|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 191 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:20 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2925 Lokacija: predvorje dzeneta
|
mister_no je napisao/la: mostarac111 je napisao/la: Ljudi čega se plašite, sad kad ukinu vizni režim puno muslimana će jednostavno otići vani.  Kako, pobogu? Putovanje bez viza samo znaci da smijes otici tri mjeseca na "Urlaub" u neku od zemalja EU a ne da se smijes tamo naseliti. Boze dragi, na kakve se sve mitove i gluposti ljudi pale...tc tc tc tc.  Realno ima onih koji ce otici ,odnosno koji ce kopati i nogama i rukama da nadju nacin da ostanu tamo gdje odu"scheinehe" humanitarni azili,folovi,golovi...ipak vecina ce se vratiti jer ce vidjeti da nemaju sta traziti u EU,jer kome vise treba cistacica,manualca i ostale bagre,treba inzinjera ,magistara ,doktora,a takvima je dobro i kod kuce...ista se prica govorila za Bugare i Rumune,pa i za Srbe,sta ce, evo gledam dodje pokoja Srpkinja ,Rumunka,Bugarka ljudi natakare tri mjeseca i onda spakuju plate im kartu kupe vrecu deterdzenta ,dvije tri krpice u H&M-u daju 100 Eura putnih troskova i sto bih rekli "shuto dosho,shuto osho"...sjedite dje ste da ste ,i ne kofrcite se ...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la:
Ne bi uopće ovo prihvatilo toliko Hrvata jer većina Hrvata žele hrvatski entitet, Herceg-Bosnu, sa ovlastima poput RS-a, i po mogućnosti velikom većinom Hrvata. Ovi okrupnjeni kantoni su lapo-lapo, i bez nacionalnih obilježja i bez ovlasti republike.
Kako je lapo-lapo HNŽ+SŽ+ZŽ+HBŽ kad se odmah vidi da je tu Hrvata više i da će Bošnjaci to odmah smatrati kao surogat herceg-bosne? To je negdje na 57%/43% u korist Hrvata, ali slaba mi je ta Herceg-Bosna kada se u njoj ne bi mogla vlast oformiti bez većine Muslimana, i gdje bi drugi glavni grad (Travnik) imao 80% Muslimana. Bumo videli...kao što Haćbi kaže, svi se moraju nečega odreći...Hrvati bi se odrekli županija u kojim su većina i gdje suvereno vladaju bez Muslimana (njih 3), odrekli troglavog predsjedništva (ili pak nacionalne odredbe) i radikalno srezali državnu administraciju, na što i sami Muslimani potiču. Ako sada ima 10 kantona, a nećemo ići na ukidanje svih, odgovor je 2. Hercegovački Muslimani, koji su jak lobi bi ovo objeručke prihvatili jer im je inače neminovan pad ispod 1/3 u HNŽ, kad tad. Hrvati bi se također odrekli pokušaja rušenja mostarskog statuta na ustavnom sudu. Uostalom ovo je u početku više za inozemnu no domaću uporabu...prijedlog OHR-u i Zagrebu, a u Sarajevu bi daidže, Lovrenović i Topić ovo sigurno podržali i promovirali kroz BH Dane, Oslobođenje, Slobodnu Bosnu 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:27 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ne poznaješ stanje na terenu! Glavni izvor frustracije Hrvata u BiH je status i stanje u SBK, bojimo se da Hrvati tamo ne nestanu pod pritiskom većine!
Nitko od nas nije frustriran zbog toga što u HNŽ policija ne nosi grb kao ZHŽ ili sl., nitko se ne sekira za stanje i budućnost Hrvata iz Čitluka(mješoviti, ali naš većinski kanton HN), nego je sav izvor frustracije u SB, o čemu sve i ovisi, ako tamo popušimo, treći će nam biti ponuđen!
I sve to znaju i Muslimani i naravno da znaju da bi takvim ujedinjenjem postali samo manjina pod navodnom zaštitom kantonalnih institucija, ma bilo bi im lijepo ko u Stocu!
Nuđeno je i prije rata,tijekom rata i poslije rata-Središnja Bosna i Žepče su kost u grlu muslimanskoj politici i nikad prežaljena spojnica,ključ rješenja situacije unutar cijele BiH,pa mogu slobodno reći tijekom rata i dijelova Hrvatske poput Dubrovnika i Dalmacije. Silom je nisu mogli uzeti.Pokušavaju na razne načine,ali postaju svjesni da i od toga nema ništa.I uvijek kažem da nama pravi problem nisu težnje muslimanske politike,nego razjedinjenost naše. I povrh toga,ja ne vidim ovozemaljsku silu koja bi mogla otjerati Hrvate iz ovih krajeva.Pogotovo danas.Pogotovo poslije svega što se desilo ovdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:35 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Ne poznaješ stanje na terenu! Glavni izvor frustracije Hrvata u BiH je status i stanje u SBK, bojimo se da Hrvati tamo ne nestanu pod pritiskom većine!
