|
|
Stranica: 3/9.
|
[ 211 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 14 pro 2010, 15:14 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Junuz Djipalo je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Nisam razumio ovo
A nisi, naravno da nisi. Ne dao bog promatrat malo i iz drugih kuteva stvari? Ne dao bog se stavit recimo u poziciju Bošnjaka u Mostaru? Ne dao bog vidit pluseve Statuta za Bošnjake u Mostaru, a minuse u SB jer ga nemamo... Hoću ti reći da Mostar nema Statuta, lagano bi se kupovali stanovi i živjelo i na istočnoj obali, danas bi već bilo pomiješano kao prije rata, ovako su Hrvati na zapadnoj strani u "svom" dijelu. Da su napravljene općine po ratnim crtama u SB sa Statutom ne bi se Bošnjaci tako lako vraćali u Vitez, Busovaču i sl. No to je glupost, mi ćemo na silu, bez pitanja ikoga izrezat što nam odgovara, ha? Čemu taktika, mimikrija i ideje, sila uzme što misli da treba. Problem je samo što sila dobije silu nazad. Zato fino, polako s većom učinkovitošću... Objasniti ću ti malo za Mostar. Prije rata oko 44.000 Hrvata i 44.000 Bošnjaka živjelo u općini Mostar. Hrvati oko 35-36 000 na desnoj obali, 7-8 000 na lijevoj Bošnjaci pola na lijevoj pola na desnoj. U ratu je dosta hrvata koji su živjeli na lijevoj obali zamijenilo stanove sa bošnjacima na desnoj obali! Jedan dio Hrvata se vratio u Bijelo polje na lijevoj obali. Međunarodna zajednica sa nekom dozom ludila nastupa ovdje. Zašto tako mislim? Pa zato što ne rješava probleme nego stvara nove: Stvoreni entiteti, ne zna se tko njima upravlja (barem jednim od njih), isto to važi za kantone i za distriht Brčko i za općinu Mostar. Lijevaju vodu dok se vrč ne razbije. Statut grada Mostara nije imao smisla i sada je onaj krucijalni njegov dio ukinut. To ti ja objašnjavam. Nego ti reci nama kakve ti imaš zamjerke na ovu kartu koju je napravio Ceha?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 14 pro 2010, 15:24 |
|
|
Ceha je napisao/la: Da je bila jedna vlast, to bi bila hrvatska, muslimani bi izgubili upletanje, istočni ne bi bio ruševna mahala, a pola njegovih stanovnika bi danas već vjerojatno bili Hrvati. Poanta mostarskog statuta je bila onemogućiti Hrvate u vladanju gradom. Iz istog razloga nije donesen statut za Travnik. Travnik se u svako slučaju treba podjeliti. Jer postao je kasaba,kao i Bugojno.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 14 pro 2010, 15:34 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pazi, čovjek još zaboravlja da je prije rata postojao neprekinuti niz hrvatskih naselja od Travnika do Neuma. To što su etnički očistili gornje Uskoplje i istočnu Fojnicu mu je odjedamput prednost? Da ne govorim da postoje hrv.enklave i u Žepačkoj-bobovačkoj županiji, a i da oko Soli bi mogla biti hrv. općina. Zar nismo reokupirali istočnu Fojnicu , hoću reći zar se nismo vratili tamo,ili? Moja greška, mislio sam na zapadnu Fojnicu. Istočna je naša cijelo vrijeme (Bakovići i Gojkovići). U općini Fojnica smo negdje oko 1/3, šteta što nismo većina i u samom gradu.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 14 pro 2010, 15:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Od svih općina srednje bosne nešto kontroliramo samo u Bugojnu ništa!!!!! Bugojno ti je danas poput prostitutke od 50 godina...sad pusti maštu na volju. kasaba
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 14 pro 2010, 15:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 14 pro 2010, 16:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 14 pro 2010, 22:17 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5905 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Ceha je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Dakle ponavljam forumašima pitanje: Možemo li braniti ovo?: http://img577.imageshack.us/i/87459laslep3.jpg/Da Komad je sasvim pristojan. Može se braniti, ali zašto ne biste za početak nastupili s prijedlogom po kojem bi obje enklave bile povezane preko Kaćuna? Drugi korak može biti pristanak na dvije odvojene enklave, kad Bošnjaci pristanu na općinu Kraljeva Sutjeska.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 14 pro 2010, 23:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Glazbenik je napisao/la: Može se braniti, ali zašto ne biste za početak nastupili s prijedlogom po kojem bi obje enklave bile povezane preko Kaćuna?
