|
|
Stranica: 32/44.
|
[ 1077 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63489 Lokacija: DAZP HQ
|
Sarajevac je napisao/la: Citat: OK. Onda smo još u ratu. Cijenim iskrenost. Nema navijanja za Vartu. Kad vaši navijači dođu u srpske i hrvatske općine bit će premlaćeni. A vi se u vašem trokutistanu furajte da ste neka sila. I ne zaboravite se politi benzinom i zapaliti. Da Srbi i Hrvati imaju neku zabavu. Pa zar smo ikada izašli iz rata... Dayton je samo uspješan prekid vatre, ne trajno političko rješenje - i ništa više. A da nismo sila - ne bi danas ni postojali. Nosima se 2 jače države i 2 jača naroda - vi ne biste ni 15 dana izdržali da ste na našem mjestu. blago vama, kako kažeš ovo je prekid vatre, niste dovršili posao, samo ste dobili predah. nema mjesta busanju u prsa. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ovaj lažov me natjerao da ponovo stavim signature/potpis. Kliknite i čitajte.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:12 |
|
|
BBC je napisao/la: Ovaj lažov me natjerao da ponovo stavim signature/potpis. Kliknite i čitajte. ništa ja tebi ne vjerujem, pola ovih muslimanskih uletača su tvoji.  doduše, ovaj tu mi miriše na sa-x. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:14 |
|
|
dudu je napisao/la: BBC je napisao/la: Ovaj lažov me natjerao da ponovo stavim signature/potpis. Kliknite i čitajte. ništa ja tebi ne vjerujem, pola ovih muslimanskih uletača su tvoji.  doduše, ovaj tu mi miriše na sa-x.  Ovaj je Alijin. I Alija se nes(p)retno izletio javno pa rekao da je Dayton "nastavak rata, samo sa drugim sredstvima". Doduše Alija se sad prevrće u grobu od muke kako su ove njegove budale mogle to tako pozirno i otvoreno raditi, pa usrali stvar za sva vremena. Alija je to zamislio da bude uvjerljivije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
asfaltirani
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:15 |
|
|
|
@sarajevac Jedino što ti znaš u svom paralelnom svemiru radit je svirat qurcu, al falšaš svaku notu, bolje ti je da udaraš u bubnjeve i zovneš Zagora-Te-neja pa će ti Čiko zapjevat jednu pravu serenadu, jadan ne bio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:17 |
|
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: ništa ja tebi ne vjerujem, pola ovih muslimanskih uletača su tvoji.  doduše, ovaj tu mi miriše na sa-x.  Ovaj je Alijin. I Alija se nes(p)retno izletio javno pa rekao da je Dayton "nastavak rata, samo sa drugim sredstvima". Doduše Alija se sad prevrće u grobu od muke kako su ove njegove budale mogle to tako pozirno i otvoreno raditi, pa usrali stvar za sva vremena. Alija je to zamislio da bude uvjerljivije. što je najbolje mislim da je ovo jedan od onih koji su pomirbeni prema Hrvatima, daj zamisli onda kakav je mainstream. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:19 |
|
|
|
Onako kolektivno su u kurcu, a nisu ni svjesni koliko su u kurcu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:21 |
|
|
Sarajevac je napisao/la: Citat: Nisu više. Sve vaše laži i prevare su upoznali. Da - i mi smo vaše ratne zločine, logore i genocidne namjere upoznali ... Nema više laži i prijevara... Citat: Je, Hrvati su trebali čekati da ih pobiju dok ste vi ladili jaja, jadan ne bio Nije vama nitko branio da se branite - sve se moglo dogovoriti i urediti. No vi ste htjeli da budete Županija Republike Hrvatske, pa vam nije valjala centralna vlast i muslimani. Kad čitaš što piše čovjek pomisliš da on živi u uvjerenju da Hrvatska još nije niti priznala BiH kao državu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:23 |
|
|
dudu je napisao/la: BBC je napisao/la: Ovaj je Alijin. I Alija se nes(p)retno izletio javno pa rekao da je Dayton "nastavak rata, samo sa drugim sredstvima".