Nitko od nas nije frustriran zbog toga što u HNŽ policija ne nosi grb kao ZHŽ ili sl., nitko se ne sekira za stanje i budućnost Hrvata iz Čitluka(mješoviti, ali naš većinski kanton HN), nego je sav izvor frustracije u SB, o čemu sve i ovisi, ako tamo popušimo, treći će nam biti ponuđen!
I sve to znaju i Muslimani i naravno da znaju da bi takvim ujedinjenjem postali samo manjina pod navodnom zaštitom kantonalnih institucija, ma bilo bi im lijepo ko u Stocu!
Nuđeno je i prije rata,tijekom rata i poslije rata-Središnja Bosna i Žepče su kost u grlu muslimanskoj politici i nikad prežaljena spojnica,ključ rješenja situacije unutar cijele BiH,pa mogu slobodno reći tijekom rata i dijelova Hrvatske poput Dubrovnika i Dalmacije. Toga me je i bilo strah, kad je Tihić olako prihvatio prudski sporazum, da nije bilo dogovoreno da KSB pripane distriktu sarajevo, koji bi bio kao mješoviti, a Hrvatima bi ponudili priču da je to najbogatiji kanton pa bi ih tako pokušali pridobiti. Nadam se da nije bilo govora o tome! Neki su zaboravili da su zbog istih prijedloga koje nude, Muslimani , iako u ekstremno teškoj situaciji, krenuli u agresivni rat prema Hrvatima, eto samo ne zaboravite taj mali pokazatelj što Muslmani misle o tom prijedlogu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:39 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Ministry of Sound je napisao/la: To je negdje na 57%/43% u korist Hrvata, ali slaba mi je ta Herceg-Bosna kada se u njoj ne bi mogla vlast oformiti bez većine Muslimana, i gdje bi drugi glavni grad (Travnik) imao 80% Muslimana. Bumo videli...kao što Haćbi kaže, svi se moraju nečega odreći...Hrvati bi se odrekli županija u kojim su većina i gdje suvereno vladaju bez Muslimana (njih 3), odrekli troglavog predsjedništva (ili pak nacionalne odredbe) i radikalno srezali državnu administraciju, na što i sami Muslimani potiču. Ako sada ima 10 kantona, a nećemo ići na ukidanje svih, odgovor je 2. Hercegovački Muslimani, koji su jak lobi bi ovo objeručke prihvatili jer im je inače neminovan pad ispod 1/3 u HNŽ, kad tad. Hrvati bi se također odrekli pokušaja rušenja mostarskog statuta na ustavnom sudu. Uostalom ovo je u početku više za inozemnu no domaću uporabu...prijedlog OHR-u i Zagrebu, a u Sarajevu bi daidže, Lovrenović i Topić ovo sigurno podržali i promovirali kroz BH Dane, Oslobođenje, Slobodnu Bosnu  Ne kažem da ja imam pametniji prijedlog. U ovoj ludoj situaciji reći da netko ima pametan prijedlog čini tog koji to kaže budalom. Ali smatram da bošnjaci nemaju šanse da to prihvate. Malo sam uspoređivao podatke rezultata HNŽ prošlih izbora i ovih. Za neku mrvicu Bošnjaci su postigli bolji rezultat što ja pripisujem jednostavno boljoj izlaznosti i njihovim mahinacijama. Ali svejedno i ta mrvica okreće strijelicu prema njihovom približavanju 50% a ne našem 66%. Moje je mišljenje da treba ići u glavu, da nema više kalkuliranja jer sve što ionako bi predložili, Bošnjaci bi opet rekli: Ma vi tražite samo 3.entitet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:43 |
|
|
Imamo situaciju gdje Bošnjaci koji čine oko 40% (ili 45 % , nebitno toliko sad)u HNŽ za sebe traže 60% teritorija HNŽ-a a za 35%-40% Hrvata u SŽ nude im 0% teritorija SŽ, kad bi se pravio 3.entitet. eeeeejjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:48 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Imamo situaciju gdje Bošnjaci koji čine oko 40% (ili 45 % , nebitno toliko sad)u HNŽ za sebe traže 60% teritorija HNŽ-a a za 35%-40% Hrvata u SŽ nude im 0% teritorija SŽ, kad bi se pravio 3.entitet. eeeeejjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ti izgleda nisi svjestan sta pises, ko ovdje sta nudi? Niko nista bolan ne nudi ovdje. Daj mi to reci gdje je neki politicar nekome nesto ponudio!