Drugi korak može biti pristanak na dvije odvojene enklave, kad Bošnjaci pristanu na općinu Kraljeva Sutjeska. Postaviti maksimalističke ciljeve kako bi se kompromisima ostvarili realni i željeni ciljevi.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 15 pro 2010, 11:16 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Ceha je napisao/la: Da Komad je sasvim pristojan. Može se braniti, ali zašto ne biste za početak nastupili s prijedlogom po kojem bi obje enklave bile povezane preko Kaćuna? Drugi korak može biti pristanak na dvije odvojene enklave, kad Bošnjaci pristanu na općinu Kraljeva Sutjeska. Imaš pravo. Što misliš na ovo http://img580.imageshack.us/f/87459laslep4.jpg/Inače, ova karta omogućava i poveznicu prema Jajcu (iako bi to bilo preko brda, jer mislim da je Sioux objasnio da je teren takav da je nemoguća cesta) i prema Uskoplju (Sebešić ) Ima još par sela na granici općine Zenica (Čajdraš) koja bi se mogla pripojiti.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 15 pro 2010, 12:25 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Velika su bošnjačka mjesta između njih. Ne vjerujem da bi nam dali spajanje. A kad bi nam i dali tražili bi neku kompezaciju gdje ne vidim gdje tu kompezaciju im možemo dati. Trebamo težiti mapama gdje našom čizmom kontroliramo situaciju. Tako da na ovoj karti nisam siguran za onaj dio n.travničke i fojničke općine gdje se dodiruju. Meni se čini da to sad ne kontroliramo. Iz kojeg si mjesta ceha? Ceste-putevi nisu toliko bitni.Pa neće biti ograde oko njih
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 15 pro 2010, 12:53 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5905 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ceha je napisao/la: što kažeš na ovu kartu? http://img580.imageshack.us/f/87459laslep4.jpg/Spojio Busovaču i Kiseljak. Velika su bošnjačka mjesta između njih. Ne vjerujem da bi nam dali spajanje. A kad bi nam i dali tražili bi neku kompezaciju gdje ne vidim gdje tu kompezaciju im možemo dati. Trebamo težiti mapama gdje našom čizmom kontroliramo situaciju. Tako da na ovoj karti nisam siguran za onaj dio n.travničke i fojničke općine gdje se dodiruju. Meni se čini da to sad ne kontroliramo. Ako već radite karte koje se ne drže granica postojećih općina, već ih prilagođavate prema strukturi naselja, zašto ne biste tražili, kao prvi korak, da sva područja gdje postoji hrvatski blokovi naselja od preko 3000 stanovnika, dakle područja od kojih se može konstituirati općina pripadne Trećem entitetu? Sami Bošnjaci na to ne bi nikad pristali, jer bi im bile ugrožene Tuzla, zatim komunikacije oko Zenice, cijeli sjever općine Vareš itd. Dakle, doveli bi se u situaciju da ne mogu braniti Kaćune. Svaki pogled na kartu demonstrira, da bi povezivanje Busovače i Kiseljaka u jednu enklavu bilo logično te da su Kaćuni i Bilalovac premali zalogaj da se to ne provede. Jer, ako tražite narušavanje postojeće strukture općina, Bošnjaci će odmah tražiti svako svoje naselje, uključujući čak i gradske mahale, kako bi opstruirali takav pokušaj. Ako će oni tražiti Stari Vitez, a tražit će, onda vi morate tražiti općinu Soli, općinu Vareš-Sjever, općinu Kraljeva Sutjeska, općinu Čajdraš itd.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 15 pro 2010, 15:17 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Ako već radite karte koje se ne drže granica postojećih općina, već ih prilagođavate prema strukturi naselja, zašto ne biste tražili, kao prvi korak, da sva područja gdje postoji hrvatski blokovi naselja od preko 3000 stanovnika, dakle područja od kojih se može konstituirati općina pripadne Trećem entitetu?
