HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 sij 2025, 14:59.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 211 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Statut za Travnik
PostPostano: 09 lip 2010, 14:23 

Tko se to odriče Travnika i zašto? Već 20 godina!

Vrh

Naslov: Re: Statut za Travnik
PostPostano: 09 lip 2010, 14:43 

A zašto bi ga neko "odrekao"?

Jesi ti pao sa Marsa? Znaš li tko je nametnuo statut Mostara?

Stranci.

Ima li šanse da nametnu statut za Travnik?

Nema.

Zašto?

Zato što se priznaju samo ratne crte.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2010, 14:50 

pjosip je napisao/la:

Stranci.

Nema.

Zašto?

To je pošteno.

Ja samo želim istjerati na čistac s nekim pričama. Kad Petrič nametne amandmane,Zubak je izdajnik. Kad Franjo potpiše isto tako nametnuti Dayton,ili kad HDZ ne izganja statut za TR,onda su stranci. Ne budimo licemjeri,naravno da stranci ovdje kroje kada to žele

Vrh

PostPostano: 09 lip 2010, 14:53 

baščovan je napisao/la:
pjosip je napisao/la:

Stranci.

Nema.

Zašto?

To je pošteno.

Ja samo želim istjerati na čistac s nekim pričama. Kad Petrič nametne amandmane,Zubak je izdajnik. Kad Franjo potpiše isto tako nametnuti Dayton,ili kad HDZ ne izganja statut za TR,onda su stranci. Ne budimo licemjeri,naravno da stranci ovdje kroje kada to žele

Čestitam.

Ti si prvi čovjek kojeg sam na ovom forumu stavio u filter.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2010, 15:03 

a šta ti je to?

Vrh

PostPostano: 09 lip 2010, 15:26 

Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
baščovan je napisao/la:
pjosip je napisao/la:

Stranci.

Nema.

Zašto?

To je pošteno.

baščovane meni je jasno da si ti štovatelj i zaštitnik lika i dijela Kreše Zubaka to je tvoje pravo i to ostavljam tebi, samo kad istjeravaš na čistac neke priće budi fer korektan i ne laži pogotovo ne negiraj opće poznate stvari.. jebiga toliko glupi i zaostali nismo da nam sad ti koji si pametan inteligentan i napredan nemožeš govorit šta je i kako bilo prije samo nekih ni 10 godina..
Nemoj se toliko pravit budala i pravit da ne znaš da je tvoj štičenik Zubak pogazi konstutivnost hrvatskog naroda i njegovu volju i sjedio u vlasti alijanse a dobio je samo nekoliko procenata hrvatski glasova na Izborima u BiH..
Vrlo dobro znaš da je potpisao sporazum o izmjeni ustava i nametanju amandmana.. a obečao je pred kradinalom Puljičem da to neče uraditi, imao je drugačiju odluku svog predsjedništva NHI.. to su opće poznate stvari.. i još nešto ako je toliko u pravu i dobar taj tvoj štičenik Zubag gdje je sve ovo vrijeme.. gdje hoda među narodom.. gdje se može vidjeti.. nema ga nigdje krije se u stanu na Ciglanama i preža da vjerovatno po nalogu novi nalogodavaca ponovno izda svoj narod kao što to čini i sad napadom na Lovričku..
mislim da ne treba na njega više trošit rijeći jer jednostavno nije vrijedan spomena...jednostavno to.. e moj baščovane i ti si našo koga češ podržavat i za koga se zalagat

Vrh

PostPostano: 09 lip 2010, 15:29 

Tko god bude agresivno promovirao "lik i delo" bilo kojeg političara ili stranke će biti sankcioniran. To vrijedi za sve, neće ovdje biti EPP-a za bilo koju stranku, niti idolpoklonstva prema bilo kojem političaru, a simpatični đulbaščan se ponaša kao šef P.R. odjela NHI-ja i Zubaka osobno. Ne može tako, jer na svim ostalim temama rešetamo Čovu, Ljubića, zubara itd itd

Vrh

PostPostano: 09 lip 2010, 16:28 

Zubak je prošlo svršeno vrijeme Bogu hvala (bar se nadam) i nema ga potrebe uopće spominjati a kamoli promovirati, ako se ne varam niti je aktivan u politici, a i za ono što je bio aktivan - bože pomozi ...