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:50 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Moje je mišljenje da treba ići u glavu, da nema više kalkuliranja jer sve što ionako bi predložili, Bošnjaci bi opet rekli: Ma vi tražite samo 3.entitet. Ti k'o pravi poskok,odma' u glavu Muslimanima u BiH nije lako.Ekonomija loša,socijala ogromna,okruženje kakvo jest,demografija nije bajna... .Njihova šansa za napretkom vodi preko nas,Hrvata.Da li je njihova politika svjesna toga ili ne,druga priča.Da su malo mudriji,moglo se daleko odmaći u razvoju H-M odnosa na obostrano zadovoljstvo. Međutim,imamo situaciju kakvu imamo-njihove jalove pokušaje majorizacije,koji reakcijom od nas prave suparnike,umjesto partnere. Znači,iscrpljivanje jedni drugih.... Na duže staze,njihov "konj" će prije posustati.I naš će,ali ni blizu toliko kao njihov.A već im jeste dobrano posustao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: To je negdje na 57%/43% u korist Hrvata, ali slaba mi je ta Herceg-Bosna kada se u njoj ne bi mogla vlast oformiti bez većine Muslimana, i gdje bi drugi glavni grad (Travnik) imao 80% Muslimana. Bumo videli...kao što Haćbi kaže, svi se moraju nečega odreći...Hrvati bi se odrekli županija u kojim su većina i gdje suvereno vladaju bez Muslimana (njih 3), odrekli troglavog predsjedništva (ili pak nacionalne odredbe) i radikalno srezali državnu administraciju, na što i sami Muslimani potiču. Ako sada ima 10 kantona, a nećemo ići na ukidanje svih, odgovor je 2. Hercegovački Muslimani, koji su jak lobi bi ovo objeručke prihvatili jer im je inače neminovan pad ispod 1/3 u HNŽ, kad tad. Hrvati bi se također odrekli pokušaja rušenja mostarskog statuta na ustavnom sudu. Uostalom ovo je u početku više za inozemnu no domaću uporabu...prijedlog OHR-u i Zagrebu, a u Sarajevu bi daidže, Lovrenović i Topić ovo sigurno podržali i promovirali kroz BH Dane, Oslobođenje, Slobodnu Bosnu  Ne kažem da ja imam pametniji prijedlog. U ovoj ludoj situaciji reći da netko ima pametan prijedlog čini tog koji to kaže budalom. Ali smatram da bošnjaci nemaju šanse da to prihvate. Malo sam uspoređivao podatke rezultata HNŽ prošlih izbora i ovih. Za neku mrvicu Bošnjaci su postigli bolji rezultat što ja pripisujem jednostavno boljoj izlaznosti i njihovim mahinacijama. Ali svejedno i ta mrvica okreće strijelicu prema njihovom približavanju 50% a ne našem 66%. Moje je mišljenje da treba ići u glavu, da nema više kalkuliranja jer sve što ionako bi predložili, Bošnjaci bi opet rekli: Ma vi tražite samo 3.entitet. Gle, svi prijedlozi koji su donekle razrađeni i imaju jasan plan za ostvarenje uz jednostavne izmjene ustava su smisleniji od našeg crtanja granica i bojanja flomasterima karti BiH u diskusijama koje su ovdje dominirale. Nećemo još 15 godina zazivati taj entitet, bojati i crtati karte, a u isto vrijeme dopustiti da sve propada u tom "ni na nebu, ni na zemlji" polustanju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:57 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Imamo situaciju gdje Bošnjaci koji čine oko 40% (ili 45 % , nebitno toliko sad)u HNŽ za sebe traže 60% teritorija HNŽ-a a za 35%-40% Hrvata u SŽ nude im 0% teritorija SŽ, kad bi se pravio 3.entitet. eeeeejjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ti izgleda nisi svjestan sta pises, ko ovdje sta nudi? Niko nista bolan ne nudi ovdje. Daj mi to reci gdje je neki politicar nekome nesto ponudio! Koliko mi se čini Dodo ponudio referendum. Ali me nemoj zaozbiljno shvatiti, znaš ti kakvi su Srbu. Nikad ne znaš što će napraviti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 14:58 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la:
Ti izgleda nisi svjestan sta pises, ko ovdje sta nudi? Niko nista bolan ne nudi ovdje. Daj mi to reci gdje je neki politicar nekome nesto ponudio!
