Citat:
Meni je jedino važno da li je netko Hrvat i da li stvarno želi najbolje svome narodu i društvu a je li on jehova, ateist, evangelist baš me briga.
I dalje na listi nema musliman, pa čak ni židova ...
O.K.
Citat:
Naprotiv trebaju ostati ove muslimanske bljuvotine,da čitaoci vide sa kakvim životinjama imamo posla.
Pa zar može biti veća i gora životinja od Srbina tj. Četnika ... ? Ispričavam se životinjama ...
Citat:
To sam ja svjestan kakvi su oni bili, dok su Hrvati iz Hercegovine i srednje Bosne ginuli za granicu do Drine tvoji si iza leđa išli Hitleru i tražili muslimansku državu iz koje će deportirati katolike kako bi se stvorila čista muslimanska država Bosna.
Ovo si oblagao. Uvijek je Bosna bila priča za sebe u državotvornom smislu. Držiš za normalno da bi Hrvati katolici u BiH trebali imati sva moguća prava uključujući treći, a to isto bi uskratio BH muslimanima ...
Ono što ste vi u BiH, to smo mi u Velikoj Hrvatskoj.
Evo danas vidimo kako u RH izgledaju ta prava BH muslimana. Možeš doći samo kao gost ili pod strogom kontrolom držati tvrtku.
Ako tvrtka ne zapošljava Hrvate katolike i donosi profit RH - mrš iz RH.
Kad to pogledaš - mi nemamo izbora, jer vaše pravo dokida naše. Tako ste vi stvari postavili. I prema Srbima i prema svima...
Zbog toga i postoji problem u Federaciji. Da ste bili pošteni i tretirali nas jednako kao i sebe - nikada ne bi bilo problema.
Budite pošteni i ljudi i tako će vas tretirati ...