|
|
Stranica: 18/18.
|
[ 447 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
brezovka
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 09:13 |
|
|
Dart Vader je napisao/la: brezovka je napisao/la: Smiješan upis. Noćas pucaju tvoji. Evo još pucaju. Slave Božić. Slavonski Brod noćas nije spavao. A straha i šume što se tiče pa i krckanja imala bih ponešto reći. Srbi nisu smjeli prolaziti kroz naša prazna sela noću. Čak ni po danu. Prazna. Vele ...kad su dolazili sjeći naša drva napale ih zmije. I to ne malo. Kažu da je to bilo gdje god pogledaš. Zmije se urotile protiv srpske. Bila nedavno. Ni jedne. A to krckanje...hahahahhaa kažu kad je vjetar puhao bilo je stravično. Glasovi, jauci, cviljenje ...utjerali su strah u kosti tvojima da nisu kroz naša sela više ni prolazili. PRAZNA. Ma vazi sve je to tako. (Lepo mi je govorio otac:Ne raspravljaj se sa zenama..) Možeš ti još i borbene. Srbi ne bi u naša sela da ih poklonimo. Ne smiju. Boje se. Ne bih rekla da je prijetnja stvarna ali strah je strah. Poznajemo se mi dobro. Zar nismo zajedno živjeli vrlo dugo? Bili bi oni sretni da se sutra vratimo. Dolaze nam za Božić čestitati blagdane čak u Hrvatsku. Moja je mama danas u jednom srpskom selu. Pozvana za Božić i tamo slavi. Toliko o strahu. Samo toliko. Inače za borbu za svaki komadić srpskog prava i neprava mogu ti skinuti kapu. Ljuta sam, povrijeđena, iznenađena ponekim hercegovačkim hrvatstvom. Nadam se da nije u tolikoj mjeri jer takva politika je direktan udar na sve Hrvate. Udaraju i na sami sebe. Ne znam kako to ne vide. Inače prošlo je vrijeme rata. Ide to danas malo drugim putevima. Privatna imovina je po tom putu neotuđiva. Složit ćeš se samnom da je naše naše koliko god bilo na tvojoj strateškoj crti. Mora se. Prošlo je vrijeme puške. I tvoje.
_________________ Posavina je tri puta ubijena i izdana ali posavljaci tri života imaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 09:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Glupo je potencirati tobožnje probleme sa Hercegovinom. Ne zaboraviti činjenicu da gro Posavljaka vuku korijene upravo iz Hercegovine. Ni Hercegovci ni Bosanci nisu zajebali stvar u Daytonu, niti su spriječavali povratak, niti su pomagali Srbima u opstrukciji povratka.
Koliko god se ja zalagao i poštovao naše Hrvate Posavine, nikako ne mogu shvatiti odluku da se ne glasa na izborima, da se izaberu Hrvati načelnici općina i da se nešto napravi na tom planu.
Zamjerka Čoviću je što nije bar otvorio pitanje pravljenja nekih novih općina u RS, mada bi se moglo reći da trenutno ima ruke pune posla sa niskim udarcima iz Sarajeva.
A Posavina je postala medijsko oružje u rukama onih koji Hrvate ne mogu smisliti (Mesić, muslimanski političari i sl).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 09:22 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: brezovka je napisao/la: Upravo tako. Vrlo nezgodna mjesta. Na nezgodnim mjestima. Zemlja koja je bila privremeno i oduzeta nije prodana. Jučer sam bila u posavini pa se gotovo javljam uživo s terena. Tamo su Srbi i danas manjina.U Slavonskom Brodu nas je toliko da onu šačicu Srba u Brodu potopimo. S lakoćom. Žive loše. Malo ih je. Bolnica im je nekih osamdeset km u Doboju. Treba li napomenuti koliko to znači srpskom stanovništvu. Dolaze na liječenje u Slavonski Brod. Oni koji mogu platiti. Međutim brodska bolnica im za hitne slučajeve ne naplati. Natalitet je na tom području slab. Ekonomska snaga mala. Banjaluka ih baš ne drži. Mi s druge strane čekamo da politika svoje odradi a mora koliko god to vama bilo nezgodno.