Vrh

PostPostano: 09 lip 2010, 18:23 

sioux111 je napisao/la:
i još nešto ako je toliko u pravu i dobar taj tvoj štičenik Zubag gdje je sve ovo vrijeme.. gdje hoda među narodom.. gdje se može vidjeti..

Heheh, ja sam ga baš vidio neki dan kako sam šeta po Sarajevu, kod gradilišta novog USA veleposlanstva. Šetka čovjek slobodno, bezbrižno, na svojem teritoriju. :smajl013

Vrh

PostPostano: 09 lip 2010, 18:41 

nisam baš upratio. o kakvom je statutu riječ?

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 09 lip 2010, 19:28 

Graničar Jozo je napisao/la:
nisam baš upratio. o kakvom je statutu riječ?

Travnickom statutu ne postoji ali bi trebao da postoji.

Vrh

Naslov: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet
PostPostano: 13 pro 2010, 12:29 

Općina Travnik je bila jedna od najvećih rana BiH Hrvata u proteklim ratnim događanjima.
Ali u zadnje vrijeme i jedna od svijetlih točaka povratka.
Vratilo se oko 10 000 Hrvata u Travnik. Time se automatski općina Travnik tretira kao miješana općina.
Zamolio bih nekoga od forumaša koji je iz Travnika ili dobro poznaje travničku problematiku da nama sa kartama prikaže gdje su se sve Hrvati vratili u Travnik, koliki je to teritorij, koliko bi se sve skupa tog teritorija moglo priključiti 3.entitetu.

Vrh

Naslov: Re: Dijelovi općine Travnik koji bi ušli u 3.entitet
PostPostano: 13 pro 2010, 12:42 

Pročitaj na podforumu Srednja Bosna temu Travnik od 4 do 6 stranice:
http://hercegbosna.org/forum/srednja-bosna/travnik-t102-125.html

Cijela tema je rudnik zlata što se tiče podataka o Travniku.

Prijedlog općina po Statutu za Travnik, sve je detaljnije dostupno na ranije spomenutoj temi:
slika

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 13:04 

Glazbenik je napisao/la:
Pročitaj na podforumu Srednja Bosna temu Travnik od 4 do 6 stranice:
http://hercegbosna.org/forum/srednja-bosna/travnik-t102-125.html

Cijela tema je rudnik zlata što se tiče podataka o Travniku.

Prijedlog općina po Statutu za Travnik, sve je detaljnije dostupno na ranije spomenutoj temi:
slika

Hvala na informacijama Glazbeniče.
Ipak mislim da je pitanje Travnika i njegovog mjesta u 3.entitetu toliko važno da zaslužuje više od jedne teme ovdje na forumu.
I na ovoj temi bi se koncetrirali samo na jedno što se tiče općine Travnik:teritorij općine Travnik koji bi se priključio 3.entitetu.

Ova karta koja je prikazana grafički pokazuje razmještaj stanovnika.
U koja od ovih hrvatskih naselja hrvati se nisu vratili (ako karta prikazuje razmještaj stanovništva prije hrvatskog egzodusa)?

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 13:09 

vipera ammodytes je napisao/la:
Hvala na informacijama Glazbeniče.
Ipak mislim da je pitanje Travnika i njegovog mjesta u 3.entitetu toliko važno da zaslužuje više od jedne teme ovdje na forumu.
I na ovoj temi bi se koncetrirali samo na jedno što se tiče općine Travnik:teritorij općine Travnik koji bi se priključio 3.entitetu.

Ova karta koja je prikazana grafički pokazuje razmještaj stanovnika.
U koja od ovih hrvatskih naselja hrvati se nisu vratili (ako karta prikazuje razmještaj stanovništva prije hrvatskog egzodusa)?

Slažem se da i pitanje iz naslova zaslužuje posebnu temu, kao i Travnik općenito.

Ova karta koju sam bio priložio prikazuje situaciju iz 1991. godine, a tema koju sam preporučio da je pogledaš ima niz karata i tablica, koje bi ako imaš volje vrijedilo objediniti na ovoj temi u jednom ili dva posta, pa se onda netko može primiti i izrade karata po sadašnjem stanju.