Sami Bošnjaci na to ne bi nikad pristali, jer bi im bile ugrožene Tuzla, zatim komunikacije oko Zenice, cijeli sjever općine Vareš itd. Dakle, doveli bi se u situaciju da ne mogu braniti Kaćune.
Svaki pogled na kartu demonstrira, da bi povezivanje Busovače i Kiseljaka u jednu enklavu bilo logično te da su Kaćuni i Bilalovac premali zalogaj da se to ne provede.
Jer, ako tražite narušavanje postojeće strukture općina, Bošnjaci će odmah tražiti svako svoje naselje, uključujući čak i gradske mahale, kako bi opstruirali takav pokušaj. Ako će oni tražiti Stari Vitez, a tražit će, onda vi morate tražiti općinu Soli, općinu Vareš-Sjever, općinu Kraljeva Sutjeska, općinu Čajdraš itd.
Bošnjaci će tražiti svako svoje naselje u bilo kojoj varijanti. I mi moramo uzvratiti istom mjerom. Ako nema 3.entiteta po njihovom OK, to isto važi i za 1.entitet. Neće ni njega biti. Pa kome prvo dosadi. Što se tiče općinskih granica Bošnjaci su to poništili osnivanjem općina unutar općine Mostar. Dosta općina u srednjoj bosni je li-la a pošto CIPS ne vodi računa ni o čemu veoma je lako iz čistih općina se registrirati u miješane. Zato se ne smijemo obazirati na općinske granice. Bazirati se na naše kuće, naša naselja, naše gradove, našu zemlju. Iz starog viteza ne žele u 3.entitet? Ok, bujrum , nitko ih neće siliti, ali ako misle bariakde praviti praviti ćemo ih i mi u Bišću polju.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 15 pro 2010, 15:45 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Velika su bošnjačka mjesta između njih. Ne vjerujem da bi nam dali spajanje. A kad bi nam i dali tražili bi neku kompezaciju gdje ne vidim gdje tu kompezaciju im možemo dati. Trebamo težiti mapama gdje našom čizmom kontroliramo situaciju. Tako da na ovoj karti nisam siguran za onaj dio n.travničke i fojničke općine gdje se dodiruju. Meni se čini da to sad ne kontroliramo. Ako već radite karte koje se ne drže granica postojećih općina, već ih prilagođavate prema strukturi naselja, zašto ne biste tražili, kao prvi korak, da sva područja gdje postoji hrvatski blokovi naselja od preko 3000 stanovnika, dakle područja od kojih se može konstituirati općina pripadne Trećem entitetu? Sami Bošnjaci na to ne bi nikad pristali, jer bi im bile ugrožene Tuzla, zatim komunikacije oko Zenice, cijeli sjever općine Vareš itd. Dakle, doveli bi se u situaciju da ne mogu braniti Kaćune. Svaki pogled na kartu demonstrira, da bi povezivanje Busovače i Kiseljaka u jednu enklavu bilo logično te da su Kaćuni i Bilalovac premali zalogaj da se to ne provede. Jer, ako tražite narušavanje postojeće strukture općina, Bošnjaci će odmah tražiti svako svoje naselje, uključujući čak i gradske mahale, kako bi opstruirali takav pokušaj. Ako će oni tražiti Stari Vitez, a tražit će, onda vi morate tražiti općinu Soli, općinu Vareš-Sjever, općinu Kraljeva Sutjeska, općinu Čajdraš itd. Zato sam i napravio 2 karte (za Čajdraš i neka zenička naselja, soli, Vareš i Sutisku isto spominjem, ali ova karta prikazuje samo lašvansko-lepenički prostor). Neko pravilo bi imalo smisla. Ovo od hrvatski blokovi naselja od preko 3000 je ok. Uz ogradu da podjela bude ekonomski moguća.