Doduše Alija se sad prevrće u grobu od muke kako su ove njegove budale mogle to tako pozirno i otvoreno raditi, pa usrali stvar za sva vremena.
Alija je to zamislio da bude uvjerljivije.
što je najbolje mislim da je ovo jedan od onih koji su pomirbeni prema Hrvatima, daj zamisli onda kakav je mainstream.  Dudu hoćeš reć da je on Bošnjački Čeda 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:24 |
|
|
|
Mainstream su ti oni neki dan u "Dobrovoljačkoj". Na stranu sad Srbi i njihove gluposti. Ali da si tim Bošnjacima tamo podijelio Kalašnjikove svašta bi bilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:25 |
|
|
Ibar je napisao/la: dudu je napisao/la: što je najbolje mislim da je ovo jedan od onih koji su pomirbeni prema Hrvatima, daj zamisli onda kakav je mainstream.  Dudu hoćeš reć da je on Bošnjački Čeda  on je bošnjački Willy Brandt.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Mainstream su ti oni neki dan u "Dobrovoljačkoj". Na stranu sad Srbi i njihove gluposti. Ali da si tim Bošnjacima tamo podijelio Kalašnjikove svašta bi bilo. ono je dno dna, mene bi bilo sram da sam Bošnjak. koje njuške, zadnji šabani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:28 |
|
|
dudu je napisao/la: BBC je napisao/la: Mainstream su ti oni neki dan u "Dobrovoljačkoj". Na stranu sad Srbi i njihove gluposti. Ali da si tim Bošnjacima tamo podijelio Kalašnjikove svašta bi bilo. ono je dno dna, mene bi bilo sram da sam Bošnjak. koje njuške, zadnji šabani. To su ti native Sarajlije, uglavnom. Ne prolazi više laž da su za svako sranje u Sarajevu krive Sandžaklije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:29 |
|
|
|
BBC zove li se Dobrovoljačka ulica i dalje tim istim imenom?
To jest kako se zvala prije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:31 |
|
|
|
Ne znam. I ne zanima me.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:36 |
|
|
|
Kontra bošnja se ne bori istinom pravdom činjenicama,
vać njihovim oružjem - lažima, podvalama, manipulacijama, prevarama, i to 10 puta jače nego što oni pokušavaju.
ovako vas bošnja bezz isprovocira.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:41 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: ovako vas bošnja bezz isprovocira.
To je poželjno. Što manje harmonije u Varti, što više mržnje. Zagrantirana propast. Nema države koja je opstala da skoro pola naroda je ne voli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:45 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Kontra bošnja se ne bori istinom pravdom činjenicama,
vać njihovim oružjem - lažima, podvalama, manipulacijama, prevarama, i to 10 puta jače nego što oni pokušavaju.
ovako vas bošnja bezz isprovocira. tko nama brani da Bošnjake, umjesto Bošnjacima ili Muslimanima nazivamo islamistima? pogotovo u korespodenciji prema van. islamists, baš je zvučno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 16:48 |
|
|
Kaj dudu Nacional-islamisti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 17:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Onako kolektivno su u kurcu, a nisu ni svjesni koliko su u kurcu. Iz kolektiva u kurcu se da izvući. Opasno je kad odeš sam u kurac. Opasno ste skrenuli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 17:50 |
|
|
|
Pa izvucite se. Do vas je. Javi nam kad se to dogodi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 17:54 |
|
|
Na ovom forumu se previše zbori o kurcima, odlascima u kurac, dužinama, debljinama i oblicima... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 17:55 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Na ovom forumu se previše zbori o kurcima, odlascima u kurac, dužinama, debljinama i oblicima...  Poceo je licit pomalo na krcmu u kojoj je na repeortaru (jedino) ono između slobe i kuge 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 17:57 |
|
|
|
Da stvarno, nije lijepo. Dok u Sarajevu osoba iz ministarstva kulture prodaje na buvljaku ljudske lubanje za kazališne predstave "Hamleta".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Slučaj "Dobrovoljačka": Zbirna tema Postano: 07 svi 2012, 17:58 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Na ovom forumu se previše zbori o kurcima, odlascima u kurac, dužinama, debljinama i oblicima...  Koji je tebi kurac? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|