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 13:45 

Glazbenik je napisao/la:

Slažem se da i pitanje iz naslova zaslužuje posebnu temu, kao i Travnik općenito.

Ova karta koju sam bio priložio prikazuje situaciju iz 1991. godine, a tema koju sam preporučio da je pogledaš ima niz karata i tablica, koje bi ako imaš volje vrijedilo objediniti na ovoj temi u jednom ili dva posta, pa se onda netko može primiti i izrade karata po sadašnjem stanju.

Bacih pogled na temu koju si spomenuo.
Tema je dobra samo bih možda komentirao malo da se na njoj 'od šume ne vide drveća'.
Vidim da se na njoj ističe forumaš Sioux , travničanin koji je dobro upoznat sa situacijom na terenu.
Bacih malo pogled pogled na rezultate izbora. Od hipotetske općine Brajkovići ,Čukle trenutno u velikoj mjeri bošnjačko. Grahovčići hrvatski. I kako je to područje okruženo velikim brojem bošnjačkih sela a s druge strane zenica, stvari sada ne izgledaju dobro za općinu Brajkoviće.
U mjestima Paklarevo i Đelilovac trenutno ogromna hrvatska većina.
Nisam mogao provjeriti manja mjesta oko njih da li su zadržali hrvatsku većinu.
Ako jesu onda imamo stvarno dobru perspektivu od hipotetskih općina 'travnik istok ' travnik zapad' stvoriti perspektivnu hrvatsku općinu.

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 15:43 

Glazbenik je napisao/la:

Tema je dobra samo bih možda komentirao malo da se na njoj 'od šume ne vide drveća'.
Vidim da se na njoj ističe forumaš Sioux , travničanin koji je dobro upoznat sa situacijom na terenu.
Bacih malo pogled pogled na rezultate izbora. Od hipotetske općine Brajkovići ,Čukle trenutno u velikoj mjeri bošnjačko. Grahovčići hrvatski. I kako je to područje okruženo velikim brojem bošnjačkih sela a s druge strane zenica, stvari sada ne izgledaju dobro za općinu Brajkoviće.
Ako jesu onda imamo stvarno dobru perspektivu od hipotetskih općina 'travnik istok ' travnik zapad' stvoriti perspektivnu hrvatsku općinu.

Travnik istok(Nova Bila, dio obranjen u ratu) i Travnik zapad(gdje su se vratili naši) bi mogli biti sasvim ok cjelina. Grahovčići bi se možda mogli pripojiti Vitezu. Treba vidjeti.
Problem je sa samim gradom u središtu općine Travnik zapad. Kakvo je stanje u starom gradu?

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 15:59 

Bolje je možda iscrtat granice općina unutar Travnika, red je na Statut i u ovom gradu.

Zašto ne pridodat i Vitez i N. Travnik - Lašvapolis sa Statutom i sveučilištem, dobro i jednima i drugima...

Površinski nije puno veće od Mostara (općine)...

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 16:04 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Bolje je možda iscrtat granice općina unutar Travnika, red je na Statut i u ovom gradu.
Zašto ne pridodat i Vitez i N. Travnik - Lašvapolis sa Statutom i sveučilištem, dobro i jednima i drugima...
Površinski nije puno veće od Mostara (općine)...

Da, Lašvapolis je super ideja, ali to se odnosi na Lašvapolis u hrvatskom entitetu, dakle bez muslimanskog dijela Travnika i istoka Busovače.
Što se tiče sultana za dobivanje, mislim da ti je već odgovoreno. Dobit ćete dio vaše mahale u hercegovini. Iako mislim da vam je i to previše i da ste već zahvaljući Hrvatima dobili Sarajevo. Jedan Teheran za muslimane, uvrh glave :herceg_bosna

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 16:29 

Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
Ceha je napisao/la:

Travnik istok(Nova Bila, dio obranjen u ratu) i Travnik zapad(gdje su se vratili naši) bi mogli biti sasvim ok cjelina. Grahovčići bi se možda mogli pripojiti Vitezu. Treba vidjeti.
Problem je sa samim gradom u središtu općine Travnik zapad. Kakvo je stanje u starom gradu?