Čini mi se koliko god nejasno zvučalo da smo u boljoj poziciji za uzeti opet to područje u miru. Ako dvadeset godina nismo prodali svoju imovinu očito je da s njom i namjeravamo nešto. Vama je ostaviti nećemo. Prije ćemo pokloniti Kinezima.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
brezovka
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 09:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Glupo je potencirati tobožnje probleme sa Hercegovinom. Ne zaboraviti činjenicu da gro Posavljaka vuku korijene upravo iz Hercegovine. Ni Hercegovci ni Bosanci nisu zajebali stvar u Daytonu, niti su spriječavali povratak, niti su pomagali Srbima u opstrukciji povratka.
Koliko god se ja zalagao i poštovao naše Hrvate Posavine, nikako ne mogu shvatiti odluku da se ne glasa na izborima, da se izaberu Hrvati načelnici općina i da se nešto napravi na tom planu.
Zamjerka Čoviću je što nije bar otvorio pitanje pravljenja nekih novih općina u RS, mada bi se moglo reći da trenutno ima ruke pune posla sa niskim udarcima iz Sarajeva.
A Posavina je postala medijsko oružje u rukama onih koji Hrvate ne mogu smisliti (Mesić, muslimanski političari i sl). S posavinom bi se opet trgovalo. U redu nema razdvajanja ...da vidimo hercegovinu kad na sunce iznese prijedlog povratka Hrvata u posavinu. Koliko konstruktivni će biti. Glasovanje nije tema i ima svoje razloge. U mom potpisu je objašnjenje šutnje posavljaka.
_________________ Posavina je tri puta ubijena i izdana ali posavljaci tri života imaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 09:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
brezovka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Glupo je potencirati tobožnje probleme sa Hercegovinom. Ne zaboraviti činjenicu da gro Posavljaka vuku korijene upravo iz Hercegovine. Ni Hercegovci ni Bosanci nisu zajebali stvar u Daytonu, niti su spriječavali povratak, niti su pomagali Srbima u opstrukciji povratka.
A Posavina je postala medijsko oružje u rukama onih koji Hrvate ne mogu smisliti (Mesić, muslimanski političari i sl). S posavinom bi se opet trgovalo. U redu nema razdvajanja ...da vidimo hercegovinu kad na sunce iznese prijedlog povratka Hrvata u posavinu. Koliko konstruktivni će biti. Glasovanje nije tema i ima svoje razloge. U mom potpisu je objašnjenje šutnje posavljaka. Evo karte trećeg entiteta, ako je već i tome riječ...ovo sam dobio od fratra iz Posavine, i to je najidealnije i najoptimalnije rješenje. Sa obzirom da od entiteta u dogledno vrijeme nema ništa (ni od dijelova Federacije niti dijelova RS), za sada se izboriti za ravnopravnost u federaciji, neometan povratak u Posavinu, i čekati dok se ne ukaže prilika. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
brezovka
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 09:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: brezovka je napisao/la: S posavinom bi se opet trgovalo. U redu nema razdvajanja ...da vidimo hercegovinu kad na sunce iznese prijedlog povratka Hrvata u posavinu. Koliko konstruktivni će biti.
Glasovanje nije tema i ima svoje razloge. U mom potpisu je objašnjenje šutnje posavljaka. Evo karte trećeg entiteta, ako je već i tome riječ...ovo sam dobio od fratra iz Posavine, i to je najidealnije i najoptimalnije rješenje. Sa obzirom da od entiteta u dogledno vrijeme nema ništa (ni od dijelova Federacije niti dijelova RS), za sada se izboriti za ravnopravnost u federaciji, neometan povratak u Posavinu, i čekati dok se ne ukaže prilika.  Pametan potez. Okupiti se. Ovako razbijeni samo gubimo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aguirre
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 09:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: brezovka je napisao/la: S posavinom bi se opet trgovalo. U redu nema razdvajanja ...da vidimo hercegovinu kad na sunce iznese prijedlog povratka Hrvata u posavinu. Koliko konstruktivni će biti.