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 15 pro 2010, 15:48 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Ako već radite karte koje se ne drže granica postojećih općina, već ih prilagođavate prema strukturi naselja, zašto ne biste tražili, kao prvi korak, da sva područja gdje postoji hrvatski blokovi naselja od preko 3000 stanovnika, dakle područja od kojih se može konstituirati općina pripadne Trećem entitetu? Sami Bošnjaci na to ne bi nikad pristali, jer bi im bile ugrožene Tuzla, zatim komunikacije oko Zenice, cijeli sjever općine Vareš itd. Dakle, doveli bi se u situaciju da ne mogu braniti Kaćune. Svaki pogled na kartu demonstrira, da bi povezivanje Busovače i Kiseljaka u jednu enklavu bilo logično te da su Kaćuni i Bilalovac premali zalogaj da se to ne provede. Jer, ako tražite narušavanje postojeće strukture općina, Bošnjaci će odmah tražiti svako svoje naselje, uključujući čak i gradske mahale, kako bi opstruirali takav pokušaj. Ako će oni tražiti Stari Vitez, a tražit će, onda vi morate tražiti općinu Soli, općinu Vareš-Sjever, općinu Kraljeva Sutjeska, općinu Čajdraš itd. Bošnjaci će tražiti svako svoje naselje u bilo kojoj varijanti. I mi moramo uzvratiti istom mjerom. Ako nema 3.entiteta po njihovom OK, to isto važi i za 1.entitet. Neće ni njega biti. Pa kome prvo dosadi. Što se tiče općinskih granica Bošnjaci su to poništili osnivanjem općina unutar općine Mostar. Dosta općina u srednjoj bosni je li-la a pošto CIPS ne vodi računa ni o čemu veoma je lako iz čistih općina se registrirati u miješane. Zato se ne smijemo obazirati na općinske granice. Bazirati se na naše kuće, naša naselja, naše gradove, našu zemlju. Iz starog viteza ne žele u 3.entitet? Ok, bujrum , nitko ih neće siliti, ali ako misle bariakde praviti praviti ćemo ih i mi u Bišću polju. Može. Njihovi blokovi u njihov entitet, naši u naš. Stari vitez će se iseliti kroz 3 mjeseca, pa ćemo imati park prirode na tom mjestu. Ionako su im sada ukinuli vize, pa odoše njihove mahale Ovako za cips su zelembaći preuzeli par općina (Novi Travnik, Jajce, Busovača, a i u Uskoplju je gradonačelnik bio Hrvat prije njihovih egzebicija).
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 15 pro 2010, 15:51 |
|
|
dudu je napisao/la: Ceha je napisao/la: Moj stav bi trebao biti normalan i isti bi trebao djeliti svaki normalan Hrvat. Pa čovječe, em smo mala nacija, em stoljećima popuštamo drugima. slažem se... ali ima i ona...malo nas je, al smo ***. To je nažalost i razlog zašto nikad nismo imali državu. U nešto finijoj varijanti je to bila rekla i moja prabaka Jbg. na greškama se treba učit
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 15 pro 2010, 16:01 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: [Zato se ne smijemo obazirati na općinske granice. Bazirati se na naše kuće, naša naselja, naše gradove, našu zemlju.
Iz starog viteza ne žele u 3.entitet? Ok, bujrum , nitko ih neće siliti, ali ako misle bariakde praviti praviti ćemo ih i mi u Bišću polju. Šta će nam "mahale" u administrativnom zahvatu?Nek naprave svoju općinu,nikakav problem.nek je sami finansiraju.Oko toga se i lome koplja.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 15 pro 2010, 16:29 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Pa stvari idu tim tokom Umjesto da se prestane pricati o Trecem i da se pocne pricati o stvarima koje bi mogle dovesti do institucionalne ravnopravnosti Hrvata sa Bosnjacima... Ali ne ... vi trazite nemoguce... kako cete onda dobiti moguce.. Dajte da radimo step by step
Pa što je 3.entitet nego institucija. I upravo ta institucionalna ravnopravnost bi bila kroz 3.entitet. A onaj tko traži nemoguće su Bošnjaci. Traže od 12 000 Hrvata Travnika da prihvate da žive u većinskom bošnjačkom entitetu????? Što je suludo i samo vodi sukobu. Nije mi jasno kako mislite to nametnuti Hrvatima kad niste mogli puškom 1993?? Ako imate neki tajni plan baša sam znatiželjan da ga čujem!!