Evo mene dežurnog travničkog poznavatelja prilika..al šta bi kad nešto i živiš i kad s nečim živiš nije teško ni dat informaciju neku...

Prvog od dijela gdje je recimo najgora situacija... Brajkovići - Čukle - Grahovčići..

Tu situacija možda jeste najgora demografski odnosno nema dovoljno prisutnog stanovništva mada ne smijemo zaboravit na grunt tj na zemljišni posjed a on je Bogu hvala dobrim dijelom ostao hrvatski... al ne leži vraže da se vlasi ne dosjete lokalni muslimani uradiše možda najgoru stvar što su mogli a to je krenuše na bukvalnom uništenju navedenih naselja posebno sela Grahovčići koje je najveće i najznačajnije a trenutno je najslabiji povratak i najviše je stradalo.. i to na način da usmjeriše eksploataciju mrkog uglja Rudnika "Bila" prema naseljenom mjestu mada je taj iskop prija rata bio usmjeren na totalno suprotnu stranu oni su rat i bezvlašće da ne kažem svoju vladavinu iskoristili da unište ovo naselje tako da ono u dobrom dijelom izgleda sablasno sa puno jalovine ispucalih zidova kuća od pomjeranja tla te sa umjetnim jezerom u sred sela i sl..što ovo prestavlja možda bolje znaju forumaši iz Tuzle ili kaknja jer u blizini rudnika nema kvalitetnog života sve postaje pustoš... Mada perspektivu ove općine Brajkovići ne treba gledati kroz broj prisutnog stanovništva nego kroz totalnu ustavnu i svaku drugu reformu gdje bi komotno i jedan dio sela s druge strane Ovnaka (s druge strane je Zenička općina al opet hrvatska sela Šušanj i dr.) mogli tvoriti jednu malu ali hrvatsku općinu... Bitno je samo raditi na tome i praviti uvjete da tu ljudi žive i rade a ne da ih dušmani istjeravaju kako u ratu tako i poslijerata najgorim metodama...

Glede Nove Bile -Doca n/l- Putičeva t općina može zaživiti ujutro jer postoje svi uvjeti za to (Bolnica, SŠ, dvije osnovne škole, komunalno poduzeće, Pošta, infrastruktura, dovoljan broj stanovnika i gospodarski kapaciteti, tu je najmanji problem...,.

Travnik zapad - tu je situacija išla nagore ali ni blizu kao kod Brajkovića tu nam treba više snage pa i ideja i odvažnosti da po svim segmentima uđemo u fajt sa Bošnjacima i možemo imati perspektivnu i kvalitetnu općinu.. vratiti dio ljudi i možda uz pomoć sa strane krenuti u projekte što ih naće jedan forumaš Glazbenik... i naravno vrijeme je da i nama krene vjerujemo da če broj bošnjaka opadat imaju vize i neka malo i oni uhvate vjetra a mi dobrom politikom i pameću možemo biti što smo bili a i mnogo više...

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 18:23 

Da se mi vratimo temi, kad veća nema pametnijih argumenata.
Dakle, ovaj niz mjesta:Đelilovac, Podkraj, Sečevo,Runjići, Ovčarevo, Bilići, Kraljevice, Miškići,Radića Brdo,Mala Bukovaica, (na karti općina Travnik Zapad)je pod hrvatskom kontrolom, tj da li su se tu Hrvati vratili?

Sioux , pomagaj!

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 18:47 

Da se mi vratimo temi, kad veća nema pametnijih argumenata.
Dakle, ovaj niz mjesta:Đelilovac, Podkraj, Sečevo,Runjići, Ovčarevo, Bilići, Kraljevice, Miškići,Radića Brdo,Mala Bukovaica, (na karti općina Travnik Zapad)je pod hrvatskom kontrolom, tj da li su se tu Hrvati vratili?

Sioux , pomagaj!

Kraljevice ima dosta naših koji su po EU i prije rata.Inače,lijepo mjesto,uređeno...To je već bliže Turbetu nego Travniku.