Glasovanje nije tema i ima svoje razloge. U mom potpisu je objašnjenje šutnje posavljaka. Evo karte trećeg entiteta, ako je već i tome riječ...ovo sam dobio od fratra iz Posavine, i to je najidealnije i najoptimalnije rješenje. Sa obzirom da od entiteta u dogledno vrijeme nema ništa (ni od dijelova Federacije niti dijelova RS), za sada se izboriti za ravnopravnost u federaciji, neometan povratak u Posavinu, i čekati dok se ne ukaže prilika.  Ovo je entitet "klasa optimist". Zaboravi na sve enklave osim Usora - Zepce. Jer na tim mjestima odavno nismo većina. Plus, kako ces ista u posavini dobit ako se nevrti stanovništvo? Treba si izbit iz glave logiku; "eh kad nam vrate..." onda cemo se tamo i vratit! Od te price ništa. Plus: jajce i izlaz na njega (koridor)... stvranje novih općina: dijelovi općine Travnik, Nova bila.... Cijenim optimizam ljudi na ovom forumu, ali.... nekad malo pretjerujete sa "pozitivom".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
brezovka
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:01 |
|
|
Aguirre je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Evo karte trećeg entiteta, ako je već i tome riječ...ovo sam dobio od fratra iz Posavine, i to je najidealnije i najoptimalnije rješenje. Sa obzirom da od entiteta u dogledno vrijeme nema ništa (ni od dijelova Federacije niti dijelova RS), za sada se izboriti za ravnopravnost u federaciji, neometan povratak u Posavinu, i čekati dok se ne ukaže prilika.  Ovo je entitet "klasa optimist". Zaboravi na sve enklave osim Usora - Zepce. Jer na tim mjestima odavno nismo većina. Plus, kako ces ista u posavini dobit ako se nevrti stanovništvo? Treba si izbit iz glave logiku; "eh kad nam vrate..." onda cemo se tamo i vratit! Od te price ništa. Plus: jajce i izlaz na njega (koridor)... stvranje novih općina: dijelovi općine Travnik, Nova bila.... Cijenim optimizam ljudi na ovom forumu, ali.... nekad malo pretjerujete sa "pozitivom". Naježim se na ovakve upise. Hrvati moraju znati što žele. Što im je cilj. Hrvati u BiH. Svaki je važan. Ne može li se entitet ili mu ići a platiti cijenu nejedinstvom, odricanjem od hrvatskih prava i teritorija je samoubilački čin. Nepošteno. Neizvodivo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:01 |
|
|
|
Ovo nisu "realna" očekivanja nego cilj, i nije to za neko razmatranje i unutarnju kritiku jer ionako ne postoji "prihvatljiv" entitet našim pederalnim partnerima koji je van granica ZHŽ i HBŽ. Pa kad je bal, nek je maskenbal.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:08 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Aguirre je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Evo karte trećeg entiteta, ako je već i tome riječ...ovo sam dobio od fratra iz Posavine, i to je najidealnije i najoptimalnije rješenje. Sa obzirom da od entiteta u dogledno vrijeme nema ništa (ni od dijelova Federacije niti dijelova RS), za sada se izboriti za ravnopravnost u federaciji, neometan povratak u Posavinu, i čekati dok se ne ukaže prilika.  Ovo je entitet "klasa optimist". Zaboravi na sve enklave osim Usora - Zepce. Jer na tim mjestima odavno nismo većina. Plus, kako ces ista u posavini dobit ako se nevrti stanovništvo? Treba si izbit iz glave logiku; "eh kad nam vrate..." onda cemo se tamo i vratit! Od te price ništa. Plus: jajce i izlaz na njega (koridor)... stvranje novih općina: dijelovi općine Travnik, Nova bila.... Cijenim optimizam ljudi na ovom forumu, ali.... nekad malo pretjerujete sa "pozitivom". U kojoj od enklava na karti nemamo većinu? Boderište i Dubrave kod Brčkog su naše i ostat će naše, čak su i veće s obzirom na povratak u sela kod "koridora". Daštansko kod Vareša je srpsko selo kojeg su Hrvati Vareša branili tokom cijelog rata s Muslimanima. Posavina mora biti ucrtana na svakoj karti prijedloga za Treći. Neka je, nek bode u oči plavo od Save sve do Johovca. A kako će bit samo bog zna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Glasovanje nije tema i ima svoje razloge. U mom potpisu je objašnjenje šutnje posavljaka. Evo karte trećeg entiteta, ako je već i tome riječ...ovo sam dobio od fratra iz Posavine, i to je najidealnije i najoptimalnije rješenje. Sa obzirom da od entiteta u dogledno vrijeme nema ništa (ni od dijelova Federacije niti dijelova RS), za sada se izboriti za ravnopravnost u federaciji, neometan povratak u Posavinu, i čekati dok se ne ukaže prilika.  Dobra karta...  Tako sam i ja nesto otprilike crtao, samo sam ukrao malo vise Glamoca i Grahova... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:22 |
|
|
|
I ovo uopce nije pretjerivanje... za dio Posavine Srbi dobijaju Drvar, i skoro citave opcine Glamoc i Grahovo...
koridor do Jajca definitivno, i izvodivo... Mostar podijeljen... karta je skroz realna...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aguirre
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:22 |
|
|
|
Vako da svima odgovorim.
