|
|
Stranica: 11/12.
|
[ 283 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 16:27 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Bistrik je napisao/la: Pa pokušali ste ... agrarnom reformom 1921 i napadima na sela tipa Šahovića i svakovrsnim pritiscima ...
Toliko vam je bilo lose da vam se broj povecao sa 588.000 (1921) na 718.000 (1931). I do kraja postojanja Jugoslavije na gotovo 2 miliona 1991. Hrani pseto da te ujede. Guju u njedrima.  U Srbiji se taj tumor i dalje tovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 16:28 |
|
Pridružen/a: 29 tra 2015, 03:10 Postovi: 1058 Lokacija: Sarajevo
|
Citat: Vidiš kako te lako navući da priznaš da si Bošnjak. Malo čudan, ali ipak Bošnjak. Što očekuješ od mene ? Budi sretan da priznajem svoje hrvatsko etničko podrijetlo, ne mrzim Hrvate katolike, dajem im potporu i zalažem se za mir i dobro. Ja sam ipak i Mujo sa Bistrika i imam zajedničke interese sa umjerenim BH muslimanima ... Nit sam Mato iz Dalmacije, nit Ante iz Širokog, niti Jozo iz Srednje Bosne ... Nemam čak ni hrvatsko državljanstvo ... Ništa čudno, sve normalno ... Pošto nemaš kontakta sa takvim ljudima - tebi je čudno ... Uskogrudi ste i provinicijalni ... nažalost ...
_________________ Clinton for president !
Love USA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 16:43 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Vujadin je napisao/la: korrisnik je napisao/la:
Ne može se sa hajvanom insanski razgovarati. S kojim krkanima Bošnjaci dijele zemlju... Garantujem da je svaki treći ovakav samo ga treba malo "pritisnuti" i sam sebe oda kroz razgovor svoj šovinizam i krkanluk.
Debilcino, jel ovo nije poziv na ubistva i klanja civila sto je tvoj sunarodnik napisao: Bistrik je napisao/la: RS će biti uništena čim naše prve postrojbe uđu u vaša sela i počnemo ručni rad. A sad nadji retarde gdje sam ja ikad pozivao na tako nesto. Naravno da vas je trebalo poslati Turskoj. I to jos tamo 1919. i 1920. To je najveca greska naseg kralja sto je to propustio. Slanje u Tursku sa našeg ognjišta neće ići, a imaš i radovanju smanjenom broju Bošnjaka za vrijeme 92-95 što mu dođe isti klinac debilu.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 16:44 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Bistrik je napisao/la:  Živjela BiH - zemlja 3 konstitutivna i jednakopravna naroda sa 2 entiteta i distriktom Brčko. Dolje srpska paradržava ! Reci roditeljima da te nose ljecniku. Bice da bolujes od sizofrenije. Cuj, zivela BiH sa dva entiteta, a dolje paradrzava. A sto je manji entitet ako nije ta ista paradrzava. Kakav si ti bolid. Onaj Dane je z atebe olicenje zdravog razuma.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 16:48 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
|
Rodila majka budalu je napisao:"Ja sam ipak i Mujo sa Bistrika"
Ti si budala Panticu. A dokaz je crno na belo, papiric.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 16:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bistrik je napisao/la: Citat: Vidiš kako te lako navući da priznaš da si Bošnjak. Malo čudan, ali ipak Bošnjak. Što očekuješ od mene ? Budi sretan da priznajem svoje hrvatsko etničko podrijetlo, ne mrzim Hrvate katolike, dajem im potporu i zalažem se za mir i dobro. Ja sam ipak i Mujo sa Bistrika i imam zajedničke interese sa umjerenim BH muslimanima ... Nit sam Mato iz Dalmacije, nit Ante iz Širokog, niti Jozo iz Srednje Bosne ... Nemam čak ni hrvatsko državljanstvo ... Ništa čudno, sve normalno ... Pošto nemaš kontakta sa takvim ljudima - tebi je čudno ... Uskogrudi ste i provinicijalni ... nažalost ... Zašto bi me zanimali Mujini i tvoji interesi. Sve dok ih ne ublehariš po hrvatskim forumima. Mujini interesi su na suprotnoj strani od interesa hrvatskog naroda. Dok si tu ja ću te iskoristiti za old fashioned mržnju između Hrvata i Bošnjaka. Svako ubleharenje ima svoju cijenu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 16:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47662 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Taman mislio ovaj Bistrik došao sebi kad evo go opet luđi nego prije, sigurno tablete prestale djelovati, taman ga počeo ozbiljno shvaćati, hajde možda se čovjek stvarno osjeća Hrvatom. Čitajući ovo želudac mi se okrenu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 16:57 |
|
|
|
Ja ipak mislim da je bistrik ustvari Dane. Samo je vec po svemu sudeci konvertirao u kozojebca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 16:57 |
|
|
|
Ja ipak mislim da je bistrik ustvari Dane. Samo je vec po svemu sudeci konvertirao u kozojebca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 16:58 |
|
|
|
I Dane je govorio da je islam Hrvatska vijera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:02 |
|
|
|
Ako Bistrik zivi na Bistriku, nije mu lako.RS sa 3 strane.Imajte razumijevanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47662 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ne znam, dane mi izgleda umjereniji i normalniji, klasični pravaš u svom romantičarskom svijetu koji je davno prohujao.