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 16 pro 2010, 11:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 16 pro 2010, 11:44 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Da se vratimo krucijalnome. Na ovoj karti , u kojim bi se sve mjestima mogao očekivati bošnjački otpor? http://img577.imageshack.us/i/87459laslep3.jpg/U viteškoj mahali će se vjerojatno pokušati praviti pametnima, Balinskoj kod N.Travnika također, Sebešić već sada pokušavaju utopiti, oko Travnika će se boriti protiv podjele općine, a isto tako će pametovati i u Fojnici. Mislim da je to sve. Manjina u Kiseljaku i Kreševu mi se čini da je u procesu migriranja u Sarajevo, a u Busovači ih se preko linije razgraničenja (koliko mi se čini, može prebrojiti na prste). Čak mi se čini da bi i sjeverni Vitez mi se čini da će završiti u trećem. Ako ta 4 seoca izađu iz općine i pripoje se Zenici, lagano bi im mogao pasti standard, što im sigurno nije interes. Ali karta je dobra, neka mole ako hoće u treći
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 16 pro 2010, 11:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59934 Lokacija: DAZP HQ
|
vipera ammodytes je napisao/la: Da se vratimo krucijalnome. Na ovoj karti , u kojim bi se sve mjestima mogao očekivati bošnjački otpor? http://img577.imageshack.us/i/87459laslep3.jpg/pazi kako se izražavaš, da te SIPA ne bi uhitila.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 16 pro 2010, 11:56 |
|
|
dudu je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Da se vratimo krucijalnome. Na ovoj karti , u kojim bi se sve mjestima mogao očekivati bošnjački otpor? http://img577.imageshack.us/i/87459laslep3.jpg/pazi kako se izražavaš, da te SIPA ne bi uhitila. Baš bi bilo dobro nekad i nju otvoriti za temu kad je već spominješ. Nacionalni sastav i tako to , što već ide uzu to
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 16 pro 2010, 14:21 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Slažem se da 3.entitet u srednjoj bosni ne gledamo striktno teritorijalno, ali 10-15 bošnjačkih sela će morati ući u taj teritorij. To je par tisuća ljudi možda. Mizeran postotak na 1,5 milijuna koliko ima bošnjaka u BIH. Kaćuni i ne ulaze prema ovoj karti, viteška mahala bi ušla a za kalinsku , to ne znam gdje je Kalinska je većinski Bošnjacima naseljen dio grada Novog Travnika.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 16 pro 2010, 14:56 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Kalinska je većinski Bošnjacima naseljen dio grada Novog Travnika. To je jedna ulica.Na ulazu u NT iz pravca Bugojna-BNT.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet Postano: 16 pro 2010, 18:05 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ceha je napisao/la: Buniti će se sigurno. Ovi iz viteške mahale jer su enklava, a ovi iz kalinske jer su protiv podjele grada. Dobro ti je vyper napisao, oni su si zabrijali da je cijela federacija njihova, a ovo su samo točke na kojima će potencirati probleme. Pa uzmi samo primjer Počitelja i autoceste. Nešto u tome điru. Imaćeš i HR neklave unutar npr. travničke općine,čisto hr mjesta okružena muslimanima.Proporcija-kako bude hr enklavi,tako bude i muslimanskoj enklavi unutar hr općine.Pošteno.Još jedan mehanizam zaštite svima... To je i osnova trećeg. Međutim dok ne dođe do trećeg oni će nam raditi probleme (kao što ih sada rade).
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Travnik, Jajce, Novi Travnik, Busovača i Fojnica na jednoj strani i Mostar na drugoj (= broj st) Postano: 18 srp 2011, 14:13 |
|
|
Po meni ne bi bilo razloga da nijedna hrvatska frakcija (HDZ-ovci, daidže i platformaši) odbije ovu inicijativu!
Zašto ono što imaju Bošnjaci u Mostaru ne bi imali Hrvati u Travniku?
Bošnjaka je 1991. u Mostaru bilo 35% a danas kako oni sami tvrde ih ima više od tog postotka dok je Hrvata u Travniku 1991. bilo 38% i ima sad manje od tog postotka!!!
Po meni bi zahtijev za Statutom općine Travnik bila idealna prilika da se 'multietniĆare' i 'graDŽane' počne tući njihovim vlastitim oružjem!
Tko je 'ZA' ovu ideju?!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 39 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|