Da, dobro je neko napisao da je ovo mastarija. I ne, ne treba zaboravit nit jednog Hrvata u BiH, ali zar nije opstanak i povratak najbitnija stvar, a ne teritorijalna "okupljenost"?
Mislim, mozda sam sišao previse s teme komentirajuci mapu, ali... smatram da ona trenutno nema nikakav prioritet.
A da odgovrim na kr.sutjeska-vares: jesi ti kad bio tamo zadnjih 15 godina? sta vi mislite koliko Hrvata tamo zivi?
rekoh; pretjerana "pozitiva" ovdje vlada... barem je to moj dojam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:27 |
|
|
|
Moze neko ovog provjeriti da nije Musliman... Cuj "pretjerana pozitiva"... a sta bi trebali... a vidim spominje i graDZanstvo...
I jel ono Vares na karti? Ako je njega bi nazalost tesko dobili posto su to muslimani temeljito ocistili od Hrvata...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:33 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Aguirre je napisao/la: Ovo je entitet "klasa optimist". Zaboravi na sve enklave osim Usora - Zepce. Jer na tim mjestima odavno nismo većina. Plus, kako ces ista u posavini dobit ako se nevrti stanovništvo? Treba si izbit iz glave logiku; "eh kad nam vrate..." onda cemo se tamo i vratit! Od te price ništa. Plus: jajce i izlaz na njega (koridor)... stvranje novih općina: dijelovi općine Travnik, Nova bila.... Cijenim optimizam ljudi na ovom forumu, ali.... nekad malo pretjerujete sa "pozitivom". U kojoj od enklava na karti nemamo većinu? Boderište i Dubrave kod Brčkog su naše i ostat će naše, čak su i veće s obzirom na povratak u sela kod "koridora". Daštansko kod Vareša je srpsko selo kojeg su Hrvati Vareša branili tokom cijelog rata s Muslimanima. Posavina mora biti ucrtana na svakoj karti prijedloga za Treći. Neka je, nek bode u oči plavo od Save sve do Johovca. A kako će bit samo bog zna. Ovu kartu sam ja napravio uz pomoć korisnika Mostar ( http://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor_sa_suradnikom:Ceha podnaslov hrvatska federalna jedinica), mogla se naći na wikipediji (commonsima) , dok ju nije izbrisao moderator Ante Perković ( http://commons.wikimedia.org/wiki/User_talk:Ceha, podnaslov File:3 entitet.GIF ). Da sada ponovno idem raditi tu kartu, uključio bi Komušinu, Sv.Stjepan Križ, Glamoč, Grahovo i veći komad Travnika (vidi se na nekim od ovih karata), kao i veći komad Vareša i Sutjesku. U originalnom zahtjevu bi i Soli trebala uć (mala je šansa da ćemo ju dobiti, ali treba probati).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aguirre
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:33 |
|
|
Aztec je napisao/la: Moze neko ovog provjeriti da nije Musliman... Cuj "pretjerana pozitiva"... a sta bi trebali... a vidim spominje i graDZanstvo...
I jel ono Vares na karti? Ako je njega bi nazalost tesko dobili posto su to muslimani temeljito ocistili od Hrvata... Ajde sjaši frajeru. Gdje to pise? Samo mi reci u kojem većinskom hrvatskom mjestu zivis pa da sam sebi odgovoris na post. Sta ti mislis otkud ja pisem ovo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:35 |
|
|
Aztec je napisao/la: I ovo uopce nije pretjerivanje... za dio Posavine Srbi dobijaju Drvar, i skoro citave opcine Glamoc i Grahovo...