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 19:08 

sioux111 je napisao/la:
Travnik zapad - tu je situacija išla nagore ali ni blizu kao kod Brajkovića tu nam treba više snage pa i ideja i odvažnosti da po svim segmentima uđemo u fajt sa Bošnjacima i možemo imati perspektivnu i kvalitetnu općinu.. vratiti dio ljudi i možda uz pomoć sa strane krenuti u projekte što ih naće jedan forumaš Glazbenik... i naravno vrijeme je da i nama krene vjerujemo da če broj bošnjaka opadat imaju vize i neka malo i oni uhvate vjetra a mi dobrom politikom i pameću možemo biti što smo bili a i mnogo više...

Evo jedne ideje, odnosi se na proizvođače kravljeg sira, ali i ovčari bi mogli preuzeti neke ideje i metode iz teksta:

Citat:
U selu Točak uz Plitvičku cestu

Kušaonica sira i mali muzej seoskog gospodarstva

19.6.2008 Goran Majetić,
Ivan Štajcer (foto), Goran Majetić (foto)
U selu Točak, na Plitvičkoj cesti između Karlovca i Slunja, obitelj Novković je prije tri godine otvorila malu siranu, a nedavno i kušaonicu sira. Imanje tako posjećuju i prvi turisti, koji uživaju u ponudi domaćih proizvoda, ozračju seoske farme i ljepoti prirode uz Koranu.
Tragom vijesti Turističke zajednice Karlovačke županije da je Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Novković u Točku otvorilo prvu kušaonu sira u Karlovačkoj županiji, uputili smo se u to malo selo nadomak Korane uz magistralnu cestu Karlovac - Slunj - Plitvička jezera.

OPG Novković vode supružnici Branka i Nenad, a nalazi se oko 400 metara od ceste, u smjeru Korane, na adresi Točak 26. Pred dvije godine Novkovići su tu otvorili malu siranu, u čiju su izgradnju i opremanje uložili vlastite prihode.

Pred dva tjedna uz obiteljsku kuću, koju su ovi Karlovčani s okolnim imanjem kupili 1997., sagradili su i natkrivenu terasu te postavili drvene stolove i klupe. Time su dobili kušaonicu sira, u koju već navraćaju prvi putnici - namjernici.

Tako su odmah po otvorenju kušaone u njoj ugostili skupinu stranih turista koje je NA OPG Novković u Točak agencija Gudina iz Istre, u vlasništvu austrijsko-hrvatske obitelji Schwengersbauer. Sirana i kušaona sira uređeni su i opremljeni prema pravilima i uvjetima koje je propisala Europska unija. Dr. Samir Kalita sa Zavoda za mljekarstvo Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu sastavio je studiju razvoja gospodarstva i prati proizvodnju sira od začetka sirane. Na raspolaganju su im i savjeti stručnjaka slunjske ispostave Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu.

Novkovići su prva obitelj koja je 2005. na području grada Slunja (ujedno i na području od posebne državne skrbi) pristupila proizvodnji sira u skladu sa suvremenim proizvodnim zahtjevima. Proizvode 8 vrsta ekoloških sireva (škripavac, trapist, dimljeni, kuhani (s dodacima), feta, svježi...), pod skupnim nazivom "Koranski sir", iz nepasteriziranog mlijeka tradicijskom tehnologijom kako bi se sačuvao prepoznatljiv proizvod kraja. Na ponudi je svježe vrhnje. S otvorenjem kušaonice, posjetitelji na mjestu proizvodnje mogu na primjeren način probati ono što proizvode.

Na farmi imaju deset muznih krava i nekoliko telića. Za kilogram kravljeg sira utroši se najmanje 8 litara mlijeka. Trenutno dnevno proizvedu 20-ak kilograma sira. OPG Novković uključeno u projekt zaštite kuhanog sira i sira škripavca Karlovačke županije, a čine i jednu od prvih točaka turističke županijske "Sirarske staze". Želja im je da proizvode za trećinu više sira i vrhnja nego sada, za što bi im bilo potrebno ukupno 15 krava, koje bi dnevno davale oko 300-ak litara mlijeka. U konačnici, namjeravaju uz proizvodnju eko-sireva na imanju pokrenuti seoski turizam.

Kušaonica, koja može ugostiti do 50 osoba, je novi korak na tom putu. Uz sireve (koji su proizvedeni na način da ih mogu jesti i vegetarijanci) tu se mogu kušati i domaća rakija, kruh i kolači, te med (cvjetni, livada i kesten), kao i pekmezi od raznog voća sa farme.