Ovaj Bistrik je klasični Bošnjak pun mržnje i to otvorene prema Srbima a i prema Hrvatima to izađe kad ispadne iz kolotečine pa ga povuče zov bošnjačenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:08 |
|
|
|
On zivi u Jagomiru. Ali da bi bio shvacen kao musliman sa vise kompetencije napisao Bistrik. A ima zelju da bude Hrvat. Muslimanske vijeroispovjesti. Novi Dzaferbeg Kulenovic.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:12 |
|
|
daramo je napisao/la: Ne znam, dane mi izgleda umjereniji i normalniji, klasični pravaš u svom romantičarskom svijetu koji je davno prohujao.
Ovaj Bistrik je klasični Bošnjak pun mržnje i to otvorene prema Srbima a i prema Hrvatima to izađe kad ispadne iz kolotečine pa ga povuče zov bošnjačenja. Dane je umjerenija licnost u glavi. Bistrik je radikalniji i militantniji. Ali se te dve osobe u jednoj glavi podudaraju oko jedne stvari. Granica je na Drini i to ti je. Zato i bistrik pusi Drinu. Kada su mu rukavi kosulje odvezane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:18 |
|
|
totem je napisao/la: On zivi u Jagomiru. Ali da bi bio shvacen kao musliman sa vise kompetencije napisao Bistrik. A ima zelju da bude Hrvat. Muslimanske vijeroispovjesti. Novi Dzaferbeg Kulenovic. U Jagomiru je sarajevska ludnica.(za one sto ne znaju)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:23 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: totem je napisao/la: On zivi u Jagomiru. Ali da bi bio shvacen kao musliman sa vise kompetencije napisao Bistrik. A ima zelju da bude Hrvat. Muslimanske vijeroispovjesti. Novi Dzaferbeg Kulenovic. U Jagomiru je sarajevska ludnica.(za one sto ne znaju) Stvarno si osoba od nepovjerenja. Odao si mjesto prebivalista od covjeka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:23 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: totem je napisao/la: On zivi u Jagomiru. Ali da bi bio shvacen kao musliman sa vise kompetencije napisao Bistrik. A ima zelju da bude Hrvat. Muslimanske vijeroispovjesti. Novi Dzaferbeg Kulenovic. U Jagomiru je sarajevska ludnica.(za one sto ne znaju) Stvarno si osoba od nepovjerenja. Odao si mjesto prebivalista od covjeka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:47 |
|
|
Citat: Reci roditeljima da te nose ljecniku. Bice da bolujes od sizofrenije.