koridor do Jajca definitivno, i izvodivo... Mostar podijeljen... karta je skroz realna... Karta je zapravo minumim minimuma, kažem da ju sada crtam, a ne prije 2 godine drugačije bi je nacrtao. Btw: povećao bi i granicu kod Mostara 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:36 |
|
|
Aztec je napisao/la: Moze neko ovog provjeriti da nije Musliman... Cuj "pretjerana pozitiva"... a sta bi trebali... a vidim spominje i graDZanstvo... I jel ono Vares na karti? Ako je njega bi nazalost tesko dobili posto su to muslimani temeljito ocistili od Hrvata... Nije grad, nego samo komad općine, ali rađena je neka analiza u gradu Hrvata ima oko 40%, a sjever općine je još uvijek hrvatski....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:47 |
|
|
Aguirre je napisao/la: Aztec je napisao/la: Moze neko ovog provjeriti da nije Musliman... Cuj "pretjerana pozitiva"... a sta bi trebali... a vidim spominje i graDZanstvo...
I jel ono Vares na karti? Ako je njega bi nazalost tesko dobili posto su to muslimani temeljito ocistili od Hrvata... Ajde sjaši frajeru. Gdje to pise? Samo mi reci u kojem većinskom hrvatskom mjestu zivis pa da sam sebi odgovoris na post. Sta ti mislis otkud ja pisem ovo? Kazes graDZanstvo ovdje na jedan uvijen nacin; Citat: I ne, ne treba zaboravit nit jednog Hrvata u BiH, ali zar nije opstanak i povratak najbitnija stvar, a ne teritorijalna "okupljenost"? I ne znam odakle si, zato i pitam...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 10:51 |
|
|
Ceha je napisao/la: Aztec je napisao/la: I ovo uopce nije pretjerivanje... za dio Posavine Srbi dobijaju Drvar, i skoro citave opcine Glamoc i Grahovo...
koridor do Jajca definitivno, i izvodivo... Mostar podijeljen... karta je skroz realna... Karta je zapravo minumim minimuma, kažem da ju sada crtam, a ne prije 2 godine drugačije bi je nacrtao. Btw: povećao bi i granicu kod Mostara  Karta je cisto OK, i da to dobijem bilo bi dobro... Naravno, treba traziti i vise, a ovakvo nesto imati kao donju granicu (otprilike)... Pa tako trazit i citav Mostar koji je sve blize da postane debelo vecinski hrvatski grad (stolni, jel  )... A to ponajvise treba zahvaliti usisivacu zvanom Sarajevo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aguirre
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 11:06 |
|
|
Aztec je napisao/la: Aguirre je napisao/la:
Ajde sjaši frajeru. Gdje to pise? Samo mi reci u kojem većinskom hrvatskom mjestu zivis pa da sam sebi odgovoris na post.
Sta ti mislis otkud ja pisem ovo?
Kazes graDZanstvo ovdje na jedan uvijen nacin; Citat: I ne, ne treba zaboravit nit jednog Hrvata u BiH, ali zar nije opstanak i povratak najbitnija stvar, a ne teritorijalna "okupljenost"? I ne znam odakle si, zato i pitam... Lako je stavit izraelsku zastavu i prvocirat muslimane, lako je nekog na forumu prikazat kao "graDZnskog" etc. Ti vjerojatno musimana tek vidis kad upalis tv. I ne, nisi me pitao otkud sam. Ja tebe jesam, i ne dobih odgovor. Ako znas gdje je ovaj grb u ,mom avataru, u uoptrebi, znat ces i otkud sam. Živio!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slucaj DGG, ili dvolicnost hrvatskog zahtjeva za trecim entitetom Postano: 07 sij 2011, 11:11 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ceha je napisao/la: Karta je zapravo minumim minimuma, kažem da ju sada crtam, a ne prije 2 godine drugačije bi je nacrtao. Btw: povećao bi i granicu kod Mostara  Karta je cisto OK, i da to dobijem bilo bi dobro... Naravno, treba traziti i vise, a ovakvo nesto imati kao donju granicu (otprilike)... Pa tako trazit i citav Mostar koji je sve blize da postane debelo vecinski hrvatski grad (stolni, jel  )... A to ponajvise treba zahvaliti usisivacu zvanom Sarajevo... Bilo bi dobro, ali možemo mi i bolje Usisivač zvan Sarajevo (ili Islamabad, kako kad  ) Sasvim dobro radi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|