Koliko mi se čini Dodo ponudio referendum. Ali me nemoj zaozbiljno shvatiti, znaš ti kakvi su Srbu. Nikad ne znaš što će napraviti  Ma kakav referendum bolan, to je samo izborna floskula isto kao sto je Covina floskula o trecem. Glupost ziva.
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:01 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Moje je mišljenje da treba ići u glavu, da nema više kalkuliranja jer sve što ionako bi predložili, Bošnjaci bi opet rekli: Ma vi tražite samo 3.entitet. Ti k'o pravi poskok,odma' u glavu Muslimanima u BiH nije lako.Ekonomija loša,socijala ogromna,okruženje kakvo jest,demografija nije bajna... .Njihova šansa za napretkom vodi preko nas,Hrvata.Da li je njihova politika svjesna toga ili ne,druga priča.Da su malo mudriji,moglo se daleko odmaći u razvoju H-M odnosa na obostrano zadovoljstvo. Međutim,imamo situaciju kakvu imamo-njihove jalove pokušaje majorizacije,koji reakcijom od nas prave suparnike,umjesto partnere. Znači,iscrpljivanje jedni drugih.... Na duže staze,njihov "konj" će prije posustati.I naš će,ali ni blizu toliko kao njihov.A već im jeste dobrano posustao. Na ovim izborima su maske pale, Bošnjaci krenuli na institucionalni juriš. Vide da je vrag odnio šalu i da nemaju više što čekati. Prvi juriš im je uspio. Stekli su većinu u predsjedništvu. Drugi juriš je osvajanje mjesta predsjedatelja vijeća ministara. Ako i to silom osvoje onda je vrijeme za neki odgovor a ne samo jalovo gledati i komentirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:03 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Na ovim izborima su maske pale, Bošnjaci krenuli na institucionalni juriš. Vide da je vrag odnio šalu i da nemaju više što čekati. Prvi juriš im je uspio. Stekli su većinu u predsjedništvu. Drugi juriš je osvajanje mjesta predsjedatelja vijeća ministara. Ako i to silom osvoje onda je vrijeme za neki odgovor a ne samo jalovo gledati i komentirati.
A,gori im pod nogama,šta'š 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mister_no
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:04 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: mister_no je napisao/la: Kako, pobogu? Putovanje bez viza samo znaci da smijes otici tri mjeseca na "Urlaub" u neku od zemalja EU a ne da se smijes tamo naseliti. Boze dragi, na kakve se sve mitove i gluposti ljudi pale...tc tc tc tc.  Realno ima onih koji ce otici ,odnosno koji ce kopati i nogama i rukama da nadju nacin da ostanu tamo gdje odu"scheinehe" humanitarni azili,folovi,golovi...ipak vecina ce se vratiti jer ce vidjeti da nemaju sta traziti u EU,jer kome vise treba cistacica,manualca i ostale bagre,treba inzinjera ,magistara ,doktora,a takvima je dobro i kod kuce...ista se prica govorila za Bugare i Rumune,pa i za Srbe,sta ce, evo gledam dodje pokoja Srpkinja ,Rumunka,Bugarka ljudi natakare tri mjeseca i onda spakuju plate im kartu kupe vrecu deterdzenta ,dvije tri krpice u H&M-u daju 100 Eura putnih troskova i sto bih rekli "shuto dosho,shuto osho"...sjedite dje ste da ste ,i ne kofrcite se ... To je to, otprilike, zavrsio sam jebeni faks, njemacki govorim bez akcenta, ono, osjecam se ovdje vise doma nego kad dodjem u Bosnu, pa opet znam kako je tesko zaraditi za zivot, moras se boriti, a kamoli da dodje sad tu tamo neki Zenicanin pa da tu nesto uspije. Ukidanje viza ce, naprotiv, pomoci Bosnjacima da poboljsaju zivot u BiH - dodje ovdje, radi tri mjeseca na crno, vrati se s kintom u Bugojno i zapocne neki biznis..isto tako ce sprijeciti odlijevanje nasih ljudi ka Hrvatskoj i Srbiji, vise nece biti potrebno da se uzimaju hrvatske putovnice da bi se moglo putovati, itd..
_________________ Idol http://www.youtube.com/watch?v=UJbz-t6A ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:05 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la:
Ma kakav referendum bolan, to je samo izborna floskula isto kao sto je Covina floskula o trecem. Glupost ziva.
Znači džamahirija nam ne gine!! Što da se radi onda? Je li to sunećenje baš jako boli ili kako to ide??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:06 |
|
|
Ma kakav referendum bolan, to je samo izborna floskula isto kao sto je Covina floskula o trecem. Glupost ziva.
Znači džamahirija nam ne gine!! Što da se radi onda? Je li to sunećenje baš jako boli ili kako to ide?? Ostaje sve isto, sem malih korekcija (aprilski paket).
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:07 |
|
|
|
Ni aprilski ni butmirski paket neće proći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Na ovim izborima su maske pale, Bošnjaci krenuli na institucionalni juriš. Vide da je vrag odnio šalu i da nemaju više što čekati. Prvi juriš im je uspio. Stekli su većinu u predsjedništvu. Drugi juriš je osvajanje mjesta predsjedatelja vijeća ministara. Ako i to silom osvoje onda je vrijeme za neki odgovor a ne samo jalovo gledati i komentirati.
A,gori im pod nogama,šta'š  I kad im ode im i druga trećina naroda van, kad dođu do 70% nezaposlenosti, vidiš kako Zlaja nacionsocijale diše šampanjac i govori: Vidite da smo uspjeli, u Novom Travniku više ne čine 51% nego 49% stanovništva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ni aprilski ni butmirski paket neće proći. Onda ostaje sve isto, haj dobro i to je nesto.
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:14 |
|
|
Ostaje sve isto, sem malih korekcija (aprilski paket).
Ah, ti bi sad sve isto. Nemere sve isto. Ako sve stoji u BiH ne stoji okolo. Dakle, HR ulazi u EU. Srbija ulazi za 5-10 godina. A gdje je BiH. Stoji i dalje tamo gdje je stajala. Samo što pojedinci neće trpjeti ludilo Zlaje and co. nego će bježati van da mognu prehraniti djecu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:17 |
|
|
Ah, ti bi sad sve isto. Nemere sve isto. Ako sve stoji u BiH ne stoji okolo. Dakle, HR ulazi u EU. Srbija ulazi za 5-10 godina. A gdje je BiH. Stoji i dalje tamo gdje je stajala. Samo što pojedinci neće trpjeti ludilo Zlaje and co. nego će bježati van da mognu prehraniti djecu. Treba nam dogovor, to je sve. Svakome po malo oduzeti i dodati...
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:22 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2925 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ah, ti bi sad sve isto. Nemere sve isto. Ako sve stoji u BiH ne stoji okolo. Dakle, HR ulazi u EU. Srbija ulazi za 5-10 godina. A gdje je BiH. Stoji i dalje tamo gdje je stajala. Samo što pojedinci neće trpjeti ludilo Zlaje and co. nego će bježati van da mognu prehraniti djecu. HR ulazi u EU ! Pa sta onda ?Pa Hrvatska je najzaduzenija zemlja na svijetu maltene,sta mislis da ce ulazkom u EU carobnim stapicem biti rjeseni svi problemi Hrvata? Ima da vam praunuci grcaju kredite ,a da vam Svabske babe hlade rutave mindje u vasem moru dok ce te im vi biti moderni robovi,kupice vas za sicu, vec su poceli...npr kao mnoge italijanske firme u kojima jadna sirotinja sljaka za 2000 milje kuna konkretno Lumik Rijeka...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:24 |
|
|
Treba nam dogovor, to je sve.
Svakome po malo oduzeti i dodati...
A vi bi nama oduzeli nešto pa onda to vratili? Hvala, hvala efendija. Moram priznati da je napredak od prije. Prije ste nam samo oduzimali!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:25 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: a da vam Svabske babe hlade rutave mindje u vasem moru 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 17 lis 2010, 15:27 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la:
Ah, ti bi sad sve isto. Nemere sve isto. Ako sve stoji u BiH ne stoji okolo. Dakle, HR ulazi u EU. Srbija ulazi za 5-10 godina. A gdje je BiH. Stoji i dalje tamo gdje je stajala. Samo što pojedinci neće trpjeti ludilo Zlaje and co. nego će bježati van da mognu prehraniti djecu.
HR ulazi u EU ! Pa sta onda ?Pa Hrvatska je najzaduzenija zemlja na svijetu maltene,sta mislis da ce ulazkom u EU carobnim stapicem biti rjeseni svi problemi Hrvata? Ima da vam praunuci grcaju kredite ,a da vam Svabske babe hlade rutave mindje u vasem moru dok ce te im vi biti moderni robovi,kupice vas za sicu, vec su poceli...npr kao mnoge italijanske firme u kojima jadna sirotinja sljaka za 2000 milje kuna konkretno Lumik Rijeka... Ne laprdaj napamet. Da je zadužena je, ali ni približno najzaduženija, ni u Europi, ni u svijetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|