Cuj, zivela BiH sa dva entiteta, a dolje paradrzava. A sto je manji entitet ako nije ta ista paradrzava. Kakav si ti bolid. Onaj Dane je z atebe olicenje zdravog razuma. Moram da se pravim legalist ... malo diplomacije nije na odmet ... Zna se dobro što mi mislimo o RS - u ... Koliko Srbi priznaju i vole BiH, toliko i mi RS ... Citat: Rodila majka budalu je napisao:"Ja sam ipak i Mujo sa Bistrika" Ti si budala Panticu. A dokaz je crno na belo, papiric. To se tako veli - metaforički. Citat: Zašto bi me zanimali Mujini i tvoji interesi. Sve dok ih ne ublehariš po hrvatskim forumima. Mujini interesi su na suprotnoj strani od interesa hrvatskog naroda. Dok si tu ja ću te iskoristiti za old fashioned mržnju između Hrvata i Bošnjaka. Svako ubleharenje ima svoju cijenu. Zašto ? pa zato što živite sa tim ljudima ... zar mislite da je moguće nekoga preveslati i sve svoje postići preko tuđih leđa ? Da bi BH Hrvati ostvarili svoje zacrtane ciljeve, morat će zajedno sa RH učiniti velike ustupke BH muslimanima ... kad tad ... Dakle tebi je u interesu da RS postane dio Srbije, Rusija izbije na hrvatsku granicu, a islamska državica u BiH bude zasnovana... Da mira više nikada ne bude ... Ili si politički nepismen ili radiš za Srbe i Ruse ili nisu mentalno stabilan ... Koristi moje postove za što hoćeš. Ali ... tko drugome jamu kopa sam u nju upada ... Citat: Taman mislio ovaj Bistrik došao sebi kad evo go opet luđi nego prije, sigurno tablete prestale djelovati, taman ga počeo ozbiljno shvaćati, hajde možda se čovjek stvarno osjeća Hrvatom. Čitajući ovo želudac mi se okrenu. Imamo fundamentalno različito shvaćanje hrvatstva ... Ako misliš da su muslimani ustaše u 2. svjetskom ratu bile drugačije od mene, onda nisi niti realan niti informiran o prvim susjedima. Citat: Ne znam, dane mi izgleda umjereniji i normalniji, klasični pravaš u svom romantičarskom svijetu koji je davno prohujao. Ovaj Bistrik je klasični Bošnjak pun mržnje i to otvorene prema Srbima a i prema Hrvatima to izađe kad ispadne iz kolotečine pa ga povuče zov bošnjačenja. Dane ima u malom prstu više mudrosti nego svi vi zajedno. Neće biti da sam ja klasični Bošnjak, nego da je tebi svjedno da li je netko muslimančina ili Hrvat musliman ili ateist sve dotle dok se ne radi o katoliku sa dna kace koji za tebe samo i jedino može biti Hrvat. Crkva vas je iz najbolje namjere unakazila. Pokušala da vas sačuva, a uništila vas. I mi smo dosta vanago pojeli od Katolika, pa ja nisam kao ti revanšist da to nabijam na nos, već za ljubav višeg interesa i vječite slave i opstanka hrvatskog roda ovdje to preskačem. Ako nismo Hrvati, nego katolici i muslimani, pa makar kao ja i ne vjerovali u boga, onda je samo vjera na tapetu ... Ne kritiziraj "moju", pa neću ni ja "tvoju" ...
Love USA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Tko ti to čita, smanji doživljaj.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:51 |
|
|
Citat: Tko ti to čita, smanji doživljaj. Vučete me za .... hm... jezik ...
Love USA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:53 |
|
|
|
"Ako misliš da su muslimani ustaše u 2. svjetskom ratu bile drugačije od mene, onda nisi niti realan niti informiran o prvim susjedima."
Tko kaze da ste razliciti. Tada je islo: Ustasa, handzarac te na kraju partizan. Sada HVO, abih te na kraju sedma muslimanska. Uvijek ste u svim ratovima barem tri puta mijenjali odoru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 17:53 |
|
|
|
"Ako misliš da su muslimani ustaše u 2. svjetskom ratu bile drugačije od mene, onda nisi niti realan niti informiran o prvim susjedima."
Tko kaze da ste razliciti. Tada je islo: Ustasa, handzarac te na kraju partizan. Sada HVO, abih te na kraju sedma muslimanska. Uvijek ste u svim ratovima barem tri puta mijenjali odoru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 18:42 |
|
|
|
To sam ja svjestan kakvi su oni bili, dok su Hrvati iz Hercegovine i srednje Bosne ginuli za granicu do Drine tvoji si iza leđa išli Hitleru i tražili muslimansku državu iz koje će deportirati katolike kako bi se stvorila čista muslimanska država Bosna.
Da si ti danetu do malog prsta možda bi i bio prihvaćeniji od Hrvata.
Meni je jedino važno da li je netko Hrvat i da li stvarno želi najbolje svome narodu i društvu a je li on jehova, ateist, evangelist baš me briga. Interes moga naroda i društva kojem pripada te njegov sveopći napredak je daleko ispred interesa rimskog pape i Crkve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 18:43 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Moderacija treba počistiti ovu temu.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 08 stu 2015, 18:49 |
|
|
|
Sad više nisu 90.te pa da imaš dve tri televizije i šta vidiš to je.Sad se sve vidi i zna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|