Na ponudi su i proizvodi proizvođača s kojima je OPG Novković ostvarilo suradnju, kao što su vina agroturističke zadruge "Žumberak" iz Parka prirode "Žumberak - Samoborsko gorje" ili pak paketići lavande koju proizvodi Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo "Peruča" (u suradnji s Udrugom uzgajivača i prerađivača ljekovitog bilja kontinentalne Hrvatske).

Posjetitelji se mogu upoznati s radom na farmi, sakupljati sijeno i hranu za stoku, ali se i okušati u spremanju domaće zimnice. U okolici je i obilje šumskih plodova, a u blizini je rijeka Korana, sa slaom i mlinicama.

Na imanju, a napose uz novu kušaonicu i u dvorištu obiteljske kuće, smješteni su i brojni stari poljoprivredni alati i strojevi, mali muzej seoskog gospodarstva na otvorenom. Izložbena postava će se, ističu domaćini, nadopunjavati, a predstoji i daljnje uređenje okoliša. S nekim od tradicijskih pomagala u proizvodnji sira predstavili su se, uz dakako paletu svojih sireva, na poljoprivrednim i turističkim sajmovima.

Tako su za potrebe Sajma vlastelinstva Dubovac (pogledajte Kameleonovu reportažu "Vrijedne ruke čuvaju baštinu i prirodu") nabavili staru sirnu prešu. U nastupima na spomenutim priredbama surađuju s Turističkom zajednicom grada Slunja, Turističkom zajednicom Karlovačke županije, udrugom Bratstvo "Svetog Mihovila" iz Karlovca, Proizvodnom zadrugom žena "Božur" iz Karlovca (prvom takvom ženskom zadrugom u Hrvatskoj) i drugim ustanovama, poduzetnicima i udrugama.

Posjet Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu može se najaviti na mobitele 091 411 0988 091 411 0988 ili 091 536 2250 091 536 2250. Imanje je otvoreno za pojedince, obitelji, vrtićke, školske, izletničke i turističke grupe.

* Dio snimki ove reportaže ustupio je Ivan Štajcer iz obrta I.D.E.A. iz Karlovca, koji se bavi izradom ukrasnih predmeta i web-dizajnom. U pripremi priloga korišten je i napis "Izgradnju i opremanje financirali vlastitim sredstvima", novinara Silvija Turkalja, objavljen 21. lipnja 2006. na webu Poduzetnički portal.

Izvor: http://www.udruga-kameleon.hr/tekst/1186/

Bilten HZPSS: http://www.hzpss.hr/adminmax/bilten/bilten126_.pdf

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 20:29 

Zamolio bih nekoga od forumaša koji je iz Travnika ili dobro poznaje travničku problematiku da nama sa kartama prikaže gdje su se sve Hrvati vratili u Travnik, koliki je to teritorij, koliko bi se sve skupa tog teritorija moglo priključiti 3.entitetu.

Na više tema vodila se rasprava o Travniku.

Našao sam nekoliko karata, mislim da ću točno pripisati autorstvo, a ako pogriješim neka me netko ispravi:

Karta na kojoj je forumaš frane nacrtao crvene granice na karti koju je napravio Starfucker226:
slika

Karta koju je napravio Ultras1986:
slika

@zlatni_ljiljan:

Prije godinu dana je bila nuđena funkcija dožupana Veležupe Lašva i Pliva jednom Bošnjaku.

Vrh

PostPostano: 13 pro 2010, 21:02 

Glazbenik je napisao/la:

Na više tema vodila se rasprava o Travniku.

Našao sam nekoliko karata, mislim da ću točno pripisati autorstvo, a ako pogriješim neka me netko ispravi:

Karta na kojoj je forumaš frane nacrtao crvene granice na karti koju je napravio Starfucker226:
slika

10 000 Hrvata se vratilo u Travnik i da samo okrajak travničke općine pripadne 3.entitetu? Ne dolazi uopće u razmatranje.
I na ovoj se karti vidi nekoliko hrvatskih mjesta sjev-zap od grada Travnika na kojima se može bazirati povećanje hrvatskog dijela teritorije u općini Travnik.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 211 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, lider30, mrnjav, Tomba17 i 34 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: