li vi želite ovo gledat i na TV.
Neka nama komercijalnih TV.
Ali, opet ste previše paranoični. Svako rješenje će bit bolje od ovoga ali neće bit tako daleko od ovoga. Davno sam napisao, treba bit spreman na kompromis, a treba raspravit koji je kompromis prihvatljiv i koliko a ne da li ga treba prihvatit. Pozicija nam nikad nije bila bolja ali ne treba očekivat ono što pretpostavljam da očekujete.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:39 |
|
|
Ne brini ništa, mi Bošnjaci radi boljeg sutra nikad ne bi pristali na ovakva rješenja koja ugrožavaju hrvatski narod.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:39 |
|
|
Dogodi li se slučajno da drug Dragan pristane na nešto slično - treba ga objesiti nasred Španjolskog Trga. Isti dan.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84296 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nego, kad će drugi krug lokalnih izbora u Jajcu o kojem je pisao nepismeni Krešić, a koji ne zna najosnovnije stvari o BiH izborima - kao npr. da nema drugog kruga? Kod: No, postoje i sredine poput Jajca ili Uskoplja, gdje će se s izborom načelnika ući u drugi krug jer na izravnim izborima u prvome krugu neće moći biti izabran nijedan kandidat. http://www.vecernji.ba/vijesti/popis-ka ... nak-438346Zbog ovog imbecila Krešića kojeg drže u Večernjem ja neću glasat za HDZ kao što sam do jučer mislio, nego za HDZ90. Eto neka malo vide koji su prvi rezultati "ispitivanja reakcija" i "podizanja atmosfere" na ovakav način.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:42 |
|
|
PCM je napisao/la: Dogodi li se slučajno da drug Dragan pristane na nešto slično - treba ga objesiti nasred Španjolskog Trga. Isti dan. Između opcije da ga jalijaši u Zenici karaju 15 godina ili potpisa što misliš da će izabrati?
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:48 |
|
|
@Ceha Tako je ona prepravljena zadnja karta koju si stavio bi bilo to po meni. U svakom slučaju treba težiti da se Srednju Bosnu poveže sa Livnom u suprotnom povezat će je se sa Sarajevom i/ili Tuzlom.. Izgleda ipak da će Sarajevo postat distrikt te da će se stvorit dvije županije.. Jedna većinski Muslimanska.. Jedna miješana.. To bi bio nekakav kompromis.. No u tom slučaju bi Žepče i Usora trebali završit u toj miješanoj svakako.. Ova AU karta kako si i rekao u globalu ima smisla.. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A ljudi moji, kad ja kažem da trebamo se borit za ukidanje pretplate i javnih medija a ne hr. kanal kažu da sam antihrvatski element. Je li vi želite ovo gledat i na TV.
Neka nama komercijalnih TV.
Tebe je babo trebao izdrkati u zid. Odvratan si. A još odvratniji oni koji ti to dozvoljavaju na ovom forumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:52 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27488 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
vipera ammodytes je napisao/la: PCM je napisao/la: Dogodi li se slučajno da drug Dragan pristane na nešto slično - treba ga objesiti nasred Španjolskog Trga. Isti dan. Između opcije da ga jalijaši u Zenici karaju 15 godina ili potpisa što misliš da će izabrati? Prije svega, u KP domu u Zenici karaju "Alkari" a ne "jalijaši". Drugo, ja sam uvjeren da će on donijeti odluku na boljitak vaskolikog Hrvatskog pučanstva!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:54 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: PCM je napisao/la: Dogodi li se slučajno da drug Dragan pristane na nešto slično - treba ga objesiti nasred Španjolskog Trga. Isti dan. Između opcije da ga jalijaši u Zenici karaju 15 godina ili potpisa što misliš da će izabrati? Najgora mu je opcija da ga naši objese na Španjolskom Trgu.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 21:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Tebe je babo trebao izdrkati u zid. Znam da nemaš uvijek za koku, ali vidiš da i bunika može poslužit. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:00 |
|
|
@BBC na ispovijed za ovaj Božić a junuzu se ispričaj prije
Kako će završiti priča o Mostaru? Grad u Federaciji kao i svi drugi ili mislite da će Muslimani nešto ušićariti?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:00 |
|
|
Samo se vrtiš okolo po temama i hrvatsku muku okrećeš na čistu bošnjačku nacističku propagandu. Mashala Osmanlijo. Jesi ti siguran da se negdje oko Prvog Balkanskog rata tvoji nisu vratili nazad na katoličanstvo ?
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:02 |
|
|
Kad je Pavelić u smrt za sobom povukao 50 000 ljudi samo zato da spasi svoju guzicu zašto ova budaletina ne bi jednim potezom pera otpisala Srednju Bosnu?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:04 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Kad je Pavelić u smrt za sobom povukao 50 000 ljudi samo zato da spasi svoju guzicu zašto ova budaletina ne bi jednim potezom pera otpisala Srednju Bosnu? Pročitao sam članak na Večernjem i ni jedna riječ o Čoviću i HDZ. Koju kitu ti mlatiš i širiš paniku nepotrebno ?
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:05 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Kad je Pavelić u smrt za sobom povukao 50 000 ljudi samo zato da spasi svoju guzicu zašto ova budaletina ne bi jednim potezom pera otpisala Srednju Bosnu? Zato što "budaletina" otpisivanjem Srednje Bosne ne da ne bi spasila svoju guzicu, već bi je lansirala na "ahiret" brzinom svjetlosti.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:05 |
|
|
Uopšte ne piše odakle mu izvor za ove podatke, to je budaletina napisala na nečiji nalog, al to je potpuno nebitno jer to se neće desiti ni da sami BOG siđe sa neba, ni cm hrvatskog prostora muslimani neće dobiti! Zna se šta su osnove za bilo kakav dogovor, Hrvatima se sa sadašnje situacija može samo popraviti.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:06 |
|
|
Ibar je napisao/la: @Ceha Tako je ona prepravljena zadnja karta koju si stavio bi bilo to po meni. U svakom slučaju treba težiti da se Srednju Bosnu poveže sa Livnom u suprotnom povezat će je se sa Sarajevom i/ili Tuzlom.. Izgleda ipak da će Sarajevo postat distrikt te da će se stvorit dvije županije.. Jedna većinski Muslimanska.. Jedna miješana.. To bi bio nekakav kompromis.. No u tom slučaju bi Žepče i Usora trebali završit u toj miješanoj svakako.. Ova AU karta kako si i rekao u globalu ima smisla..  Imala je  Sumnjam da bi muslimani dali Bihać u mješanu županiju zapadno od rijeke Bosne...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:07 |
|
|
Paranoici poput Vipere i budale poput BBC-ja su bili dominantni u politici Hrvata BiH. Dobro smo i prošli. Eto, čak i ja više vjerujem Čoviću nego vama.
Polako.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:08 |
|
|
Meni se čini da su bili dominantni takvi kao ti koji su kao pizde pobjegli za Zagreb. Da si se borio sa drugima možda bi se nešto i spasilo. Zašto si tad bio tolika kukavica ? Mogao si se bar prijaviti u HV da im praviš kave i kuhaš.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:08 |
|
|
Čović je sve ovo oko nametanja vlasti u Federaciji te formiranja na državnom nivou odigrao VRLO DOBRO. Samo da se i to napomene.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:17 |
|
|
Ibar je napisao/la: @BBC na ispovijed za ovaj Božić a junuzu se ispričaj prije Kako će završiti priča o Mostaru? Grad u Federaciji kao i svi drugi ili mislite da će Muslimani nešto ušićariti? Kao i drugi. Al postepeno.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 stu 2012, 22:17 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Da ispričam jedan istiniti povijesni događaj. 100% istinit. Dakle Lorković i Vokić nisu djelovali samostalno nego su imali prešutnu podršku Pavelića jer je već bila sredina 1944 i svaka je budala vidjela kamo rat vodi. I Gestapo saznade za to i dođoše do Pavelića: 'Ili ćeš pobunu ugušiti ili ćemo te skratiti za kojih 20 cm'
Epilog:ubijen Lorković, ubijen Vokić, ubijeno 50 000 Hrvata na Bleiburgu a Pavelić sa kolima punim zlata u madridskoj vili. De bolan više ...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|